Εσύ τί πιστεύεις; Γιατί την έκανε αυτή τη δήλωση ο Τσίπρας; Δεν είναι εθνικιστική μια δήλωση που λέει ότι στο συνταγμα μια χώρας λέει ότι θέλουν να φτάσουν στο Αιγαίο; Καλά το ότι δεν το έψαξε καν και το πέταξε έτσι ένας και καλά υποψήφιος πρωθυπουργός το αφήνω ασχολίαστο (πόσο δύσκολο ήταν να μάθει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο σύνταγμα των Σκοπιανών;) Εγώ νομίζω ότι μυρίστηκε ο Αλέξης ότι στην Θεσσαλονίκη πουλάει ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης και είπε να πετάξει μια μαλακία και αυτός
Εγώ λέω πως είναι καιροσκοπική.
καιροσκοπισμός. εθνικιστικά είναι αυτά που λένε οι άλλοι δυο που αναφέρεις.
Και εγω καιροσκοπισμό θα το έλεγα,σίγουρα ξέρει τι παιζει πανω και ασφαλώς θελει να πονταρει σε αυτο.
Αλλα ενταξει,στην οικονομίστικη φούσκα που ζούσαμε/ζουμε το να έβγαινε ενας πολιτικος για παράδειγμα και να έλεγε το πιο βασικο οπως το οτι οι Τουρκοι θεωρουν το Αιγαίο δικο τους/δεν δεχονται συνθήκες/δεν δεχονται να παμε σε διμερή δικη για το θεμα επειδη εχουν ισχυ και μας κανουν οτι θελουν κτλ κτλ θα τον λεγαμε παλαιότερα οπαδο του Καρατζαφέρη και αλλα τετοια.
Για αυτο λεω εξαρτάται το πως το πλασαρει ο καθενας.Προφανως ο Τσίπρας και δεν ξερει τι του γίνεται και σε αυτον τον τομεα(καθως δεν ειναι οικονομια,τι να πει;;)και επειδη το γνωρίζω απο πρωτο χερι αναθεμα και αν εχουν καποιον σοβαρο εκει μεσα που να τους συμβουλευει μην πουνε καμια μαλακια…
[B]Μια ομάδα πολιτών, μελών του δικτύου Avaz, ξεκίνησε διαδικασία συλλογής υπογραφών μέσω ίντερνετ, με στόχο να μαζευτούν 20.000 υπογραφές εναντίον της δράσης της Χρυσής Αυγής και το ψήφισμα να επιδοθεί στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο.[/B]
Το ψήφισμα θα ζητά από τον Επίτροπο του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα ανθρώπινα δικαιώματα να ερευνήσει τη δράση της Χρυσής Αυγής πριν υπάρξουν κι άλλα θύματα.
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από μια ομάδα Eλλήνων-μελών της κίνησης πολιτών Avaz, καθώς όπως αναφέρουν: « Η Χρυσή Αυγή σπέρνει το μίσος. Ο αρχηγός της έχει φυλακιστεί για ακροδεξιές τρομοκρατικές ενέργειες την δεκαετία του ?70, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος και βουλευτής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες βουλευτές της αριστεράς και δεν συνελήφθη ενώ εκκρεμεί δίκη εναντίον του για συμμετοχή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Άλλοι υποψήφιοι και μέλη της Χρυσής Αυγής επίσης κατηγορούνται για σοβαρά κακουργηματικά αδικήματα όπως δολοφονίες και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης?Η Χρυσή Αυγή επιτίθεται σε μετανάστες και ομοφυλόφιλους σε καθεστώς ασυλίας. Μπορούμε να σταματήσουμε την ρατσιστική βία. Υπογράψτε τώρα για να ζητήσετε από τον Επίτροπο του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα ανθρώπινα δικαιώματα να ερευνήσει τη δράση της Χρυσής Αυγής πριν υπάρξουν κι άλλα θύματα».
O Οργανισμός Avaz είναι με μια έννοια η “φωνή” των πολιτών σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, που ξεκίνησε το 2007 με μια απλή δημοκρατική αποστολή:. Να οργανώσει τους πολίτες όλων των εθών για να κλείσει τα χάσματα που υπάρχουν στον κόσμο.
«Μια διεθνική κοινότητα που είναι πιο δημοκρατική, και θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική, από τα Ηνωμένα Έθνη,» έγραψε η Süddeutsche Zeitung.
Πηγή: lifo.gr
(οχι οτι λέει κάτι)12,020 εχει μέχρι τώρα.
Μουφα μυρίζει, αλλά θα δείξει
Εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλο με ξέπλυμα μαύρου χρήματος οι Λιάπης, Μεϊμαράκης, Βουλγαράκης αποκάλυπτει ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός.
Κατάθεση-φωτιά του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα [B]Real News[/B], εμπλέκει σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους δύο κορυφαίους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, τον Μιχάλη Λιάπη και τον Γιώργο Βουλγαράκη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τρεις πολιτικοί φέρονται να συμμετείχαν την περίοδο 2005-2008 σε αγοραπωλησίες σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής, τις οποίες αγορές χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για να καλύψουν μαύρο χρήμα που υπολογίζεται στα 10,2 δισ ευρώ.
Οι αγορές, σύμφωνα με τις καταθέσεις, γίνονταν μέσα από εταιρία real estate του ομίλου του Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος είναι κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και είχε ως σκοπό να κλέβει το δημόσιο και το κυριότερο να ξεπλένει χρήματα πολιτικών και ιδιαίτερα κάποιον πρώην υπουργών, των οποίων τα υπουργεία προέβαιναν σε κρατικές προμήθειες.
Σύμφωνα με άλλη κατάθεση, του Γιώργου Ζωγραφάκη , ο οποίος είναι πρώην συνεταίρος του Ιωάννη Καρούζου, οι υπουργοί έδιναν τα χρήματα από μίζες στους νομίμους εκπροσώπους του ομίλου και εκείνοι αναλάμβαναν το ξέπλυμα και στη συνέχεια την αποστολή των χρημάτων στο εξωτερικό με προσωρινό προορισμό γειτονική χώρα.
Όταν ο χορός των εκατομμυρίων ολοκληρώθηκε, σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις και τις μηνυτήριες αναφορές, οι εμπλεκόμενοι αποφάσισαν να οδηγήσουν την εταιρία του ομίλου Καρούζου σε πτώχευση για να σβήσουν τα ίχνη τους
[B]Πηγή: iefimerida.gr[/B]
βλεπω η Real News να κλείνει :lol:
Το φασιστικό πογκρόμ βίας συνεχίζεται! Επίθεση με μαχαίρια δέχτηκαν, στις 9.30 χθες το βράδυ τρεις Πακιστανοί, πίσω απο το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στη Μεταμόρφωση Αττικής.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που προκύπτουν από τις πρώτες μαρτυρίες των θυμάτων, οι τρεις αλλοδαποί βάδιζαν στο δρόμο, όταν σταμάτησαν δίπλα τους ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα και δύο άγνωστοι τους ρώτησαν τι εθνικότητας είναι. Όταν αυτοί απάντησαν, οι άγνωστοι τους χτύπησαν και τραυμάτισαν με μαχαίρια τους δύο, έναν στο χέρι και έναν στο στήθος. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν στα οχήματα και εξαφανίστηκαν.
Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ τρίτος έδωσε κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, προκειμένου να διευκρινιστεί ποιο ήταν το κίνητρο των δραστών οι οποίοι αναζητούνται.
Νωρίτερα στις 19.50, στο Ηράκλειο, 2 άγνωστοι τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά έναν Πακιστανό και του άρπαξαν όσα χρήματα είχε μαζί του καθώς και τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Το θύμα μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για την παρχοή πρώτων βοηθειών.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης φαίνεται πως επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο που στην συνέχεια τραυμάτισε τους τρεις Πακιστανούς στην Μεταμόρφωση.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα είχαμε και τρίτη επίθεση στην Μεταμόρφωση όπου 10 άτομα με μηχανές και ένα αυτοκίνητο προσπάθησαν να μπουν σε σπίτι Πακιστανών στην οδό Κορίνθου. Τα άτομα αυτά άρχισαν να ρίχνουν πέτρες και άλλα αντικείμενα στο σπίτι αυτό και προσπάθησαν να μπουν μέσα στο σπίτι.
Οι γείτονες που άκουσαν φασαρία βγήκαν έξω και άρχισαν να φωνάζουν ότι είναι Έλληνες και να σηκωθούν να φύγουν αλλιώς θα πάρουν την αστυνομία και έτσι οι δράστες τράπηκαν σε φύγη.
[B]Πηγή: newsit.gr [/B]
Okay δεν άντεξα. Πορεία μουσουλμάνων αυτή τη στιγμή στην Ομόνοια [πετροπόλεμος με ΜΑΤ] με πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία ενάντια στη ταινία μπλα μπλα μπλα:
Με καπέλο NY. Okay.
και το δικο μου λεει ένωση οικοδόμων λαρισας και δεν εχω ιδέα πως είναι να χτίζεις μια οικοδομή
να ζησουν τα παιδιά(για όλους υπάρχει μια γυναίκα τελικά)
τα κατάφερε η χρυσή αυγή.
συνέλαβαν τον Γέροντα Παστίτσιο:(
κατά τα άλλα εισαι αλλοδαπός(με χαρτιά και 25 χρόνια στη χωρά) και έχεις προϊόντα χωρίς χαρτιά γνησιότητας? τα προϊόντα σου καταστρέφονται. είσαι ελληνας, δεν υπάρχει πρόβλημα
παζάρι λαρισας…εκεί που η φανέλα του μεσι εχει 7 ευρό, και τα cd-r,dvd-r πουλιόνται με το κιλό,και οι επώνυμες τσάντες ειναι 10 ευρό οι 2…
ΓΑΜΩ ΤΗ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ…
Μην αγανακτείτε άπιστοι πασταφαριανιστές, ο Γέροντας Παστίτσιος επιστρέφει:
:p:p:p:D:D:D:p:p:p
Πραγματικά η είδηση αυτή είναι τραγική. Δεν το πίστευα όταν το διάβασα σε ένα blog και το έψαχνα σε πιο έγκυρα site. Τελικά ισχύει και είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου. Μεσαίωνας κανονικός. Θα φοβόμαστε να γράφουμε από εδώ και πέρα και να εκφέρουμε απόψεις δημόσια. Δεν πάμε καλά, καθόλου καλά.
Θα πέσει μπεσαμέλ να μας κάψει…
Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να δω τις κατηγορίες. Στην σελίδα από τον ίδιο τον δημιουργό δεν υπήρχε τίποτα το υβριστικό. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Αν έψαχναν υβριστικά προσβλητικά σχόλια από τους χριστανοταλιμπαν θα έβλεπαν πολλά. Και είχες και τους χρυσαυγιτες να έρχονται με κάτι φώτο προφιλ από τους 300 (κλασικά) και λίγο που έβλεπες τα προφιλ τους έβλεπες κάτι σελίδες για καινούργιο ολοκαύτωμα, σκοτώστε τους μετανάστες και διάφορα ωραία. Έχει καταργηθεί η λογική πλήρως.
ε ρε συ. το ίδιο είναι να προτρέπει να σκοτώσουν εναν ΜΑΥΡΟ και το ίδιο να θίγεις τα ιερά και τα όσια? ρε παρακαλώ τώρα
η δικιά μου θρησκεία
η δικιά μου οικογένεια
η δικιά μου πατρίδα
όλοι οι άλλοι γαμιέστε!
Πόσο περισσότερο μουνί θα γίνει η χώρα είμαι περίεργος να μάθω.
Στο Ιράν μπορεί και να μην τον συλλάμβαναν.
Ρε παιδιά τα πράματα είναι πολύ σοβαρά. Που το πάνε δηλαδή? Κάθε 2-3 μήνες μας πάνε κάνα δυο δεκαετίες πίσω σε όλους τους τομείς. Ανησυχώ πραγματικά πολύ και δεν κουνιέται φύλλο.
Νόμος είναι το δίκιο του φασίστα.