Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

[I]ενώ ορισμένοι είπαν ότι το έκαναν για να στηρίξουν τα προϊόντα της Θήβας, δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους αγρότες της περιοχής.[/I]

Νταξει 50 θηβαίοι, 50 κνίτες, 50 εαακίτες, 50 που όντως πεινάγανε και να σου τα 2 κατοστάρικα

Και πάλι ΝΙΚΗ του δικομματισμού είναι όλο αυτό …
30% η ΝΔ και στα τάρταρα το ΠΑΣΟΚ και μετά θα δούμε και πανηγύρια για το 12% (ενώ στην ουσία πάλι κερδισμένος θα βγει ο δικομματισμός καθώς έτσι και καλά “αντιδρούν” σε ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ)

Χαρακτηριστικό σχόλιο ποιό κάτω …

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΥΤΟ . ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ . ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ ΛΑΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

πανω που λες πως πιο γελοια δε μπορει να γινει μια χωρα,διαβαζεις οτι παλευει η Χ.Α. να μπει στη βουλη.ομορφα πραγματα

Και το άσχετο στην κουβέντα,πεταγμένο σαν την Πούτση ένα πράγμα:lol:
http://news247.gr/ellada/eidiseis/to_hfaisteio_ths_santorinhs_ekpempei_sos.1592129.html

Όλα τα είχαμε να κανει και αυτό “μπαμ” μας έλειπε …

Νταξει οι διαφορες δημοσκοπησεις δινουν πολυ αβεβαια αποτελεσματα, και αλλαζουν απο τη μια στιγμη στην αλλη.
Αν δεν ειναι εντελως στημενες εξυπηρετωντας συγκεκριμενα συμφεροντα, βεβαια…

Αυτο το 0.7 % στο ‘‘κομμα κυνηγων’’ που το βρηκαν ας πουμε ??
Αφου οι κυνηγοι στις τελευταιες 2-3 βουλευτικες εκλογες δεν εχουν κατεβει, ουτε τωρα βλεπω να ειναι ενεργος σχηματισμος.
Εκτος αν υποσχονται δωρεαν οπλα για ελευθερο κυνηγι πολιτικων ολη τη σεζον. :smiley:

έχω την εντύπωση ότι συγκεκριμένα οι κυνηγοί στις τελευταίες εκλογές είχαν κατέβει και είχαν πάει και καλά σχετικά! θυμάμαι μπαρούφες??

Ειχαν κατεβει στις ΕΥΡΩεκλογες '09 και οντως ειχαν παρει 64.824 ψηφους , ποσοστο 1.26 %

Στις εθνικες εκλογες δεν ηταν ουτε το '09 ουτε το '07 σιγουρα.

Ποσο καμμενος μπορει να ειναι καποιος για να ψηφισει σε μια τοσο κρισιμη περιοδο τους κυνηγους ?
Δηλαδη ολα τα εχουμε, το ελευθερο κυνηγι και το ψαρεμα μας λειπει…
:-k

Αγανάκτησε η κυρία Πιπιλή…
http://news247.gr/ellada/eidiseis/pipilh_oxi_kai_laikh_agora_to_suntagma.1593639.html
Πόσο ταιριάζει η φράση στον τίτλο με το ντύσιμο της στη φωτογραφία απο κάτω!Έτσι όπως είναι,μπορώ να τη φανταστώ σαν φίλη της πλούσιας απο τους 10 Μικρούς Μήτσους!“Τα ΄μαθες χρυσό μου,πήγανε οι βλάχοι στο Σύνταγμα και έκαναν λαϊκή αγορά την πλατεία!Για όνομα!Τι ντροπή,τι δυσφήμιση για τη χώρα!”:lol:

τουλάχιστον θυμόμουν κάτι :stuck_out_tongue:

Δεν είναι κάτι καινούργιο…

""Τρίτη και φαρμακερή για τον Λάκη Γαβαλά. Ο επιχειρηματίας συνελήφθη για τρίτη φορά για μη απόδοση ΦΠΑ έτους 2011 συνολικού ύψους [B]150.000 ευρώ[/B].

Να σημειωθεί πως η μη απόδοση ΦΠΑ είναι κακούργημα και ο γνωστός επιχειρηματίας κινδυνεύει ακόμα και με προφυλάκιση.

Το αστείο είναι πως νωρίτερα είχε αναβληθεί για τις 9 Φεβρουαρίου η δίκη του για χρέη προς το Δημόσιο άνω των [B]7 εκατομμυρίων ευρώ[/B].

Όμως, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αυτή των επτά εκατ. ευρώ, η δίωξη εις βάρος του είναι [B]σε βαθμό πλημμελήματος[/B] και όπως δήλωσε “η εταιρεία του είχε υπαχθεί στο άρθρο 99 και ήδη έχει οριστεί διαμεσολαβητής που έχει έρθει σε επαφή με τις τράπεζες και το δημόσιο για να ξεκινήσει η διαδικασία αποπληρωμής των χρεών σε βάθος χρόνου”.

Υπενθυμίζεται ότι το Δεκέμβριο του 2010 είχε συλληφθεί για πρώτη φορά για υπόθεση οφειλών.""

[U]πηγή[/U]

[SPOILER][I]
Ξανά χειροπέδες στον Λάκη Γαβαλά; Του τις έβαλαν ή τις ζήτησε από μόνος του;[/I][/SPOILER]

*στο βαριέμαι θα ταίριαζε καλύτερα

Πάντως είναι προτιμότερο από το να μην ψηφίσει καθόλου!
Και στην τελική δεν ξέρεις…μπορεί να βγούνε με τις καραμπίνες στην Βουλή και να κυνηγάνε τους Εθνοσωτήρες μας! :lol:

:-k χμμ…δεν το ειχα σκεφτεί ετσι…οκ…βρήκα που θα παει η ψήφος μου :stuck_out_tongue:

Την εχω λαβει υποψη μου αυτη την περιπτωση, οπως βλεπετε. :stuck_out_tongue:

Μην ξεχνάς και το κόμα πειρατών :lol::lol::lol:
Αυτοί θα έχουν σπάθες και γάτζους 8)8)

Συνεχίζονται τα άρθρα για την έντονη το τελευταίο διάστημα διεργασία της γης,μεταξύ Σαντορίνης και Κρήτης (οπισθόταφρος Μυρτώου,Κρητικού και Καρπάθιου Πελάγους) και τη σχέση της με το ενεργό ηφαίστειο της Σαντορίνης.
http://news247.gr/ellada/eidiseis/oi_episthmones_aktinografoun_thn_kalntera.1597179.html

Οι οποίοι σεισμοί δεν έχουν καμία σχέση (πιθανώς) με το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Μην το δένεις και κόμπο… σε τόσο κοντινές (γεωλογικά) αποστάσεις, όπου μάλιστα υπάρχει παραμόρφωση του φλοιού, μπορεί να υπάρχει συσχέτιση. Αν και το πιο σχετικό φαινόμενο με το ηφαίστειο της Σαντορίνης είναι οι δεκάδες μικροσεισμοί που καταγράφονται στην περιοχή του ηφαιστείου τους τελευταίους μήνες.

Άμεση όχι,έμμεση όμως,άνετα.Η έκρηξη του ηφαιστείου είναι κι αυτό ένας τρόπος εκτόνωσης της δραστηριότητας που συμβαίνει στην “περιοχή του” ,νομίζω.
Δε νομίζω πως δε συνδέονται τα γεγονότα.Συμφωνώ δηλαδή με τον St_Anger.