17:00 η ώρα όλοι οι Αθηναίοι Σύνταγμα. Η μόνη απάντηση που μπορεί να δωθεί σε αυτό το πραξικόπημα
Τραγικά πράγματα. τρομακτικά πράγματα.
Μια συγκεντρωση οταν πλεον εχουν κριθει ολα ειναι μια τρυπα στο νερο.Η μονη απαντηση θα ηταν μια 10ημερη πανελληνια απεργια απο ολους,ιδιωτικους και δημοσιους φορεις για να παραλυσει η χωρα ΠΑΝΤΟΥ μπας και τριξουνε τα κωλαρακια.Αλλα οκ,Ελλαδα ημαστε,τι ενοτητα και συντονισμος και μαλακιες,νιωθω γελοιος και μονο που το γραφω
Τελικά, η συνεδρίαση επαναλήφθηκε μετά από σχεδόν μιάμιση ώρα, προκειμένου να δοθεί όλος ο χρόνος στους κυβερνητικούς [U]βουλευτές[/U] να φτάσουν στη Βουλή [U]και να νοθεύσουν το αποτέλεσμα[/U]!
Γράφονται πάντως σουρρεαλιστικά πράγματα… #-o
Αρχισαν τα οργανα στο Συνταγμα!!!Εντωμεταξυ ο υπουργος οικονομικων λεει θα παρει πισω τα μετρα για τους υπαλληλους της βουλης :? Ρε δεν υπαρχουν αυτα που ζουμε
αντωνης σαμαρας:’‘νομιζετε οτι εμεις δεν ειμαστε ευαισθητοι?’’
εχω ξεμεινει απο λογια για αυτα που λεγονται τωρα στη βουλη… οι ανθρωποι ειναι προκλητικοι μεχρι αηδιας…ντρεπομαι που ζω σε αυτη τη χωρα,τιποτα αλλο
Γι αυτο και εγω δεν ακουω γιατι λιγο εβαλα και ανεβασα πιεση
Αφού τα έχουν πηδήξει όλα!
@ΚΕΝ: να το! έχουν εφαρμόσει σχέδιο εξόντωσης… πάνε να μας ξεπαστρέψουν!
οσο εχω δει σημερα απο βουλη ειναι επος ε…
η μεσημεριανη ψηφοφορια ειναι για να κλαις…
Ασε με τους μπασταρδους
ενταξει περασε.του χρονου παλι :bye:
Κανά μεσοπρόθεσμο δε θα παίξει; Ξεροσφύρι θα τη βγάλουμε;
και καλο μας ψοφο…
Αμ πως.
Ολα ηταν μελετημενα.Σιγα μην δε το περναγανε οι μπασταρδοι.Καλα γαμησια και γερα στομαχια αδερφια
κανενα μελλον για κανεναν απο εμας,ουτε για τα παιδια μας αλλα ουτε και για τους γονεις μας…
δεν το κρυβω οτι ειχα μια ελπιδα… παπαρια, 153 υπερ…
τι πιο νωρις?
Δυστυχως οπως τα λες ειναι αδερφε