Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Τι να κατηγορήσει, αστεία πράγματα, είχε χρόνια προβλήματα υγείας και μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία.

Σα δημόσιο πρόσωπο, τον αντιπαθούσα όσο δεν πήγαινε γιατί για μένα δεν ήταν καν δημοσιογράφος, ούτε αντιπροσώπευε κάποιο είδος δημοσιογραφία. Όσο το ΠΑΣΟΚ ήταν στην εξουσία ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος. Όσο δεν ήταν, ήταν κομματικοδίαιτο παπαγαλάκι του.

Παρόλο το κράξιμο που του είχα ρίξει, σαν πρόσωπο - αποστειρωμένο από το ρόλο που έπαιζε στο σύστημα - δε μου ήταν αντιπαθής, κρίμα λοιπόν.

Υποθέτω ότι όλοι αυτοί που “αηδιασμένοι” από τα επεισόδια στη Αθήνα υποστήριζαν “κάψτε τους 300 και όχι τα καταστήματα του κοσμάκη” χάρηκαν ιδιαίτερα με την έκρηξη βόμβας έξω από τη βουλή πριν λίγη ώρα, έτσι?

κανείς δε χαίρεται όταν η δημοκρατία του τόπου δέχεται πλήγμα.

«Δεν φοβόμαστε και δεν πανικοβαλλόμαστε» είπε. Ο χώρος του Κοινοβουλίου «είναι ένας χώρος υψηλού συμβολισμού […] Είναι αφύλακτος και θα παραμείνει αφύλακτος. Η Αθήνα είναι μία ανοιχτή και ασφαλής πόλη και θα παραμείνει έτσι. Δεν θα τη μετατρέψουμε σε στρατοκρατούμενη πόλη» πρόσθεσε.

γελάει ο κόσμος.

το […] μετά το σχόλιο περί χώρου υψηλού συμβολισμού, πολύ ταιριαστή προσθήκη :lol:

α, και δηλώσεις παναγιωτόπουλου

«Ο αρμόδιος υπουργός, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ήρθε η ώρα να αφήσει τα λόγια και να περάσει στα έργα. Είναι δεδομένη η θέση της Νέας Δημοκρατίας, ότι θα μας βρει συμπαραστάτες, στην περίπτωση που εφαρμόσει τα σωστά μέτρα και ακολουθήσει την ενδεδειγμένη πολιτική, για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη χώρα μας» προσέθεσε.

ενδεδειγμένη πολιτική. ας βάλω τρείς τελίτσες κι εγώ

[SIZE=“7”][…][/SIZE]

Καλά δεν δέχτηκε και κάνα τρομερό πλήγμα η δημοκρατία του τόπου, κι αύριο εδώ θα είναι. Απλά εγώ σχολίασα μια αποψη που πετούσαν διάφοροι και καλά “αγανακτισμένοι με όλα αυτά που γίνονται και το χάος που επικρατεί”.

Εδώ η είδηση: http://www.madata.gr/epikairotita/social/49516.html

Πάντως πραγματικά ξεφτίλα για την αστυνομία και για όλους.Μπροστά σχεδόν από την βουλή.Πέρα για πέρα συμβολικό.Αν και με αυτές τις ενέργειες μου φαίνεται το μόνο που καταφέρνουν είναι να παίρνει το κράτος σκληρότερα μέτρα με την συγκατάβαση της κοινωνίας αφού πολλοί θα σκέφτονται “Προτιμώ να πάρει η αστυνομία πολύ σκληρά μέτρα παρά να κινδυνεύω από τρομοκράτες”.Εξάλλου περνάει και η προπαγάνδα σιγά σιγά και αυτοί σαν τρομοκράτες φαίνονται στα μάτια πολλών.Από την άλλη πάντως ίσως να το κάνουν με σκοπό να πάρει το κράτος σκληρά μέτρα που να φτάσουν σε σημείο ασφυξίας και να υπάρχουν πάρα πολλές αντιδράσεις.Εσείς τι λέτε?

Δεν νομίζω να στεναχωρέθηκε κανείς ιδιαίτερα με το χτύπημα στη Βουλή,από τους πολίτες εννοώ.Τώρα όσον αφορά το κράτος αν θα πάρει σκληρότερα μέτρα,πιστεύω ότι ούτως ή άλλως θα τα έπαιρνε.

Μη νόμιμες έκρινε το ΑΣΕΠ τη διαδικασία πλήρωσης 55 θέσεων Ειδικού επιστημονικού προσωπικού, την οποία είχε κινήσει η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2009.

Ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης Ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης Με απόφαση του Δ’ Τμήματος της ανεξάρτητης αρχής, αποφασίστηκε να μην επικυρωθούν οι πίνακες προσληπτέων και αναπληρωματικών. Οι φάκελοι επεστράφησαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Tα επικριτικά δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για προσλήψεις “ημετέρων” με φωτογραφικές διατάξεις, αλλά και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, είχαν οδηγήσει τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να στείλει τους φακέλους με τα στοιχεία και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού στο ΑΣΕΠ για έλεγχο. Όπως είχε γίνει γνωστό, ανάμεσα στους επιτυχόντες του διαγωνισμού βρίσκονταν στελέχη που ανήκαν στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και συγγενείς αυτών.

Ελευθεροτυπία

αν το πασοκ κανει 15% ενιαιο το φπα τη γαμησαμε…κατι ηξερε ο χοντρος που εκανε εκλογες…

Μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι η Ελλάδα γίνεται σιγά σιγά αφιλόξενο μέρος για να ζήσει κανείς?

Όχι, είμαστε πολλοί.

Οικονομικά πάμε πάτο. Δημόσιο χρέος, χρέος νοικοκυριών προς τράπεζες.Φορολογία άστα να πάνε στο διάολο. Το πραγματικό εισόδημα μειώνεται. Τα λεφτά δε που διαχειριστήκαμε από τα ευρωπαικά ταμεία , τα περισσότερα τα φάγαμε.
Διοικητικά, πως να πας πιο μπροστά , πως μιλάς για Καποδίστριες 2 τη στιγμή που όλη η χώρα στηρίζεται στις πελατειακές σχέσεις?
Κοινωνικά , άστα να πάνε. Η κάθε ομάδα κοιτάει την παρτη της. Πολλές φορές απλά ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Ούτε καν σε επίπεδο ομάδας.

Και κάνω το ερώτημα…Γιατί να κάθομαι να σιχτιριάζω Πολύδωρες, Χρυσοχοίδηδες, Σημίτηδες, Παπαρήγες κλπ? Πάμε αυστραλία :stuck_out_tongue:

Εγω ψηφιζω Σουηδία πάντως 8)

[quote="“Dead,post:470,topic:9685”]

Όχι, είμαστε πολλοί.[/QUOTE]

Πάρα πολλοί.
Απλά μην νομίσετε ότι έξω είναι πιο φιλόξενα… Δηλαδή, το βιωτικό επίπεδο είναι απείρως υψηλότερο, αλλά δεν είναι καθόλου φιλόξενα, μέχρι να φτάσεις στο σημείο να μπορείς να το απολαύσεις.
Όπως ειπώθηκε παραπάνω, μία χώρα χωρίς παραγωγή, με μία μεταπρατική οικονομία που δεν είναι καν της προκοπής, ζει με δανεικά λεφτά. Και οι φόροι θα αυξηθούν και τα πάντα.

Εγώ το χω πει, κάποια στιγμή θα φύγω από δω και μετά ας πέσει ατομική βόμβα. Ή ας την καταλάβουν οι Τούρκοι, χέστηκα. Από τη στιγμή που νιώθω ότι παντού με αντιμετωπιζουν σα ζώο, έτσι θα φέρομαι κι εγώ.

οταν το ακουσα στις ειδησεις με επιασε νευρικο γελιο…
μαλλον δεν εχουν καταλαβει πως δουλευει ο καθε νομος και κομοπολη και αεγω δεν ξερω πως λεγονται…
το προβλημα ειναι τα χρηματα…
εχεις χρημα…??
αμα εχεις δεν χρειαζονται ουτε οι καποδοστριες ουτε τιποτα αλλο.
αλλα…:?

Η πίτα δεν αλλάζει. Οι γνωστοί πολιτικοί θα πάνε όπου είναι το χρήμα. Αν το χρήμα πάει στις περιφέρειες, τότε εκεί θα πάνε και τα μεγάλα λαμόγια, που θα θέλουν να διαχειριστούν αυτά τα ποσά “για το καλό του τόπου τους”. Το θετικό, είναι πως θα έχουν φύγει από τη Βουλή και τη νομοθετική εξουσία. Εκτός αν μείνουν πάλι ως ευνουχισμένοι θεσμοί…

O Kαποδίστριας 2/Καλλικράτης είναι το τέλος του ανεξάρτητου υποψήφιου τοπικής εμβέλειας. Με τους νέους μεγάλους δήμους, για να εκλεγεί κανείς θα έχει απόλυτη ανάγκη από την υποστήριξη των κομματικών μηχανισμών, άρα ανάγκη από κομματικό “χρίσμα”.

Επτά παρεμβάσεις που ζητούν 23 οικονομολόγοι

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_2_10/01/2010_386159

Μπράβο τους που μπήκαν στον κόπο αλλά νομίζω η εισαγωγή ήταν αχρείαστη. Όχι τπτ άλλο, αν δεν διαβάσεις τις προτάσεις έχεις την εντύπωση πως συντάχθηκαν οι νεοφιλελεύθεροι με τους μαρξιστές και τους αναρχικούς για το καλό της χώρας,:stuck_out_tongue:

Δε μπορώ να πω πως πρότειναν και τίποτα “καινούργιο”, πέρα από τη μείωση των βουλευτών.