Δεν παιρνουν, ειναι στο καταστατικο του κομματος.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους… αρχικά έχουν δίκιο σε αυτά που λένε για την πραγματική αιτία της ακρίβειας κλπ… ΑΛΛΑ: στηρίξτε ρε κωλοκομματόσκυλα μια κίνηση που θα μπορούσε να είναι η αρχή για την σταδιακή εκρίζωση των παρασιτικών μεσαζόντων! Μόνο με απαγορεύσεις δεν γίνονται όλα, θέλει και έμμεσες κινήσεις.
Γι’ αυτό δεν θα περάσουν σε ποσοστά ούτε το πασοκ στις εκλογές… ξεφτίλα πια!
Μου αρέσει που το συκρίνουν και με το “κίνημα της πλατείας” το οποίο ήταν επίσης αποπροσανατολιστικό!!!Προσανατολίστε μας εσείς ρε κομματόσκυλα που έχετε βολευτεί με τα 8% , τα κουπονάκια και τις κρατικές επιχορηγήσεις!!!
Γι’ αυτό δεν υπάρχει σωτηρία γι’ αυτή την χώρα!Γιατί και οι πιο κάτω από τα 2 “μεγάλα” κόμματα είναι επίσης βουτηγμένοι στα σκατά!Αν δεν ήτανε θα τους είχανε διώξει με τις κλωτσιές τους ΤροικοΠαπαδημοΓιωργακοΑντώνηδες…
προσκυνώ λαυρεντιαδη. γυρίζει μερικά απο τα χρήματα να σταματήσουν οι διώξεις λέει.
δηλαδη όποιος και αν κανει μια απάτη μπορεί απλά να γυρίσει οτι βούτηξε και μετα τίποτα?
καλή φάση…δεν το ήξερα
Θα μας τρελάνετε εσεις. Εσύ με το ΠΑΜΕ δεν τάσσεσαι; Ή λάθος έχω καταλάβει; Αν ναι, σας “επιτρέπουν” να έχετε διαφορετική άποψη από την γραμμή του κόμματος; Χωρίς παρεξήγηση, απλά μπερδεύτηκα
«Τα χημικά είναι η πιο ήπια μορφή αντίδρασης σε όλη την Ευρώπη. Δεν είναι πλαστικές σφαίρες, δεν είναι νερά. Δέχθηκα κριτική επειδή δεν επέτρεψα αυτό για το οποίο με κατηγορούσαν: για αστυνομικό κράτος. Αν είχαμε αστυνομικό κράτος θα είχαμε νεκρούς στην Αθήνα».
Aυτό υποστήριξε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στο Real Fm…
Ο κ. Παπουτσής υπεραμύνθηκε του έργου του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λέγοντας πως ουδέποτε εδόθη εντολή να διαλυθούν οι συγκεντρώσεις επειδή προκαλούσαν προβλήματα στην κυβέρνηση.
Ο κ. Παπουτσής υποστήριξε ότι σε όλες τις διαδηλώσεις η εντολή ήταν για αυτοσυγκράτηση των αστυνομικών δυνάμεων με στόχο να προστατευθούν τα δικαιώματα, η ζωή και η περιουσία των πολιτών ενώ υποστήριξε ότι έγιναν συνολικά 1.700 συλλήψεις κουκουλοφόρων ενώ σε όποιες περιπτώσεις υπήρχαν εκτροπές στη διάρκεια της εμπλοκής επιβλήθηκαν αυστηρές ποινές.
Ο πρώην υπουργός επανέλαβε ότι κάποιοι στην κυβέρνηση του ζητούσαν…την ισοπέδωση των κατοίκων της Κερατέας ή των συγκεντρώσεων ενώ αντίθετα εκείνος επέμεινε στην ανάγκη να προστατευθούν οι ειρηνικές συγκεντρώσεις μέσα από τις οποίες όμως, όπως είπε, βγήκαν κάποιοι και ζητούσαν από τους καταστηματάρχες προκειμένου να μην τους κάψουν τα μαγαζιά.
Γνωστο και χιλιοπαιγμενο το εργο :
Οτιδηποτε δεν μπορουν να ελεγξουν και να καθοδηγησουν, το συκοφαντουν και το εχθρευονται.
Εμείς; Ποιοι εμείς; Το ότι έχω στηρίξει αρκετές φορές κινήσεις του ΠΑΜΕ, ή ακόμα και το ίδιο το ΚΚΕ, δεν με κάνει μέλος τους. Δεν ανήκω πουθένα, εκτός από τον εαυτό μου, και αυτό μου δίνει την ελευθερία να τους κράζω όταν κάνουν μαλακίες. Γι’ αυτό μη με τσουβαλιάζεις με τον όχλο… με προσβάλεις 8)
Γενικά το ΚΚΕ, παρ’ όλο που έχει αρκετές σωστές απόψεις σε πολλά ζητήματα (προσωπική άποψη βέβαια), αλλά έχει 2 σοβαρά ελαττώματα: 1) έχει στα ηγετικά στελέχη ελάχιστα πραγματικά ικανά άτομα και πολλούς επαγγελματίες του κόμματος με νοητική υστέρηση… 2) πάσχουν από το σύνδρομο της αλαζονείας της μοναδικής αλήθειας (από το οποίο προκύπτει και η πρακτική “ό,τι δεν ελέγχω, είναι προβοκάτσια”). Και μάλλον το 1ο οδηγεί στο 2ο και μετά γίνεται φαύλος κύκλος, ο οποίος αν δεν σπάσει κάποια στιγμή, δεν θα δούμε άσπρη μέρα στο πολιτικό σκηνικό… γιατί και οι άλλες αριστερές δυνάμεις (στις οποίες δεν κατατάσσω καν τον Κουβέλη :p) είναι γ.τ.π. κι αυτές.
Κατάλαβες φίλε μου; Όποιος δεν φανατίζεται με τα κόμματά σας, λέει τα καλά αλλά λέει και τις μαλακίες τους.
Η αλήθεια είναι πως τo KKE έχει δίκιο σε αρκετά απ’ όσα τονίζει.
Η ακρίβεια όντως οφείλεται στα μονοπώλια και τα καρτέλ.
Το μεγαλύτερο παιχνίδι όντως παίζεται σε άλλα επίπεδα (ενέργεια, φαρμακοβιομηχανίες κτλ).
Οι παραγωγοί που συμμετέχουν στο κίνημα της πατάτας, του ραδικιού, του ελαιόλαδου και του αμνοερίφιου οσονούπω, προφανώς και έχουν κέρδος.
Αλλά, αποκόπτονται από μεσάζοντες, πιθανόν να γλυτώνουν τυχόν ενοίκια αποθήκευσης, φόρους ή κόστη αδειών -δε γνωρίζω τα διαδικαστικά- και καταφέρνουν να παρέχουν τα προϊόντα τους στη μισή τιμή.
Έστω λοιπόν, ότι εγώ θέλω να σε στηρίξω φίλε ΚΚΕ ακόμα και αν κάνεις συγκρίσεις με τα πλατειακά κινήματα. Έστω ότι είμαι μάνα άνεργη (έντιτ: ή και όχι, ας μην κολλήσουμε στο φωσκολικό σενάριο), πες μου φίλε μου, από που πρέπει ν’ αγοράσω πατάτα?
Έστω φίλε ΚΚΕ, ότι οι “μικροί φτωχοί αγρότες παραγωγοί” είναι τόσο χαζοί και παρασύρονται από τα μεγάλα ΜΜΕ, τόσο, ώστε δεν καταλαβαίνουν ότι ο πραγματικός κίνδυνος βρίσκεται στα μονοπώλια, τις μεγάλες βιομηχανίες και τα σούπερ μάρκετς. Τι σε κάνει να θες τόση χαζομάρα στη γραμμή σου?
Ή μήπως αν τους ανοίξεις μια φορά τα μάτια εσύ φίλε ΚΚΕ, θα τους μείνουν ανοιχτά για πάντα?
Έστω φίλε ΚΚΕ, ότι έχουμε τις δυνατότητες να καλύψουμε τις διατροφικές μας (αρχικά) ανάγκες. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι προτιμότερο να πάμε από το 0 (μηδέν) στο 10, από το να πάμε σταδιακά πρώτα στο 2, μετά στο 5 κ.ο.κ μέχρι να 'ρθει η ολοκληρωτική συνειδητοποίηση ότι όντως μπορούμε να σταθούμε στα πόδια και τον πλούτο που παράγουμε?
Γενικώς ρητορικές οι ερωτήσεις, αλλά πληζ, όχι άλλο κάρβουνο ε.
Οι ελέ-οι ελεύθεροι και ωραίοι
για κάποιο λόγο ακούω τον πανουση μέσα στο κεφάλι μου
[B][I]
ΑΣΠΡΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ, ΜΕΣ ΣΤΗ ΣΙΓΑΛΙΑ, ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ! [/I][/B]
[B]edit[/B] πριν λίγο στην εκπομπή του.
[B][I]MHN ΠΕΤΑΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ…ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ.!![/I][/B]
:lol3::lol3::lol3::bow2:
[SPOILER][/SPOILER]
Υπουργος παιδειας ο Μπαμπινιωτης λεει:p
Και η Διαμαντοπούλου ανάπτυξης… Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ
:lol:
Πολυτάλαντη η Αννούλα!Με πόσο μεγάλη ευκολία το ίδιο άτομο είναι ικανό και για το Παιδείας και για το Ανάπτυξης λες και δεν υπάρχουνε άλλοι βουλευτές!Άντε και στον επόμενο ανασχηματισμό στο Οικονομικών…γιατί εκλογές δεν τους βλέπω αυτούς να έχουνε σκοπό να κάνουν!:lol:
Καλά η αννούλα είναι το πλέον αντιπαθητικό άτομο μέσα στη βουλή. Μου τη βαράει περισσότερο και από γραφικότητες τύπου άδωνη
Ειναι το μοναδικο ατομο στον πλανητη που μου γενναει συναισθηματα καθαρου μισους.
Κυριολεκτικα ε.
Εγω που δεν εχω αισθανθει πραγματικο μισος, ποτε και για κανεναν…
αυτο το πραγμα
Πραγματικά,εντάξει πέρα από το γεγονός ότι είναι άσχετη με τον χώρο από άποψη σπουδών κτλ(όχι ότι είναι κακό αναγκαία) δεν έχει και κανένα χάρισμα/φαντασία,να έχει ένα “κάτι” που θα πεις ότι θα σε κερδίσει ρε αδερφέ.
Καλύτερα να πάει να χτίσει κάνα σπίτι,αλλά είναι από την γενιά που το ΠΑΣΟΚ ήταν στα χάι του:roll:
αυτό βασικά…