Αν και θα πήγαινε στις είδησεις από τον κόσμο, αλλά επειδή έχει να κάνει με διόδια… μήπως τέτοια μέτρα ετοιμάζουν κι εδώ; 8O :lol:
Ισόβια δεσμά σε Κινέζο που δεν πλήρωνε διόδια
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε Κινέζος ιδιοκτήτης φορτηγών διότι απέφευγε επί οκτώ χρόνια να πληρώνει διόδια κατά τις μετακινήσεις του στο οδικό δίκτυο. Η αυστηρότητα της ποινής προκάλεσε ένα κίνημα υποστήριξης στο Διαδίκτυο και το δικαστήριο ανακοίνωσε πως η δίκη του θα επαναληφθεί.
…
ε? Το έχασα. Τι έγινε; Είναι αυτός του ΣΥΝ σε αυτό το βίντεο; Λόγω δουλειάς δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με το θέμα και έτσι δεν έχω ιδέα… Μόνο στα πολύ γρήγορα την είδηση διάβασα…
[B]900 μέρες αναρρωτική, σε υπάλληλο του ΙΚΑ
[/B]
Κάπως έτσι σπαταλούν το δημόσιο χρήμα οι «κοπρίτες» του ελληνικού δημοσίου… Οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί της διοίκησης του ΙΚΑ ερευνούν την περίπτωση υπαλλήλου του ιδρύματος στην Καλαμάτα που έχει πάρει 900 ημέρες αναρρωτική άδεια από το 2001, εκ των οποίων τουλάχιστον οι 600 περίπου είναι οφθαλμοφανώς παράνομες
900 μέρες αναρρωτική, σε υπάλληλο του ΙΚΑ
Η πρόσφατη συμπλήρωση φακέλων τμηματαρχών που ζήτησαν οι κεντρικές υπηρεσίες έφερε τους υπευθύνους του τοπικού υποκαταστήματος μπροστά στο απίστευτο φαινόμενο ένας συνάδελφός τους να έχει κάνει τόσο μεγάλη εκμετάλλευση των δικαιωμάτων του. Βέβαια δεν πρέπει να εξεπλάγησαν ιδιαιτέρως καθώς μέσες-άκρες το θέμα ήταν γνωστό, όπως κοινό μυστικό αποτελεί και ο τρόπος με τον οποίον αυτό γινόταν, αλλά και το πρόσωπο που στήριζε τον δήθεν άρρωστο υπάλληλο του ΙΚΑ.
Τώρα αναμένεται η απόφαση των κεντρικών υπηρεσιών που σίγουρα θα ζητήσουν πίσω τα χρήματα τα οποία εισέπραξε παράνομα ο εν λόγω υπάλληλος, ενώ θα κινηθούν και οι παράλληλες πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες.
Στην προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε περισσότερα στοιχεία για την περίπτωση -λόγω της απουσίας του διευθυντή Περ. Γεωργακόπουλου σε κανονική άδεια- το μόνο που καταφέραμε να μάθουμε, από ακριτομυθίες στο χώρο εργασίας του, είναι ότι ο εν λόγω υπάλληλος φέρεται να έκανε χρήση αναρρωτικής άδειας παίζοντας ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία υποψήφιου περιφερειάρχη, με τον οποίο πολιτευόταν η σύζυγός του.
Το Newsday επικοινώνησε με τους αρμόδιους αναζητώντας μία απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση, ούτε κάποια επίσημη πληροφορία από τους ιθύνοντες. Εμείς από την πλευρά μας θα αναμένουμε.
καλά και ο έλληνας δημόσιος υπάλληλος αν βρεί το χώρο θα την κάνει την λαμογιά.θα έπρεπε να υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός αλλά γιατί θα πρέπει να έχουν τον μπαμπούλα από πάνω τους οι δημόσιοι υπάλληλοι για να πάνε στην δουλειά?
Περί του χαρακτηρισμού “κοπρίτες”. Μόνο εμένα έχει αρχίσει να με κουράζει η συνεχής προσπάθεια ΜΜΕ να δώσουν άλλο νόημα στα λεγόμενα Πάγκαλου από αυτά που λέει; Δηλαδή, όχι τίποτα άλλο, αλλά όταν διαβάζεις τις πραγματικές του δηλώσεις και καταλαβαίνεις πως πέφτει λάσπη, καταλήγει να σου είναι συμπαθής και να μοιάζει και θύμα. Πράγμα που δε θα έπρεπε…
η γνώμη μου πάντως είναι οτι οι περισσότεροι εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες όντως “τα ξύνουν” την περισσότερη ώρα που είναι στον χώρο εργασίας τους.
Αν αυτο δεν ειναι ο ορισμος της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τι ειναι?? Αν αυτο δεν ειναι εργατικη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, το τι ειναι???
[B]Ακόμα ένας νεκρός εργαζόμενος στη ΛΑΡΚΟ
[/B]
Τρεις μέρες μετά το συμβάν έγινε γνωστός ο θάνατος του 54χρονου εργάτη Σταύρου Παππά, ο οποίος εργαζόταν σε εργοτάξιο της ΛΑΡΚΟ και, όπως έγινε γνωστό χθες, δούλευε ανασφάλιστος, ενώ ο εργολάβος του έργου, που νοσηλεύεται με καρδιακό επεισόδιο στο νοσοκομείο, απέφυγε το Αυτόφωρο.
Ο 54χρονος, που εργαζόταν ως χειριστής μηχανημάτων, βρέθηκε από συναδέλφους του την περασμένη Κυριακή στη βάση του σιλό σκεπασμένος με βράχια, μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός που προήλθε από ασφυξία.
Το εργοτάξιο βρίσκεται στη περιοχή “Άκρες”, στο Κοντοδεσπότι, και σύμφωνα με πληροφορίες της Αυγής, ο άτυχος εργαζόμενος την ώρα που προσπαθούσε να καθαρίσει ένα σιλό καταπλακώθηκε από πέτρες που ήταν στα τοιχώματα του σιλό.
μετά τη δημοσιοποίηση από την ΕΛΑΣ ονομάτων και προσώπων των κατηγορουμένων των πυρήνων, μόνο εγώ νιώθω λίγο “”“μπερδεμένος”"" ως προς τα περίφημα ‘προσωπικά δεδομένα’ κλπ και ποιο είναι το πλαίσιο που ισχύει? :-k :roll:
Επειδή σήμερα είδα από κοντά τον Παπαδάτο στη συνέντευξη Τύπου του Συνασπισμού (ναι μπήκα μέσα στα γραφεία του Συνασπισμού, μη γελάς μαλάκα ΚρισΠ), έχω να πω ότι σκιάχτηκα. Τί αποτρόπαιος τρομοκράτης ήταν αυτός ρε;
Πέρα από την πλάκα, αν ακούγατε τί τράβηξε το παλικάρι θα σας σηκωνόταν η τρίχα. Έχουμε ξεφύγει.