αν ειχαμε λιγο σεβασμο στο παρελθον μας μαλλον θα ειχαμε διωξει απ την ελλαδα το δντ την τροικα και θα χαμε ριξει στην φυλακη τον παπανδρεου τον βενιζελο και τους λοιπους γερμανοτσολιαδες…
οι οποιοι την χθεσινη και επισημα κατοχη της χωρας μας την παρουσιασαν σαν επιτυχια…
ο μονος λογος πλεον που χρησιμευουν οι παρελασεις ειναι για να πηγαινουν οι γονεις και να χειροκροτουν τα παιδια τους τα οποια μεγαλωσαν και κανουν και παρελαση,και για να καυλωνουν οι ματακιδες με τα μπουτια των μαθητριων…
Γιάννης Κότσιρας:
Ούτε ματαιώθηκε, ούτε ακυρώθηκε η παρέλαση. Γίνεται κανονικά. Οι πολιτικοί ακυρώθηκαν σήμερα.
Χάρρυ Κλυν
ΣΗΜΕΡΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ
Φαίη Σκορδά
Θεσααλονίκη, σ’ αγαπώ
Νίκος Χατζηνικολάου
Κάποιοι διαστρεβλωνουν σκόπιμα το νόημα της διαμαρτυρίας των πολιτών.Τους συμφέρει να συγκρούονται με την ιστορία και όχι μαζί τους!Ντροπή!
ναι όταν αναφέρεις οτι ποστάρω κάτι σχολιάζοντας “σταρχίδια μας” θα τσαντιστώ.ειδήσεις από ελλάδα λέγεται το θρέντ και οτι νομίζει ο καθένας οτι αποτελεί είδηση από ελλάδα θα το ποστάρει.αν κάτι δεν συνάδει με τον τίτλο του θρέντ το σβήνουν οι μόντς.
Μα έβαλα. Αυτό Αν εννοείς εκείνο με τη γλώσσα έξω, πρέπει να σου πω ότι δεν το πολυγουστάρω, φοριέται πολύ. Συνήθως προτιμώ να επαφίεμαι στην ικανότητα του συμφορουμίτη μου να καταλάβει ποιά ποστ μου είναι περισσότερα και ποιά λιγότερο σοβαρά.
δεν το είδα το ομολογώ.ίσως γιατί περίμενα να δώ αυτό με την γλώσσα που λές.
αυτό που λές για την ικανότητα του χρήστη να καταλάβει κατ’εμέ δεν υφίσταται μέσω νετ συνήθως.αλλά οκ.θέμα λήξαν.
Πάντως επειδή βλέπω ότι σου χουν λείψει λίγο οι all time classic ιντερνετικοί τσαμπουκάδες μας, πρέπει να σου πω ότι όταν θα είμαι στο mood μπορώ να σου ρίξω ένα σύρμα, γιατί απ’ ότι βλέπω το πρόβλημα σήμερα είναι ότι ενώ εσύ ψήνεσαι, εγώ δεν.
Εγώ να δεις πώς συμφωνώ, όταν βλέπω σε τέτοιες επετείους να αποτίεται φόρος τιμής στον λάτρη του Αδόλφου, Ιωάννη Μεταξά, ο οποίος αυτο το γαμημένο όχι το είπε με πόνο ψυχής για να μη χάσει τη στήριξη του αγγλόφιλου παλατιού.
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όπως δείχνουν όλες οι ιστορικές λεπτομέρειες εκείνης της βραδιάς, το “όχι” το είπε μετά από ευθεία εντολή της βρετανικής πρεσβείας.
Είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς οτι ο Μεταξάς ήταν Γερμανόφιλος,απο τις επιδιώξεις-προτάσεις του,ακόμη απο την εποχή της Μικρασιατικής εκστρατείας.Αλλα πάνω απ’όλα,ήταν βασιλόφρων,ο οποίος τον διόρισε δικτάτορα και ήταν Βρετανόφιλος.Οπότε,ως καλό σκυλάκι…
Ο Μανώλης Γλέζος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή “Πρωϊνό ΑΝΤ1” και τοποθετήθηκε κατά της ματαίωσης της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη και της αποχώρησης του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.
"Στη Θεσσαλονίκη σήμερα αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου. Η κυβέρνηση υποχρέωσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποσυρθεί, δηλαδή, το επίσημο κράτος αποσύρθηκε και οι πολιτικοί λαϊκοί φορείς παρελαύνουν μπροστά στον ίδιο το λαό. Το νόημα της 28ης αποκαθίσταται.
Πριν από 71 χρόνια ο λαός μας είπε όχι στην προσπάθεια της κατάργησης της ελευθερίας του λαού μας και σήμερα ο ελληνικός λαός είπε όχι στη μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο.
Αυτό είναι το πραγματικό νόημα και όχι όλα αυτά που έχουν ξαφνιάσει όσους δεν έχουν κατανοήσει τι έπρεπε να έχει γίνει στις παρελάσεις και πως διαστρεβλώνεται. Τα στρατεύματα του λαού και οι μαθητές παρελαύνουν μπροστά σε τι;", είπε ο Μανώλης Γλέζος.
αυτα ειπε ο μανωλης γλεζος…βασικα το κατα της ματαιωσης που αναφερει στην αρχη το site που το βρηκα ειναι λαθος…