Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Όταν είδα τις φωτογραφίες προχτές, το μυαλό μου πήγε σε γνωστό, από άλλα βίντεο, ασφαλίτη. Εχει πολύ χαρακτηριστικό σουλούπι .

Την ίδια παρατήρηση έκαναν και άλλοι όπως φαίνεται στο παρακάτω λινκ .

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο. Προφανώς δεν αποδεικνύεται τίποτα, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι μάλλον πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Αν εννοείς τον ψηλό με το walkie talkie που φαίνεται στο βίντεο στην Ακαδημίας όντως μοιάζει το σουλούπι!

Nαι αυτόν λέω. Τον έχω δει σε άλλα 2-3 βίντεο να συγκεντρώνει τους υφιστάμενούς του, κατά τη διάρκεια των μεγάλων διαδηλώσεων του προηγουμένου έτους.
Βασικά τώρα που το ξαναβλέπω, είμαι 100% σίγουρος ότι είναι αυτός.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231166242&ref=newsletter

[B]Δρομολογείται η αναμόρφωση του πλαισίου για τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας[/B]

Σε ό,τι αφορά στις πορείες και στις διαδηλώσεις, εκτιμάται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για την αναμόρφωση της νομοθεσίας και ως «μπούσουλας» ζητήθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας η πρόταση που είχε συντάξει προ διετίας μαζί με τις επιχειρήσεις του εμπορικού κέντρου της Αθήνας, η οποία ανέφερε τα εξής:

Όποιος θέλει εφεξής να διαδηλώνει στο κέντρο της Αθήνας [B]θα πρέπει να ζητάει εγγράφως την άδεια της αστυνομίας και της δημοτικής αρχής[/B], πέντε μέρες πριν από τη διεξαγωγή της διαδήλωσης.
[B]Όποιος δεν μπορεί να διασφαλίσει την τάξη και την περιφρούρηση της διαδήλωσης που διοργανώνει οφείλει να συνεργάζεται με την αστυνομία και να της ζητά, με αποζημίωση, πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης. Άλλως, για κάθε ζημιά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας αναλαμβάνει στο ακέραιο την ευθύνη αποζημίωσης.[/B] Σε περίπτωση όπου ο οργανωτής έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης και σημειωθούν ζημιές, την ευθύνη αποζημίωσης την αναλαμβάνει η Αστυνομία.
Όλες οι διαδηλώσεις πλην αυτών που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ σε πανελλαδικές απεργίες, την πορεία του Πολυτεχνείου και την Πρωτομαγιά υποχρεωτικά οφείλουν να καταλαμβάνουν μία λωρίδα κυκλοφορίας. Διαφορετικά, οι πορείες στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας να μην επιτρέπονται.
Σημειώνεται ότι η λήψη αυτών των μέτρων δεν αφορά τις μεγάλες πορείες που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

άραγε πόσες άδειες να δώσει η αστυνομία…?
θα πληρώνουμε και τα προβοκάτσια πλέον…

Μετά τα νυχτερινά μαγαζιά τώρα αγοράστε προστασία από τους μπάτσους ΚΑΙ στις πορείες.

Ανοίγουν οι δουλειές με το μνημόνιο 2, μπράβο, εύγε :!:

να δω την αστυνομία να πλερώνει αποζημίωση και τι στον κόσμο…

Και ότι οι διαδηλωτές θα πληρώνουν την αστυνομία?!?!

Αυτό κι αν θα το βλέπουμε συχνά!

Θα την πληρώνουμε με ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.

:lol: :lol:

“Στη ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης”

Στη ΝΔ αναμένεται να προσχωρήσουν σήμερα οι διαγραφέντες από το ΛΑ.Ο.Σ. βουλευτές, Μάκης Βορίδης και Αδωνις Γεωργιάδης.

[SIZE=“7”]+[/SIZE]

[SIZE=“7”]=[/SIZE]

[SPOILER]

ΚΑΙ ΓΑΜΩ !!![/SPOILER]

Πωπώ… #-o

Damnation σε καταλαβαίνω ρε, και εγώ έτσι ένιωσα μικρός όταν πήγε ο Σαργκάνης στο βάζελο! :lol::lol:

Υπερβολες θα ελεγα εγω(που ξεκινηανε απο δημοσιευμα του εγκριτου ΕΘΝΟΥΣ) χωρις να σημαινει οτι δεν κραταω μια πισινη…

Ρομπα για αλλη μια φορα…Η ειδηση ειναι βεβαια οτι παραιτηθηκε υπουργος!

Aισχος και ντροπη. Μακαρι να μεινω στο εξωτερικο και να μη γυρισω.

:’):’)

με τοση διψα για εξουσια,ολο και κατι θα τσιμπησουν μολις βγει ο αντωνακης

θα κάνουν ότι χρειαστεί για να μείνουν στην κυβέρνηση…

στα νέα γράφει ότι η αστυνομία αναζητά τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΩΒ ΟΜΠΡΕΛΑ.

the answer lies within :stuck_out_tongue: