Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Εντάξει, θα τους βρίσουμε στα ιντυμήντια και τα φόρουμ και θα απαιτήσουμε να παρέμβει η πολιτεία και όλα καλά.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ :!:

Kαλά όλα αυτά που λέτε.!! Συμφωνώ πρώτον με το ότι θα’πρεπε και στην προκειμένη -ειδικά στην προκειμένη- περίπτωση, να μη καλύπτονται τα πρόσωπα των δραστών και δεύτερον με το να τους πιάσουν και -το λιγότερο- να τους μπουζουριάσουν μέσα.!! Αλλά δεν ξέρω αν θα’πρεπε να βγάζουμε τόσο γρήγορα ‘‘αυθαίρετα’’ συμπεράσματα. Κάνουμε αυτό ακριβώς για το οποίο κατηγορούμε τους άλλους. Σε καμία περίπτωση, οι φασίστες δεν είναι ‘‘άγιοι’’ και ούτε δικαιολογούνται, αλλά μέχρι να βρεθούν οι ‘‘τραμπούκοι’’ δεν είναι ακόμα σίγουρο κάτι. Εμένα μου έκανε εντύπωση ότι φεύγοντας πήραν και χρήματα. Δεν γνωρίζω, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας να σαν τίποτα ληστές. Γιατί; Τους νοιάζει αν ο ιδιοκτήτης είναι αλλοδαπός ή όχι; Απ’όσο έχω ακούσει, ποτέ δεν είχαν τέτοιες ευαισθησίες οι ληστές, οι δολοφόνοι και οι λοιποί ώστε να κάνουν διακρίσεις ‘‘α, είσαι αλλοδαπός, σε αφήνουμε’’…και ειδικά τώρα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στο κέντρο, το οποίο έχει μετατραπεί σε άβατο και απροσπέλαστο πεδίο και η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί στο φουλ…δεν αποκλείω τίποτα πια.!! Και πριν βιαστεί κάποιος να πει το ό,τιδήποτε, δεν αναφέρθηκα σε εθνικότητα.!! Κανένας άλλωστε δεν είναι καλύτερος από τον άλλον…και οι χείριστοι όλων είναι φυσικά όλοι αυτοί οι δήθεν ‘‘πατριώτες’’ που -υποτίθεται- ότι θέλουν ‘‘καθαρή’’ την πατρίδα τους και πατώντας στο ότι έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα, διαπράττουν τα χειρότερα εγκλήματα.!! Αλλά και οι λοιποί κακοποιοί ασχέτου εθνικότητας (έλληνες ή μη) που κάνουν αυτά τα έκτροπα, δεν είναι καλύτεροι -ούτε στο ελάχιστο- γιατί οι συνθήκες και η απόγνωση μπορεί να οδηγήσουν κάποιον μέχρι τη ληστεία, αλλά και μέχρι το φόνο…; Ε, όχι αυτό παραπάει.!! Είναι πέρα για πέρα απάνθρωπο…Εν πάσει περιπτώση, επί του θέματος, απλά μου’κατσε ‘‘κάπως’’ το ότι πήραν και λεφτά και μάλιστα τα λεφτά ενός βιοπαλαιστή Ασιάτη(:wink: -όχι επειδή έχουν ευαισθησίες, μάλλον για το δεύτερο- εκτός κι αν έφτασε μέχρι εκεί το θράσος τους να λεηλατούν και να κλέβουν τώρα και μετανάστες(από κει που τους κυνηγούσαν να τους ξυλοφορτώσουν). Το να’ναι μία ομάδα αγανακτισμένων πολιτών -γιατί υπάρχουν και αυτοί και δεν αποτελούν τη μειοψηφία- το αποκλείω, διότι δε μπορεί να χωρέσει το μυαλό μου, ότι θα φτανε κανείς απλός πολίτης μέχρι αυτό το σημείο. Και αυτό διότι -άσχετα με το πως αισθάνονται για τον ξένο- βλέπουν και σέβονται την προσπαθειά του ανθρώπου αυτού να ορθοποδήσει σε μία άλλη χώρα. Άλλωστε ξέρει καλά ο έλληνας πως είναι η μετανάστευση και ο αγώνας για επιβίωση.!! Επομένως, το ενδεχόμενο να ναι φασίστες ή ληστές(απαυτούς που κάθε μέρα δρουν, χωρίς να διστάζουν να βγάλουν το μαχαίρι να σε σκοτώσουν εν ψυχρώ) μου φαίνεται πιο πιθανό…Όπως και να’χει, μακάρι να τους πιάσουν -το συντομότερο δυνατό- τους υπευθύνους γιατί δεν είναι κατάσταση αυτή να πληρώνουν πάντα αυτοί που δεν φταίνε τα ‘‘σπασμένα’’ για τα λάθη των άλλων…

Ληστης να παει να κανει τον αλλον μαυρο στο ξυλο,μετα να ξαναγυρισει και να κανει το ιδιο με τη παρεα του?Μπαααααααααα

δεν είναι απο την ελλαδα, αλλά για την ελλαδα…

Όχι και τόσο καλές είναι οι αναφορές του World Fact Book της CIA για την χώρα μας. Την έκδοση που αφορά όλες τις χώρες του κόσμου, παρουσιάζοντας πάρα πολλά στοιχεία για την κάθε χώρα, και η οποία είναι εύκολο να βρεθεί και σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από τον διαδικτυακό τόπο της CIA, μόνο ενθαρρυντική δεν θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς για την Ελλάδα. Σε αυτήν μπορεί κανείς να βρει στοιχεία που αφορούν ότι μπορεί να φανταστεί για την χώρα, επί της ουσίας πρόκειται για έναν αναλυτικότατο οδηγό.

Στα στοιχεία που παρουσιάζονται και αφορούν την Ελλάδα, γίνεται λόγος για την οικονομική κατάσταση της χώρας, για το πώς μας επηρέασε η παγκόσμια οικονομική κρίση, αλλά και για το πώς φτάσαμε στο σημείο να μην μπορούμε να καλύψουμε τις ταμειακές μας ανάγκες.

Το σκηνικό που παρουσιάζεται, λίγο η πολύ, θυμίζει όλα όσα πέρασε η Αργεντινή περίπου 10 χρόνια πριν, και κάνει αναφορές στην σημαντική πιθανότητα που υπάρχει τα επεισόδια και οι αιματηρές ταραχές να γίνονται όλο και πιο συχνές όσο η οικονομική πολιτική που ασκείται από την κυβέρνηση κατευθύνεται στην λογική της λιτότητας και μόνο αυτής.

Επί της ουσίας η εικόνα που παρουσιάζεται σε συνδυασμό με το γενικότερο κλίμα που κυριαρχεί στα διεθνή ΜΜΕ απέναντι στη χώρα μας, μάλλον είναι αποτρεπτική για όποιον θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να επενδύσει στην Ελλάδα.

Η έκθεση αναφέρεται στο γεγονός πως το ΔΝΤ ασκεί οικονομική διπλωματία και προβαίνει σε ενθαρρυντικές προβλέψεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, προκειμένου να μην διακινδυνέψει τα κεφάλαια που έδωσε δανεικά στην Ελλάδα, η CIA όμως με όλα όσα αναφέρει προειδοποιεί ευθέως όσους ενδιαφέρονται ή έχουν επενδύσει κεφάλαια στην χώρα μας, πως «τα δύσκολα είναι μπροστά» και πως αν συνεχιστούν οι σκληρές μεταρρυθμίσεις θα συναντήσουν τεράστιες αντιστάσεις, που απειλούν να “μπλοκάρουν” το πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής και να οδηγήσουν ακόμα και σε αιματηρά επεισόδια ή και λεηλασίες.

Αυτό που δημιουργεί μια ιδιαίτερη αίσθηση είναι πως στην αναφοράα για την κατάσταση της Ελλάδας οι αμερικανοί [SIZE=“4”][B]θεωρούν περίεργο πως με την οικονομική πολιτική που ασκείται δεν έχουν ήδη ξεσπάσει ακόμα χειρότερα επεισόδια και συγκρούσεις στη χώρα.[/B][/SIZE]

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά στο κομμάτι που λέει πως η κυβέρνηση της Αθήνας «αντιμετωπίζει μακροπρόθεσμες προκλήσεις για να περάσει αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις και να αντιμετωπίσει την ηχηρή αντίδραση από ισχυρά συνδικάτα της χώρας και των εργαζομένων γενικά».

Ενώ συνεχίζει αναφέροντας πως τα εργατικά συνδικάτα, έχουν αντιδράσει στα νέα μέτρα λιτότητας «αλλά οι απεργίες μέχρι τώρα είχαν περιορισμένο αντίκτυπο στην πρόθεση της κυβέρνησης να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις».

http://www.newstoday.gr/article/50032/ekrexe-vias-provlepei-e-cia

με δυο λέξεις…[B]ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ[/B]

Δε ξέρω κατά πόσον είναι έγκυρο αλλά λίγο πολύ αυτά έχουν ακουστεί στο παρελθόν:

Ιδού λοιπόν τα νέα μέτρα (από http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_484.html)

1. Κατάργηση όλων των ειδικών μισθολογίων στο δημόσιο.

2. Κατάργηση όλων των επιδομάτων, πλην του οικογενειακού, της θέσης ευθύνης και της παραγωγικότητας.

3. Νέο μισθολόγιο στη βάση έξι εισαγωγικών κλιμακίων, ανάλογα με τα προσόντα και τη δουλειά για την οποία προορίζεται ο υπάλληλος.

4. Απολύσεις, απολύσεις, απολύσεις. Για την ακρίβεια, μη αναπλήρωση των θέσεων που θα ανοίγουν στο δημόσιο, απολύσεις εργαζομένων αορίστου χρόνου, απολύσεις συμβασιούχων.

5. Ολοήμερη λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, νοσοκομείων κτλ.

6. Μείωση έως κατάργηση του εφάπαξ.

7. Μείωση έως κατάργηση των επικουρικών συντάξεων.

8. Νέο ασφαλιστικό με το εξής περιεχόμενο: ενοποίηση όλων των ταμείων σε τρία (μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες), κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων, μείωση των παροχών υγείας, αυστηρός περιορισμός των παροχών πρόνοιας κα. Στόχος το κοινωνικό κράτος από 60 δις που κοστίζει σήμερα να πέσει σε δύο χρόνια στα 40!

9. Επιχειρησιακές και ατομικές συμβάσεις παντού.

10. Αύξηση της φορολογίας.

11. Πώληση της ΔΕΗ.

12. Πώληση της ΕΥΔΑΠ.

13. Πώληση του ΟΠΑΠ.

14. Πώληση του ΟΤΕ (ότι έχει απομείνει).

15. Πώληση της Αγροτικής Τράπεζας.

16. Πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

17. Πώληση συχνοτήτων.

18. Πώληση των αστικών συγκοινωνιών.

19. Ενοικίαση αεροδρομίων και λιμανιών.

20. Συμβάσεις παραχώρησης στις εθνικές οδούς.

21. Σύμβαση παραχώρησης για το Ελληνικό.

22. Συμβάσεις παραχώρησης για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους που παραμένουν αναξιοποίητα.

23. Συμβάσεις παραχώρησης για παραλίες.

24. Συμβάσεις παραχώρησης και πωλητήρια στην περιουσία της ΚΕΔ και του ΕΟΤ.

25. Πώληση των καζίνο.

26. Πώληση των συμμετοχών του δημοσίου σε ιδιωτικές τράπεζες.

27. Συζήτηση για το μέλλον της Τράπεζας της Ελλάδος.

28. Απελευθέρωση του ωραρίου.

29. Αυστηρός περιορισμός των βαρέων και ανθυγιεινών.

30. Σύνταξη για όλους στα 65.

31. Εργοδοτικό δικαίωμα το ωράριο απασχόλησης.

32. Μπλοκάκια και στο δημόσιο.

33. Μετάταξη προϊόντων από τον χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ στον υψηλό.

34. Περιορισμός των ημερών αδείας.

35. Περιορισμός των ημερών αδείας για ειδικούς σκοπούς, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα, εγκυμοσύνη, ασθένεια κτλ.

36. Μείωση των αποζημιώσεων.

37. Απελευθέρωση των απολύσεων.

38. Κατάργηση και συγχώνευση οργανισμών του δημόσιου τομέα.

39. Μείωση της επιχορήγησης σε οργανισμούς και τοπική αυτοδιοίκηση.

40. Θέσπιση δημοτικής φορολογίας.

41. Αύξηση των τελών κυκλοφορίας.

42. Αύξηση των αντικειμενικών αξιών.

43. Γενική περαίωση στα αυθαίρετα.

44. Περαίωση εκκρεμών φορολογικών και ασφαλιστικών υποθέσεων.

45. Συμβάσεις παραχώρησης για? δασικές εκτάσεις!

46. Δημόσια έργα μόνο με συμβάσεις παραχώρησης.

47. Αυστηρές ποινές για τους φοροφυγάδες.

48. Μείωση του αριθμού των διπλωματικών αντιπροσωπειών.

49. Συμβάσεις παραχώρησης για τυχόν ενεργειακά κοιτάσματα.

50. Πλήρης απελευθέρωσης αγορών και επαγγελμάτων.
    l

Οπότε είμαστε πλέον προ των πυλών του τέλους της μεταπολιτευτικής περιόδου με μια γενικευμένη κοινωνικοοικονομική εξέγερση, με άγνωστες συνέπειες (έξοδος από Ε.Ε; επιστροφή στη δραχμή;) Δε μπορεί ο κόσμος να μη ξεσηκωθεί με όλα αυτά. Όπως λέει και ο προηγούμενος , κλείστε τη τηλεόραση και ΞΥΠΝΑΤΕ!

Δεν το’ξερα ότι ξαναγύρισε με παρέα ή δεν το συγκράτησα…ναι ίσως έχεις δίκιο…
Απλά εξέφρασα τις επιφυλάξεις μου. Και επειδή η κατάσταση -απ’ότι ακούω- στο κέντρο είναι χαώδης, υπέθεσα ότι μπορεί να’ταν ληστεία…

Αν εφαρμοστουν αυτα τα μετρα φιλαρακο οχι μονο θα ξεσηκωθει ο κοσμος αλλα πιστευω οτι θα γινουνε χειροτερα απο οτι ειχαν γινει στην Αργεντινη και ετσι πρεπει να γινει πρεπει να ξυπνησουμε ολοι και να μην αφησουμε να μας πινουνε το αιμα αλλο!!!

για να ξεσηκωθεί ο κόσμος θα πρέπει να είναι [U]ιδεολογικά απολιτίκ[/U] το κίνημα,όπως της αιγύπτου ή της ισπανίας[πράγμα κακό γιατί το μετά θα μπορεί να το εκμεταλευτεί ο καθε μεγάλος “ηγέτης”]
είτε να έχει συγκεκριμένη [U]κατεύθυνση[/U],πραγμα πολύ δύσκολο στην ελλάδα σήμερα γιατί η αριστερά είναι έτσι όπως είναι και απωθεί τον κόσμο και θα πρέπει να κάνει υπερπροσπάθειες για να συσπειρώσει λαό…

επίσης η σημερινή αριστερά φταίει σε μεγάλο βαθμό για το οτι έχει υποτιμιθεί πολύ το νόημα της πορείας…

αρα για αυτούς που λένε οτι οι έλληνες είναι ζώα και κοιμούνται κτλ
ναι οκ ισχύει…αλλά μεγάλη ευθύνη πιστεύω την έχει και η αριστερά…

Θα ηθελα να το διευκρινισεις λιγο αυτο…

Τωρα πως εν μεσω κρισης με περισσοτερα νεα μετρα να ερχονται,τον κοσμο ηδη ανεργο η στα προθυρα κλπ να γινεται πανεργατικη(πουλημενη ξεπουλημενη δεν ξερω ο μονος μοχλος πιεσης και ας πουμε αρχης κατι καινουριου) και να κατεβαινει μονο 30 40 χιλιαδες κοσμος?Και πες χεσε τη ταξικη πορεια…Με το ΠΑΜΕ που ουτε βια ουτε τιποτα? Μονοι τους? Καποια αλλη διαμαρτυρια? Οχι οχι εδινε την εγκριση του για ρατσιστικα προγκρομ μονο…:!:

Η διάσπαση της αριστεράς (ιδεολογικά και πραγματικά) και των όσων κινούνται εναντίον της σημερινής κατάστασης μας έχει φέρει ως εδώ. Αντί να συσπειρωθούν οι πάντες (αριστεροί - δεξιοί - κεντρώοι και κυρίως οι αριστεροί) ενάντια στα όσα έχουν έρθει και όσα ΘΑ έρθουν, αναλωνόμαστε σε μικροπολιτικές συγκρούσεις τύπου “φταις εσύ”. Και οι πορείες πια έχουν καταντήσει καθημερινότητα … Κάθε μέρα κάποιος κάνει πορεία. Ας κάνουμε μια “αγρανάπαυση” και μετά να διοργανωθεί μια και μοναδική, κοινή για όλους, πορεία και θα σου πω εγώ πως μαζεύονται 200.000 άτομα έξω απο τη Βουλή.

εκτός από το ότι ένα ποσοστό των ελλήνων πιστεύει οτί “καλά να πάθουμε” και ότι "όντως μαζί τα φάγαμε"
εκτός από το ότι εκνευριστικά πολύς κόσμος έχει εξ αρχής μια προκατάλειψη εναντίων των αριστερών
εκτός από το ότι πολλοί έχουν συνδέσει το "πορεία=μπάχαλοι και ξύλο"
εκτός από το ότι το έργο του ΠΑΜΕ το ξέρει πολύ λιγότερος κόσμος από αυτόν που θα έπρεπε
το κυριότερο πιστεύω είναι το αντίθετο απο αυτό που λέει ο Mulder :stuck_out_tongue:
για να βγεί κάτι από τις πορείες πρέπει αυτές να είναι ζημιογόνες για το κράτος και το κεφάλαιο[για να μιλήσουμε με αριστερό λεξιλόγιο,ένα άλλο πρόβλημα της αριστεράς]και αναπόφευκτα βέβαια ενοχλητικές στην καλύτερη,για τον πολίτη…και αυτό θα γίνει όταν κάνεις πολλές πορείες σε μεγάλη συχνότητα…να γίνει όντως καθημερινό φαινόμενο…αν γίνεται κάθε μήνα πανεργατική θα πεί ο κάθε έλληνας που ανήκε σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες “άντε πάω να δω και γώ τι στο μπούστο γίνεται στην πορεία”

για άλλους τρόπους αντίδρασης τώρα μη ρωτάς…θα μαζέψουμε λεφτά για να πάμε στα μπουζούκια το πάσχα και θα είναι όλα καλά…:roll:

Ξέρεις sametaler, για να γίνεται πανεργατική κάθε μήνα, πρέπει να πάρει απόφαση η ΓΣΕΕ.

ναι το ξέρω
αλλά πρόβλημα της αριστεράς είναι και αυτό…

Έλεος.

καλά μπορεί να μην έχω
ούτε τις γνώσεις για το πως ακριβώς λειτουργούν οι οργανισμοί και τι ευθύνες έχει ο καθε ένας
και σίγουρα όχι την διάθεση να κάνω αυτή τη συζήτηση
αλλά εφόσον η γσεε και το πως λειτουργεί και το ποιός την δοιηκεί είναι πρόβλημα ε λογικά η αριστερά δεν θα πρέπει να κάνει κάτι για αυτό?ξέρω γώ?

Τί να κάνει δηλαδή η “αριστερά”; Έφοδο στα headquarters της ΓΣΕΕ, δέσιμο χειροπόδαρα των Παναγοπουλαίων και μετά διάγγελμα “προς την εργατικήν τάξιν της Ελλάδος” ότι “τερματίσαμεν το ανώμαλο καθεστώς και την διολίσθησιν του εργατοϋπαλληλικού κινήματος εις τον κυβερνητικόν/εργοδοτικόν κρημνόν”;

Ψάχνετε δικαιολογίες ρε πούστη μου.

Αν βγεις έξω στο δρόμο και πιάσεις κουβέντα με τον μέσο Έλληνα, ο οποίος ψηφίζει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ εδώ και 40 χρόνια όπου να ναι, θα σου πει για τους κλέφτες, για τους 300 της Βουλής, για τις απεργίες και τις διαδηλώσεις που δε βρίσκουμε ησυχία πια και δεν μπορούμε να κατέβουμε στο κέντρο να ψωνίσουμε, για τους δημόσιους υπάλληλους που τα ξύνουν… όλα αυτά μαζί, και στο τέλος θα σου πει κι ένα “και δεν κοιτάνε και στην “Αριστερά” να τα βρούνε, να ενωθούνε εκεί πέρα, ξέρω γω, μπας και γίνει κάτι”.

Δεν ψάχνετε μόνο δικαιολογίες. Ψάχνετε και για μαλάκες. Κάποιος άλλος πρέπει να βγάλει το φίδι απ’ την τρύπα, ε ας είναι η “αριστερά” που κατά τ’ άλλα τη βρίζουμε και γελάμε μαζί της απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ.

Επειδή έχω κουραστεί από τις ίδιες και τις ίδιες πίπες, θα το πω μία φορά κι όποιος καταλάβει κατάλαβε: σταματήστε να κλαψουρίζετε για τη “διάσπαση της αριστεράς” και ασχοληθείτε με θέσεις, προτάσεις, αναλύσεις, διεξόδους. Νομίζετε ότι “τα ξέρετε αυτά μωρέ” αλλά που’ στε, ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΞΕΡΕΤΕ. Ασχοληθείτε, έστω και μια φορά, αφού αγωνιάτε για το μέλλον σας και το μέλλον αυτού του τόπου, και ΤΟΤΕ κάνετε την υψηλή κριτική σας. Μέχρι τότε, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.

Εκτος απο ολα αυτα που γραφεις, και με βρισκουν συμφωνω, εγω θα ελεγα πως θα επρεπε να αναρωτηθουμε γιατι ο καθενας προσωπικα απο αυτους που δεν κατεβαινουν στις συγκεντρωσεις διαμαρτυριας, γιατι δεν το κανει.
Πως γινεται απο τη μια να λεμε “μας καταστρεφουν- πουλαν την Ελλαδα- Οι νεοι ειναι ανεργοι” και απο την αλλη η πλειοψηφια να μη βγαινει να διαμαρτυρηθει;
Πιθανως δεν εφτασε ακομα η ωρα που η πλειοψηφια του κοσμου ειναι τοσο αγανακτισμενη. Πιθανως να ερθει αυτη η ωρα μετα απο καποιο διαστημα. Πιθανως ποτε. Κανεις δεν μπορει να προβλεψει. Πιθανως να ειναι κατι αλλο.
Αν μιλουσα για τον εαυτο μου (δε συμμετεχω στις πορειες διαμαρτυριας) θα ελεγα πως μου ειναι τελειως αδιαφορες γιατι δε νοιωθω καθολου ταυτισμενος με τους απογοητευμενους διαμαρτυρομενους.
Προσωπικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με τη δουλεια/ ζωη μου οποτε δε βρισκω κανενα λογο να διαμαρτυρηθω. Με αυτο φυσικα δε λεω πως ολα ειναι τελεια αλλα για εμενα δεν ειναι και τοσο τραγικα ωστε να βγω στους δρομους.

Nα βγουν στο δρομο για πιο λογο???Κλαιγονται,κλαιγονται,κλαιγονται και στο τελος ψηφιζουν τους ιδιους μαλακες.
Πραγματικα.Βγαινει μια γαμωκαμερα στο δρομο και ολοι βαζουν το κλαμματα,βριζουν,ειναι γεματοι οργη,ειναι εναντια της κυβερνησης ε πως στο διαολο τα δυο μεγαλα κομματα παιρνουν 60-70%.Θες διαμαρτυρια?Μην τον ψηφιζεις τους ψηφιζεις.Ολα πανε σκατα,παμε απο το κακο στο χειροτερο και οι δημοσκοπησεις δειχνουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να παιρνουν τα κερατα τους!!Γιατι αυτοι μπορει να μας γαμανε αλλα εμεις μονοι μας κατεβασαμε τα παντελονια μας.Μουτσος στα καραβια θα παω για να φυγω απο αυτο το μπουρδελο.

Πάγκαλος: "Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν τον Ολυμπιακό"

ANTE ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ!

Έτσι το έβαλα,επειδή είχε φάση όχι για κάναν σπουδαίο λόγο.:smiley:
Α λέει και για τον Στρος παρακάτω