Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Άσε που θα πήγαινε στον Άγιο Παντελεήμονα στο καπάκι και θα φοβόντουσαν οι γιαγιάδες και ο Shadowking

Εγώ εχω πληροφορίες (που φυσικά τα πορνοκάναλα και τα αριστεροσιωνιστικά σάητς δεν αναφέρουν) ότι ο μετανάστης είχε πάνω του ένα ζευγάρι κυάλια.

Είναι προφανές ότι κατασκόπευε ηλικιωμένους που τραβούσαν χρήματα από τα ΕΗ ΤΗ ΕΜΣ για να τους χτυπήσει και να τους χτυπήσει και να τα κλέψει ο υπάνθρωπος.

Μπράβο στα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες :!:

Γιατί, εξυπνάκια, δεν έχουν δικαίωμα να λερώνουν δημόσιο χώρο. Άντε να πηγαίνει τώρα ο καθένας και να αφήνει τα αίματά του στο χώρο που περπατάνε οι άνθρωποι για να πάνε στη δουλειά τους. Θα ήθελες να έρθω εγώ και να σφάξω κάποιον έξω από το σπίτι σου και να γεμίσω με αίματα την είσοδό σου;

Ωπ, κάτσε όμως. Μήπως φταίει ο μετανάστης για αυτό; Αυτός πήγε και αιμορραγούσε όπου έβρισκε :-k

ασε τις σάλτσες chrisp μόνο και μόνο που είναι [SIZE=“4”][B]ΜΑΥΡΟΣ[/B][/SIZE] φτάνει.

*διάβαζα το πρωι μερικά πράγματα απο τον βουλευτή που έβγαλε η χρυσή αυγή στη λαρισα. πραγματικά εκτός απο τους ηλίθιους μιλαμε και για, σε τεράστιο βαθμό, πλανεμένους.ψήνομαι να τον βρω να του μιλήσω.ανθρωπάκος και βρέθηκε βουλευτής αλλά με χρυσή αυγή.κριμα
**χρυση αυγης λαρισας. θα δείτε την δράση μας στους δρόμους. . . . (που το είχα εκείνο το κράνος)

Ότι να ναι ρε πούστη μου. Τέτοια σκηνικά βρίσκουν και πατάνε τα αυγά και κάνουν προπαγάνδα.
Έκανε την μαλακία που παραβίασε στοπ και σκότωσε τον άλλον, ε γαμώ την πουτάνα μου έχει ποινικές ευθύνες, τι αντιδράνε;

Τώρα βέβαια αν τα ίδια τα αυγά φταίνε που ξεκίνησε αυτό γιατί π.χ πήγαν να τραμπουκίσουν με αφορμή το δυστύχημα, δεν ξέρω, μένει να το μάθουμε. Αλλά και πάλι πολύ ακραία αντίδραση από τους Ρομά.

Εμείς πάντως επροψές πήραμε δύο niggas από την παραλία γιατί είχαν ξεποδαριαστεί και του πήγαμε Επανομή, τους κεράσαμε και ποτάκι, μπαφάκι αλλά οι αχάριστοι ένα κολιεδάκι δεν μας έδωσαν, να πάρω Χ.Α. να καθαρίσει αυτή την αχαριστία? Έχουμε τηλέφωνο από τοπικό παράρτημα Δήμου Θερμαικού?

Περιμενετε να δειτε τι θα γινει στη νεα βουλη με τους Χρυσαυγιτες!
Αλλο σκηνικο που μου ειπε φιλος μου:
Σε λεωφορειο μποκαρουν χρυσαυγιτες και φωναζουν’‘Οποιος ξενος δεν εχει εισιτηριο να βγει εξω τωρα’'Καμια αντιδραση απο κανεναν.Ολοι οι μεταναστες βγηκαν εξω και συνεχισε κανονικα το λεωφορειο.Το χειροτερο δηλαδη ειναι πως πελον ο κοσμος φοβαται ακομα και να τους μιλησει ποσο μαλλον να τους αντισταθει.
Ξεφευγουμε δραματικα!

να αφήσεις τον υπερδήμαρχο μας ήσυχο:!:

Τι μπαίνουν στα λεωφορεία και φωνάζουν.

Χθεσινό σκηνικό σε παραλία στον άλιμο:
Εκεί που λιαζόμαστε οι λουόμενοι ανέμελα ακούμε κάτι αγριοφωνάρες και βρισίδια από πιο πέρα. Μέχρι να σηκωθούμε και να αντιληφθούμε τι έγινε, ένας τυπάς γλόμπος και κάπως πιθηκοειδής ουρλιάζοντας προς έναν αφρικανό μικροπωλητή, ο οποίος έτρεχε να ξεφύγει, παίρνει το κουτί με τα γυαλιά ηλίου που είχε αφήσει πίσω του ο τελευταίος και το εκσφενδονίζει παραπέρα.
Μέχρι να φωνάξουμε Ε ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ και να πάμε να βοηθήσουμε τον φρικαρισμένο αφρικανό να μαζέψει τα πράγματα, ο τύπος είχε απομακρυνθεί. Μαζεύοντας από κάτω ένα ξύλινο ματσούκι. Ένας φιλαράκος του στεκόταν παραπέρα, ούτε ξέρω τι ρόλο βαρώντας.
Ένας άλλος μικροπωλητής, ασιάτης/πακιστανός αυτή τη φορά, γύρω στα 10 μέτρα παραπέρα, ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση περπατώντας αργά, βαρυφορτωμένος. Το ‘λεβεντόπαιδο’ πάει κατευθείαν επάνω του και του ρίχνει μία γροθιά στο στομάχι και ο άλλος διπλώνει στα δύο και πέφτει κάτω. Αρχίζει να τον κλωτσάει.
Το μόνο καλό σ’ αυτό είναι ότι το ματσούκι το είχε ήδη πετάξει, δεν εμφανίστηκε πουθενά.
Οι φωνές και βρισιές 5-6 ανθρώπων προφανώς δεν τον επηρέασαν στο παραμικρό.
Ώσπου να τρέξει να σηκώσει η φίλη μου τον πεσμένο και να διαπιστώσουμε ότι ήταν κάπως καλά, είχαμε χάσει τον νταή απ’ το οπτικό μας πεδίο.
Επανεμφανίστηκε όμως 1-2 λεπτά μετά, όταν περνούσε ΤΡΙΤΟΣ ανύποπτος μικροπωλητής, επίσης ασιατο/πακιστανικής εμφάνισης κι επιπλέον μικρόσωμος περίπου σαν εντεκάχρονο παιδί. Αυτή τη φορά πήγε ακριβώς μπροστά του και του τράβηξε μια μπουνιά στα μούτρα χωρίς περιστροφές. Το θύμα του εκτοξεύτηκε προς τα πίσω, δεν κάνω πλάκα, πριν καν προλάβει να καταλάβει τι και ποιος.
Ο ΜΟΝΟΣ από τους ακριβώς δίπλα που αντέδρασε υποτυπωδώς ήταν ένας μεσήλικας που του ‘πε "τι του σου έκανε και τον χτυπάς?"
Απάντηση, πάντα ουρλιάζοντας: “ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ?” Ο μεσήλικας, ψελλίζοντας “όχι τι σου κανε?” "… ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ."
Νομίζω ότι είναι ολοφάνερη η παράνοια της απάντησης αυτής, να μη την σχολιάσω. Περιέγραψα με ακρίβεια τα γεγονότα, μέχρι να τον χτυπήσει ούτε καν είχαν διασταυρωθεί στο χώρο.
Και φεύγει, δεν τον σταματάει κανείς, ανεβαίνουν με τον τσιλιαδόρο σ’ ένα μηχανάκι και, αφού ατενίσουν την παραλία με ύφος ρωμαίων εκατόνταρχων, αναχωρούν καλπάζοντας.

Ελλάδα 2012, Αθήνα, παραλία Αλίμου, μέρα μεσημέρι.

Οι υπόλοιποι παραθεριστές που γύρω τους συνέβησαν όλα αυτά ζήτημα να έστρεψαν το κεφάλι πριν γυρίσουν να λιαστούν κι από την άλλη μεριά.
Οι μόνοι που παραμέναμε όρθιοι και σε κατάσταση υστερίας ήμασταν 3 κορίτσια εμείς και 3-4 κοπελιές μιας άλλης παρέας, συν κάνα δυο άλλοι σκόρπιοι μεσήλικες. Αυτοί. Ούτε 10 από 50-100 άτομα που θα ‘πρεπε να ‘χαν αντιδράσει.
Και τι να σου κάνουν και οι φωνές οι δικές μας. Δεν πρόκειται να το κρύψω, φοβήθηκα και δεν θα τον πλησίαζα. Τουλάχιστον όχι μόνη. Μία από τις άλλες κοπέλες που μετά το πρώτο περιστατικό τόλμησε να τον πλησιάσει και να του ζητήσει λόγο ακόμα αναρωτιέμαι πώς και δεν έφαγε κάνα χαστούκι κατάμουτρα. Άνθρωπος που επιτίθεται σε 3 άτομα εντελώς απρόκλητα και στα καλά του καθουμένου είναι ένα κλικ πριν αρχίσει να βγάζει αφρούς απ το στόμα και γυρίσουν τα μάτια του ανάποδα. Έχω να παίξω ξύλο από τα 12 μου και δε νομίζω ότι θα μπορούσα ν’ αμυνθώ επιτυχημένα για την ίδια τη ζωή μου, αλλά εκείνη τη στιγμή πώς ευχήθηκα να ήμουν ένας μαντράχαλος με ουλές γαμώ την παναγία μου, με καναν-δυο ακόμα από δίπλα.
Και όπως ήταν η φάση, σαφώς δε λέω “άντε, ας πεταχτεί κάποιος μπροστά να παίξει ξύλο, κουνηθείτε παιδιά”. Όλο γερόντια και οικογένειες ήταν τριγύρω. Απλά πεταχτείτε πάνω και φωνάξτε του γαμώ το χριστό σας, φωνάξτε όσο αντέχουν τα πνευμόνια σας, είστε ένα μπούγιο, δείξτε ότι είστε εκεί και ότι τον βλέπετε, ότι δεν έχει την ανοχή και τη συνενοχή σας, ένας είναι και μάλιστα ένας δειλός, θα φοβηθεί. Τους φώναζε η Κ, “τι κάθεστε μωρέ και κοιτάτε, σηκωθείτε ρε, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!” και την κοιτούσαν ανέκφραστοι με το βλέμμα της αγελάδας. Επιτίθεται κάποιος σε 3 απροετοίμαστους, ανύποπτους ανθρώπους. Είναι κοινωνικό αντανακλαστικό η άμυνα γαμώ την παναγία. Απ’ όταν ήμασταν πιθήκια. Αλλά ναι, ξέχασα, αυτά ήταν πιθήκια άλλου χρώματος. Δεν είχαμε όλοι τον ίδιο πορφυρό κώλο, δεν ήταν “δικοί μας”.

Πάρτε το χαμπάρι όμως, από τώρα, όλοι που περιμένετε στωικά να “ξεφουσκώσει αυτή η ιστορία” και “να περάσει αυτή η τάση, έτσι είναι αυτά, σιγά” . ΘΟΡΥΒΗΘΕΙΤΕ. Τώρα αποθρασύνονται. Αυτό είναι που συμβαίνει. Ντοπαρισμένοι και από την επιτυχία τους στις εκλογές, άμα δεν συναντήσουν αντίσταση δεν θα παρατήσουν την κάβλα του “να ξεβρωμίσει ο τόπος” έτσι απλά. Πλησιάζει η μέρα που στόχος θα 'μαστε όλοι μας, ο γιος σας επειδή έχει μακρύ μαλλί και δείχνει ανάρχα, η κόρη σας επειδή δεν εγκρίνουν το ντύσιμό της, εσείς οι ίδιοι επειδή τους κοιτάξατε στραβά ή δεν ξέρω τι άλλο. Και τότε ξαφνικά θα σας νοιάζει και θα σας κόφτει, αλλά τότε θα 'ναι αργά. Και θα 'ναι αργά γιατί όταν την πέφτανε στους μαυριδερούς, βρωμιάρηδες, ενοχλητικούς μετανάστες κανενός δεν ίδρωσε το αυτάκι να αντιδράσει.

Δεν ξέρω που πάει,μάλλον για εδώ είναι.

Επιστολή αστυνομικών προς την ελληνική κοινωνία…(είναι πολύ μεγάλο το κείμενο,δεν το διάβασα όλο)

http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1532898

Ο Κασιδιάρης πήγε να βγάλει λέει άδεια οπλοφορίας. Δεν βάζω λινκ υπάρχει σε όλα τα ειδησεογραφικά site.

Κ άλλα στελέχη της Χ.Α έκαναν αίτηση για άδεια.Ωραίες μέρες έρχονται.

Ωχ ωχ ωχ…

Θα μιλησω για μενα,οι υπολοιποι που ανεφερες ας μιλησουν για τον εαυτο τους…ειδες πουθενα εγω να επιδοκιμαζω την βια;Αυτο που λεω τοσο καιρο ως προσωπικα καθαρα αποψη ειναι οτι τα ακρα ειτε ειναι απο δεξια ειτε απο αριστερα δεν με εκφραζουν.Μπορει να ειστε καποιοι φανατικοι αριστεροι η το αντιθετο αλλα για μενα δεν εχει διαφορα…Ετσι αι αλλιως ο ενας ειναι ο χειροτερος που υπαρχει για τον αλλο…
Σεβομαι τις αποψεις ολων και τις πολιτικες τους πεποιθησεις αλλα προτιμω να εχω την δικια μου αποψη και δεν με νοιαζει αν ακομα και το 100% των υπολοιπων πιστευει το αντιθετο…Ενα σοβαρο επιχειρημα δεν εχω ακουσει τοσο καιρο ωστε να πειστω οτι η ακρα αριστερα ειναι η αθωα και η ακρα δεξια φταιει για ολα…Το μονο που διαβαζω ειναι πως τολμησα και τα συγκρινω…τεσπα κατανταει βαρετο να λεω τα ιδια και τα ιδια σε φανατισμενα ατομα :slight_smile:

αν πάρουμε ως δεδομένο πως ως άκρα δεξιά είναι η χρυσή αυγή (νάτηνα που άλλαξε κατηγορία!), για σένα ποια είναι η αντίστοιχη άκρα αριστερά;

το ΚΚΕ και ενα μερος του Συριζα

Άκρα αριστερά το ΚΚΕ και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α; Δε νομίζω ότι ισχύει, ειδικά, για τους τελευταίους…

Ναι είναι γνωστές άλλωστε οι τακτικές του ΚΚΕ να βγαίνει στους δρόμους να μαχαιρώνει κόσμο υπό την προστασία της αστυνομίας και να ξυλοφορτώνει μετανάστες μέχρι να τους πέσουν τα νεφρά.

δεν θα μπορεσεις να καταλαβεις την διαφορα με κανενα επιχειρημα.

Δηλαδή η αριστερά που έχεις στο μυαλό σου ως “κανονική” (?) αριστερά είναι το ΠΑΣΟΚ, storm?

δεν μπορώ να το ψυχολογήσω