Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

an eye for an eye κατάσταση δηλαδή. Μπα πολύ χριστιανικό μου ακούγεται.

Καλά τον Θέμο κάποιος πρέπει να τον μαζέψει άμεσα.

Μαζί σας συμφωνώ απλά θέλω να τονίσω οτι η πλειοψηφία των ανθρώπων θα θελήσουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να τιμωρήσουν τον άλλον.

E ναι ρε συ εννοειται οτι το πρωτο που θα σκεφτω αμα εκαναν κατι τετοιο σε δικο μου θα ηταν φερε μου τον πουστη να τον ξεκοιλιασω με τα χερια.Αλλα με ρωτησε ο Ελρικ τι πιστευω οτι [B][U]πρεπει[/U][/B] να γινεται σε τετοιες περιπτωσεις οχι τι [B][U]θελω[/U][/B]. Και εγω το ιδιο με σενα θελω,αλλα α) οπως προανεφερα ικανοποιηση προσφερει μονο σε εμας τους τριτους που βλεπουμε απο μακρια την υποθεση και φυσικα εχουμε την ευχαριστηση του “παθε αυτο που εκανες τωρα να δεις ωραιο που ειναι”,αλλα στην οικογενεια του θυματος δεν προσφερει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. β) αν υπηρχε θανατικη ποινη στον βιασμο θα ηξερε οτι αμα το βαλει αυτο εκει που δεν πρεπει θα πεθανει,οποτε λιγοτερες πιθανοτητες να το επιχειρησει, ενω τωρα ξερει οτι 15 χρονακια μεσα με [U]πιθανο[/U] τσο και λο (γιατι λογικα θα χει και πακιστανικη κλικα μεσα να τον προτατευει,εξου και το [U]πιθανο[/U],αλλα μπορει να λεω και πιπες ) και μετα παλι εξω να κανουμε ο,τι γουσταρουμε…

Σορρυ για το μεγαλο ποστ

Εντωμεταξύ έχουν ενδιαφέρον οι φήμες που διαβάζω οτι είναι ζιγκολό και γαμούσε γριές και πισωγλέντηδες :lol:

ας πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας για καθε ελληνα που γαμάει (επι το πλείστον ξένα)κοριτσάκια που είναι δεμένα σε δωμάτια και ανήλικα αγοράκια που ψωνίζει σε στενά και μετά τους περνούμε όλους με την σειρά.

καλά δεν λέει τίποτα η πλειοψηφία…αμα και ενα εκατομμύριο πει μια μαλακία, πάλι μαλακία είναι

*ζιγλοκο γριές και γκει. να ρε. μια χαρά πρόσφερε κιόλας στην κοινωνία

τώρα αυτό είναι σοβαρή άποψη?? προφανώς και πρέπει όλοι αυτοί να τιμωρούνται παραδειγματικώς, τι σχέση έχει αν είναι έλληνας ή ξένος???

θεωρείς μαλακισμένη αντίδραση το ότι αν πχ εμένα βιάσει κάποιος τη κόρη μου θα θέλω να πάρω ένα ρόπαλο του baseball και να του βάλω στον κώλο??

Είναι… ανθρώπινη, αυτό που λες είναι καθαρό ένστικτο και είναι η πρώτη σκέψη που θα κάνει ο καθένας (δύσκολα θα πιστέψω κάποιον που θα μου πει το αντίθετο). Δεν σημαίνει πως είναι και σωστή αντίδραση. Δεν νομίζω σε καμιά περίπτωση πως ο βασανισμός ενός ανθρώπου μπορεί να προσφέρει κάτι σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο (μάλλον το αντίθετο). Απλά κάτω από ορισμένες συνθήκες δεν ελέγχεις πάντα τις αντιδράσεις σου.

http://www.facebook.com/news247/posts/413748168660281 και για την ειδηση,αλλα τα σχολια απο κατω ειναι πραγματικα ανεκτιμητα :lol3:

προφανώς και δεν ελέγχεις τις αντιδράσεις σου και εννοιείται ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο,ότι τιμωρία και να επέλθει στον τύπο το θύμα δε πρόκειται να νιώσει καλύτερα.Το σωστό και το λάθος όμως δε ξέρω ποιο είναι για τέτοιες περιπτώσεις. Εσύ πχ τι θεωρείς ότι θα είναι σωστό?

Πάντως, αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, τελικά δεν υπήρξε βιασμός όπως στην πρώτη εκδοχή της είδησης.

Επίσης, απ’ότι ξέρω - κι αν κάνω λάθος διορθώστε με - δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για βιασμό ή για απόπειρα βιασμού στην περίπτωση της δεκαπεντάχρονης.

Αλλά βάζοντας λίγο “σεξ”, κιτρινίζει ωραία η είδηση και γουστάρουν τα χρυσαυγιτόπουλα.

http://gr.news.yahoo.com/ελεύθερος-με-χειροκροτήματα-064806445.html?code=AQBXV5WGUYsStelT6Z1Nz_Ep6Cf8pS6qS_easuAd8M8PUifTx10SYIrfWt_QO0AumqPi_pLEotz-XGXtHrw_go6r3z8m6_xV-Xgi2NcF70DGDQInoPF9XrNoioattaNtrr20JI4Y0tk5OjjSMV077l0Sjw8yH-68fyvs4I_Q50-ZuYCALA_a-6d5MZVURkp6oRA#=

1. dude. αυτό λεω…
  2. οχι αλλά εδω λεμε ποια ειναι η φυσιολογική αντίδραση χωρίς μμε και χρυσή αυγή και χωρίς να σου τύχει. λεμε τι πρέπει να πάθει μεταξύ μας. δεν συζητήσαμε με εναν που του βίασαν την κόρη.και ουτε η σωστή άποψη για ενα θεμα ειναι την ωρα που καιει το μυαλό
    αν ενας κατηγορείται για κάτι πρέπει να δικάζεται και να φυλακίζεται. δεν θα βγούμε με τα ρόπαλα στα χέρια.

hopeto έχουμε φερει ηδη σαν παράδειγμα των τυπο που ετρεχε με 100+ μέσα στην πολη και θέρισε 2 παιδάκια και μια μανα και ειναι ελεύθερος.εκει δεν ειχαμε τιποτα

1. δεκτό, έδωσεw απλά έμφαση στο έλληνας λες και μιλάς με φασίστες ξέρω γω γιαυτό το είπα έτσι. we agree.
    2.προσωπικά δε πιστεύω ότι για κάποια συγκεκριμένα εγκλήματα είναι ενδεδηγμένη ποινή η φυλακιση,οπότε εκεί έγκειται η διαφωνία μας.

θανατική ποινή ας πούμε? ακόμη και ετσι να ειναι, γινεται με συγκεκριμένους τρόπους και οχι με ρόπαλα.

*βασικά ειμαι κατά της θανατικής ποινής στον οποιονδήποτε. αν και γίνονται τίμιες προσπάθειες απο τους τύπους με τις καράφλες και τα ρόπαλα να αλλάξει αυτό.

μπα, όχι θανατική ποινή. ρόπαλα :stuck_out_tongue: απλά ρε παιδί μου οι παιδεραστές πχ πρέπει να για μένα να παθαίνουν ότι χειρότερο, από όλες τις απόψεις. και να το να τους φυλακίσεις για 50 χρόνια προσφέροντας τους έστω και αυτό το είδος “ζωής” δεν είναι αρκετή τιμωρία.

Μπαίνεις σε δύσκολα μονοπάτια.εκει παίζουν πολλά. απο την ψυχική κατάσταση του παιδεραστή εως τον βαθμό που εχει κάνει κακό.
και πολλά άλλα που ειναι δύσκολο να τα αναλύσει καποιος

Βασικα γιατι ασχολειστε τοσο πολυ με την πραξη του βιασμου και τι τιμωρια τού αξιζει για αυτη την πραξη ??
[U]Κοπανουσε το κεφαλι του κοριτσιου στα βραχια[/U], γεγονος που απο μονο του δινει την απαντηση για το ποια θα πρεπει να ειναι η ποινη του.

[I]Bang your head against the stage like you never did before![/I] :metal:

Αφού πρόκειται κύρια για υπόθεση προξένησης σοβαρής σωματικής βλάβης, η πιθανή απόπειρα βιασμού (που φαίνεται το πιο λογικό, αλλά κανείς μας δεν ξέρει έτσι κι αλλιώς) έρχεται σε δεύτερη μοίρα αυτή τη στιγμή.

Πες τα ρε νάητ σκάη:!:

Το λάθος είναι να γυρίσεις στην λίθινη εποχή και να κάνεις ντου στο καράβι-αυτοκίνητο-κλούβα που μεταφέρει έναν τέτοιο άνθρωπο για να τον αρχίσεις στις ροπαλιές. Η περίπτωση που συμβαίνει σε εσένα είναι διαφορετική ακριβώς γιατί είναι δύσκολο ως αδύνατο να σκεφτείς λογικά εκείνη την στιγμή και με όρους σωστού και λάθους.