Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

το ακουσατε αυτο που οι παιδιοφιλοι θα θεωρουνται αναπηροι και παιρνουν και επιδομα?

Ανακριβές και λάθος.

Οι παιδόφιλοι (όπως και ηδονοβλεψίες, σαδομαζοχιστές κλπ) εμπίπτουν σε κατηγορίες ψυχικών διαταραχών κλπ (εδώ και χρόνια απ’ ότι φαίνεται, δεν το ήξερα καν αλλά έτσι άκουσα χτες). Οπότε, τους αποδίδεται κάποιο ποσοστό “αναπηρίας”, με μέγιστο έως 30-35%.
Για επίδομα ούτε λόγος! Δεν έφταναν άλλωστε το απαραίτητο ποσοστό, ενώ τώρα το υπουργείο ετοιμάζει κάποιες διορθώσεις, ώστε να αποκλειστεί τέτοιο θεωρητικό ενδεχόμενο, αν δεν κάνω λάθος.

ΟΚ φίλε μου επειδή τους είναι πιο οικείο…

Πιο παλιά έπρεπε το ποσοστό αναπηρίας να φτάνει τουλάχιστον (κ να ξεπερνάει) το 67%, για να μπορέσει κάποιος να διεκδικήσει το επίδομα! Με βάση τα τωρινά δεδομένα, δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει αυτό - αν λογικά αυξήθηκε, γιατί να μειώθηκε, δεν παίζει!

Κάπου διάβασα, ότι εάν αποδείξουν ότι πέραν της παιδοφιλίας συντρέχει και άλλος λόγος (ηδονοβλεψία, κλεπτομανία,επιδειξιομανία κλπ) μπορούν να διεκδικήσουν το επίδομα! Ωστόσο, αυτό το σενάριο μου ακούγεται πολύ τραβηγμένο και δε νομίζω ο κόσμος να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια! Δεν τους συμφέρει κάτι τέτοιο… :stuck_out_tongue:

[B]edit:[/B] http://www.madata.gr/epikairotita/social/162339.html διαβάστε και αυτό - τί κρίμα! :frowning:

Από όσο έχω ψάξει κι εγώ (σε διαφορετικές πηγές από του Mule :p) αυτά που λέει ισχύουν.

Ασχολίαστο.αν πώ κατι θα είναι πολύ σκληρό.

Μοναχοι σκοτωσαν σκυλι στην Πατρα μπροστα στον ιδιοκτητη του !

Ολα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι. Ο Νώντας Καλλιακμάνης ήθελε να εκπαιδεύσει το σκυλί του στο κυνήγι. Πήγε στην περιοχή του Ομπλού λίγο έξω από την Πάτρα. Είδε τον ρασοφόρο να βγαίνει από το μοναστήρι, δεν πρόλαβε όμως να σώσει το ζώο του. Το δολοφόνησε μπροστά στα μάτια του…
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία. Οι μοναχοί είχαν κλειστεί στην ιερά μονή. Αστυνομικός πήγε και παρέλαβε το όπλο για το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε άδεια.
Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού υπέβαλε ήδη μήνυση στο 5ο αστυνομικό τμήμα Πάτρας, ενώ παρέμβαση υπήρξε και από φιλοζωική οργάνωση. Εκτιμάται ότι το γεγονός θα απασχολήσει και τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, γνωστό για την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζει τέτοιου είδους θέματα.

http://www.e-magazino.gr/epikairotita/video-monaxoi-skotosan-skili-stin-patra-mprosta-ston-idioktiti-tou-video.html

έντιτ:
και άλλο ένα ωραίο.

Θα έδιναν προνόμια αναπηρίας σε παιδόφιλους

Επιβράβευση σε παιδόφιλους θα έδινε με απόφασή του το υπουργείο Εργασίας. Οργή προκαλεί το γεγονός ότι συμπεριελήφθησαν στη λίστα ατόμων με αναπηρία.
Μόνο οργή προκαλεί η απίστευτη απόφαση του υπουργείου Εργασίας να θεωρήσει την παιδοφιλία αναπηρία, κάτι που θα εξασφάλιζε στους παιδόφιλους διάφορα προνόμια.

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από δύο μήνες, το Νοέμβριο του 2011, με τη δημοσίευση απόφασης του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη, στο Φύλλο Εφημερίδος της Κυβερνήσεως που θεωρεί τους παιδόφιλους ανάπηρους και έκτοτε προκλήθηκε σάλος στο διαδίκτυο.

Στα άτομα με αναπηρία, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Εργασίας, θα εντάσσονταν άνθρωποι με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές, που οδηγούν σε εγκληματικές συμπεριφορές όπως παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, κλεπτομανείς και ηδονοβλεψίες.

Στο επίσημο ΦΕΚ προβλέπονται ως ποσοστά αναπηρίας:

• Φετιχισμός ΠΑ: 20-30%
  • Παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20-30%
  • Επιδειξιομανία ΠΑ: 20-30%
  • Hδονοβλεψία ΠΑ: 20-30%
  • Παιδοφιλία ΠΑ: 20-30%
  • Σαδομαζοχισμός ΠΑ: 20-30%

Με δεδομένο ότι η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις αρχές Νοεμβρίου, όσοι είναι παιδόφιλοι μπορούν να τύχουν ευεργετικών διατάξεων, καθώς θεωρούνται άτομα με αναπηρία.

Εκτός από τους παιδόφιλους “ποσοστά αναπηρίας” παίρνουν από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι έχουν παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια, είναι πυρομανείς, κλεπτομανείς, σαδομαζοχιστές και αλκοολικοί.

Το υπουργείο Εργασίας τρέχει τώρα να μαζέψει την αδιανόητη γκάφα του, που πάγωσε την κοινή γνώμη, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης αποφάσισε τη σύσταση νέας Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής, με αντικείμενο την αναπροσαρμογή του κανονισμού, με τον οποίο καθορίζονται τα ποσοστά αναπηρίας, που συνεπάγεται κάθε πάθηση ή βλάβη ή σωματική ή ψυχική ή πνευματική εξασθένηση, αποφάσισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης.

Η απόφαση ελήφθη μετά τη διαπίστωση ότι στον επικαιροποιημένο πίνακα που είχε δημοσιευτεί στο υπ Αρ. 2611, ΦΕΚ στις 8 Νοεμβρίου 2011, είχαν περιληφθεί μεταξύ των ψυχικώς πασχόντων, κατηγορίες ατόμων όπως παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, εθισμένοι στον τζόγο, κλεπτομανείς και πυρομανείς, γεγονός, που προκάλεσε τις λάβρες καταγγελίες ατόμων με διαφορετικότητα, τα οποία βαρύνονται με ποσοστά αναπηρίας άνω του 67% και βάσει νόμου εισπράττουν το προβλεπόμενο επίδομα.

Στον κανονισμό, που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2011 στο ΦΕΚ, συμπεριλαμβάνεται πίνακας με κατηγορίες ατόμων υπό τον γενικό τίτλο “σεξουαλικές διαστροφές”, οι οποίες “πριμοδοτούνται” με ποσοστά αναπηρίας από 20% έως 35%.

Τα ποσοστά αυτά, εάν συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις, δεν θεμελιώνουν ποσοστό επιδόματος αναπηρίας, αλλά μπορούν να εξασφαλίσουν ορισμένα προνόμια, όπως μειωμένα τιμολόγια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ή σε εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

To τελευταίο είναι τόσο μα τόσο ξεκάρφωτο και λάθος. Απο πότε ο φετιχισμός (κάθε είδους) είναι αναπηρία; #-o#-o
Και αυτός που δηλώνει παιδόφιλος, δεν δηλώνει έμμεσα και το ότι έχει διαπράξει έγκλημα;

• Tι θέλεις;
    -Απαλλαγή από τον φόρο στο λογαριασμό μου…
    -Δεν κατάλαβα;
    -Απαλλαγή από το χαράτσι ΔΕΗ, ντε!!!
    -Ε…και με ποια δικαιολογία;
    -Μάλιστα. Εεεεε, γλύφω σόλες.
    -Τι πράγμα;
    -Γλύφω σόλες από γυναικείες γόβες, ανθρωπέ μου!
    -Ααααα…ε, το Φ.Ε.Κ. δεν νομίζω να το προβλέπει αυτό…
    -Μα είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες! Με αναπηρία, ανθρωπέ μου!!!
    -Αναπηρία, το γλύψιμο σόλας;
    -…Ενίοτε τις χώνω στον κ COLOR=“Red”[/COLOR]o μου…

[I][COLOR=“SlateGray”]πφφφφφ…ξεφύγαμε…[/COLOR][/I]

γιατί να είσαι? βάζεις εσυ αιλαινερ ?? άμα θες να ξέρεις για αυτό οδηγούσε ετσι…δεν ήταν αδιάβροχο και τον τύφλωσε…ξερόλα…άντε

*ειχε δακρύσει σκεπτόμενος την κατάσταση στην χώρα

[B]Σε όλες τις ευνομούμενες χώρες του κόσμου οποιοσδήποτε Κίμωνας Κουλούρης τραυμάτιζε αστυνομικό, χτυπώντας τον μετά από καταιγισμό ύβρεων με το αυτοκίνητό του, κατά τη διάρκεια ελέγχου και μάλιστα ενσυνείδητα, όπως καταγγέλλεται, θα είχε άμεσα συλληφθεί και θα οδηγείτο σιδηροδέσμιος στο αυτόφωρο.

Μόνο σε μία τριτοκοσμική Mπανανία, ένας πρώην υπουργός περνάει προκλητικά τους κόκκινους σηματοδότες με την πολυτελή Μερσεντές του, βρίζει χυδαία τους αστυνομικούς που προσπαθούν να του κάνουν έλεγχο, αρνείται να δώσει τα στοιχεία του και πατώντας γκάζι τους τραυματίζει, μπορεί να αφήνεται ελεύθερος σαν να μη συμβαίνει τίποτε.[/B]

[B]Σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αν ένας οδηγός συμπεριφερόταν κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα είχε καταδιωχθεί και ακινητοποιηθεί ακόμη και, καλώς ή κακώς, με την χρήση αστυνομικής βίας, ειδικά αν δεν επιδείκνυε την αστυνομική ταυτότητά του, όπως συνέβη κατά το περιστατικό με τον κ. Κουλούρη.

Όμως, στην Ελλάδα της υποτέλειας και της παρακμής, ακόμη και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. προκαλεί αηδία με την προφανή προσπάθεια όσων την συνέταξαν να ευχαριστήσουν τους πολιτικούς προϊσταμένους τους. Κάνουν αόριστα λόγο περί «ατυχήματος», «τροχαίων παραβάσεων» και «ελαφρού τραυματισμού» χωρίς να εξηγούν τις συνθήκες υπό τις οποίες ο συνάδελφός τους κατέληξε στο νοσοκομείο. [/B]

Εύλογα λοιπόν προκύπτει το ρητορικό ερώτημα αν άραγε αυτό είναι Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας ή του κ. Κουλούρη, αφού φροντίζουν να μας ενημερώσουν ακόμη και για τα «ευγενή» αισθήματα του δράστη αναφέροντας στην επίσημη ανακοίνωση ότι «εξέφρασε την λύπη του για τον τραυματισμό του αστυνομικού».

[B]Αυτού του δράστη που, όπως καταγγέλλουν οι αστυνομικοί, τους χαρακτήρισε χλευάζοντας ως «μπάτσους», «τεμπέληδες με τις βρωμομηχανές τους» και «υπαλληλάκους των 500 ευρώ?» και πατώντας το γκάζι, [U]σε μία έξαρση της αλαζονείας που μόνο η εξουσία μπορεί να προσδώσει[/U], τραυμάτισε έναν 25χρονο που προσπαθούσε να εκτελέσει το καθήκον του.
[/B]
Ο ίδιος που λίγες ώρες αργότερα, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι, προέβαλε κυνικά το επιχείρημα ότι εάν πράγματι είχε κτυπήσει τον αστυνομικό με τη Μερσεντές «δεν θα είχε πάθει μόνο ένα διάστρεμμα», χαρακτήρισε ως «απαράδεκτο» το γεγονός ότι του ζητήθηκαν τα στοιχεία του, αφού είχε? δηλώσει το όνομά του και ότι είπε στους αστυνομικούς απλώς να… κάνουν στην άκρη για να παρκάρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, ο αστυνομικός Χ. Μιχαλάκης, μαζί με τους συναδέλφους του μετέβη το απόγευμα στο τμήμα Τροχαίας Καισαριανής. Όλοι κατέθεσαν ενώ ο αστυνομικός ζήτησε την δίωξη του πρώην υπουργού για το συμβάν.

Πως να μην χρεοκοπησει ενα τετοιο κωλοκρατος, οταν κυβερνειται απο τετοια καθαρματα εδω και δεκαετιες…

Καλα να παθεις ρε μαλακα Ελληνα, αφου τους ανεχεσαι…!

για να δούμε τώρα που ζήτησε την δίωξη του κουλούρη ο αστυνομικός τί θα γίνει.
πλέον πάει στα χέρια του εισαγγελέα και των δικαστών το θέμα.
είναι ικανοί στην ΕΛ.ΑΣ να βγάλουν αύριο ανακοίνωση οτι και καλά ο αστυνομικός ανακάλεσε.

Συγνώμη φίλε μου, ξέχασα πως σε αυτή τη χώρα η λογική και οι γνώσεις δεν πείθουν. Η αλήθεια βρίσκεται μόνο στα συνομωσιολογικά μπλογκς, στον Καζάκη και στον Αλέφαντο. Το Αγγλικό δίκαιο το θέλουν οι νεφελίμ, ο 666 και οι παγκοσμιοποιημένοι εβραιομασόνοι! :lol:

Μπορούμε λοιπόν άφοβα να συνεχίσουμε την πορεία μας προς τον γκρεμό και να φοβόμαστε το αγγλικό δίκαιο, το σκοτάδι, τις σκιές, τους κεραυνούς…

Η ουσία του προβλήματος του χρέους μας, που είναι πως το κράτος συνεχίζει να ξοδεύει περισσότερα από όσα εισπράττει (ακόμα και αν έχει φτάσει να δημεύει τις περιουσίες μας μέσω των χαρατσιών), άρα δημιουργεί ελλείματα που συνεχίσουν να διογκώνουν το χρέος, ας περάσει σε δεύτερη μοίρα… [-X

Εγώ δεν ανέφερα τις πηγές μου :wink:, που τις ξέρεις; :stuck_out_tongue:

Ο μοναχός προφανώς πιστεύει πως έχει ασυλία, όπως γενικά πιστεύει η εκκλησία στη χώρα μας. Περμένω μεγάλη κινητοποίηση από όλους τους ζωόφιλους, αντίστοιχη με αυτή που έγινε για τον Αλβανό του Μοσχάτου που έφαγε και ξύλο στην Ευελπίδων! Ας μην εξαντλούμε το νταηλίκι μας μόνο σε αυτόν που -αν και κάθαρμα- είναι αδύναμος στην κοινωνία μας!

Για το άλλο τι να σχολιάσω… :lol:
Είμαστε η χώρα με τους κρατικοδίαιτους “επαναστάτες”, τώρα έχουμε και κρατικοδίαιτους φετιχιστές! :lol::lol:

Φαντάζομαι αγγελίες του τύπου “ζητείται κοπέλα με vinyl ζαρτιέρες και sex toys να την παίρνω μάτι για να μοιραστούμε το επίδομα!” :lol::lol:

Eύκολα! :wink:
Αν πέσει τηλέφωνο από Μητροπολίτη… :roll:
Όποιος έχει ξεροσταλιάσει να κάνει άγημα σε εκκλησίες και πανηγύρια ως φαντάρος ξέρει ποιά είναι η άτυπη θέση των μητροπολιτών στην ιεραρχία ενόπλων δυνάμεων/σωμάτων ασφαλείας…

Συγνώμη για το διπλό ποστ, τώρα είδα το τελευταίο!

Ποια λογική και ποιες γνώσεις ρε φίλε?Την άποψη σου είπες…ξέρεις δεν κατέχεις την μία και μοναδική αλήθεια!Τα πράγματα δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο…αν εσύ πιστεύεις ότι όλη αυτή η φασαρία γίνεται επειδή το Αγγλικό δίκαιο τους είναι πιο οικείο είναι δικαίωμα σου…εγώ έχω πάψει να ακούω και να πιστεύω παραμύθια!!!

Γάτε για πράγματα που ξέρω, ναι, μπορώ να είμαι κατηγορηματικός!
Αν δεν ξέρω δεν μιλάω!

Αν μπορείς να τεκμηριώσεις τους φόβους σου ή να μας γράψεις τις πηγές σου σχετικά με τους μεγάλους κινδύνους του “αγγλικού δικαίου” κάνε το. Εγώ στο προηγούμενο ποστ μου είχα γράψει το πλήρες σκεπτικό μου.

ποιος το λεει αυτό?!
αυτή η φράση και η “η αλήθεια ειναι κάπου στη μέση”, είναι οι χειρότερες που υπάρχουν.
μονο για να αποφύγει κάποιος μια απάντηση ή να πάει άλλου την κουβέντα υπάρχουν.

*δεν το λεω για εσένα φυσικά

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της, που συμφώνησαν να διαγράψουν μέρος των χρεών της στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής συμφωνίας διάσωσης, αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας των απαιτήσεων κάποιων (!) για εφαρμογή του ελληνικού και όχι του βρετανικού δικαίου. Αυτό αποκάλυψε αργά χθες το βράδυ ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank Γιόζεφ Ακερμαν.

«Οι τράπεζες συμφώνησαν να διαγράψουν το 50% της αξίας των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν, αλλά αν προχωρήσει το ζήτημα περαιτέρω και η συμφωνία εφαρμοστεί βάσει του ελληνικού νόμου, όπως ζητούν κάποιοι (!) παράγοντες, [B]τότε δεν υπάρχει πλέον καμία ασφάλεια… Εξαιτίας του αιτήματος αυτού οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει[/B]», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τραπεζίτης μιλώντας σε συνδιάσκεψη στο Βερολίνο. Ως πρόεδρος του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Ινστιτούτου (Institute of International Finance ή IIF), που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη συμφωνία μεταξύ των Ευρωπαίων πολιτικών ηγετών και της επενδυτικής κοινότητος για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους (PSI), [B]ο Ακερμαν έχει ασκήσει πιέσεις ώστε η συμφωνία να διέπεται από το βρετανικό δίκαιο.[/B]

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_16/12/2011_1297112

Εσύ δηλαδή επιμένεις ότι η μόνη διαφορά είναι ότι το Αγγλικό δίκαιο τους είναι πιο οικείο???
Ούτε ειδικός είμαι ούτε έχω νομικές γνώσεις επί του θέματος,ούτε παρασύρομαι από τις υστερίες ή την κινδυνολαγνεία ορισμένων αλλά με τα παρακάτω που ακριβώς διαφωνείς?Και δεν είπε κανείς ότι θα έρθουνε να σου πάρουνε την Ακρόπολη αλλά ότι θα είσαι υπόδουλος τους πλέον νόμιμα!!!
http://udemand.wordpress.com/2012/01/06/τι-σημαίνει-ότι-το-ελληνικό-χρέος-θα-υπ/

Κάθε φράση έχει την ισχύ της αλλά στην αντίστοιχη περίσταση!Όχι πάντα…:stuck_out_tongue:

Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε και συζητάτε με τύπο που σε διπλανό θρεντ ρωτήθηκε κάτι πολύ απλό και συγκεκριμένο (καθαρά για στατιστικούς λόγους πάντα, μέρος σημαντικής έρευνα η ερώτηση) και αρνήθηκε δις να απαντήσει (ακόμα και σε pm). Πως θα γίνει δηλαδή, δεν μπορείτε να καταλάβετε οτι το κεφάλαιο και οι τράπεζες ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ για το καλό της χώρας και ο λόγος που δεν βγαίνουμε από τα σκατά είναι επειδή δεν ακολουθούμε αυτά που μας λένε; Αφού σας είπε ο τύπος, ΞΕΡΕΙ και είναι ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ.

Ο Κίμωνας οργίστηκε, τίποτα δεν σας σώνει
Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι…