όχι ρε και γω δεν είπα ότι θα τους ψηφίσω, γνώμες παίρνω και διαβάζω γενικότερα. απλά δεν είναι τόσο αστείο το όνομα, και σίγουρα δεν είναι κόμμα επιπέδου “Τυραννοκτόνων”, λολ.
[B]Yποψήφιος βουλευτής ΝΔ: “Στ’αρχ … α μου αν αυτοκτονούν”! [/B]
Απίστευτες θέσεις εκφράζουν στη ΝΔ για τις αυτοκτονίες των πολιτών λόγω της κρίσης και των πολιτικών του Μνημονίου που έχει υπογράψει το κόμμα τους.
Ιδού λοιπόν τι έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ στο νομό Αχαΐας, Γιάννης Δριμάλας στην σελίδα του στο facebook ο οποίος σε απάντησή του σε άλλον χρήστη του διαδικτύου, απλά “γράφει στα αρχ…δια του αυτούς που αυτοκτονούν”!
Σύμφωνα με την καταγγελία πολίτη «Ο Κύριος Giannis Drimalas πολιτευτής της ΟΝΝΕΔ & της ΝΔ ο οποίος μου έστειλε αίτημα φιλίας, με αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξί τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ όπου και καταλήγει «ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» και του απάντησα «Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανένας ζωντανός» μου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στα εισερχόμενά μου:
«kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw ? gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou ?. sta @@ mou an pe8anan ? autoktonisan ? skwto8ikan ?. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!! mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis?.. euxaristw gia ton xrono sou!»»
Μετά την έκταση που πήρε το θέμα ο Γιάννης Δριμάλας έσπευσε αμέσως να αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ του, ενώ στη συνέχεια άλλαξε το όνομά του και διέγραψε το επίμαχο σχόλιο. Δυστυχώς όμως γι αυτόν ο ιντερνετικός συνομιλητής του φρόντισε να αποθηκεύσει το απαράδεκτο σχόλιο, το οποίο και έχουμε στην διάθεσή μας.
skwto8ikan
[B]Επίθεση στο προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στον Κεραμεικό από Χρυσαυγίτες[/B]
:!: http://topontiki.gr/article/34235#.T5VQDfwTY64
‘‘Σαπουνια τη γλιτωσατε…’’
A, να αναφερω οτι αυτος ο Αθ. Δασκαλοπουλος που εκανε το κομμα ‘‘Τυραννοκτονοι’’ εχει επιχειρησει να συμμετασχει σε προηγουμενες εκλογες με τιτλους στα κομματα του ‘‘Νεος Φασισμος’’ και ‘‘Νεα Δικτατορια’’, αλλα τον εκοβε ο Αρειος Παγος.
E, όταν έχεις εθιστεί στην αποτυχία κατεβαίνεις και σε εκλογές όπου θα χάσεις σίγουρα! :lol::lol:
κιαλλη αυτοκτονια προχθες,δε ξερω αν αναφερθηκε.
αφού είπαμε ζμπούτσαμας ρε
ρε ναιτ σκαι σιγα να πουμε τωρα, μεγάλη διαφορά στο πολιτικό σκηνικό με το αν κάποιος θα ρίξει ΟΚΔΕ/ΕΕΚ ή πειρατές. Για τι πειραματισμούς μιλάς;
Εντάξει, ίσως καμμένα παιδάκια να το ψηφίσουν το κόμμα πειρατών αλλά δεν σημαίνει ότι είναι για τα πανηγύρια το ίδιο το κόμμα. Τσέκαρε το site τους για να δεις ότι δεν μιλάνε μόνο για τα προσωπικά δεδομένα.
Μπουκαπόρτες άδειες σκοτεινές, που να ξοδευτήκαν τόννοι χίλιοι?
Μα ειπα οτι ειναι απλα η εντυπωση που εχω σχηματισει εγω, οχι οτι απαραιτητα ειναι και η σωστη, ουτε οτι το ιδιο το κομμα ειναι για τα πανηγυρια.
Τους εχω τσεκαρει, απλα δεν με πειθουν οτι κατανοουν πληρως την κοινωνικη και πολιτικη πραγματικοτητα.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=135601&catid=9
Ούτε σε ταβερνία δεν μπορούνε να μιλήσουνε πια!Έτσι…μόνο με την συνοδεία μπάτσων θα κυκλοφορείτε …
Η συναυλία της χρονιάς:
Παίζει να είναι περισσότεροι οι μπάτσοι στην συγκέντρωση! :lol:
επικεφαλής στο επικρατείας του πασοκ ο πύρος δήμας :lol:
Κάτσε κάτω από τον πάτο!
επειδή τόσο καιρό κυκλοφορούσαν οι βουλευτές και τρώγανε από γιαούρτια μέχρι και σφαλιάρες, αποφασίσαν στο πασοκ να βάλουν υποψήφιους που δε θα μασάνε από τέτοια. για να σας δω τώρα εσάς που προπηλακίζεται τους δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες μας!! πηγαίντε να την πέσετε στο λιοντάρι της κορυτσάς! γατάκια:!:
Ο Ρέμος το ξέρει;
Ρε μαλακα:lol::lol::lol::lol: