Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Που είσαι ρε damnation να μας μιλήσεις για τον μεγάλο Κωλοτούμπα, αρχηγό σου ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι πισω και απο το γιαουρτωμα?8O :lol:

Παγκαλε, δεν ειναι μονο ο ΣΥΡΙΖΑ, ολοι σε εχουν παρει χαμπαρι μπουλη μου

Αν ισχυουν ολες οι κατηγοριες που εχει ριξει ο Παγκαλος στον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταιο διαστημα γιατι οτι μπινελικι ακουει η για καθε γιαουρτι που τρωει, τοτε απορω πως δεν βγαζει αυτοδυναμια στις εκλογες το συγκεκριμενο κομμα

Στη συγκεκριμενη περιπτωση ισως τον πειραξε το οτι το γιαουρτι ηταν συσκευασμενο light. Ο Παγκαλος γουσταρει αυτο με το κεσε και την πετσα, ειναι πιο νοστιμο και πιο παχυντικο

:lol::lol::lol::lol:

ο πάγκαλος γουστάρει αυτό

Συμφωνα με Παγκαλο ο Συριζα ετοιμαζει το νεο ΕΑΜ…Θελι να προκαλεσει εμφυλιο8)

Επισης φαντασου να χεις τον Κατρανιδη καθηγητη(οχι οτι δεν εχουμε πολλους αναλογους δηλαδη) και να σου μιλαει για ευθυνη σοβαροτητα και ανοησιες μεσω αυτης της κυβερνησης…*γιαουρτωμα?

καλά ο Πάγκαλος βρίσκεται σε παράκρουση. Το ότι φτάνει να κατηγορεί το ΣΥΡΡΙΖΑ για προετοιμασία ανταρτοπόλεμου είναι όλα τα λεφτά :lol: :lol: :lol:

Για τον υπεύθυνο κωλοτούμπα καρατζαφύρερ τσεκάρετε και το άρθρο του Γαλαξιάρχη http://wp.me/p1pa1c-8NE

Ενδιαφέρον άρθρο.
Συμφωνώ στην ουσία των όσων γράφει.

Η ουσία του άρθρου είναι “πουλήστε δημόσια περιουσία” . Ενδιαφέρων και ο παραλληλισμός Πάοκ-Ελλάδας. Η ειδοποιός διαφορά βέβαια είναι ότι το γήπεδό, τα καταστήματα, το εμπορικό σήμα δεν ανηκουν στον Ζαγοράκη, αλλά στους έλληνες πολίτες.

Όσο για τη συγκεκριμένη λογική , διαβάστε και την αλλη άποψη…

Μνημονιακό αξίωμα 1: Κερδίζεις, όταν γλυτώνεις 6 δις σε βάθος δεκαετίας και χάνεις 50 δις σε βάθος πενταετίας

Μνημονιακό αξίωμα 2: Κερδίζεις, όταν επεκτείνεις τον εξωθεσμικό οικονομικό έλεγχο της χώρας για οκτώ χρόνια

Μνημονιακό αξίωμα 3: Κερδίζεις, όταν αγοράσεις τα δικά σου τοξικά ομόλογα ξεφορτώνοντας το δανειστή σου…

Τρία «ζήτω» που θα μειωθεί το δανειακό βάρος κατά 6 δισ., ως το 2023, με αντάλλαγμα το ξεπούλημα 50 δισ. δημόσιας περιουσίας και υποδομών και ένα ακόμη «ζήτω» που αυτά τα 50 δισ. θα εξανεμιστούν ως το 2015 σε τοκοχρεωλύσια.

όλο το άρθρο εδώ http://wp.me/p1pa1c-8D9

Φίλε Original εγώ προτείνω να του δώσουμε αυτό

[SPOILER][/SPOILER]
Πάντως γελάω με την σουρεάλ κατάσταση που έζησαν λίγοι τυχεροί χτές στο μαγαζί στα Καλύβια
Μπάτσοι, Πασόκοι, Αγανακτισμένοι Κερατιώτες και ένας χοντρός Εξουσιαστή σε παράκρουση…τύφλα να έχουν oi Burzum
:metal:

sorry αλλα η λογικη του αρθρου βασικα ειναι δεν επενδυω αν το μονο που μου προσφερεις ειναι αερας κοπανιστος και χρεη… ειδικα στην περιπτωση του παοκ εγω αυτο καταλαβαινω.

μωρέ στην περίπτωση του Πάοκ ας γράψουν ότι θέλουν. Ο Ολυμπιακός να κερδάει :stuck_out_tongue:
Την αναλογία βρίσκω άκυρη, γιατί δεν μπορώ να την επαληθεύσω με βάση τα οικονομικά δεδομένα.

Ακριβως αυτο ειναι και το παραξενο προσπαθει να δικαιολογησει και να υπερασπιστει ολη αυτη τη λογικη του ξεπουληματος καθε τι δημοσιου με ενα ατυχες παραδειγμα μιας υπερχρεωμενης ομαδας/εταιριας…

Ενώ τα «ταχυδακτυλουργικά» του άρθρου που παρουσιάζεις παραπάνω, τα βρίσκεις έγκυρα και επαληθεύσιμα, βρε Ζούγκλα;

Για μενα η ουσια του αρθρου ειναι: αφου τοσα χρονια εχουμε δειξει ποσο αναξιοπιστοι ειμαστε στη διαχειρηση του χρεους μας και στην επιστροφη των δανειων, τωρα κανεις απο τους δανειστες δε θα κανει υπομονη αλλα 20 χρονια για να περιμενει “νεες προοπτικες”. Οποτε σωστα, κατ’ εμε, μας λενε εφοσον δεν εχετε τιποτε να δωσετε αμεσα, πουληστε. Το αν αυτο που θα πουλησουμε ανηκει στον Α, στον Β ή σε ολους μας ποσως ενδιαφερει τους δανειστες μας.

Με πέτυχε σε κακή στιγμή το άρθρο αυτό, που πραγματικά βαριέμαι να κάθομαι ν’ αντικρούω μία-μία τις παπαριές του. Οπότε θα περιοριστώ σ’ ένα πράγμα και μόνο.

Πολλοί γαρ οι ψήφοι, συμπληρώνω εγώ?

Είσαι και καθηγητής πανεπιστημίου τρομάρα σου. Μάθε να αποφεύγεις τέτοια εγκλήματα σε βάρος της Ελληνικής και μετά έλα να μας κάνεις μάθημα για τα “οφέλη των ιδιωτικοποιήσεων” κ. παρλαπίπα, λέω εγώ τώρα.

Τα υπόλοιπα τα είπε ο ΚρισΠ.

Τέλος, άφθονο γέλιο η ανακοίνωση Πάγκαλου. Το μόνο που δε μας είπε είναι πότε θα κάνει ντου στα χειμερινά ανάκτορα ο ΣΥΡΙΖΑ!

Vic ο καθηγητής του Βήματος έκανε μια αναλογία μεταξύ πάοκ-ελλάδας. Παρόλο που εμένα μου φαίνεται προφανής η αστοχία στην αναλογία, έγραψα γιατί πιστεύω ότι είναι άστοχη. αν θες γράψε σε ποιο σημείο του κειμένου που πόσταρα σου φάνηκε ότι διάβασες “μαγικά”.

Novitski γράφεις ( και πολύ σωστά)

Το αν αυτο που θα πουλησουμε ανηκει στον Α, στον Β ή σε ολους μας ποσως ενδιαφερει τους δανειστες μας.
. τους καταλαβαίνω τους δανειστές μας δεν λέω. θέλουν να βγάλουν φράγκα. εγώ όμως δεν είμαι δανειστής. ούτε εσύ. Και εγώ προσωπικά είμαι 150% σίγουρος ότι τα συμφέροντα τα δικά μου δεν ταυτίζονται ούτε με αυτά των δανειστών μας, ούτε με τα συμφέροντα του κάθε καπιτάλα.

Ο αντιπρύτανης του ΠΑΜΑΚ ας γράφει ότι θέλει. Τα δικά του τα προβλήματα τα χει λυμένα, καβατζωμένος είναι και υπερασπίζεται τα συμφέροντα του. Εγώ δυστυχώς έχω άλλου είδους προβλήματα και ανησυχίες, άρα πρέπει να βρω και διαφορετικές λύσεις. Δεν είναι κοινή η μοίρα η δικιά μου με αυτή του Λάτση, του Μπόμπολα,των εφοπλιστών κλπ.

Δεν θα ήθελα να κάτσω να αναλύσω όλο το κείμενο του blogger, γιατί νομίζω ότι είναι εμφανές πως περισσότερο τον ενδιαφέρει το ευφυολόγημα, παρά η ουσία. Κάνει μια συρραφή ασχέτων αποσπασμάτων συλλογισμού και καταλήγει σε ουρανοκατέβατα συμπεράσματα.

Ήδη από το πρώτο του «αξίωμα», το οποίο και αναπαράγεις, φαίνεται να κάνει μια μαγική μαθηματική πράξη και να απορεί πώς γίνεται να θεωρεί επίτευγμα η κυβέρνηση το γεγονός ότι βρίσκεται φεσωμένη για άλλα (50-6=) 44 δις. Ας το δούμε ανάποδα. Καλύτερα θα ήταν να μην μειωθεί το δανειακό βάρος κατά 6 δις; Τα 50 δις που «χάνουμε» τα έχουμε στην τσέπη τώρα; Δηλαδή «λεφτά υπάρχουν», όπως μας έλεγε ο άλλος; Μήπως τα 50 δις είναι αναξιοποίητος πλούτος, που είναι άσχετος με την εξίσωση αν δεν αξιοποιηθεί; Τι θα γινόταν αν δεν δίναμε ως αντάλλαγμα το «ξεπούλημα»; Θα κοιτάγαμε ας πούμε το Ελληνικό να μαζεύει τσουκνίδες και κάποιος μάγος θα ερχόταν από το διάστημα για να μας πληρώνει να τις μαζεύουμε (και έτσι λύνεται και το πρόβλημα της ανεργίας)!

Πάντως ? να με συγχωρείς ? αλλά δεν κατάλαβα σε ποιο σημείο έγραψες τον λόγο που θεωρείς την αναλογία του άλλου άρθρου άστοχη.

Μην μπερδεύεσαι τα πράγματα είναι απλά :stuck_out_tongue:

Ο Πάοκ είναι μια ιδιωτική εταιρεία, η ελλάδα δεν είναι(ακόμα) . Η εταιρεία Πάοκ έχει μια διοίκηση. Η χώρα ελλάδα έχει μια κυβέρνηση( λέμε τώρα) και μια βουλή ( επίσης λέμε τώρα). Τα περιουσιακά στοιχεία του Πάοκ δεν ανήκουν στο λαό του πάοκ , όσο και αν αυτό φαντάζει ωραίο, όπως το καραισκάκη αε δεν ανήκει στους γαύρους. η κυβέρνηση πιστεύει ότι ο δημόσιος πλούτος της ανήκει. ε δεν της ανήκει. ανήκει και σε μένα και σε σένα και σε όλους μας.

Ο αντιπρύτανης του ΠΑΜΑΚ στην ουσία πιστεύει ότι μια κυβέρνηση μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό στο λαό. πόσος κόσμος στηρίζει αυτή την κυβέρνηση? έχει τη νομιμοποίηση για να κάνει τέτοια ντίλια? αρκετοί πιστεύουν πως δεν την έχει, άλλοι λένε πως ναι. θέμα οπτικής είναι.

Τέλος για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ( κάποιοι το λέτε αξιοποίηση). ασπιρίνη σε καρκινοπαθή είναι, καθώς ότι και να “βγάλουμε” από τα νταραβέρια, θα πάει για τόκους, χρεωλύσια και εξοφληση παλιότερων δανείων.

Το ότι παρατείνεται ο έλεγχος της ελληνικής οικονομίας από εε-εκτ-δντ και άλλα κοινωφελή ιδρύματα πως μπορεί να είναι για καλό ρε συ Vic?

Και κλείνω με το εξής. Το τι απαντήσεις και το τι λύσεις προτείνουμε προκύπτει από το πως αναγνωρίζουμε το πρόβλημα. Και γω αν μπω στη λογική του ότι κάπως φτάσαμε ως εδώ, είμαστε στριμωγμένοι, δεν υπάρχει εναλλακτική θα καταλήξω στα ίδια συμπεράσματα με σένα. το όλο θέμα είναι ότι δεν δέχομαι αυτή τη λογική, δεν δέχομαι το πρόβλημα όπως έχει. Όπως είχε πει και ο wolf, δεν αποδέχομαι το εύρος των επιλογών που μας δίνουν.

http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/314736.html

To δεξι δεκανικι του “σοσιαλισμου”

Την αμέριστη συμπαράσταση του στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης εξέφρασε δια στόματος Αϊβαλιώτη, το ΛΑΟΣ, σχετικά με την γιαουρτοεπίθεση στα Καλύβια. Παράλληλα, εκτίμησε πως στην εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου θα γίνουν επεισόδια.

Φαίνεται πως ο πολιτικός κόσμος έχει “φοβηθεί” από τις συνεχόμενες επιθέσεις πολιτών σε πολιτικούς και το ΛΑΟΣ είπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κώστας Αϊβαλιώτης, είπε πως ο ευτελισμός προσώπων είναι στο προσκήνιο και μάλιστα αποτελεί πολιτική επιλογή μερικών που μπορεί να αποβεί επικίνδυνη.

“Χθες, ήταν ο Χατζηδάκης, ο Σιούφας, η Διαμαντοπούλου, ο Πρωτόπαππας, σήμερα ο Πάγκαλος, αύριο κάποιος άλλος. Όσο ενθαρρύνονται και δεν καταδικάζονται τέτοιες ενέργειες τόσο πιο πολύ όμηρος του πεζοδρομίου θα είναι το πολιτικό σύστημα”, τόνισε.

Εντύπωση προκαλεί πως ο ΛΑΟΣ, με ανακοίνωσή του, εξέφρασε φόβο για πιθανά επεισόδια κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Μάλιστα, έκανε λόγο για “αριστεριστές και τα μικρόφωνά τους”, τα οποία όπως υποστηρίζει, προσπαθούν να εξωθήσουν τη μαθητιώσσα νεολαία σε επεισόδια κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, που συμπίπτει φέτος με τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

“Ελπίζουμε ότι οι γονείς δεν θα επιτρέψουν να χρησιμοποιηθούν τα παιδιά τους για τα πολιτικά παιχνίδια ακραίων κύκλων”, καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ένα ωραίο σημερινό αρθράκι για το ζήτημα είναι το παρακάτω.

Κι επίσης η εκπομπή της Ελληνοφρένειας αφιερωμένη στο ΛΑΟΣ με καλεσμένο έναν από τους συντελεστές του Ιού.

http://www.skai.gr/player/Radio/?MMID=212024

Με τις παρούσες συνθήκες το σενάριο συγκυβέρνησης του ΛΑΟΣ με όποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα (προφανώς πιο εύκολα με το ΠΑΣΟΚ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…) βγει πρώτο στις επόμενες εκλογές δεν είναι διόλου απίθανο.

Γράκχε εγώ που μιλάω καλά Ελληνικά, δικαιούμαι να θέλω αποκρατικοποιήσεις; :-s
Eυχαριστώ! :slight_smile:

Το άρθρο του πρύτανη με σόκαρε πραγματικά…
Πίστευα πως είχα επίγνωση του όσο χαμηλά έχουμε πέσει ως χώρα…

[SPOILER]…αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει και πως φτάσαμε να μας συγκρίνουν με τον ΜΠΑΟΓΚ!! :lol::lol:[/SPOILER]

Δεν είναι true πάντως ο πρύτανης: Δεν μας λέει αν θα συμφωνούσε να ιδιωτικοποιηθεί το ΠΑΜΑΚ. Εγώ θα τον παραδεχόμουν αν έβγαινε να ζητήσει αυτό.
Από τη στιγμή που και αυτός από τους φόρους μας πληρώνεται καλύτερα να μην μιλάει…