Των ακροδεξιών φαντάζομαι. :lol:
Ανεβείτε στο κοντινότερο σας σύννεφο και πέστε.
Ε όχι. Γκρεμίστηκε η γη κάτω από τα πόδια μου.
Επειδη τα ξερω τα πραγματα απο μεσα και τα εχω ακουσει πολλακις το αρθρο ειναι καραπληκτικο. Οτι γραφει ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι
Και ξυλο στα δικαστηρια σημερα ανευ λογου και αιτιας.
25 προσαγωγες, μαλλον 4 συλληψεις.
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Ε ναι οντως το βημα το πηγε τελειως στα ακρα με την παρουσιάση του αλλα απο την αλλη εξηγησα νομιζω τι και πως,κατα την αποψη μου παντα:wink:
Και σοβαρα τονιζω παλι το οτι αν εγινε οτι εγινε επειδη απλως καυλωσε στην κυβερνηση ΓΑΠ και ξηλωσε ολο τον στρατο επειδη τους καυλωσε τετοιες μερες,ηταν τουλαχιστον επικίνδυνοι :roll:
Kαραγκιοζιλίκια και τακτικές αντιπερισπασμού, απλά.
Τα έχει μάθει καλά από τον πατέρα του που τα συνήθιζε.
Εκείνες τις μέρες στις αρχές Νοεμβρίου, ο ΓΑΠ και τα αδέρφια του θα εφεύρισκαν πραξικοπήματα, εξωγήινους, καλαμάρι-γκοτζίλα που θα αναδυόταν από τον Σαρωνικό αλλά ο Γιώργαρος το πλάκωσε με το κουπί από το κανώ, οτιδήποτε θα απασχολούσε τον κόσμο από το να ψάξει να μάθει τι σημαίνει ως επενδυτική ευκαιρία (ειδκά για κάποιον που έχει πρόσβαση σε ρευστότητα) να ξέρεις πως ο αδερφός σου την επόμενη μέρα θα εξαγγείλει δημοψήφισμα που θα σήμαινε σχεδόν βέβαιη αποχώρηση της Ελλάδας από το ?..
Μα αυτο λεω,η ουσια δεν αλλαζει οτι τα κεφαλια του στρατου έφυγαν εν μια νυκτί.
Το να ετοιμαζαν “πραξικόπημα” κτλ το ανελυσα παραπανω,και τεχνικα ειναι δυσκολο κοκ.
Το να εγινε για τετοιους λόγους ομως,δλδ για κάλυψη,ειναι ακόμα χειρότερο κατα την αποψη μου,διοτι μια χωρα χανει τελειως την αξιοπιστία της(τρως που τρως μια πουτσα στις Καννες ερχεσαι κανεις τετοιο εδω;Οκ για να σωσεις το τομαρι σου και καλα,ομως η αξιοπιστία της χώρας πιανει απόπατο)
Συν οτι ακριβως με τετοιες κινησεις προκαλείται αποσταθεροποίηση,ειτε το θες ειτε οχι,σε ολους τους τομείς:wink:
Απλως ισως γενικευσα παραπανω σχετικα με το τι νομιζει ο καθενας απο την φανταρικη του ζωη και αν η λογικη “ενα μπουρδελο και μισο ειναι” φτανει για να αποκλείουμε τετοια γεγονότα,οκ.
Εσύ έγραφες πριν πως θα πήγαιναν στον Παπούλια να ζητήσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση με μη πολιτικά πρόσωπα ρε συ…
Εγώ δεν το πιστεύω αυτό, θεωρώ πως το ξήλωμα έγινε καθαρά για να γίνει πιό πιστευτό το σενάριο που ο καριόλης μετέφερε και σε αυτούς που συνάντησε στις Κάννες και έφτασε σε ξένα ΜΜΕ… #-o
Το ανεφερα για να εξηγησω πρωτον γιατι δεν μπορει να γίνει “πραξικόπημα” οπως το εχουμε στο μυαλο και δευτερον για να δείξω τι είδους κίνηση θα είναι αυτη αν γινόταν και αν το δημοσίευμα έστεκε.Γιατι πολλοί μπορουν να νομίζουν οτι θα κατεβαζαν τανκ στο Συνταγμα ξερω γω ή και κατι τετοιο προκύπτει απο τον τιτλο του ρεπορταζ κτλ,καλο ειναι να λέγεται η αλήθεια και να μην νομίζουμε οτι να ναι,εστω και υποθετικα.
Τελος παντων για να το κλεισουμε μιας και τρεχουν αλλα πλεον,στην απαντηση μου στον Isis ανέφερα καποια γεγονότα που όντως έγιναν και ειναι γνωστά.Είπα ομως οτι δεν γνωρίζω τι παίχτηκε και εγινε οτι εγινε.Εξεφρασα την “επιθυμία” πως δεν θελω να πιστεύω πως τους ξηλωσαν τελειως τζογαδόρικα για να μην λουστουν τοσο την αποτυχια και να εχουν να λενε καθως αυτο εκθέτει μια χωρα σε κίνδυνο και φτάνει στον πατο δημιουργώντας αναταραχες και μονοπάτια για να περπατα ανενόχλητος ο καθε Κασιδιάρης
Δεν διαφωνω δλδ σε αυτο που λες με το οτι μπορει να έστησε ο ΓΑΠ απλως απο την αλλη ας μην νομιζουμε οτι γενικα η δημοκρατια μας περνα και την καλυτερη φαση της,ειδικα αμα βγουμε απο ευρω κτλ
(Ή πραγματικα αν αμφισβητεί κανείς το οτι διαφοροι “πατριωτες” στρατιωτικοι ή οποιοι εχουν ρευμα ειτε σε εκκλησιες ειτε σε ακροδεξια κομματα δεν ειναι ευχαριστημενοι με την κατασταση,τον κερναω παστελι :lol: )
Αλλα αλλο θεμα αυτο,γενικοτερα
Το να τους διώξει για επικοινωνιακούς αποκλειστικά λόγους νομίζω δεν παίζει.
Με τόσο καπνό σίγουρα υπάρχει φωτιά. Μπορεί να μην είχαν και σχέδιο για το πώς θα καταλάβουν το σύνταγμα για παράδειγμα, αλλά πολύ απλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να τους ξηλώσει για…αντιπερισπασμό. Ούτως ή άλλως χέστηκε ο μέσος έλληνας-νοικοκυρά.
Απίστευτο! Η Ζαρούλια σε επιτροπή ενάντια στον ρατσισμό!
Η σύζυγος του κ. Μιχαλολιάκου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Ελένη Ζαρούλια, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως αναπληρωματικό μέλος, στην συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ενάντια του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και των διακρίσεων.
Η τοποθέτηση της κ. Ζαρούλια στην συγκεκριμένη ελληνική αντιπροσωπεία αναμένεται να προκαλέσει σωρεία διαμαρτυριών και αντιδράσεων από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αντιπροσωπείες.
Της ελληνικής αντιπροσωπείας ηγείται η βουλευτής της Ν.Δ., κ. Ντόρα Μπακογιάννη.
http://www.paraskhnio.gr
:roll::roll:
Υπάρχουν σίγουρα και τέτοια μπουμπούκια, το ερώτημα είναι αν είναι ανώτατοι αξιωματικοί και αν έχουν ισχύ.
Πιστεύω πως ένα από τα πράγματα που έκανε η μεταπολίτευση (που λοιδωρείται συνολικά εδώ και τρία χρόνια_ καλά ήταν να παράξει μία γενιά ανώτατων αξιψματικών χωρίς τέτοιες βλέψεις. Όσοι από αυτούς ήθελαν, μπόρεσαν να πολιτευτούν και να γίνουν και υπουργοί (Σπηλιωτόπουλος, Αποστολάκης)
Αλλά όσο φορούσαν τη στολή παρέμεναν στα όρια του ρόλου τους.
Περιέργα πράγματα πάντως ,γιατί αν ισχύουν τα σενάρια περί πραξικοπήματος ,πως εξηγείται το γεγονός πως ο τότε αρχηγός του ΓΕΣ που ξηλώθηκε,έγινε Υπουργός Εθ.Αμ. την περίοδο μεταξύ των εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου,στην τότε υπηρεσιακή κυβέρνηση ? Βγάζει νόημα ?
Εδώ έγινε χουντικός γγ Εθνικής Αμύνης στην μόνιμη κυβέρνηση
Ο ίδιος εχει καλες σχεσεις με πολλους του ΠΑΣΟΚ του λεγόμενου “πατριωτικου” χωρου,μεταξυ αυτων και ο Παπούλιας(ναι ξερω,ασχολίαστο)και απο οσο διαβασα λενε πως ηταν και προσωπική εισήγηση του Καρολου
Μα υποτίθεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βήματος,στο μυαλό (sic) του γαπ,o συγκεκριμένος ήταν “κίνδυνος” για την “δημοκρατία” γι αυτό και ξηλώθηκε …
Να χάμε να λέγαμε μου φαίνεται η υπόθεση,τεσπα .
Άντε να γίνει επιτέλους κάνα πραξικόπημα, να οργανώσουμε κι εμείς την αντίστασή μας από το φέησμπουκ :!:
Μπα, η αντίσταση θα αρχίσει όταν πιάσει 10ευρω ο φρέντο.