Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ναι ρε, πολύ κλασσικό. Spot on ο Ραφαηλίδης!

1 Like

Βρε τον Αρκά (μιας και τον ανέφερες). Ανεξάρτητα από το θέμα του εμβολιασμού (μην το πιάσουμε πάλι), βγήκε πάλι να κάνει πολιτικό παιχνίδι.

Το ωραίο είναι ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι μέχρι και οι αναγνώστες του Πρώτου Θέματος. Δείτε σχόλια από κάτω για τον δεξιό Αρκά και τις υπηρεσίες του στη ΝΔ.

Και επειδή είδα σχόλιο για “κράτος της Δεξιάς” πιο πάνω, ορίστε ο Βορίδης πριν λίγες μέρες στη Βάρκιζα, τονίζει το πόσο σημαντικό είναι να εγκαθιδρύσουμε στην κοινωνία τις ιδέες και τις αξίες της Δεξιάς.

2 λεπτά :face_vomiting: αλλά αξίζει να ενημερωθεί κανείς. Μόλις 3-4 μέρες πριν.

Ο Αρκάς με το συγκεκριμένο σκίτσο λέει αυτό που λέμε αρκετοί.
Δεν βλέπω κάτι προκλητικό για να πω την αλήθεια.
Και το ότι “τον πήραν χαμπαρι” οι από κάτω στα σχόλια δεν μου λέει κάτι γιατί το 90% των σχολιαστών στο Πρώτο Ψέμα είναι πυροβολημένοι.

Το ότι είναι δεξιός, ή τελοσπάντων έχει απόψεις μέσα από τα σκίτσα που που δείχνουν κάτι τέτοιο, είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Όσον αφορά τον Βορίδη…τον ξέρουμε τον φασίστα.

3 Likes

μιας και πιάσαμε τα σκίτσα, ας βάλουμε κάτι πιο σοβαρό από τον Αρκά του 2021

4 Likes

Η κίνηση ματ θα είναι δικαίωμα ψήφου μόνο με εμβόλιο :joy:

8 Likes

δεν ειναι παντα η λυση οντως, αλλα πρεπει παντα να ζυγιζεις επιλογες.
καταρχας για καποιον που δεν ψηνεται να φυγει εξω δεν το συζηταμε καν.
εαν ερθεις στη δικη μου θεση μπορει και να καταλαβεις, και εξηγουμαι, ειμαι στα 42 επαιρνα καλο μισθο, καλη εργασια για Ελλαδα, το ίδιο και η γυναικα μου. Με ενοικιο και δυο μικρα παιδια,πιστεψε με ημασταν τσιμα και αποταμιευαμε πολυ λιγα. οταν μεσα σε ολα βλεπεις οτι η παιδεια δεν παει καλα, η υγεια το ιδιο, κτλ, την αποφαση την παιρνεις. Εαν ειχα δικο μου σπιτι πιστεψε με θα το σκεφτομουν πολυ διαφορετικα, αλλα δεν εχω και εφοσον εχω δυο παιδια, το βλεπω αλλιως.
ναι ειμαι ξενος εδω (στον Καναδα βρισκομαστε by the way), ναι αναγκαζομαι να μιλαω αλλη γλωσσα, να προσμαρμοστω κτλ, αλλα βλεπω τουλαχιστον απο πρωτη ματια οτι δεν ειναι οπως Ελλαδα, φαινεται για καλυτερα, αλλα θα ξερω τελος της χρονιας και πιο μετα. το ρισκο ειναι κατι που ενδεχομενως δεν το παιρνουν ολοι, εγω ημουν στο μεταιχμιο, αν δεν το επαιρνα τωρα δεν θα το επαιρνα ποτε.

οσο προς το κουλη, δεν ξεκουμπιζεται ρε φιλε, εχει αβαντα απο ολα τα μεσα. ο συριζα τα ειχε κανει σκατα και ξενερωσαμε ολοι, γιατι οκ αλλα θελαμε αλλα εγιναν.
αποψη μου ειναι οτι ο κουλης θα τα σκισει ολα, θα κανει νεα τετραετια ευκολα ενα γινουν εκλογες το φθινοπωρο, θα φυγει και μετα θα εχεις τον Αλεξη για πολυ καιρο να προσπαθει χωρις να γινεται να αλλαξει κατι τρομερο, μπορει και ναι.

7 Likes

Guys and gals σήμερα είναι 7 Ιουλίου. Δηλαδή ακριβώς δύο χρόνια Κούλης στο τιμόνι της Ελλάδας (από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου του '19). Επέτειος.

Μία εξαιρετική διακυβέρνηση αυτά τα 2 χρόνια (κάποιος πήγε να γελάσει αλλά τον είδα). Δεν κατάλαβα! Θα σέβεστε :joy:

4 Likes

2 χρόνια επιτυχίες…
Μία ακόμα επιτυχία:

4 Likes

Αμ πως:

5 Likes

Να δεις ποιος αλλος ειχε πακιστανικό τηλέφωνο…

8 Likes

Αν ηταν γκει και ειχαν το ουρανιο τοξο δεν θα σε πειραζε

2 Likes

Της απαντάμε με το Αβατάρ σου εις διπλούν…

1 Like

Ο καλύτερος αλγόριθμος εβα.

Καλοφαγωτα, τι λέτε το βγάζουμε το καλοκαίρι χωρίς καραντίνα?

Κουτσά στραβά θα το βγάλουμε. Όσο διάστημα θα δεχόμαστε τουρίστες θα κυκλοφοράμε κι εμείς τα εφταμηνίτικα ελεύθερα υπό περιοριστικούς όρους :stuck_out_tongue:

6 Likes

Γιατί ρε παιδιά να τη βγάλουμε κουτσά στράβα; Αφού

«Εφέτος θα έχουμε διπλάσιους τουρίστες από το 2020»

Τάδε έφη στις 27 Μαίου ο πρωθυπουργός. Ο πρωθυπουργός μας είναι διορατικός, εσείς κάνετε κάποιο λάθος.

Να πω ότι είναι η πρώτη φορά που προβλέπει άλλα ντάλλων, θα έλεγα εντάξει.

4 Likes

Ξέρεις τώρα, η πανδημία είναι δυναμική, μας εκπλήσσει συνέχεια, η Δέλτα είναι το τέλος του κόσμου κτλ.

5 Likes

αμεσως αυτο μου ηρθε στο μυαλο…

image

4 Likes

double post

αλλα μονο σε μενα θυμιζει λαικη στις 3 το μεσημερι που τα εχουν ριξει ολα μισοτιμης?

4 Likes

Ξεφτιλίκια πχια. Ξεφτιλίκια παντού. Πλέον και το να νιώσεις απογοήτευση είναι χάσιμο χρόνου, ο κορωνοιός δε μας δίδαξε τίποτα τελικά.

6 Likes