Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_16/09/2012_461507

(Κατά προτίμηση με δραμαμίνη)

Δεν έχω δει άρθρο νεοφιλελεύθερου, από τότε που άρχισε η ιστορία με τα χρυσαύγουλα, που να ασχολείται σοβαρά με το θέμα της ανόδου του φασισμού, αντί να είναι απλά ένα πρόσχημα για να επιτεθεί στην αριστερά, αλλά αυτό τα ξεπερνάει όλα.

Από το άρθρο

αστική σοσιαλδημοκρατία

καταραμένη μόρφωση

Κατα τα αλλά η σύγχυση που επικρατεί γενικά κανει μπαμ και στα άρθρα.Πάνε να υποστηρίξουν κάτι και προσπαθούν να το αποδείξουν λες και δεν γνωρίζουν οτι κάπως έτσι πιθανώς να νομιμοποιούν-τουλάχιστον- κάτι άλλο.Και το αστείο είναι πως όντως δεν το γνωρίζουν, καθως στην τυποποιημένη/μαθηματική λογική που είναι παγιδευμένοι το να εξισώσεις ΧΑ και ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ τους μοιάζει λογικό ως προς την πρακτική κατάλυσης του νόμου.Και μιλάμε σε εποχή οπου οι αλλοι κανουν ντου σε σπίτια και πετανε μολοτοφ σε ανθρώπους:!:

Τύφλα

Παραδίδομαι. Είσαι πιο έμπειρος από εμένα στην χαζομάρα κι έτσι ομολογώ πως έχασα σε αυτό το trash talking. Έβγαλα τόσες σέντρες για γκολ με την λίστα μου και κατάφερες να πνιγείς σε μια κουταλιά νερό, ρίχνοντας τη συζήτηση σε τέτοια βάθη χαζομάρας που δεν μπορώ να συνεχίσω (σοβαρά, ακόμη δεν έχεις σκεφτεί πως ζω σε άλλο time zone από εσένα; Ναι-ναι… το ήξερες εξ’αρχής αλλά έπαιζες μαζί μας).

Όσο για τα πρόβατα που διαβάζουν κίτρινο τύπο και τα κορόιδευα, δεν ήξερα πως είσαι τακτικός αναγνώστης κι όλας του site που μας έστειλες! Ικανό σε είχα - το παραδέχομαι- αλλά ακόμη και τότε ήλπιζα πως απλώς ήταν το πρώτο που σου έβγαλε το google :lol::lol: Τις απαντήσεις μου, σε όλα σου τα σημεία, μπορείς να τις βρεις στα ποστς μου. Ζήτα βοήθεια από κάποιο 5χρονο αν δυσκολεύεσαι να τις εντοπίσεις… :slight_smile:

Last post μου για το θέμα - συγγνώμη προκαταβολικά από όσους χρήστες κούρασα

πείτε οχι στα κείμενα που εχουν γραφτεί υπο την επήρεια διάφορον ουσιών!

*σχόλιο απο κάτω
[B][I]έλεος… όχι και να εξισώσουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τους κατά συρροή δολοφόνους της 17νοέμβρη τους εμπρηστές της μαρφίν τον συριζαίο δολοφόνο της πάρου και όλους τους άλλους σεσημασμένους δολοφόνους εγκληματίες αναρχοαριστεριστές… απλά τραγικό το άρθρο…[/I][/B]

Karvou, θέλω βοήθεια!!!

Από το άρθρο επίσης…

να εμποδίζουν τη λειτουργία επιχειρήσεων που υφίστανται νομίμως (π.χ., το χρυσωρυχείο στην Χαλκιδική),

Ντάξει,κανένα πρόβλημα.Αν θες καρκίνο,να τον φέρεις στο σπίτι σου και στην οικογένεια σου και όχι στη δικιά μου μαλακοκρετίνε.Κατά τ άλλα το “νομίμως” θα έπρεπε να το λες “”""“νομίμως”""""" άθλιο ακροδεξιό υποκείμενο.

Και προς ενημέρωση επειδή τυχαίνει να γνωρίζω τα πράγματα από πρώτο χέρι,στην προσπάθεια κατά του μεταλλείου έχουν εναντιωθεί όλοι οι κάτοικοι της περιοχής,είτε αριστεροί,είτε δεξιοί είτε νεοφιλ είτε ΚΚΕ,γιατί πολύ απλά θέλουν υγιείς τις οικογένειες τους.

Τρεχατε ποδαρακια μου :smiley:

Ποιες παρανομιες εχουν γινει στο χρυσορυχειο Χαλκιδικης;

Καταρχήν καταπάτηση δασικής έκτασης και δημόσιου χώρου πριν καν πέσουν οι υπογραφές για το έργο.Οι απίστευτοι είχαν βάλει και φράχτη,έτσι γιατί ήθελαν.Επίσης αν περνούσες απο εκεί σε κατέγραφαν ιδιωτικοί security με κάμερα,παίρνοντας τον αριθμό των πινακίδων σου παράνομα,ενώ οι ίδιοι εμφανιζόταν με κουκούλες.Σε διάφορες περιπτώσεις υπήρξαν και προπηλακισμοί λεκτικοί και σωματικοί.
Αυτά για αρχή.Για τις υπόλοιπες παρανομίες,τη χρήση κυανίου και τις κάτω απ το τραπέζι συμφωνίες ψάξε λίγο στον γούγλη και θα βρεις αρκετά.

Αυτό ισχύει όντως; Γιατί τουλάχιστον η ίδια η εταιρεία έχει δηλώσει ότι δε πρόκειται να χρησιμοποιήσει κυανιούχες ενώσεις. Αλλά ακόμη κι έτσι, υπάρχουν μέτρα αποκατάστασης και διάλυσης των ενώσεων ώστε να αποφεύγονται οι διαρροές στο περιβάλλον. Το αν θα τηρηθούν αυτά είναι άλλο θέμα.

Εδώ δεν τηρήθηκαν άλλα κι άλλα…:roll:
Όσο για το αν θα ισχύσει,να σου πω την αλήθεια,δε θα θελα να το μάθω κατόπιν εορτής.Είναι έτσι κι αλλιώς πολύ επικίνδυνα,γιατί η εξόρυξη βρίσκεται πολύ κοντά στον υδροφόρο ορίζοντα όλης της περιοχής.

Προφανώς θα υπάρχουν κάποιες νομοθεσίες που πρέπει να τηρούνται. Αλλιώς τον λόγο έχει η δικαιοσύνη…

Δε νομίζω να πάρουν και πολλά μέτρα προστασίας για περιβάλλον. Αλλιώς γιατί να δίνουν λεφτά από δω και από κει για έργα και καλά? Για να κλείσουν στόματα λέω εγώ… Επίσης πριν λίγες μέρες το νερό από τη βρύση έβγαινε καφέ. Ξέρει κανείς αν έχει σχέση με τις εργασίες στα μεταλλεία?
Α, διάβασα και για τη μύνηση που έκανε το δασαρχείο.
http://antigoldgreece.wordpress.com/2012/09/07/kataggelia-skouries/
Και επίσης θα ήθελα να ξαναπώ ότι δεν αντιδρούν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής…

Αρχικά, σαφώς και εσείς που μένετε εκεί πάνω έχετε και καλύτερη οπτική επί του θέματος, αλλά και η γνώμη σας (πρέπει να) μετράει παραπάνω από τη δική μου για παράδειγμα.

Το έργο Καναδοί δε το τρέχουν; Μου διαφεύγει το όνομα αυτή τη στιγμή. Ξένες μεταλλευτικές εταιρίες με έργα στο εξωτερικό, και ειδικά σε Νορβηγίες και Φινλανδίες με μεγαλύτερο βαθμό περιβαλλοντικής ευαισθησίας απο μας, και παρ’ όλα αυτά δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα, ούτε στο περιβάλλον, αλλά ούτε και στις ζωές τον ανθρώπων των περιοχών αυτών.

Τώρα αυτά γιατί τα λεω: δε γνωρίζω υπό ποιούς όρους έχει γίνει η παραχώρηση του μεταλλείου και όλα αυτά που λέει ο χόκαμ, και φυσικά δεν έχω λόγο να τα αμφισβητήσω. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η τρομοϋστερία που 9/10 προέρχεται από “οικολογικές” οργανώσεις, που χωρίς τη παραμικρή γνώση επί του θέματος γκρινιάζουν για το οτιδήποτε πάει να γίνει, είτε μεταλλεία, είτε ορυχεία, είτε ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ και δε ξέρω κι εγω τι άλλο.

Βέβαια, η εμπειρία δυστυχώς δείχνει ότι ελάχιστα πράγματα τηρούνται εδώ πέρα, είτε είναι νομοθεσίες, είτε έργα αποκατάστασης κλπ.

:!: http://parallhlografos.wordpress.com/2012/09/17/αίμα-τιμή-σημαία-αλβανική/

‘’ Πόσος σουρεαλισμός χωράει σε μια φωτογραφία; Αλβανός χρυσαυγίτης ποζάρει με καμάρι μπροστά σε αρχαιοελληνικούς μαιάνδρους. Στο βάθος κυματίζουν περήφανες η αμερικάνικη, η αλβανική και η σημαία της Ε.Ε. ‘’

AXAXAXAXAXAXAX

κλαίω…

EΛΛΗΜΝΙΚΗ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΗ

Για γελια και για κλάματα.

roberto chaidi fashion new collection 2013

Σε περίπτωση που αναρωτιούνται κάποιοι τι είχε γίνει στο Μελιγαλά, να ένα κατατοπιστικό άρθρο