Ακόμα θυμάμαι το Γενάρη του 2002 πάντως. Το αυτοκίνητο πήγαινε πέρα δώθε στην Μεσογείων κοντά στην ΕΡΤ.
Εγώ θυμάμαι την Τσικνοπέμπτη του 2004. Είχα βγει έξω το βράδυ και όταν γύριζα σπίτι, κατάλαβα περίπου 1 χμ. πριν φτάσω ότι πήγαινα με σβηστά φώτα. Ήταν όλα άσπρα και φαινόντουσαν τα πάντα, καλύτερα από μέρα.
Σωστό, δύο μέρες σπίτι και τότε. Κι αν θυμάμαι καλά είχε χιονίσει και στον Πειραιά.
Πόσο τραγικός ο Υποφαντης!!!
Το καλύτερο σχόλιο για φέτος:
“Μαλακάσα λεγόταν και πριν πάει ο Υποφάντης ή προς τιμή του ονομάστηκε έτσι;”
Αναφερόμενος αποκλειστικά στην Αττική, καθώς έχω δει περισσότερο χιόνι σε άλλα μέρη της επικράτειας και στο εξωτερικό, μπήκα κι εγώ στη διαδικασία να θυμηθώ τις προηγούμενες φορές που έχει ρίξει τόσο. Ωραία η αναπόληση, βοηθάει και τη μνήμη.
Σωστός ο @samis για το 2002. Ήμουν μαθητής Β’ Λυκείου και -αν θυμάμαι καλά- πρέπει να είχαν κλείσει τα σχολεία για κάποιες ημέρες. Είχαμε βγει με τους συμμαθητές για χιονοπόλεμο και τα λοιπά.
Σωστότατος ο @pantelis79 για το 2004. Εδώ έχω μία πολύ ωραία ιστορία. Ήταν ο μήνας που θα έδινα εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης. Πρέπει να ήταν ένα από τα τελευταία μαθήματά μου. Νότια προάστια, λοιπόν, απόγευμα προς βράδυ… να διαρκούσε το μάθημα κάνα 40λεπτο, το πολύ. Ξεκίνησε το μάθημα με κάτι σαν χιονόνερο. Όταν τελείωσε το μάθημα, και με άφησε ο δάσκαλος έξω από το σπίτι μου, ενδέχεται να είχε καμιά εικοσαριά πόντους χιόνι. Σε λιγότερο από μία ώρα, ε; Το θυμάμαι σαν τώρα.
Προσωπικά, θυμάμαι και στις αρχές του 2006 μία «καλή» χιονόπτωση. Νομίζω ότι είχε αναβληθεί το μάθημα (ή η εξεταστική) στο Πανεπιστήμιο.
Ωραία φάση το χιόνι. Αν έλιωνε και απευθείας όταν σταματάει η χιονόπτωση, χωρίς να δημιουργηθεί ο πάγος, θα ήταν ακόμα καλύτερα!
μην ξανακούσω ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή…
Ειμαι περίεργος να δω ποιο μέσο θα πει την αληθινή αιτία κλεισίματος της εθνικής με κρατική εντολή (lol just kidding).
Αραγε ποιος θα πει οτι εφόσον κλείνουν με εντολή κράτους δικαιούνται βάσει σύμβασης αποζημίωση, ενώ γλιτώνουν και τα κόστη καθαρισμού;
Παμε μωρε επιτελικό κράτος, παμε δώσε κι άλλο πόνο.
Εικάζω ότι απάντησες σε εμένα εκ παραδρομής, ε;
Ναι ναι ασχετο με το δικό σου post
οταν προχτες ελεγαν ημασταν πανετοιμοι εν τελει τι εννοουσαν? οτι ειμαστε ετοιμοι να κατσουμε σπιτια μας?και χωρις ρευμα ποσοι συναδελφοι μου σημερα.
Εμένα συνάδελφός μου είναι χωρίς ρεύμα (=χωρίς θέρμανση) από χτες. Και δε μένει στο κέντρο της Αθήνας, μένει σε περιοχή με κρύο και χιόνι.
Τόσο χιόνι πάντως από το 2004 έχω να δω.
Τα έδωσε όλα η Μήδεια
Και το '08 είχε μπόλικο χιονι πάντως, που είχε κρατήσει 3 μέρες αν θυμάμαι καλά.
ακόμα και ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα ζήλευε…
Δικαιο παρτυ στις απαντησεις.
Γενική διάλυση! Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό άρα χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;
Σήμερα έχουν βγει παγανιά και κλαψουρίζουν για το χιόνι, όλοι αυτοί που λένε “Γιατί δε μένουν στη χώρα τους να πολεμήσουν”