@ BAN: do not shoot the messenger. Αυτή είναι η λογική του κόσμου που μας περιβάλλει. Ούτε εμένα μου αρέσουν όλα, αλλά αυτό δεν αναιρεί το πώς έτσι έχουν.
Λέγανε πως τα διέγραφαν μετά από 6 μήνες, μετά το έκαναν 2 χρόνια, αλλά εκτιμώ πως γενικά δε τα διαγράφουν. Από τα στατιστικά που βγάζει το facebook από το post processing όλων αυτών των δεδομένων, πρέπει να βγάζουν πολλά λεφτά πουλώντας τα συμπεράσματα για στοχευμένη διαφήμιση προϊόντων. Προσθέτουν σύντομα και τα υπόλοιπα site που θα είναι συνδεδεμένα με Microsoft και facebook και σύντομα θα μπαίνεις να δεις πληροφορίες για τα αξιοθέατα της Ινδονησίας και στο προφίλ σου θα έχεις στα δεξιά διαφήμιση για ξενοδοχείο στο Μπαλί.
Οι φωτογραφίες θα πρέπει να τους κοστίζουν πολλά. Είναι τεράστιος όγκος δεδομένων, που δεν μπορείς να τον κάνεις post-processing. Τώρα με τα “check-in” κι αυτές τις μαλακίες, πιθανόν να μπορέσουν να τις οργανώσουν και να τις εκμεταλλευτούν κι αυτές, αλλά όσες έχουν διαγραφεί ή ο χρήστης δεν τις έχεις public, για την ώρα δεν μπορούν να τις κάνουν τίποτα. Είναι παράνομο και για το αμερικάνικο δίκαιο να εκμεταλλευτείς εμπορικά την εικόνα ατόμων δίχως την άδεια τους. Εννοείται, δεν αποκλείω το να αναγκάζεται το facebook να δίνει πρόσβαση στις αμερικανικές μυστικές πληροφορίες στα πάντα, αλλά εκεί κι αν δε μπορείς να κάνεις πολλά ως χρήστης. Είναι μια αμερικάνικη εταιρεία που υπακούει στο αμερικάνικο δίκαιο.
Τέλος, το γιατί όσα δεδομένα δε τους χρειάζονται, δεν τα διαγράφουν με το που πατάς “delete account”, ομολογώ πως τους καταλαβαίνω και πιθανότατα κι εγώ αυτό θα ήθελα αν ήμουν στην θέση τους. Θα πρέπει να μην ξεχνάμε πως το facebook είναι μακράν το μεγαλύτερο site κοινωνικής δικτύωσης στην υφήλιο. Είμαι βέβαιος πως περισσότερα από 2 στα 3 προφίλ που διαγράφονται (και πολύ λίγα λέω) μετά από λίγους μήνες επανενεργοποιούνται, γιατί ο χρήστης άλλαξε γνώμη και αποφάσισε πως ο λόγος που τον έκανε να πατήσει “click” στο delete account δεν ήταν τέλει τόσο σημαντικός. Σε εκείνο το σημείο, το σημαντικότερο για το site είναι να κρατήσει την συνοχή της ύλης του, με το να “αναγκάσει” τον χρήστη να συνεχίσει να λειτουργεί το παλιό του προφίλ και να επιστρέψουν όλα τα comments του σε διαλόγους, οι φωτογραφίες του, οι φίλοι του, κλπ
Ναι το καταλαβαίνω απλά ρωτάω εγώ με τη σειρά μου, τι είναι το τόσο σημαντικό στο facebook. Και επιπλέον για όσους κατακρίνουν το facebook για το φακέλωμα όπως και για τα αρνητικά που έχει προκαλέσει και οι ίδιοι έχουν account γιατί συνεχίζουν να το κρατάνε εφόσον συνεχώς το κατακρίνουν;
Επίσης αναφέρθηκε πιο πάνω πως τα account στο facebook δεν σβήνονται μόνιμα. Πλέον γίνεται αυτό με ένα request στην ομάδα του facebook. Το account σβήνει μόνιμα και ο χρήστης δεν μπορεί να ξαναφτιάξει facebook με το ίδιο mail. Τα αρχεία βέβαια κρατούνται.
Μη γράφεις τέτοια πράγματα σε αυτό το φόρουμ… δεν είναι δημοφιλές :roll:
Πάντως οι τύποι αυτοί πρέπει να υποφέρουν πολύ, σαπίζοντας στη χειρότερη φυλακή. Ούτε με λοβοτομή δεν ελπίζεις βελτίωση από τέτοια (και άλλα) ανθρωποειδή.
Η αλήθεια είναι πώς κάποια πράγματα δεν χωνεύονται έτσι εύκολα, όπως και να το κάνουμε…Τους αξίζει η χειρότερη τιμωρία, σε αυτούς και σε άλλους πολλούς, που βασανίζουν και δολοφονούν ανθρώπους σα να 'σαν τα χειρότερα ζώα!!! Κάτι τέτοιοι δολοφόνοι, βιαστές, βασανιστές θέλουν γδάρσιμο, ξύλο μέχρι “τελικής πτώσεως” και πέταμα (…) ή να εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες!!! Και δεν πα να μου λένε μερικοί, ας με πουν και φασιστάκι, νααα… Δεν τάσσομαι υπέρ της θανατικής ποινής, πιστέψτε με, όταν όμως ακούω τέτοια γεγονότα, ξεχνάω τα “πιστεύω” μου και χάνω τη λογική μου… Θέλω να τους δω όλους αυτούς κρεμασμένους!!!
Και κλασσικά απο κάτω στα σχόλια βρίσιμο στους λαθρομετανάστες, λές και αυτοί είναι υπεύθυνοι για το φαγοπότι που έκαναν οι ΜΚΟ :lol::lol:
Δεν υπάρχει το πόσο ανεγκέφαλα άτομα υπάρχουν σε αυτόν τον πλανήτη, ακόμα και εδώ λένε για λαθρομετανάστες
Έχει πολύ πλάκα η ηλιθιότητα των τύπων, “θα μας σκοτώσουν, θα μας σκοτώσουν” λένε τα βόδια. Λες και δεν βλέπουμε οτι δεν ασχολούνται με κανέναν άλλον παρά με τους μπάτσους που ήρθαν να τσαμπουκαλευτούν γι’ακόμα μια φορά, να τους μαζέψουν και να εκτονωθούν πάνω τους. Το “μονο εμας βαράνε” δεν το σχολιάζω καν, όχι το πόδι τους σε διαδηλώσεις δεν έχουν πατήσει τα νούμερα, ούτε για βόλτα στο κέντρο δεν έχουν κατέβει οταν έχει πορεία.
Από πάντα έτσι ήταν απλά ή δεν υπήρχε TV για να τα μάθουμε ή γενικότερα δεν έβγαιναν ή δεν θεωρούντο κατακριτέα …
φυσικά το ίδιο ισχύει και με την απλή εγκληματικότητα, με την διαφορά πως αυτή χρησιμοποιήται για να τρομάξει τον κόσμο (γτ δεν μπορεί ξαφνικά από την μια μέρα στην άλλη να αυξάνεται τρελά και μετά από λίγο διάστημα να ξαναπέφτει …)