και 2 μην σου πω…
Πρώτοι στις εξαγωγές στην Ευρωζώνη!
[SPOILER]…των καταθέσεων:)[/SPOILER]
αν το θύμα ήταν κοριτσάκι απο πακισταν/αλβανια/ή απο όπου αλλού, θα υπήρχε τέτοια συνεχή ροή πληροφόρησης και θα ήταν πρώτο θέμα ή θα περνούσε σαν “ένταση μεταξύ αλλοδαπών” και θα ήταν σαν σειρά είδησης λίγο πριν τα μεταγραφικά αποκτήματα της θρυλαρας??
τα ξένος χτύπησε δικό μας φυσικά και είναι προβοκατόρικος τίτλος (βέβαια πλέον και η αστυνομία εχει τέτοια τακτική πληροφορώντας μας περισσότερο για καταγωγή και θρησκεία παρά για το έγκλημα κάποιου)
το θέμα είναι οτι ένας άνθρωπος έκανε κακό σε άλλον άνθρωπο. αλλά αυτο το έχουμε συνηθίσει . . . .(άσε που δεν πουλάει ούτε εξυπηρετεί)
Άδικη που είναι η ζωή…αυτό είναι έγκλημα αλλά οι δολοφονίες πακιστανών και λοιπών απο τους Έλληνες χρυσαυγίτες δεν είναι εγκλήματα και περνάνε εντελώς απαρατήρητα. Κρίμα στο ανθρώπινο είδος που κατάντησε στο να αναγνωρίζει δολοφονίες μόνο όταν αυτές αφορούν τους συμπατριώτες τους.
παραρτήματα σε αυστραλια και νεα υορκη της χρυσής αυγής λεει. με μεγάλη συμμετοχή.
οι οποίοι τα βάζουν με τους εκει μεταναστες. ! . . . .
οι ελληνες. σε εναν ξένο τόπο. τα βάζουν με ανθρώπους που είναι στην ιδια θέση με αυτούς. απλά εμείς είμαστε οι “καθαροί” σαν είδος. δεν πιστεύω να θυμίζει τίποτα…
οχι οτι πλέον υπάρχει άνθρωπος που αμφιβάλει για την τραγικότητα του πράγματος. κοίτα να δεις που το πρόβλημα τους δεν είναι αν στο σύνταγμα κυκλοφορούν πολλοί μεταναστες. …
αναπτυσσόμαστε κύριοι. σε λιγο καιρό παντού!
Εχουμε νεα Κερατεα στην Ιερισσο Χαλκιδικης.Και παλι φυσικα στο ονομα του Μπομπολα και της Ακτωρ ολα,καθως η Ελληνικος Χρυσος Α.Ε. ειναι θυγατρικη της.
-Πήρα διδακτορικό στην κοινωνιολογία από αγγλικό πανεπιστήμιο. Έσκασα ένα κάρο λεφτά αλλά δεν βρίσκω πουθενά δουλειά. Ποιος φταίει;
-Οι μετανάστες. Όλες οι έδρες στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι κατελειμμένες από Αφγανούς και Πακιστανούς.
-Έχω κατάστημα με κοσμήματα και οι πωλήσεις μου έχουν πέσει στον Καιάδα εδώ και τρία χρόνια. Ποιος φταίει;
-Οι μετανάστες. Το σκούρο δέρμα ως θέαμα έχει επιστημονικά αποδειχθεί ότι αποτρέπει τον κόσμο απ’ το να θέλει να αγοράσει χρυσαφικά.
-Είμαι συνταξιούχος, μου έκοψαν την σύνταξη και τώρα πρέπει να πληρώνω τα φάρμακά μου από την τσέπη μου. Είμαι στα πρόθυρα της απελπισίας. Ποιος φταίει;
-Οι μετανάστες. Δεν πληρώνουν ένσημα για να έχεις σύνταξη και δεν αρρωσταίνουν ποτέ, με αποτέλεσμα να πέσουν έξω οι φαρμακευτικές εταιρείες και να καταστραφεί το σύστημα υγείας.
-Είμαι interior decorator, με δύο πτυχία, αλλά δεν ανοίγει κανένα in σπίτι και καμία επιχείρηση για να απασχοληθώ. Ποιος φταίει;
-Οι μετανάστες. Έχουν κάνει must στον Έλληνα την κουρελού και δεν ενδιαφέρεται πια για interior decoration.
-Γεωπόνος είμαι, δέκα χρόνια άνεργος. Πότε θα δουλέψω;
-Όταν φύγουν οι μετανάστες, που αποθαρρύνουν την ελληνική γη από το να χρειάζεται τις υπηρεσίες σου.
-ΤΕΙ ιχθυοκαλλιεργιών τελείωσα, άνεργος. Θα γίνει κάτι με την περίπτωσή μου;
-Μόνο αν μαζευτούν όλοι οι μετανάστες να φύγουν. Τρομάζουν τα ψάρια.
-Πολιτικός μηχανικός εδώ, κεσάτια μεγάλα. Απολύθηκα από την Κατασκευαστική όπου δούλευα από το 2009, από τότε με επίδομα τη βγάζω. Πότε θα φτιάξουν τα πράγματα για μένα;
-Όταν φύγουν οι μετανάστες που έχουν αναλάβει όλα τα δημόσια και ιδιωτικά κατασκευαστικά έργα οι εταιρείες τους και σε καταδικάζουν να μη βρίσκεις δουλειά.
-Μπουζουξής είμαι ρε παιδιά, δε βρίσκω δουλειά, ο κόσμος δεν βγαίνει στα κέντρα όπως παλιά. Ποιος φταίει;
-Οι μετανάστες. Επέβαλλαν την έθνικ μουσική και πέρασαν τη θηλειά στο λαιμό του τίμιου, παραδοσιακού μπουζουκομάγαζου.
Αντώνης @ Leninreloaded.blogspot.gr
γέλασα με ψάρια και εθνικ αλλά μετά σκέφτηκα με τι γελάω και σταμάτησα.
*το ειμαι ιδιοκτήτης καταστήματος που πουλάει τσάντες απο 950 ευρο αλλά εχω χάσει την πελατεία απο τους μεταναστες με τις τσάντες του 7ευρου ξεχασαν
όξω να πουλήσουμε καμιά τσάντα!
καλα ενταξει αυτο με τους μεταναστες και τις δουλειες ειναι παπαριες…συνηθως οι μεταναστες εκαναν δουλειες που εμεις δεν καταδεχομασταν να κανουμε γιατι το θεωρουσαμε υποτιμητικο…απο την αλλη δεν μπορει να αμφισβητισει κανεις οτι εχουν συμβαλλει στην αυξηση της εγκληματικοτητας…καποιοι απο αυτους χωρις να φταινε και καποιοι αλλοι ηταν ηδη εγκληματιες…
καλα και σε αυτό μας εχουν πάρει τις δουλειές.
θέλω να μπουκάρω σε κανένα σπιτι και έχουν προλάβει αυτοί απο τα ξένα. αίσχος!
δεν πειραζει μπουκαρε εσυ και οτι βρεις…
Σε συνέντευξή του στα “Χανιώτικα Νέα” ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσης Μελβούρνης. Α. Τσουρδαλάκης, ανέφερε πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο 12.500 χιλιάδες Έλληνες έχουν μεταναστεύσει επίσημα στην Αυστραλία. Όμως προειδοποιεί πως τα πράγματα είναι δύσκολα για τους Έλληνες, μια και είναι πλέον υπό επιτήρηση, στον ίδιο βαθμό με τους Αφγανούς και τους Ινδούς:
«Δυστυχώς, το Τμήμα Μετανάστευσης της Αυστραλίας έχει βάλει την Ελλάδα στον πιο υψηλό κώδικα παρακολούθησης (code 1) περί πρόσβασης μεταναστών. Εκεί έχουμε φτάσει, δυστυχώς. Δηλαδή περνάνε τους Ελληνες μετανάστες από ‘μεγάλο κόσκινο’. Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε, το διαπραγματευτήκαμε με τον υπουργό και καταφέραμε τουλάχιστον να μην τους κακομεταχειρίζονται όταν φτάνουν στο αεροδρόμιο. Διότι έχουν βάλει την Ελλάδα στην κατηγορία που ήταν οι τριτοκοσμικές χώρες: Αφγανιστάν, Ινδία, Σρι Λάνκα. Διότι ξέρουν ότι λόγω κρίσης ο κόσμος θέλει να φύγει από την Ελλάδα».
άντε και μπήκα σε ελληνα σπιτι.ποιος έχει λεφτά.?
αν και ένα στερεοφωνικό θα το ήθελα. να παω να το βουτήξω απο σπιτι ξένου και αν γίνει τίποτα θα πουν φασαρία στο γκέτο μεταναστών
Α μας τελείωσε [U][I]αυτό[/I][/U];
Μην αμφισβητηθούν όμως στο τέλος και τα περί “εγκληματικότητας” και δεν έχουμε που να κάνουμε πογκρομ.
σε μενα δεν καταλαβα γιατι το λες αυτο…
1)το συντριπτικο ποσοστο των σοβαρων εγκληματων που γινοντε αυτην την στιγμη στην ελλαδα ειναι απο αλλοδαπους…αυτο ειναι μια πραγματικοτητα…
2)απο ολα αυτα καμμια χρυση αυγη δεν αποτελει λυση απλα η αστυνομια πρεπει να κανει σωστα την δουλεια της…
3)ρατσισμος και διαφορετικη αντιμετωπιση εννοειτε πως υπαρχει…ο μαλακας ο εγκληματιας ο ελληνας που χτυπησε τα πολωνακια και την μανα τους πριν απο ενα μηνα με τον μηχανακι τον αφησανε ελευθερο με εγγυηση απλα…αν ηταν αντιστροφες οι εθνικοτητες αμφιβαλλω αν θα ηταν ελευθερος…
Τι ελευθερος…αμα το χε κανει κανας Αιγυπτιος/Πακιστανος αυτο θα τον ειχαν λιντσαρει μπροστα απο τα δικαστηρια…
Αυτο μου θυμησε το παρακατω ανεκδοτο:Ενα βραδυ ακουσα θορυβο,ανοιξα τα ματια μου και ειδα 2 αγνωστους μεσα στο σπιτι μου,αμεσως τους ρωτησα
-Τι κανετε εσεις εδω?
-Ψαχνουμε για λεφτα…
-Μισο λεπτακι να ντυθω να ψαξουμε μαζι!
Παραμύθι είναι, όχι πραγματικότητα, γιατί σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της [U][I]ελ.ας.[/I][/U] τις περισσότερες κατηγορίες των λεγόμενων σοβαρών εγκλημάτων (ανθρωποκτονίες, βιασμοί, όπλα, ναρκωτικά) τις τελούν Έλληνες.
Συντριπτικό ποσοστό αλλοδαπών έχουν μόνο η επαιτεία (φοβερό έγκλημα), η πλαστογραφία (για προφανείς λόγους), η πνευματική ιδιοκτησία (τα αντιγραμμένα σιντί) και είναι σαφώς περισσότεροι στην σεξουαλική εκμετάλλευση.