Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Το ανησυχητικό όσον αφορά την χρυσή αυγή δεν είναι το ποσοστό της αυτό καθ αυτό, αλλά το γεγονός ότι έχει γίνει τρελό hype στα σχολεία (όπως ο αναρχισμός το 08, που μαγκάκι ήταν αυτός που τα σπαγε τότε, τώρα μαγκάκι είναι ο γλόμπος) και ότι έτσι στρατολογεί εύκολα όλα τα κλινικά καθυστερημένα πιτσιρίκια που παράλληλα με το γήπεδο και τα lonsdale είπαν να το παίξουν και πολιτικοποιημένα. Οι συνειδήσεις που δημιουργούνται σε αυτές τις ηλικίες μένουν εφ όρου ζωής στο μεγαλύτερο μέρος των περιπτώσεων, οπότε οι νέοι θα χουμε να αντιμετωπίζουμε τα μούτρα τους για αρκετά χρόνια πιστεύω.
Επίσης δεν το πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να περάσει στην κοινωνία, αλλά πρόσφατα μιλώντας με κάτι πρώην συμμαθητές μου συνηδειτοποίησα ότι ο κόσμος όντως το χει χάψει ότι η παρουσίαση των φαινομένων βίας της χρυσής αυγής σε όλων των ειδών τα media είναι “προπαγάνδα” από τα μμε.

Ωραίο το σόου και στη ραφήνα και στο μεσολόγγι. ευχαριστούμε θερμά νδ/πασόκ/δημαρ που αφήνουν την χρυσή αυγή να αλωνίζει .μαύρα χάλια. φασισμός…

Θα ερθει το καμπανακι τωρα, αντε και να τρεξουν κανενα στο δικαστηριο. Ηρωοποιηση μετα των χρυσαυγουλων και πανελληνια αποδοχη τους ως “αντισυστημικους”. Λολ.

Αυτό με τη “μόδα” των χρυσών αυγών στα σχολεία είναι γεγονός. Μου το έλεγαν κάτι ξαδερφάκια που πήγαιναν σχολείο μέχρι πέρισυ και μου φαινόταν τόσο παράλογο! Και σε… κανονικές περιοχές.
Αυτό που έλεγαν κάποιοι πιο πριν… τόσα χρόνια δεν τέθηκαν εκτός νόμους, όπως θα έπρεπε, και τώρα τους τρώμε στη μάπα όλοι. Τότε ήταν πολύ εύκολο να τους κλείσεις, τώρα πως και σε πόσο χρόνο; :-k

Αν το κρατος επιλεξει να εξαφανισει καποια κομματια της ντοπιας μαφιας και να κανει “εκκαθαριση” της αστυνομιας, οι μισοι βουλευτες της ΧΑ θα καταληξουν στη φυλακη. Αυτο ομως δεν προκειται να γινει, γιατι δεν τους συμφερει :slight_smile:

Εδιτ: Ε σοβαρα, δειτε φατσες http://thebest.gr/news/index/viewStory/146394

^^ το σοι του terminator έκανε την επίθεση?!

δυστυχώς εχω πάθει και εγω ζημιά με τους γύρω μου. ειχα πάθει το πρώτο σοκ με τον αδερφό μου(δεν σε χάλασε που εισαι μετανάστης στην γερμανια και δουλεύεις 14 ώρες την ήμερα), βλέπω και την γειτονιά μου να κατακλύζεται απο οργανωμένα ορκ, μέχρι ανθρώπους που θεωρούσα σοβαρούς να εκφράζουν κατι απόψεις που θα αντιστοιχούσαν σε πίθηκο. ίσως και παρακάτω.
και μιλαμε για λαρισα!!
δυστυχώς το αχαχουχα και ο χαβαλες μας έχουν κάνει αμοιβάδες.

Τους πείραξαν οι παράνομοι τους βλάχους, 30 χρόνια πίνουν καφέδες και τους έχουν στα χωράφια. Το ερώτημα πού είναι η αστυνομία ας μην το θέσω καλύτερα…

Ο αποβλακωτικός ρόλος της χρυσής αυγής σήμερα είναι διττής φύσης. Εκτός του ότι προκαλεί ρατσιστικά φαινόμενα, κάνει πιτσιρίκια να ασπάζονται τη βία απέναντι σε άλλους ανθρώπους και μεταδίδει τη βλακεία, προκαλεί υπερπόλωση των μη ρατσιστών ανθρώπων όσον αφορά θέματα του μεταναστευτικού. Το να αναγνωρίζεις δηλαδή το μεταναστευτικό ως πρόβλημα πλέον είναι ταμπου λόγω της χρυσής αυγής. Αποπροσανατολίζεται ο κόσμος και δε μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ του “τόσος κόσμος ζει παράνομα στην ελλάδα, δεν έχει απορροφηθεί, ζει σε γκετο και στην εξαθλίωση, αλλά παράλληλα η χώρα είναι σε κρίση και δεν υπάρχουν δουλειές ούτε για έλληνες πόσο μάλλον για απορρόφηση των μεταναστών, κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτό” και του “να σφάξουμε πας μη ελληνικόν”. Η βλακεία συσπειρώνεται παντού σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την χώρα.

υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, ζήτησε από τις αστυνομικές αρχές να ληφθούν όλα τα μέτρα εναντίον των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής που συμμετείχαν στα επεισόδια. Πρόκειται για τους βουλευτές Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Γιώργο Γερμενή (Καιάδας) και Κώστα Μπαρμπαρούση.

Σύμφωνα με τον κ. Δένδια, οι βουλευτές διαπράττουν το αδίκημα της αντιποίησης της Αρχής και της απρόκλητης φθοράς. Ο υπουργός ζήτησε να μη γίνει καμία εξαίρεση λόγω της βουλευτικής τους ιδιότητας και να τηρηθεί πιστά ό,τι προβλέπεται από το νόμο.

Θελω να βγαλω καινούρια ταυτότητα,που απευθύνομαι σε Κασιδιάρη ή στο τοπικο Α/Τ;

Μόνο που το hype δεν ξεκινάει από τα σχολεία. Το “χρυσή αυγή που τους χρειάζεται” είναι στα όρια του να γίνει καλοκαιρινό hit και να παίζεται στα club. Το πόσους ανθρώπους έχω δει (ίσως όχι τυχαία νέους πατεράδες) να λένε πως πρέπει να ψηφίσουν όλοι χρυσή αυγή κάθε φορά που ακούνε τα καινούργια μέτρα δεν φαντάζεσαι. Και φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν μιλάμε για ναζιστές σε πολλές περιπτώσεις ούτε καν για ρατσιστές. Οι περισσότεροι από αυτοί δεν ψήφισαν χρυσή αυγή καν στις προηγούμενες εκλογές.
Αυτή την στιγμή κανείς από αυτούς δεν νοιάζεται αν ο Κασιδιάρης μαχαίρωσε κάποιον φοιτητή ή όχι ή αν ο Μιχαλολιάκος έχει πάνω από το προσκεφάλι του το εικόνισμα του Χιτλερ. Θέλουν τσαμπουκά εναντίον της κυβέρνησης που παίρνει αυτά τα μέτρα (της όποιας κυβέρνησης που παίρνει αυτά τα μέτρα) και η χρυσή αυγή το προσφέρει τζάμπα. Τα ΜΜΕ βοηθούν και αναπτύσσουν αυτή την κατάσταση. Το ξαναγράφω, αν γίνουν σε 1-2 χρόνια εκλογές η χρυσή αυγή θα φτάσει και μπορεί να ξεπεράσει το 10%

Το ότι έχει πάει και στα σχολεία είναι φυσικό επακόλουθο.

Σε άλλα νέα! Μακάρι να είναι αλήθεια!!

http://www.todaynews.gr/anixe-ta-matia-tis-i-15chroni-mirto/

Και ποτε ακριβως η ΧΑ τσαμπουκαλευτηκε καποιο στελεχος της κυβερνησης ?? :-s

Ελα, δεν υπαρχουν δικαιολογιες για αυτους που τους ψηφισαν ή που τους υποστηριζουν εστω μονο στα λογια.
Η ανοδος της ειναι μια καλη ευκαιρια για να δουμε πλεον ξεκαθαρα τι, ποσοι και ποιοι σκατανθρωποι υπηρχαν ολα αυτα τα χρονια γυρω μας και απλα εκρυβαν τα χουντικα και μισανθρωπικα τους αισθηματα πισω απο το κομμα που ταυτοχρονα τους βολευε και την τσεπη (κυριως η ΝΔ δηλαδη).

Σε Κασιδιάρη, αλλά να πας με αφάνα και μαυρισμένος από τον ήλιο. Διάβασα τι έγραψες για το Lateralus εθνοπροδότη…

Thanks Isis.

Εγώ μέχρι στιγμής έχω γνωρίσει 3 άτομα που ψήφισαν/συμφωνούν με Χ.Α. Ο ένας ειδικά είναι θλιβερή περίπτωση. Μετανάστης στην Ελβετία, όπου στην Ελλάδα χτύπαγε ως τεχνίτης πολλά λεφτά “μαύρα”… Ώρες ώρες είναι να αναρωτιέσαι πόσο λίγη αξιοπρέπεια και διάθεση για αυτοκριτική έχουν ορισμένοι…

1. Γιατί δεν είναι ήδη στα γήπεδα; Εγώ θυμάμαι να πέφτει ξύλο σε αγώνες με Τουρκία κ.α.

2. Όταν έγραψα για το facebook, το έγραψα εν βρασμώ ψυχής. Είχα ξεχάσει πως στην Ελλάδα ήταν 4 το πρωί και νόμιζα πως κανείς δεν ενδιαφέρεται για ένα βίντεο που εγώ το έβλεπα σε prime time ώρα. Την πάτησα :stuck_out_tongue: Για να φανταστείς, για κάμποση ώρα έψαχνα στο ίντερνετ για το πώς μπορεί ο πολίτης να κοινοποιήσει τέτοιες δημοσιεύσεις στην Εισαγγελεία, αλλά μάταια. Δεν βρήκα τίποτα (2012 δεν έχουμε και στην Ελλάδα; 2 διπλωματικές κόπος είναι!!!). Σήμερα είδα πως υπάρχει πλέον παντού και από ότι διαβάζω κινήθηκε και ο εισαγγελέας.

Παρόλα αυτά, διαφωνώ με αυτό που γράφεις. Είναι χρέος των πολιτών να ενημερώνουν τις θεσμοθετημένες αρχές και να επιμείνουν στο να στηρίζουν το έργο που παρέχουν, ακόμη κι όταν αυτές δεν λειτουργούν ορθά. Αλλιώς εμφανίζονται “μη θεσμοτηθεμένες” παρακρατικές εξουσίες σαν αυτήν που βλέπεις στο βίντεο. Όσο μάταιο κι αν σου φαίνεται εσένα, το να επιμείνει ο πολίτης στην χρήση θεσμών -όπως οι εισαγγελείς- είναι ένα πρώτο βήμα προάσπισης της κοινωνίας μας από φαινόμενα όπως η “Χ.Α.” και άλλες παρακρατικές οργανώσεις.

Η Χ.Α. εκμεταλλεύεται αυτήν ακριβώς την άποψη που εκφράζεις, πως δηλαδή “σε ποιον να στείλουμε τι?”. Εγώ, ακριβώς επειδή δεν θέλω μια κοινωνία όπου ο πιο μπρατσωμένος, πιο βίαιος, πιο radical και πιο ψυχοπαθής θα σφετερίζεται την εξουσία εξ’ονόματος μου, υποστηρίζω το αντίθετο. Υπάρχουν άτομα στην ελληνική κοινωνία που αυτή είναι η δουλειά τους, αυτή η εξουσία τους (θα έπρεπε να) πηγάζει από τον λαό και θα πρέπει να επιμείνουμε και να τους βοηθήσουμε στο να την κάνουν. Ακόμη κι όταν μας φαίνεται μάταιο ή όταν τα πρόσωπα που βρίσκονται σε αυτόν τον θώκο, εκείνη την στιγμή, δεν μας εμπνέουν εμπιστοσύνη και προσβάλλουν τον θεσμό και τον λαό.

σε λάθος ώρα απαντάω

το εχω ξαναπεί μερικά ποστ νωρίτερα. εχει μπει σε αγώνες της εθνικης και εδώ και πολύ καιρό. αν προσπαθήσει να μπει και στα γήπεδα των κανονικών ομάδων θα δούμε τόσο ξύλο που δεν θα το πιστεύει άνθρωπος.και δηλώνω ευθαρσώς οτι εδώ που είμαι θα το προσπαθήσω να ξεκινήσει ο ίδιος.

πήγα εγω να το ποσταρω στο λινκ που έβαλες αλλά επειδή δεν μπορούσα να βρω τον κωδικό του του γαμωfacebook(δεν το χρησιμοποιώ ποτέ) σπάστηκα και σταμάτησα.

δεν διαφωνώ πως είναι λάθος η λογική μου(και οχι μόνο δική μου φυσικά)

γιατί ο κόσμος δεν το κάνει. οταν βλέπεις μια καταδίωξη απο μια ληστεία και βλέπεις να περνάει απο μπροστά σου ο ληστής και λιγο μετά ο αστυνομικός. μάντεψε σε ποιον κάνεις στην άκρη να μην μπλέξεις…
ο κόσμος εχει την εντύπωση(που δεν μοιάζει και τόσο λανθασμένη) πως αν καταγγείλει/αναδείξει κατι παράνομο/λάθος/whatever , θα είναι αυτός που θα μπλέξει.

επισης στην τελευταία σου παράγραφο λες οτι πρέπει να επιμείνουμε και εμείς και ας είναι στην κάθε θέση άτομα που δεν θα ασχοληθούν καν. αν υπάρχουν τέτοια άτομα σε όποια θέση και να είναι , αυτά είναι που πρώτα πρέπει να εκτεθούν . δεν ασχολήθηκες με μια πληροφορία, με μια κίνηση , μια παρανομία που σου κατήγγειλα για τον οποιοδήποτε? στην σέντρα(ποια είναι αυτή άραγε?)! οπότε ναι. πρέπει να καταγγείλεις κατι για να δεις πως και τι .οπότε η χρυσή αυγή δεν εκμεταλλεύεται απλά μια ατολμία ή εναν οχαδερφισμό.εκμεταλλεύεται το ιδιο το σύστημα που υποτίθεται πως ειναι απέναντι του(γελάνε και οι πέτρες!!!) και εκμεταλλεύεται την νομιμοποίηση(πόσα εισαγωγικά να βάλεις…) ενος μεγάλου ποσοστού του κόσμου που κατάφερε να να τους κανει τρανούς μεσα σε μια νύχτα. και συνεχίζει. 2 πρόσφατες δημοσκόπηση τους δίνουν 10 και 12% !! λες το σύστημα βλέποντας αυτό να πει, ωραία πάμε να τους κυνηγήσουμε? πολύ αμφιβάλω

Το Lateralus είναι δισκάρα,ειπαμε!

Η αφανα εχει κοπει προ πολλού.Και σήμερα βγήκα για μπύρα και πετυχα ατομα με μπλουζα Χρυση Αυγη να αραζουν και να ειναι cool και ωραιοι.
Μετα έψαξα καραβι για Λίβανο αλλα δυστυχώς δεν βρήκα κατι

Τimeous άσε τοι υφάκι “αυτοί που ψήφισες” σε εμένα!
Μετρημένοι στα δάχτυλα είμαστε εδώ μέσα οι χρήστες που οι πολιτικές μας θέσεις είναι τόσο ξεκάθαρες και έχουν αναλυθεί σε βαθμό να κινδυνεύουμε να γίνουμε κουραστικοί .
Γνωστές είναι οι θέσεις μου και για το μετανστευτικό, και για τα στρατόπεδα και για την “ανακατάληψη”. Μην ψάχνεις να μου τα φορτώσεις εμένα.
Μου είναι και ξεκάθαρο όμως πως η οποιαδήποτε κυβέρνηση αυτή τη στιγμή δεν θα καταφέρει να σταθεί ούτε να αντιμετωπίσει την άνοδο της ΧΑ αν δεν ασχοληθεί με το μεταναστευτικό όπως δεν ασχολήθηκαν οι τέσσερις προηγούμενες!
Για τους λόγους που γράφει πολύ ωραία εδώ ο Vedder:

Δεν διαφωνώ. Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να είναι ο στόχος σου. Τι επιδιώκεις, να τον ξυπνήσεις; :roll:
Οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. Κάθε κοινωνία έχει τέτοιους “πολίτες”.
Αν δουλεύουν για να ζουν (όχι αργόμισθοι στο δημόσιο) και κάθονται φρόνιμα χωρίς να ψηφίζουν τρομοκράτες και τραμπούκους δεν με ενοχλούν. Ας κάτσουν να βλέπουν reality. Aλλά για να γίνετια αυτό, πρέπει και η οικονομία να μην βουλιάζει, και να μην νιώθουν πως κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από την εφορία, και να μην τους ληστεύει και άλλη συμμορία κάθε εβδομάδα. Στην Ελλάδα δυστυχώς τους “νοικοκυραίους” οι κυβερνήσεις τους εγκατέλειψαν και τους έσπρωξαν στην αγκαλιά των χρυσαυγιτών από τη μία και του συριζα από την άλλη που τους τάζει επιστροφή στην Ελλάδα του Ανδρέα το '80! #-o

Nα’σαι καλά Vedder! Γιατί όταν το '08 εγώ και μερικοί ακόμα γράφαμε για μπάχαλα που ξεσπάνε, κάποιοι εδώ μέσα έβλεπαν “συνειδητοποιημένη ριζοσπαστικοποίηση” κάι παρεμφερή κουραφέξαλα. Όταν είμασταν ενάντια στα σπασίματα, τα πλιάτσικα και την βία, κάποιοι μου απαντούσαν για δικαιολογημένη βία, έκαναν συγκρίσεις με τη… Γαλλική επανάσταση, για “απαλλοτριώσεις” και τα συναφή. Εμείς είμασταν απλά “βολεμένοι”… #-o
Τώρα λοιπόν που το κουτί της πανδώρας έχει για τα καλά ανοίξει και η κρίση και η φτώχεια πολλαπλασιάζουν τη δυσαρέσκεια, ας δουν και την ανάποδη πλευρά του νομίσματος: Όταν βγάζεις στο δρόμο “αδιάβαστους” και τους μαθαίνεις να οργανώνονται σε βίαιο όχλο, όταν τους ενθαρρύνεις την εντύπωση πως αυτή είναι η μόνη διέξοδος τους, το αν στο τέλος θα επικαλεστούν την “φυλή” ή την “τάξη” τους για τα εγκλήματα τους είναι απλά θέμα του που θα κάτσει η μπίλια…

ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ… ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ Η ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΤΙΠ, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ , ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΕΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΠΛΑ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ… ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

Ποιός το έγραψε τούτο ρε Κριμσον; :-s:-s

διάφορα σχόλια παρμένα απο Facebook που ειχαν αναρτήσει σε ενα άρθρο.
μπορεί να ειναι και τρολια. αλλά δεν απέχει και πολύ απο αυτά που ακούς απο αληθινούς χρυσαυγιτες

Γιατί που ακριβώς τους δικαιολογώ; :-k Απλά αναφέρω αυτά που βλέπω δίπλα μου, και το εννοώ το δίπλα μου. Ο αριθμός των ατόμων που έχω γνωρίσει τον τελευταίο χρόνο και ψήφισαν χρυσή αυγή ή έχουν σκοπό να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, μεγαλώνει συνεχώς. Και μιλάμε για μια πόλη που δεν έχει πρόβλημα με το μεταναστευτικό, όσοι μετανάστες ζουν εδώ έχουν απορροφηθεί από την κοινωνία. Πολλοί από αυτούς που ψήφισαν και θα τους ψηφίσουν είναι αγρότες που έχουν μετανάστες στα χωράφια τους εδώ και χρόνια, με πολλούς από αυτούς έχουν και φιλικές σχέσεις (δεν κάνω πλάκα). Δεν το αναφέρω ως δικαιολογία για κάτι αλλά ως γεγονός.

Δικαιολογία δεν μπορεί να υπάρξει για κανέναν, κανείς από αυτούς δεν θα μπορεί να βγει αύριο και να πει “δεν ήξερα”. Απλά αυτό που βλέπω είναι πως το “πατριωτικό αίσθημα” είναι αυτό που κάνει πολλούς να πιστεύουν πως με τους “πραγματικούς πατριώτες” θα δουν “καλύτερες μέρες” από ότι με τους “πουλημένους πολιτικούς που τόσα χρόνια μας έχουν καταστρέψει” κάνοντας quote σκόρπιες φράσεις που δικαιολογούν την ψήφο σε πολλές περιπτώσεις. Στα δύσκολα δώσε πατριωτισμό στον κόσμο και αυτός θα ακολουθήσει σαν τα πρόβατα τον τσοπάνη.