“Δεν κάνουμε καμιά απεργία, τι λέτε?”
1)αν ισχύουν τα μπολνταρισμένα, τότε γιατί οι πολυεθνικές και οι μεγάλες ελληνικές εταιρείες κάνουν περικοπές στους μισθούς και απολύσεις? Επίσης το ότι οι πολιτικές που εφαρμόζονται “μοιάζουν” πολύ με τις προτάσεις του ΣΕΒ είναι σύμπτωση?
-
Αν οι πολυεθνικές( και οι μεγάλες ελληνικές εταιρείες) είναι οι συνεπέστερες όπως λες, τότε γιατί στήνουν "φωτογραφικούς " διαγωνισμούς στους οποίους φυσικά ανεβάζουν και το κόστος? Γιατί αν είναι να στήνω ένα διαγωνισμό και να βγάζω 100 εκ .ευρώ αέρα, τότε μια χαρά είμαι large και με τα ένσημα…
-
Mule, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι οι πολυεθνικές δεν δαιμονοποιούνται από τον κόσμο έτσι απλά.ι. δεν είναι θέμα άγνοιας, βίτσιου ή κομμουνιστών. Δαιμονοποιούνται επειδή γαμάνε τον κοσμάκη και τον πλανήτη. Προχτές π.χ. είχε στο μέγκα ντοκιμαντέρ για την καταστροφή στον κόλπο του μεξικού ( εμπλεκόντουσαν 3 πολυεθνικές). [B]άπειρα [/B]τα παραδείγματα.
την επομενη φορα να τους ριξουνε στη θαλασσα να τους φανε τα ψαρια…
Είχε το μπάσκετ και δεν πήγα.
Next time.
ετσι!!!
«Εφυγα μέσα στο σκοτάδι σαν κυνηγημένη. Πάτησα μια πέτρα και στραμπούληξα το πόδι μου. Όταν έφτασα στο σπίτι μου, ήμουν διαλυμένη. Μα το Θεό, θα τα παρατήσω όλα».
Είναι η μαρτυρία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Θεοχάρη, η οποία «φυγαδεύτηκε» χθες το βράδυ δια του Εθνικού Κήπου, την ώρα που οι χιλιάδες «Αγανακτισμένοι» είχαν κλείσει τις εξόδους του κοινοβουλίου.
Η κ. Θεοχάρη έλεγε χαρακτηριστικά στους συνομιλητές της: «Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα χρειαζόταν η βοήθεια των πυροσβεστών, των αστυνομικών και των κλεφτοφάναρων για να μπορέσω να φύγω από τη Βουλή, χωρίς να φάω τη μούντζα της αρκούδας».
στα τσακίδια όλοι τους.
έφαγε μούντζα και στραμπούληξε και το πόδι της…αυτά είναι προβλήματα…
Και βγηκε ο Πρετεντερης να πει οτι αυτα ειναι εικονες ντροπης…ποιος ο Πρετεντερης. Ο ανθρωπος του συστηματος…ελεος.
Φτυσιμο και σκατα στα παρμπριζ των αυτ/των θελανε ολοι για να νιωσουν τη ξευτιλα μεσα τους.
Δε θα πω για ξυλο…:lol::lol::lol::lol:
Να θυμίσω το πρόσφατο παράδειγμα της Ισλανδίας, όπου η αντίδραση ήταν αρκετά ήπια… πέταγαν αυγά κ.ά. στους πολιτικούς τους.
Οι δικοί μας “εθνο-πατέρες και μητέρες” να είναι ευχαριστημένοι που δεν φάγανε φάπες ακόμα (με εξαίρεση έναν…). Κάποιοι αρκεί να παραιτηθούν, άλλοι πρέπει να πληρώσουν, και να πληρώσουν πολύ ακριβά για όσα έχουν κάνει τόσα χρόνια.
«[B]Όσοι προκηλακίζουν το Κοινοβούλιο προπηλακίζουν την ίδια τη Δημοκρατία, που τους δίνει το δικαίωμα να συναθροίζονται και να διαμαρτύρονται.[/B] Οφείλουν να γνωρίζουν ότι στο παρελθόν έχουν χυθεί ποταμοί αίματος από τις οικογένειες ανθρώπων που προπηλακίζονται».
Η παραπάνω δήλωση έγινε από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αναφερόμενος στο κίνημα των «αγανακτισμένων» πολιτών στο Σύνταγμα
Ναι ΜΑΛΑΚΑ, το βρηκες, ενα κτιριο και ενας θεσμος που εσεις τον εχετε ξευτελισει για τα βρωμερα συμφεροντα σας, ειναι που μου δινουν το δικαιωμα να μαζευομαι με αλλους συνανθρωπους μου και να λεω τη γνωμη μου… οχι το γεγονος οτι ως ανθρωπος το εχω αυτο το δικαιωμα ετσι κι αλλιως ε ???
Δηλαδη ειναι σαν να μας λεει οτι '‘καθιστε καλα γιατι αμα θυμωσει η Δημοκρατια (δηλαδη εμεις οι βουλευτες) τοτε θα σας το κοψουμε και αυτο το δικαιωμα, γιατι πολυ αερα πηρατε…’'
Μια τετοια εμμεση απειλη μου βγαζει εμενα αυτη η δηλωση του.
ΟΣΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΤΟΣΟ Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ…
*καλά δεν είναι και τόσο βομβα
[B]Επιστολή-βόμβα 16 βουλευτών για το Μεσοπρόθεσμο[/B]
Δεκαέξι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έδωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη δημοσιότητα επιστολή με παραλήπτη τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, με την οποία ζητούν αναλυτική ενημέρωση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, αλλά και εξηγήσεις για τα πεπραγμένα στην οικονομία.
Αναλυτικά, ζητούν να συγκληθούν τα όργανα του κόμματος (ΚΟ, ΚΤΕ) για να συζητήσουν για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Επίσης, ζητούν να μην έρθει ως ένα άρθρο γιατί, όπως αναφέρει στο protothema.gr και εις εκ των συμμετεχόντων, ο βουλευτής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, «δεν μπορεί η πώληση της ΔΕΗ και του ΟΤΕ να μπαίνει στο ίδιο καλάθι με τους ιππόδρομους».
Επίσης, αναφέρουν ότι «δεν μπορεί να κληθούμε πάλι με τη μορφή του κατεπείγοντος να ψηφίσουμε ένα νέο μνημόνιο, όταν το πρώτο έχει αποτύχει!».
Παράλληλα, αναφέρεται ότι θα υπάρξουν προβλήματα εάν το πρόγραμμα πάει στη Βουλή, χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση και έτσι αφήνεται να εννοηθεί ότι, εάν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα, εκείνοι είναι αποφασισμένοι να μην το ψηφίσουν στη Βουλή.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής: «Στη σημερινή, χωρίς προηγούμενο κρίση, οι στιγμές είναι για όλους μας ιστορικές Αποτελεί εθνική ανάγκη να συγκροτηθεί άμεσα ενιαίο μέτωπο σοβαρότητας και ευθύνης.
Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια με οδυνηρές θυσίες του ελληνικού λαού.
Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι οι θυσίες αυτές δεν θα πιάσουν τόπο.
Βρισκόμαστε όμως σήμερα, ένα χρόνο μετά, σε ένα κρίσιμο μεταίχμιο και πάλι. Γιατί;
Δεν είναι απλά θέμα πολιτικής ευθύνης, είναι η λογική που επιβάλλει να υπάρξει απολογισμός.
- Είναι ζήτημα πατριωτισμού.
- Είναι ζήτημα Δημοκρατίας.
- Είναι ζήτημα ευθύνης και συνέπειας.
Είναι στοιχειώδης απόδειξη ότι σεβόμαστε την ψήφο των πολιτών.Παράλληλα υπάρχει διάχυτη η ανησυχία πως η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμού με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και μάλιστα ως άρθρο ένα (1).
Ανάλογες επιλογές φαίνεται να υιοθετούνται και στο ευαίσθητο ζήτημα του εθνικού μας πλούτου. (αποκρατικοποιήσεις ? αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας).
Αποφάσεις που θα προσδιορίσουν το μέλλον του τόπου για πολλές δεκαετίες δεν μπορούν να ληφθούν παρά μόνο με πλήρη σεβασμό στις αρχές του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Αυτό επιβάλλει η τήρηση του Συντάγματος και η πολιτική μας τιμή.Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρούμε επιβεβλημένη την άμεση σύγκληση όλων των θεσμικών οργάνων της Βουλής, αλλά και του κόμματος, προκειμένου να υπάρξει ευρεία συζήτηση με θέματα:
- Απολογισμός ενός χρόνου Μνημονίου
- Μεσοπρόθεσμο -πρόσθετα μέτρα 2011- αποκρατικοποιήσεις
- Διαδικασία εισαγωγής, συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή
Αντωνίου Τόνια
Γερανίδης Βασίλειος
Γιαννακά Σοφία
Καϊλή Εύα
Καρτάλης Κωνσταντίνος
Κουκουλόπουλος Πάρις
Κουρουμπλής Παναγιώτης
Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας
Λιντζέρης Δημήτρης
Μερεντίτη Αθανασία
Νασιώκας Έκτορας
Ρενταρή Όλγα
Ρομπόπουλος Θωμάς
Σαλαγιάννης Νικόλαος
Τζελέπης Μιχάλης
Τόγιας Βασίλης»
Aγγελία στο Aggeliopolis :
για τριμηνη εργασια σε καφετερια ζητειται ατομο εως 25 ετων με γνωση μπουφε και σερβις για 6ημερη 9ωρη εργασια…μισθός 450 ευρω!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Θα φάει βρίσιμο τουλάχιστον?
Φίλε μου δεν θέλει βρίσιμο…να του κάψεις το μαγαζί θέλει…
έστω,μου κάνει :roll:
δηλαδη λιγοτερο απο 20 ευρω το 9ωρο.
τι λεει ρε μαλακα αχαχαχα
Ούτε βρίσιμο, ούτε κάψιμο. Να ζητήσουμε από την εύα την καϊλή να στείλει μια οργισμένη επιστολή :lol:
άμα αγανακτίσει και νευριάσει κι αυτή παίζει να βγει απτα ρούχα της?