Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

δε γνωριζω κατα ποσο ισχυει

(δεν γνωριζω καν την εγκυροτητα του σαιτ)
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/127819

20.39 Χάος επικρατεί αυτή την ώρα στην Πειραϊκή Πατραϊκή.Οι Χρυσαυγίτες πολιορκούν το κτίριο και επιχείρησαν να εισέλθουν κρατώντας ρόπαλα.

Οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα. Η περιοχή θυμίζει πεδίο μάχης. Οι Χρυσαυγίτες έσπασαν σύμφωνα με πληροφορίες και μια κλούβα της αστυνομίας.

Κατα τα άλλα μπάτσοι και ναζι δουλεύουν μαζί.#-o Ψυχεδέλεια.ΚRAUT ROCK never dies.

Ψυχεδελεια ειναι τοσα χρονια τωρα να μη βλεπεις την αγαπη μεταξυ φασιστων και αστυνομιας και να το λες με υφος που προσβαλει ολους οσους εχουν λιγο μυαλο στο κεφαλι τους σε αντιθεση με σενα.

Αυτο ειναι απο τα σημερινα

Αυτο απο παλιοτερα

Αυτο απο ακομα πιο παλια

Και ακομα παλιοτερο

Ζωον

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν και τραυμάτισαν Αλβανούς με ρόπαλα,επειδή τα έβαλαν με αφρικανούς μικροπωλητές…!!!

Τα επεισόδια ξέσπασαν όταν ένας Αλβανός σταμάτησε με το αυτοκίνητό του έξω από την ΑΣΟΕΕ. Η σύζυγός του κατέβηκε από το αυτοκίνητο, κατευθυνόμενη σε κοντινό κατάστημα, όμως έγινε στόχος σεξουαλικών σχολίων από κάποιους αφρικανούς μικροπωλητές, τα οποία θεώρησε προσβλητικά. Ο σύζυγός της και ο ανιψιός της, που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο, άρχισαν τότε να λογομαχούν με τους άλλους μετανάστες για να υπερασπιστούν τη γυναίκα?.
Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που βρίσκονταν μέσα στην ΑΣΟΕΕ, θεώρησαν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επίθεση «φασιστών» κατά μεταναστών. Φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα επιτέθηκαν στον Αλβανό και τον ανιψιό του, τους οποίους και τραυμάτισαν. Επίσης, προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητό τους.

http://troktiko.eu/2012/05/antiexousiastes-epitethhkan-kai-traumatisan-albanous-me-ropala-epeidi-ta-ebalan-me-afrikanous-mikropolhtes/

Δεν πάμε καλά λέμε…:?

ε ρε τσουτσεκι…

Έχω όσα θες μην σκας

Έτρεχε στο κέντρο με ένα μαχαίρι και προσπαθούσε να ληστέψει οδηγούς ταξί

Στα χέρια αστυνομικών έπεσε ένας Αφγανός επί της οδού Αχαρνών, έτρεχε κρατώντας μέσα στον δρόμο ένα μαχαίρι και όποιο ταξί έβλεπε να περνάει, ορμούσε κα προσπαθούσε να ληστέψει τον οδηγό.
Σε όλες τις περιπτώσεις, οι οδηγοί κατάφεραν να κάνουν ελιγμούς και να του ξεφύγουν, ενώ ειδοποίησαν την Αστυνομία. Λίγο μετά, ο δράστης συνελήφθη.

Κατι ουσιαστικο εχεις να πεις?

Ναι ξαφνικα η γυναικα δεχτηκε σεξιστικα σχολια και με τροπο μαγικο βρεθηκε ενα κατσαβιδι στο χερι του αντρα και το καρφωσε σε ενα μεταναστη. Η αντιστροφη της πραγματικοτητας για ακομα μια φορα.

Α επισης, αφισα για πορεια απο τον φοιτητικο συλλογο της ασοεε

Ας πω και 2 λογακια για αυτα που γινονται στην Πατρα γιατι ερχεται ο καθε πικραμενος φασιστας και λεει οτι να’ναι.

Ναι, τα γεγονοτα (πανω-κατω) που περιγραφει το thebest εχουν γινει. Βεβαια οι αριθμοι που αναφερει ως χρυσαυγιτες δεν εχουν σχεση. Ναι, οι φασιστες ξεκινησαν το σκηνικο με, σπρωξιματα(?) σε μπατσους. Τωρα απο κει και περα, για το πως συνεχιστηκε το σκηνικο δεν εχω καθαρη εικονα.

Θα αναφερω επισης ακομα 2 πραγματα: Η οικογενεια και καποιοι φιλοι εξεφρασαν την επιθυμια να μην καπιλευτει καμια πολιτικη οργανωση την δολοφονια του 30αρη, πραγμα που δεν εγινε φυσικα ( η ΧΑ πλεον θα παρουσιαζεται ως αντισυστημικη, ελεος). Επισης, μου προκαλει εκπληξη το πως αρχικα ακουγοταν οτι ο 30αρης ειχε τσακωθει με αλβανους και τελικα καταληξαμε στους αφγανους.

Ακομα παντως και αν ο δολοφονος ηταν αφγανος, οποιος θεωρει οτι υπαρχει συλλογικη ευθυνη (ναζιστικη αρχη ε, μην ξεχνιομαστε) ολων των μεταναστων στην γυρω περιοχη, ειναι [B]ΜΑΛΑΚΑΣ και ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ[/B]

ΥΓ: Υπαρχουν εκατονταδες βιντεο με συνεργασια μπατσων και χρυσαυγιτων. Οποιος το αρνειται αυτο, αρνειται την πραγματικοτητα και ειναι ηλιθιος.

Στη φόρα προσωπικά δεδομένα μελών της χρυσής αυγής από τους Anonymous

http://www.zougla.gr/greece/article/i-anonymous-ktipisan-ti-xrisi-avgi

[B]90χρονη και 50χρονος βούτηξαν στο κενό[/B]

Πιασμένοι χέρι χέρι ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας που βρίσκεται επί των οδών Ακομινάτου και Παλαιολόγου στο Μεταξουργείο και έπεσαν ? για άγνωστους λόγους- στο κενό.

Η 90χρονη γυναίκα μαζί με τον 50χρονο γιο της πήραν την απόφαση να βάλουν τέλος στη ζωή τους και έτσι λίγο μετά τις 8 το πρωί πήδηξαν από την ταράτσα και η γειτονιά πάγωσε.

Το κρούσμα αυτό έρχεται μια ημέρα μετά την αυτοκτονία 60χρονου στο Περιστέρι ο οποίος σε ένα παγκάκι έκοψε τις φλέβες του και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

θα επανενωθεί η δεξιά ή οχι. με έχει φάει η αγωνία. . . .

Ένα συγκλονιστικό γράμμα άφησε ο 60χρονος Αντώνιος Περρής πριν πάρει την απόφαση να πηδήξει στο κενό μαζί με την 90χρονη μητέρα του, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων λόγω της κρίσης.

Διαβάστε το συγκλονιστικό τελευταίο μήνυμα του αυτόχειρα

«Λέγομαι Αντώνιος Περρής. Εδώ και 20 χρόνια φροντίζω την 90 χρονών Μητέρα μου (την γεροντοκομώ). Τώρα τα 3- 4 χρόνια έχει πάθει Αλτζχάϊμερ και τελευταία την πιάνουν και κρίσεις σχιζοφρένειας και έχει κι᾽ άλλα προβλήματα υγείας, Και τα γηροκομεία δεν δέχονται τόσο επιβαρυμένους ασθενείς.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είχα προβλέψει να έχω αρκετό ρευστό στο λογαριασμό μου, διότι έπιασε ξαφνικά η οικονομική κρίση. Παρόλο που έχω αρκετή περιουσία, και τα πουλώ όλα όσο όσο τόσο καιρό, έχω μείνει χωρίς ρευστό(χρήματα) και δεν έχουμε πια να φάμε, κι η πιστωτική μου κάρτα με 22% επιτόκιο γεμάτη κι ας δανείζονται με 1%, κι´άλλα έξοδα που τρέχουν. Ζω πια συνέχεια μια ζωή δράμα.

1. Τώρα τελευταία δυστυχώς έχω νέα σοβαρότατα δικά μου προβλήματα υγείας.

Δεν έχω καμία λύση μπρος μου. Περιουσία αρκετή αλλά ρευστό καθόλου, οπότε χωρίς φαγητό τι γίνεται; Μήπως ξέρει κανείς καμία λύση.

Ισχυροί της γης για την οικονομική κρίση που δημιουργήσατε θέλετε κρέμασμα
και σας είναι λίγο.

Μη μείνει απ´ αυτούς κανείς.

1. Τον κόσμο αυτό αν θες να φτιάξεις
    πρέπει ν΄ αλλάξεις τη δομή,
    προτού λόγω της απραξίας μας
    μας αφανίσει η παρακμή,
    μας κυβερνούν οι λωποδύτες,
    οι τραπεζίτες κι´ οι αγιογδύτες
    κι´ όλοι τους οι υποτακτικοί.

R. Δίχως έλεος λοιπόν, δίχως οίκτο,
κτύπα τους πριν αφανιστείς,
γιατί αλλιώς μεσ´ στη μιζέρια
και μεσ´ στο άδικο θα ζεις,
δίχως έλεος λοιπόν, δίχως οίκτο,
μη μείνει απ´ αυτούς κανείς.

1. Λέει η εντολή ου αυτοκτονήσεις,
    μα κατ´ ανάγκη αυτοκτονείς,
    χτύπα τους πριν σε αφανίσουν,
    εγκληματείς που αδρανείς,
    της ηθικής μας απραξίας».
    όπως και της νωθρότητάς μας
    πια ας μην είμαστ´ ασθενείς.

ας ενημερωθουμε λιγο
[B]
Ο δημοσιογράφος «Νίκος» ζητούσε 270.000 ευρώ από τον Άκη για στημένα δημοσιεύματα![/B]

[B]Οι σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου που κατασχέθηκαν από τις αρχές στα γραφεία του αποκαλύπτουν και τις συνεχείς προσπάθειες του πρώην υπουργού ώστε να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του.[/B]

Στις σημειώσεις του πρώην υπουργού, αναφέρεται τακτικά, μεταξύ άλλων, το όνομα του «Νίκου», ο οποίος σε επιστολή του προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο του προτείνει πρόταση συνεργασίας για την επικοινωνιακή του υποστήριξη με διάρκεια 18 μήνες και μηνιαία αμοιβή 15.000 ευρώ, συνολικά δηλαδή 270.000 ευρώ.

Ο «Νίκος» μάλιστα απευθύνεται στον κ.Τσοχατζόπουλο, με το μικρό του όνομα και του επισημαίνει πως η συνεργασία θα γίνει βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού.

Ταυτόχρονα, ο «Νίκος» τονίζει στην επιστολή του ότι από την ομάδα εργασίας μόνο εκείνος θα έρχεται σε άμεση επαφή με τον ίδιο.

«Γνωρίζεις και εσύ όπως και εμείς ότι το συγκεκριμένο έργο-αποστολή έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Παρ?όλα αυτά και με βάσει την εμπειρία που έχουμε είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο «Νίκος» κάνει λόγο, επίσης, για μία πρώτη πρόταση ? προσχέδιο που «σου έχει ήδη κατατεθεί».

Σε αυτό προτείνονται τρόποι και μέσα με τα οποία μπορεί να αποκατασταθεί επικοινωνιακά ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα ΜΜΕ στα οποία αναφέρεται ο «Νίκος», είναι πασίδηλο από τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η πρόταση, ότι [B]οι εκδότες και οι ιδιοκτήτες αυτών των μέσων δεν είχαν ιδέα για τα σχέδια αυτά.[/B]

Συγκεκριμένα, ο «Νίκος» προτείνει: την [B]τακτική παραπολιτική παρουσία σε έντυπα, συνεντεύξεις, πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα και αρθρογραφία σε θετική κατεύθυνση, δημοσκοπήσεις καθώς και ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρουσίας σε σειρά ενημερωτικών sites-blogs και social media.[/B]

[B]
«Αγαπητέ Άκη,

Στην επιστολή αναφέρεται χαρακτηριστικά:[/B]

Σε συνέχεια της χθεσινής μας συζήτησης, σε ό, τι αφορά τον τομέα της επικοινωνιακής σου υποστήριξης, η πρώτη πρόταση-προσχέδιο σου έχει ήδη κατατεθεί. Όπως σου είπα και χθες, στη συζήτηση που είχαμε, στην πρόταση αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται η δική μου αμοιβή και του συνεργάτη μου.

Το χρονικό πλαίσιο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας, δηλαδή η αποκατάστασή σου, θεωρούμε ότι είναι 18 μήνες, βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο θα υπογράψουμε με φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο εσύ θα μας υποδείξεις.

Από την ομάδα εργασίας μόνον εγώ θα έρχομαι σε επαφή μαζί σου, οποτεδήποτε χρειάζεται, και μαζί θα αποφασίζουμε τα βήματα-ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Γνωρίζεις κι εσύ, όπως κι εμείς, ότι το συγκεκριμένο έργο-αποστολή έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Παρόλα αυτά και με βάση την εμπειρία που έχουμε, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα.

Η μηνιαία αμοιβή μας (εμένα και του συνεργάτη μου) θα ανέρχεται…
στο ποσό των 15.000 ευρώ ανά μήνα καθαρά για το οποίο θα εκδίδουμε και ανάλογα παραστατικά.
Ήτοι, για 18μηνη συνεργασία: 15.000 ευρώ / μήνα x 18 μήνες = 270.000 ευρώ.

Με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού και την έναρξη της συνεργασίας μας, θα πρέπει να μας καταβληθεί το 30% του συνόλου ως προκαταβολή. Επίσης θα πρέπει να μας ενημερώσεις για το ποσό το οποίο προτίθεσαι να μας διαθέσεις σχετικά με τη διαχείριση κρίσεων για το ανωτέρω χρονικό διάστημα.
Φιλικά,
[B]
Νίκος».[/B]

[U][B]Ακολουθεί το προσχέδιο της επιστολής:
[B][/U]
-Τακτική παραπολιτική παρουσία στα έντυπα:[/B]

«Αδέσμευτος Τύπος», «ΑΞΙΑ», «Το Ποντίκι», «Βραδινή», «Λόγος», «Παρασκευή+13», «Καρφί», «Παρασκήνιο», «Παρών», «Εξπρές», «Ναυτεμπορική», «Δημοκρατία», «Ελεύθερος Τύπος»
(Γίνεται λόγος για ένα παραπολιτικό σχόλιο ανά 20ήμερο)

-Συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή», όποτε υπάρξει σχετικό αίτημα (θετική παρουσία).

-Ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρουσίας σε σειρά ενημερωτικών sites - blogs από δύο φοιτητές πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, οι οποίοι θα προωθούν συγκεκριμένες θέσεις τόσο στα συγκεκριμένα sites-blogs όσο και στα social media.[/B]

[B]Προτείνονται οι ιστοσελίδες:

Press-gr.blogspot.com citypress.gr.blogspot.com

tro-ma-ktiko.blogspot.com zoomnews.gr

tsiliadoros.blogspot.com kripsinos.blogspot.com

taxalia.blospot.com (το πρώτο στη Θεσσαλονίκη), newsbomb.gr newscode.gr voria.gr (το δεύτερο στη Θεσσαλονίκη)

i-reporter.blogspot.com, Greece-salonica.blogspot.com

Προτείνονται επίσης, (σύμφωνα με το προσχέδιο πρότασης του «Νίκου»):

-60 δίκτυα στα social media, (facebook, twitter, κλπ),

-Δύο κεντρικά παραπολιτικά στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» μέχρι την 30ή Μαΐου

-Ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» σχετικά με την κατάρρευση της σκευωρίας κατά Α.Τ.

-Ένα άρθρο στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» σχετικά με την εξέλιξη του θέματος του Α.Τ. μετά τον θόρυβο που προεκλήθη (προτεινόμενη περίοδος 2011)

-Δημοσκόπηση της εταιρείας Alco (εναλλακτικά της εταιρείας Rass). Στο πλαίσιο ευρύτερης δημοσκόπησης με συγκεκριμένο ερώτημα για «τα πολιτικά παιχνίδια και τις σκευωρίες κατά πολιτικών από συγκεκριμένα συμφέροντα». (Προτεινόμενη περίοδος Μάιος-Ιούνιος 2011).

-Συνεχής θετική αρθρογραφία στη «Free Bess» (εφημερίδα Θεσσαλονίκης «Καρφίτσα»).[/B]

υπαρχει συστημα. ψεμματα να πω??

ωραιος ο ρολοςτων free press Και blog

το “αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι” αποκτά άλλη διάσταση (και να 'ταν ο μόνος)

Έτσι, για να ξέρουν όλοι πως γίνονται οι δουλειές. Και να αποκαθηλωθούν επιτέλους και τα blogs που ειναι και καλά αξιόπιστα επειδή δεν ανήκουν σε συγκροτήματα κλπ.

Αντάρτικο νέου τύπου θέλει ο Κουφοντίνας

«Σήμερα, που η συντριπτική επίθεση του κεφαλαίου έχει στόχο την επανοργάνωση της διαδικασίας καπιταλιστικής αναπαραγωγής, ειδικότερα την επανοργάνωση του ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου υπό γερμανική ηγεμονία υλοποιώντας το παλιό ναζιστικό σχέδιο, που προβλέπει τη δημιουργία εκτεταμένων ζωνών εξαθλίωσης στη χώρα μας και τον ευρύτερο ευρωπαϊκό χώρο».

«Την εποχή που η επίσημη αριστερά πρόκρινε τον θεσμικό μόνο αγώνα με πλήρη σεβασμό της αστικής νομιμότητας, εκείνη την αριστερά που όπως έλεγε ο Σαρτρ δεν ήθελε την επανάσταση επειδή φοβόταν την επανάσταση, το αντάρτικο έδωσε στο μέτρο που του αναλογούσε το ζήτημα της μη αφομοιώσιμης δράσης…».

[B]Οι επτά δημοσκοπήσεις του Σ/Κ σε μία[/B]

http://www.aniwthoi.net/2012/05/blog-post_687.html

Ψηφίστε Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος και απ’τους Έλληνες

σε παρακαλω γιατι το λες αυτο,εμεις οι ελληνες εχουμε δικαιωμα να σκοτωνουμε τον συνανθρωπο μας.ετσι και αλλιως στην πατριδα μας ειμαστε,οτι γουσταρουμε κανουμε!

Ελα DAMNATION η αλλιως DUMB NATION, σου ‘χω κι’ αλλο να το 'φχαριστηθεις τσακαλακο. http://www.youtube.com/watch?v=hd_9GJgVd4g&feature=player_embedded#!

Το είδα ρε πιο πριν.Πιστεύεις ότι μου άρεσε?Άλλα επειδή με σκέφτηκες άντε να σου κάνω και γω ένα δώρο.
ΒINTEO από το γιαούρτωμα του Χρυσαυγίτη Βουλευτή Μαγνησίας
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ το βίντεο αλλά και το κείμενο που υπογράφει η «Αντιφασιστική Περίπολος Περιοχής Μεταμόρφωσης» Βόλου.
Γιαούρτια και κλωτσιές στους εθνικιστές.
http://www.kokoria.gr/2012/05/inteo.html

Να αγιασουν τα χερια τους αν και ηθελε κλωτσιες