Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

τσολιάς σήμερα από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, στ’αρχιδια τους ακομα κι αυτοί, τα δακρυγόνα πετάγονται αφειδως

live streaming απο συνταγμα: http://www.dailymotion.com/video/xjknq6_live-streaming-yyyyyy-yyyyyyy-yyyyyyy-yyy-yyyyyyyyyyyy-yyyyy-2y_news#from=embed&start=55

εισπνευστε λιγη δημοκρατια

edit: κ απο ρουφιανο ζουγκλα εδω http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=85&type=&mid=110

έβλεπα πριν λίγο απο το αεροπλάνο του σκαι…τι έβλεπα δηλαδή…ενα άσπρο σύννεφο ήταν…υγεία λέμε

Κουιζάκι… Πως λέγεται το πολίτευμα όπου οι λίγοι συζητάνε σε ένα κτίριο ( για να αποφασίσουν την μοίρα εκατοντάδων χιλιάδων) περικυκλωμένο από κόσμο που διαδηλώνει πνιγμένος στα χημικά ?

Δημοκρατία πάντως σίγουρα δεν λέγεται, αλλιώς να λέμε και ότι οι bon jovi παίζουν σλατζοντουμ σε σημεία…

[B][I]οι λίγοι συζητάνε[/I][/B]

τι κάνουν??? εγώ τόση ώρα που βλέπω δεν υπάρχει συζήτηση…κάτι ,εγώ θέλω εσείς δεν θέλετε ακούω, κάτι, δεν προτείνεται κάτι κύριοι της αντιπολίτευσης λέει ο καρατζαφερης(χωρίς να προτείνει κάτι όση ώρα μιλάει), και τώρα ο πρωθυπουργός τρομοκρατεί λέγοντας τι θα πάθουμε αν δεν ψηφιστεί η μαλακία…(ολοι οι άλλοι τις έβγαζαν και τις μετρούσαν)
ε…δεν το λες και συζήτηση αυτό…

Όποιος πιστεύει ότι αυτή η κοινοβουλευτική φαρσοκωμωδία που βλέπουμε είναι δημοκρατία είναι είτε ηλίθιος είτε βολεμένος.

εγώ για είμαι ειλικρινής νιώθω εντελώς μαλάκας με όλα αυτά.
οι μπάτσοι έχουν βγει και βαράνε κόσμο,τους ρίχνουν χημικά, πνίγουν όποια αντίθετη φωνή ξεκινάει και δημιουργεί προβλήματα και η πλειοψηφία συνεχίζουμε και ζούμε συμβατικά όπως και πριν. ως πότε?

Αν η ανθρωπότητα ήταν λίγο πιο έξυπνη θα είχε εγκαταλείψει τη μάταιη χρησιμοποίηση και κακοποίηση της λέξης “δημοκρατία” για να περιγράψει τα πολιτεύματα της. “Αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός”, έτσι θα έπρεπε να χαρακτηρίζονται τα πολιτεύματα μας σήμερα, η λέξη δημοκρατία παραπέμπει αλλού, σε κάτι που δεν υπάρχει.

Είμαι πραγματικά περίεργος να δω στον έναν και μοναδικό θεσμό που έχουμε και παραπέμπει σε δημοκρατία, τις εκλογές, τι επιλογές θα κάνει ο κόσμος… Αν θα ψηφίσει τα ίδια, αν θα επιλέξει κάτι άλλο, αν θα απέχει… Προσωπικά τείνω στο οτι η βλακεία του κόσμου (ενός μεγάλου ποσοστού) είναι πελώρια, και όχι μόνο των 300 που κατοικοεδρεύουν στη βουλή.

Για την ώρα όλα όσα συμβαίνουν μου προκαλούν θλίψη και κυνισμό. Θέλω να είμαι αισιόδοξος γενικά, για το μέλλον κλπ, αλλά προς το παρόν δε βλέπω κάτι μπροστά, οι καπνοί απο τα δακρυγόνα τα έχουν καλύψει όλα.

ψηφιστηκε… ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

με ποσους πέρασε?

Λενινιστές στο ΠΑΣΟΚ, ακολουθούν την αρχή του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού. :stuck_out_tongue:
Τον πούλο ο Κουρουμπλής.

ο αθανασιάδης την παλαβή?

Για γελια και για κλαμματα οι 2-3 της ΝΔ που πειστηκαν ταχαμου απο την ρητορικη ικανοτητα και την πειθω του ΓΑΠ και ψηφισαν ναι.

Σταματηστε την κλαψα ρεμαλια,η πατριδα μολις σωθηκε =D>

ενα θελω να πω. Γαμω το μουνι της μανας τους. Συγνωμη για την φρασιολογια αλλα δεν γινεται αλλιως.

Αν δεν βρεθει ενας αγιος ανθρωπος να πατησει καποιον απο αυτους στο λαιμο να χυθει αιμα δεν προκειται να καταλαβουν αλλιως.

Ειμαι εναντια στη βια αλλα αυτος ο βιασμος που περναμε ολοι μας δεν μπορει να εχει αλλη αντιδραση.

Γαμω την γενια του Πολυτεχνειου!

πλέον μόνο αυτό μένει. να σκοτώσουν ένα-δυο από δαύτους να χεστούν οι υπόλοιποι λίγο πάνω τους.
να γίνει λίγο όπως στο braveheart η φάση. “who knows who’s next?maybe you, maybe me.”

Χαα χειροκροτούσαν κιόλας οι βλάκες και χαμογελούσαν όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα…Μα κάλα τόσο θράσος; Μέχρι και ο δημοσιογράφος το σχολίασε…

[SPOILER]άσχετοο…σχόλιο της μαμάς μου: ''γελάτε, γελάτε…να σας δω τώρα πώς θα βγείτε απ’τη Βουλή…:p[/SPOILER]

Του ΠΑΣΟΚ ηταν αυτοι .

Τον Κουρουμπλη τον σχολασαν σε χρονο ρεκορ…Οχι για να μη λετε πως το ΠΑΣΟΚ βρισκεται σε αναλγησια,αστραπιαια ενηργησε… =D>

Α,και φυσικα τα επεισοδια μπροστα απο το Συνταγμα,ολως τυχαιως ,σταματησαν μολις ξεκινησε η ψηφοφορια…Μαλλον θα εγινε ανακωχη μεταξυ μπατσων και “κουκουλοφορων” για να παρακολουθησουν ολοι ενωμενοι την κρισιμη αυτη στιγμη για το μελλον του τοπου,δεν εξηγειται αλλιως αλλωστε …

Ιστορικες στιγμες “δημοκρατιας”,ιστορικες.

και που σταμάτησαν δε μασάμε, τα χημικά πέφτουν. περισσεύουν μάλλον και για να μη χαλάσουν και πεταχτούν τσάμπα θέλουν να πιάσουν τόπο:!:

Μεσα στη βουλη δεν μπαινουν ακομα. Εκει ειναι το θεμα.
Τι ζουμε γαμω την τρελα μου. Εφτασα στα 33 μου και ο πατερας μου στα 65 του για να μας γαμησουν κατι χορτατοι. Ελεος.