Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

πραγματικά το παράδειγμα είναι πολύ παραστατικό.:lol::lol::lol::lol:

Πέρα από την πλάκα, αυτή η είδηση δείχνει πόσο αδιέξοδη είναι αυτή η “ατομική αντίσταση” στα διόδια στην οποία παρακινούν εδώ και χρόνια τον κόσμο οι αριστεριστές και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι ότι δε θα βρίσκανε τον τρόπο οι καπιταλιστές που λυμαίνονται το οδικό δίκτυο, να τυλίξουν τους κακομοίρηδες οδηγούς σε μια κόλλα χαρτί! Ας ελπίσουμε από την εφαρμογή αυτού του μέτρου να βγει και κάτι καλό, να συνειδητοποιήσουν δηλαδή οι οδηγοί ότι ο μόνος δρόμος για την κατάργηση των διοδίων είναι ο [B][U]συλλογικός[/U][/B] και [B][U]οργανωμένος[/U][/B] αγώνας.

Οπότε, μια συλλογική και οργανωμένη λύση θα είναι να πάνε εκπρόσωποι κομμάτων και οργανώσεων που είναι αντίθετοι με τα διόδια και μαζί με κατοίκους των περιοχών να κάνουν καταλήψεις διαρκείας σε αυτά, με ανοιχτά διόδια. Να δούμε πόσο γρήγορα (και με ποια δικαιολογία) θα στείλουν τις δυνάμεις καταστολής, μιας και δεν θα υπάρχει παρακώλυση συγκοινωνίας…

Εις επίρρωσιν των όσων λέει ο Gracchus Babeuf, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος εξετάζουν το ενδεχόμενο σύστασης ενός [B][U]συλλογικού[/U] [/B]και [U][B]οργανωμένου [/B][/U]μετώπου το οποίο θα συσπειρώσει το λαό εναντίον της καταβολής του τιμήματος στους ανά την επικράτεια σταθμούς διοδίων.

Η γενική γραμματέας του Κ.Κ.Ε. συντρόφισσα Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε:

Δε γίνεται η πλουτοκρατία να συνεχίσει να καταληστεύει το λαό. Μέσα από συλλογικούς και οργανωμένους αγώνες ο λαός μπορεί να αποκρούσει τις αντεργατικές επιθέσεις του κεφαλαίου.
Το νέο μέτωπο θα ονομάζεται ΜΕΤωπο Ενάντια ΣΤΑ Διόδια (ΜΕΤ.Ε.ΣΤΑ.Δ.)

Όπως το βλέπω εγώ ,το ζητούμενο τώρα είναι να φτάσει η κατάσταση στα άκρα. Στα δικαστήρια? Πάμε κύριε… Τώρα που απέκτησε κάποια μαζικότητα το κίνημα των διοδίων, η μείωση των εσόδων τσούζει τους εργολάβους. Για αυτό και προσπαθούν να ποινικοποιήσουν την πράξη άρνησης πληρωμής διοδίων. Το αν θα το καταφέρουν ή αν θα φάνε τα μούτρα τους ( όπως π.χ. στην περίπτωση της Κερατέας) θα το δούμε τον επόμενο καιρό.

@St_Anger
Καλά, όσο για τη δικαιολογία, δε θα έχουν πρόβλημα: διαφυγόντα κέρδη των εταιρειών που [B][U]νόμιμα[/U][/B] διαχειρίζονται το οδικό δίκτυο, άρα παραβίαση του νόμου (ή μάλλον: της “νομιμότητας”)

Το μυστικό είναι αλλού. Ότι καμία δύναμη καταστολής δε μπορεί να καταστείλει έναν αποφασισμένο και ενωμένο λαό… όσο ξύλο και να του ρίξει.

Εννοείται ότι είμαι υπέρ της μορφής αγώνα που προτείνεις.

έντιτ
Σύλα, εσύ δε χρειάζεσαι ούτε συλλογικότητες ούτε οργάνωση ρε αγορίνα. Μπορείς όπου βρίσκεις διόδια να πηγαίνεις με τον τσαμπουκά, να δίνεις μια στη μπάρα και να περνάς. Γιατί είσαι ΓΑΜΑΤΟΣ.

Τόσο γαμάτος δηλαδή, που δε θα χεις πρόβλημα να πληρώνεις το 20πλάσιο του αντιτίμου…

Πάντως όποιος θέλει να διαβάσει για διάφορα ζητήματα και δράσεις που αφορούν τα διόδια, εχει μαζεμένο πολύ υλικό εδωπά … diodiastop.blogspot.com

Επίσης να ενημερώσω ότι και εγώ έχω περάσει χωρίς να πληρώσω από διόδια( από το ζευγολατιό συγκεκριμένα) και μου έχουν κρατήσει τον αριθμό της πινακίδας. Αρνήθηκα να υπογράψω το οτιδήποτε και έφυγα κύριος. [B]Κανένας [/B] δεν με έχει ενοχλήσει μέχρι τώρα. Και αν το κάνουν θα απευθυνθώ σε δικηγόρους/συλλογικότητες/κόμματα για βοήθεια για να τους κάνουμε βούκινο.

για φαντάσου να σε έχουν βγάλει φώτο χωρίς να το έχεις καταλάβει και ξαφνικά να έρθει η λυπητερή σπίτι…:stuck_out_tongue:
είναι και πολλά λεφτά το 20πλάσιο του αντίτιμου των διοδίων…

Νεκρό είναι το 7χρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο KAT όταν στις 12:15 σήμερα το μεσημέρι παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα, που οδηγούσε αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έξω από καταυλισμό επί της οδού Κύπρου, στο Μενίδι.

Ο αστυνομικός χτύπησε το παιδί με τη μηχανή την ενώ αυτό βρισκόταν στον δρόμο για να πει τα καλάντα. Το παρέσυρε για 150 μέτρα και όπως λένε οι κάτοικοι δεν σταμάτησε για να το βοηθήσει.

Oμαδα Αη-δίας

original , ας κάνουν ότι θέλουν και ας πάνε την κατάσταση στα δικαστήρια. Δεν την πάνε γιατί ο νόμος δεν είναι με το μέρος τους.

[B]Night*Sky[/B] λινκ?

υπαρχει στο indymedia

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1244851&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_4284.html

οκ.thanx…

πάντως σεβόμενος την ψίχουλα του κοριτσιού που πέθανε, εχω να πω(ζώντας απο τα 5 μου με τσιγγάνους, 22 χρόνια+) το παιγνίδι που παίζουν περισσότερο τα παιδιά των τσιγγάνων είναι να πέφτουν πάνω σε αυτοκίνητα…:?
δεν ξέρω και εγώ πόσες φόρες μου εχει κοπεί το αίμα…

απο την άλλη ας δουν αν φταίει ο …διας και ας κάνουν οτι προβλέπεται(λεεεμε τώρα)

Και εδώ (αν και τα λέει κάπως διαφορετικά…):

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231073334

όταν θα τρώμε ανθρώπους θα είναι το πρόβλημα…
τώρα το πολύ πολύ να βγει κανένας δήμαρχος να πει οτι λύσαμε το πρόβλημα με τα αδέσποτα…

Όταν υπάρχουν τόσοι μετανάστες πού δεν έχουν τι να φάνε θα γίνει και αυτό περίεργο είναι?

Άλλοι το πρόβλημα το εντοπίζουν σε αυτούς που συσσωρεύουν τον πλούτο και άλλοι στους μετανάστες. Όλοι έχουμε τις ροπές μας :wink:

Tojara όπως περνάς από Ομόνοια έχε μαζί σου και καμιά γάτα να τη δώσεις σε κάποιον που δεν έχει να φάει

το πρόβλημα είναι οτι έχουν φτάσει στο σημείο κάποιοι άνθρωποι να τρώνε ΣΚΥΛΟΥΣ!!!

έντιτ:

Οι κοινοπραξίες που διαχειρίζονται τους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των οχημάτων όσων οδηγών αρνούνται να πληρώσουν διόδια, ύστερα από σχετική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και να κινούν τη διαδικασία έκδοσης διαταγής πληρωμής., ανέφεραν προχθεσινά δημοσιεύματα. Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», η Αρχή δεν δίνει την άδεια για φωτογράφηση των οδηγών. 

Ειδικότερα, η εφημερίδα έχει στα χέρια της την αίτηση που κατέθεσε το υπουργείο Υποδομών στις 16 Νοεμβρίου 2010, με την ένδειξη «Εξαιρετικά Επείγον», στη συγκεκριμένη Αρχή, ζητώντας έγκριση για «την παραχώρηση δεδομένων σε τρίτο που επικαλείται έννομο συμφέρον», κατονομάζοντας την κοινοπραξία που κατασκευάζει το τμήμα Μεταμόρφωση-Σκάρφεια. Στο αιτιολογικό σημειώνεται ότι τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν από τους εργολάβους για τη διαχείριση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση της ασφαλιστικής εταιρίας και τη «διευκόλυνση του έργου των δικαστικών αρχών και των αρχών δημόσιας τάξης».

Στο απαντητικό έγγραφο της 20ης Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την εφημερίδα, [B]η Αρχή όντως δίνει άδεια στο υπουργείο να διαβιβάζει αναγκαία στοιχεία των οδηγών που δεν πληρώνουν διόδια, αλλά δεν περιλαμβάνει τη χρήση φωτογραφίας, που είναι απαραίτητη για την τεκμηρίωση της παρανομίας και της επιβολής προστίμου. Ζητά μάλιστα να προβεί σε έλεγχο νομιμότητας.[/B]