Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Στο έχω ξαναπει ότι βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Μα τον όντιν, που στο διάολο έχω πει εγώ ότι ο μόνιμος κηφήνας χωρίς αξιολόγηση θα ανεβάσει τον κάθε οπαπ?? και που στο διάλολο έχω πει εγώ ότι πιστεύω ότι ο αλέξης θα τους στείλει όλους σπίτι??
Ειλικρινά είναι εκνευριστικό αυτό που κάνεις ε, μου βάζεις λόγια που δεν έχω πει και το χεις ξανακάνει! (όχι με δόλο προφανώς ,αλλά γενικοποιείς φουλ και είναι ενοχλητικό.)
έχουμε και λέμε λοιπόν,άλλη μια φορα!

α) Δε πιστεύω ότι ο αλέξης θα τους στείλει όλους σπίτι, ποτέ δε το πίστευα. Απλά από το δίλλημα σκατά που ξέρουμε τι γεύση έχου/σκατά που δε ξέρουμε τη γεύση έχουν διάλεξα το δεύτερο.
β)Συμφωνώ με την αξιολόγηση του δημόσιου υπαλλήλου και με την άρση της μονιμότητας. (μιας και την ανέφερες)

απάντησα όσο να ναι σε 1-2 πραγματάκια. Απάντα κι εσύ λοιπόν τώρα. Αφού δεν πιστεύεις ότι γίνεται να εξυγιανθεί το κράτος, τότε τι θ απογίνουν τα λεφτά από την πώληση? δε θα φαγωθούν πάλι?? ή θα βρεθεί κάποιος εμπνευσμένος να διαχειρειστεί αυτό το συγκεκριμένο ποσό

Εντάξει δεν θυμάμαι με λεπτομέρειες τί έχει πληκτρολογήσει ο καθένας εδώ μέσα. Φαντάστηκα ότι για να στηρίζεις Τσίπρα σημαίνει ότι δεν στηρίζεις αξιολόγηση και κατάργηση μονιμότητας. Εδώ πριν μερικές μέρες ο Τσίπρας υπερασπίστηκε και τους επίορκους υπαλλήλους. Εδώ οι και καλά νεοφιλελεύθεροι Σαμαράς, Βενιζέλος και σία δεν τολμάν να θίξουν καν το θέμα. Sorry λοιπόν που έβγαλα το συμπέρασμα. ´Εχω καλή μνήμη αλλά λάθη κάνουμε.
Οσον αφορά την ερώτησή σου πράγματι υπάρχει κίνδυνο τα λεφτά από τη φορολογία να “χαθούν” Είναι όμως πιο έυκολο να ελεγθεί κάτι τέτοιο. Αλλά έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι εάν το δημόσιο ξεφορτωθεί υπηρεσίες που δεν χρειάζονται θα χρειάζεται και λιγότερους φόρους. Η φορολογία πρέπει να μειωθεί πάρα πολύ

Αφού προηγουμένως μοίραζε μπάφους σε σχολεία. Το διάβασα σε ένα μπλογκ.

α γεια σου. αν το δώσουμε για ενα κομμάτι ψωμί(οπως ενα ποσό που ειχε αναφερθεί 9-10 μηνες πριν) που το βγάζει στους 7-8 μήνες, πραγματικά δεν υπάρχει νόημα.

[B]crabsody[/B] αν χτυπήσει η πόρτα, μην ανοίξεις. είναι ο αλεξης!!!
πραγματικά ομως. δεν γίνεται καθε φορά που λεμε κατι να απαντάς ο τσιπρας θα τα έκανε καλύτερα?(και δεν το εχει και κανείς. μόνος σου διαφωνείς!). ακόμη και να συμφωνούμε κάπου μαζι σου μας ακυρώνεις με την “αγάπη” σου για τον αλεξη.!
βγήκε κανένας απο δω να σου πει , α εσυ που στηρίζεις την μείωση της σύνταξης των 330 ευρο γιατι είσαι απο τους άλλους(ποιοι ειναι αυτοί)? dont do it και εσυ…

Να πουληθεί ο ΟΠΑΠ αλλά μόνο το υγιές κομμάτι του.

Επίσης τα χρήματα που θα εισπράξει το δημόσιο από την πώληση, επειδή δημόσιο είναι άρα κακό (το λένε τα λεξικά, τα έχουν στα συνώνυμα) προτείνω να πουληθούν και αυτά.

κατι μου θυμιζεις, εσυ. ο τσιπρας εισαι?

18% έπεσε πάντως η μετοχή του πριν λίγες μέρες. Σε λίγο καιρό, ίσως να μην έχει νόημα να τον πουλήσουμε αλλά να τον καταργήσουμε, μιας και δεν θα πιάνει πολλά. Εγώ εκπλήσσομαι που παρά την κρίση βγάζει κέρδος πάντως. Ποιος έχει την άνεση να ποντάρει (και να χάσει) μεγάλα ποσά?

Crimson έχεις νούμερα για ΟΠΑΠ? Κέρδη, χρηματιστηριακή αξία, κλπ… Αμφιβάλλω πως τα κέρδη που βγάζει το κράτος από τις μετοχές που έχει είναι όσο η αξία της εταιρείας.

Δε σε έβρισα :!:

Άραξε σε κάνα συνοικιακό πρακτορείο για καμιά ώρα (όχι παραπάνω) και θα καταλάβεις. :wink:

Σχετικά με τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους που δεν απολύονται ο κ Τσίπρας τόνισε «Να δώσουμε τη δυνατότητα ο δημόσιος υπάλληλος να ζει με αξιοπρέπεια. Όταν φτάσουμε στο επίπεδο αυτό, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ αυστηροί για την τήρηση της νομιμότητας. Όταν εξαθλιώνεις έναν μέσο πολίτη, πρέπει να βρει ένα τρόπο να ζήσει»

κάρβου εβαλα πιο πανω τον ισολογισμο που έχει και τη χρήση του 2010. παπαρια μέρισμα παίρνει το κράτος.
το πρόβλημα στις αποκρατικοποιήσεις όμως είναι αυτό ακριβώς που λες. η πραγματική αξία των εταιρειών δεν αποτυπώνεται στην σημερινή τιμή της μετοχής τους. αν (ξε)πουλήσεις τωρα τον ΟΠΑΠ κάποια στιγμή κάποιος θα τρέξει στα δικαστήρια αυτούς που υπόγραψαν. η ελλάδα είναι ευκαιρία για κέρδη αλλά το εδαφος δεν είναι πρόσφορο όσο δεν υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση που θα πει αυριο μεθαυριο ναι πουλήσαμε κάτω από την πραγματική αξία γιατί έπρεπε να βρουμε λεφτά/ικανοποιήσουμε τους δανειστές. άλλο να το έχει ψηφίσει ένα 50-55% κι άλλο 30-35%

καλα δεν σε είπα και της παναθηναϊκής συμμαχίας.

ναι αλλα αυτο που λεω ξανα ειναι οτι πρέπει να δουμε αν το αξια, κέρδη, και τιμη πωλησης εχουν νόημα μεταξύ τους σε μια τελικη προσφορά. αν τα νούμερα βγάζουν νοημα για μια σοβαρή πώληση και οχι για να κάνουμε μια αποκρατικοποίηση ετσι γενικά και αόριστα.

επισης διαβαζα για αποκρατικοποιήσεις στις κατα τόπους διαχειρίστριες νερού. μεγαλο λαθος. σε εποχες που το νερό ειναι υπερπολιτιμο και ειναι και κοινωνικό αγαθο δεν πρεπει να υπάρχουν λογικές, κερδιζω 2 δραχμες και ας χανω ποιότητα και τον ρολο της διαχειρισης.
για αυτο στην πωληση της θεσσαλονικης θα προσπαθεισει να μπει και τοπικη εταιρια της λαρισας. η καλυτερη δευα της ελλαδος. με αποθεματικό σε ταμεια, με μειωμένους λογαριασμούς, με κοινωνικές προσφορές και πολλά έργα.

Κόφτε τις πίπες.

Σόρυ αν ξαναποσταρίστηκε.

meanwhile

χαχαχαχαχαχα…

αλλά εχει δικιο! στο οτι δημιουργεί προβλήματα.
οχι δεν το ξερω απο πείρα . μου το εχου πει. και καλά…

Μετοχές έχει το κράτος στον ΟΠΑΠ. Η εταιρεία φορολογείται επί των κερδών της (αυτά δεν τα χάνεις ως κράτος) και το μέρισμα που παίρνει το κράτος εν τέλει, σίγουρα είναι πολύ μικρότερο από το κόστος της μετοχής. Όταν μιλάμε για “αποκρατικοποίηση” ΟΠΑΠ εγώ αυτό καταλαβαίνω. Πώληση των μετοχών της εταιρείας που έχει το κράτος (33% ?).

Το θέμα είναι πως όταν το κράτος απεμπλακεί από τον ΟΠΑΠ, τότε 1) σύντομα το κράτος θα σπάσει το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ που δεν το γουστάρει η Ε.Ε. και τότε κάποιοι θα χάσουν πολλά και 2) πώς θα ξεπλένει μετά χρήμα ο Έλληνας; Τόσοι Έλληνες έβγαλαν έξω τα λεφτά τους. Πώς θα τα φέρουν πίσω; Για το καλό “του αθλητισμού και του πολιτισμού” γίνονται όλα

δόξα τω θεώ, τέτοια προβλήματα δεν είχαμε ποτέ

η φαση ειναι τι θα κανει στην συμφωνία με τον νεο ιδιοκτήτη(του 33%-40%). θα παγώσει καθε προσπάθεια για νεους εισόδους στην πιτα του στοιχήματος ή θα ανοιξει την αγορα για νεα έσοδα(εστω και μονο απο τις άδειες, αν πουμε οτι τα ποσά που υπάρχουν για τζογο ειναι τα ιδια)

υπήρχε ενας αλλος τροπος περίπλοκος με ακινητα που κατηγορείτε ο πρωην αντιπροεδρος του ολυμπιακου βολου…παει και αυτος…αδικία…

[I]Περιφορά του Γέροντα Παστίτσιου στη χριστεπώνυμη συνοικία των Εξαρχείων[/I]

:lol2:

Μιλάμε για το βιντεο της χρονιάς. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: