Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Σε δέκα το πολύ χρόνια και η Αυστραλία τα ίδια με μας οικονομικά χάλια θα έχει. Πιθανότερο το βρίσκω να έχουν εμφανιστεί εξωγήινοι και να αλλάξουμε πλανήτη παρά να μεταναστεύσουμε στον ήδη υπάρχοντα.

σωστά τα λες, αλλά δεν έχει καρατζαφυρερ στην εξίσωση σου…ζήτω τα καγκουρό…

Thanks for the nightmares

Ο Καρατζαφύρερ ωχριά κατά τη γνώμη μου στη λαίλαπα που ακολουθεί [B]όταν[/B] και [B]αν[/B] γίνουν εκλογές.

Τι εννοείς; Όταν γίνουν εκλογές ο Καρατζαφέρης θα ενισχύσει τα ποσοστά του…

Καλά, τα κανάλια το έχουν πλέον ξεφτιλίσει με τις “ραγδαίες εξελίξεις”, και την “έκτακτη επικαιρότητα που διαμορφώνεται ανά δευτερόλεπτο”:
Πριν κανένα μισάωρο πανικός στον ΣΚΑΪ πως “έφυγε ο Σαμαράς από τη Συγγρού προς άγνωστη κατεύθυνση”, “κανείς δεν ξέρει που πάει”, μήπως πάει να κρυφτεί για να μην στηρίξει τη νέα κυβέρνηση ή να μην υπογράψει τη σύμβαση;
10 λεπτά αργότερα, ο ίδιος ρεπόρτερ μας ενημερώνει πως ο Σαμαράς επέστρεψε, έτσι όπως είχε φύγει…
Βγαίνει ο Σαμαράς 10 λεπτά να πάει για τσιγάρα και τα κανάλια βγάζουν θέμα… #-o

Με ένα αποτυχημένο προξενιό παρομοίασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης τις προσπάθειες για συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας, καταλήγοντας πως δεν θέλει να γίνει κουμπάρος σε έναν τέτοιο γάμο.

[B]Συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Η οικογένεια της Μαιρούλας θέλει η Μαιρούλα να παντρευτεί τον Γιαννάκη. Η οικογένεια του Γιαννάκη θέλει ο Γιαννάκης να παντρευτεί τη Μαιρούλα. Ο Γιαννάκης όμως δεν θέλει να παντρευτεί τη Μαιρούλα, γιατί βρομάει το στόμα της και η Μαιρούλα δεν θέλει να παντρευτεί τον Γιαννάκη, γιατί βρομάνε τα πόδια του».[/B]

Γιατί να θέλει κανείς να είναι κουμπάρος σε αυτόν τον γάμο, κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης, περιγράφοντας με αυτόν τον τρόπο το πώς βλέπει τις προσπάθειες μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.

Το μεσημέρι συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ υπό την προεδρία του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος και θα ανοίξει με ομιλία του τις εργασίες.

HABEMOUS PAPADIMOUS!

(Λέει ο Σκάι)

Όντως έτσι λέει ο ΣΚΑΪ

Για να δούμε…

Αν τα δύο κόμματα τα βρουν δεν την έχουν -ευτυχώς- ανάγκη την κουμπαριά του Καρατζαφέρη…
Και βέβαια όλοι είδαν πως σε αυτή τη συγκυρία, ο Καρατζαφέρης προσπάθησε χθες να θέσει όρους σχετικούς με μεταναστευτική πολιτική κλπ. για να δώσει τη στήριξη του…

Αυτά να τα βλέπουν όσοι έχουν τυχόν αμφιβολιες για το τι κόμμα ακριβώς είναι το ΛΑΟΣ!

Ε δεν νομίζω να έχουν και πολλοί αμφιβολίες επ’αυτού:wink:

Πάντως με πιθανό “κλείδωμα” τελικά του Παπαδήμου είμαι περίεργος να δω την στάση της ΝΔ,καθώς φαίνεται ο Παπαδήμος να επιθυμεί μεγαλύτερο διάστημα στην εξουσία,κάτι που ο Σαμαράς δεν το θέλει(έτσι λέει τουλάχιστον καθώς από εκεί που έλεγε για εκλογές 4 Δεκέμβρη,δέχθηκε να το πάει για Φλεβάρη…).

Όπως επίσης νομίζω ότι θέλει και πολιτικά πρόσωπα της ΝΔ μέσα στο νέο σχήμα,κάτι που ο Σαμαράς δεν το πολύ-επιθυμεί.Ή κάνω λάθος;

Εdit:Mόλις έμαθα ότι θα είναι ο νέος πρωθυπουργός ο Παπαδήμος,όπως λεγόταν.Για να δούμε

λαος τελειως ανημπορος να αντιδρασει…ερχονται και απειλουν την αντιπολιτευση οτι αν δεν υπογραψει δεν παιρνεις την 6η δοση…καθαρη παρεμβαση στα εσωτερικα του κρατους…η ξεφτιλα στο απειρο…

σε απειλουν οτι θα πτωχευσεις και θα γινεις μπαγλαντες και δεν μιλας ελληνα…τρως στη μαπα οτι μετρο σου στειλουν…να βγεις στους δρομους και να τους πεις αντε γαμηθειτε ρε μουνοπανα…ενω τα κομματα μας πουλημενα τομαρια πασοκ-νδ-λαος…

Εννοώ ότι θα υπάρξουν πιο ακραίες δυνάμεις απ’ το Καρατζαφέρη που θα μπουν στη Βουλή. Σημεία των καιρών…

Ο Καρατζαφέρης παρακαλάει να συμφωνήσει ο Σαμαράς και να βάλει και βουλευτές του στη νέα κυβέρνηση…να μείνει αυτός εκτός όπως έχει ήδη πει…και να μαζέψει όλους τους δυσαρεστημένους αντιμνημονιακούς δεξιούς!!!Άρα λογικά θα αυξήσει τα ποσοστά του…

Εγώ είμαι ηλίθιος που ελπίζω ο λαός να καταλάβει την εμμονή που έχουν ηγέτες όπως ο Καρατζαφέρης για την εξουσία και να τους γυρίσει την πλάτη, όπως και στον Σαμαρά που είναι και αυτός υποστηρικτής της μνημονιακής και αντιλαϊκής πολιτικής;

Η Χ.Α. συμφωνα με vprc χτυπαει 2% παντως…

λίγο υπερβολικό μου φαίνεται το δύο τοις εκατό. Κανα ενάμιση θα πάρει θαρρώ. Αυτή είναι η πρόβλεψη μου. Αν μπεί πάντως η Χ.Α στην Βουλή ετοιμάστε σιγά σιγά βαλίτσες για Μακρόνησο 8)

ο παπαδημος ειναι τεραστιο κεφαλι.μακαρι να καταφερει να μεινει η δραση του ανεγγιχτη απο κομματικα συμφεροντα οπως φοβαται και ο ιδιος…btw.ψηφιζω και γω λεει στις επομενες εκλογες

αυτός που επί σημίτη παραποιούσε οικονομικά στοιχεία; μπα :stuck_out_tongue:

Tώρα οι δημοσιογράφοι λένε πως ο Παπαδήμος είναι εκτός.Το μεσημέρι ήταν σχεδόν σίγουρος
Και χθες το ίδιο έλεγαν αλλά θα δούμε