Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

[B]Δεν θα γίνει άλλη περικοπή μισθών και συντάξεων, [U]διαβεβαιώνει η κυβέρνηση[/U][/B]

την πατήσαμε μάγκες.

Μια που λες για συντάξεις:

Πανικό προκάλεσε στα ασφαλιστικά ταμεία ο συνδυασμός των ειδήσεων αφενός ότι η κυβέρνηση Σαμαρά θα προβεί σε επαναγορά ελληνικών ομολόγων που βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών στο 35% της ονομαστικής αξίας τους και αφετέρου ότι το ΔΝΤ αρνήθηκε να δώσει το τμήμα της δόσης προς την Ελλάδα που του αναλογεί αν προηγουμένως δεν εκτιμήσει μετά τις 13 Δεκεμβρίου πώς πήγε η επαναγορά των ελληνικών ομολόγων. Ο πανικός οφείλεται στο ότι ενδέχεται η κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ να δώσει εντολή στις διορισμένες διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων να προσέλθουν και να δώσουν τα ομόλογα που κατέχουν χάνοντας το… 65% της αξίας τους!!! Κάτι τέτοιο θα συνιστούσε πραγματικό όλεθρο για τα ασφαλιστικά ταμεία και τη δυνατότητά τους να δίνουν συντάξεις που να διασφαλίζουν υποτυπωδώς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των συνταξιούχων.

Αν η κυβέρνηση υποχρεώσει τα ασφαλιστικά ταμεία να της δώσουν τα ήδη «κουρεμένα» ομόλογά τους, θα επέλθει νέα μείωση των συντάξεων. Το κράτος θα έχει λεηλατήσει το… 75% (!) των αποθεματικών των Ταμείων

παρτε εδω ενα μαλακα

Αφού σου το λέει ρε σύ…δεν είναι επιστήμουνας, ειν πολιτικούς…

Το έβλεπα χτες στο αρβύλα και προβληματίστηκα… να γελάσω, αλλά πόσο; Αυτός και κάτι όμοιοί του (οκ δεν είναι και οι 300 έτσι) ψηφίζουν τα μνημόνια, τους νόμους κλπ. Τραγικό :?

Η ΩΡΑ ΠΑΕΙ 8 ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;;

Ο τραμπακουλας μπήκε στη βουλή!

Πάρ’τε Αντωνάκη

ούτε το τρέιλερ για το χομπιτ λέμε :lol:

κατάντια να εκλέγονται άτομα με τέτοιο σταρχιδισμό στην βουλή.

χρυσή αυγή και ταξιτζήδες… συνδυασμός που σκοτώνει.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=177242&catid=3

Εντάξει με βλέπω να πνίγω κανέναν ταρίφα αν μπω και μου αρχίσει τα κηρύγματα και να με γράφουν στις εφημερίδες. Τους έχω που τους έχω άχτι. Ευτυχώς δεν χρησιμοποιώ καθόλου πλέον ούτε Θεσσαλονίκη ούτε Αθήνα (όταν πάω) αφού έχω μάθει λίγο πολύ τα δρομολόγια από λεωφορεία.

[B]Διοικητής νοσοκομείου «κατέδωσε» στην ΕΛ.ΑΣ. αλλοδαπή ανασφάλιστη
[/B]

Αλλοδαπή ανασφάλιστη ασθενής, η οποία νοσηλευόταν στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αγ. Ανάργυροι», προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση.

Η επέμβαση όντως πραγματοποιήθηκε και μάλιστα οι συγγενείς κατέβαλαν τα νοσήλια.

Συνέβη όμως το εξής εξωφρενικό, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ, Δ. Βαρνάβας: ο διοικητής του νοσοκομείου «Αγ. Ανάργυροι», κ. Μπαρτζώκας, κατέδωσε στην Κρατική Ασφάλεια την ασθενή, διότι δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα, με αποτέλεσμα η γυναίκα-παρότι κατάκοιτη- να νοσηλεύεται φρουρούμενη!

«Καταγγέλλουμε ως δείγμα ακραίας απανθρωπιάς και βαρβαρότητας την ενέργεια του κ. Μπαρτζώκα και επαναλαμβάνουμε πως οι νοσοκομειακοί γιατροί δεν πρόκειται να υπακούσουν στην αλήστου μνήμης εγκύκλιο του Α. Παπαδόπουλου και στην ανάλογη εγκύκλιο του Α. Λοβέρδου που τους καλούν να μετατραπούν σε καταδότες και ανθρωποφύλακες. Τουναντίον, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ιατρική φροντίδα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, υπακούοντας στον όρκο του Ιπποκράτη και στην ιατρική δεοντολογία» αναφέρει ο κ. Βαρνάβας.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

http://www.zougla.gr/greece/article/dikitis-nosokomiou-katedose-alodapi-anasfalisti-stin-elas

Ψόφος τώρα σε κάθε φασίστα, ρατσιστή, Ελληναρά.

ναι ελλαδιτσα… μπορεις και πιο κατω…

Μπορεί. Σε λίγο θα αποσυνδέουν κανένα καλώδιο, θα τραβάνε καμιά μάσκα οξυγόνου, να τελειώνουν κιόλας…Ουπς ατύχημα, Θεός σχωρέστον…

Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής, παίρνει τα ίδια λεφτά πλέον με τον…

Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας!!!

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παίρνει σχεδόν 1300 ευρώ λιγότερα από τον παραπάνω κύριο με τα νερά μέσα στη Βουλή! 1600 ευρώ λιγότερα από τον κύριο αυτό παίρνει και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου, ενώ ο γιατρός μετά από 10 χρόνια και ο οποίος έχει δαπανήσει άλλα σχεδόν 20 χρόνια για να γίνει γιατρός, παίρνει 1800 ευρώ λιγότερα από τον νερουλά της Βουλής! Την ίδια στιγμή ο γενικός γραμματέας των Υπουργείων παίρνει 400 ευρώ περισσότερα από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου που σύμφωνα με το Σύνταγμα κανείς δεν μπορεί να παίρνει περισσότερα ούτε καν οι Βουλευτές οι οποίοι παίρνουν τα διπλάσια και αν προσθέσουμε και τα προνόμια των Βουλευτών που ο ΠτΑΠ δεν τα έχει δει ούτε στον ύπνο του, τότε τριπλασιάζονται οι αποδοχές των Βουλευτών οι οποίες θα έπρεπε να είναι τρεις φορές μικρότερες σύμφωνα με το Σύνταγμα εφόσον θα έπρεπε να είναι ισότιμες με αυτές του ΠτΑΠ!!!

Φυσικά θα γίνουν χιλιάδες ομαδικές και μαζικές προσφυγές στο μισθοδικείο και οι δικαστές θα πάρουν και αναδρομικά και εντόκως τους μισθούς τους πίσω και θα διεκδικήσουν και τα προνόμια των Βουλευτών και θα τα κερδίσουν για να μάθουν κάποτε οι κύριοι της Εκτελεστικής και Νομοθετικής Εξουσίας να σέβονται το Σύνταγμα, όμως θα πρέπει να φτάνουμε στα δικαστήρια για να σέβονται οι κυβερνώντες το Σύνταγμα το οποίο μετέτρεψαν σε κουρέλι και σκουπίδι;

Εάν λοιπόν πραγματικά ενδιαφέρονται οι βουλευτές μας για τη σωτηρία της Πατρίδας, ας κόψουν τους μισθούς τους εδώ και τώρα κατά 70% και στα επίπεδα του Προέδρου του Αρείου Πάγου καθώς και όλα τα προνόμια τους, για να μη κατατεθούν οι χιλιάδες προσφυγές στο μισθοδικείο και φυσικά τους νερουλάδες της Βουλής να τους πάνε εκεί που πρέπει μισθολογικά. Στα 800 ευρώ και πολλά τους είναι. Δεν μπορεί ο νερουλάς της Βουλής να παίρνει 4 φορές μεγαλύτερο μισθό από τον Ανθυπολοχαγό. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Μπαγκλαντές, δεν συνέβησαν ποτέ ούτε καν στην Σοβιετία…

To μακελειο δεν ειναι του ΧΙΟΥ…ενημέρωση χρυσαυγιτική κάνει ο τύπος

δεν ξέρω ποιανού είναι το μακελειό.πόσταρα κάτι και γιαυτό έβαλα και την πηγή από κάτω για να μπορεί να κρίνει και ο καθένας αν είναι αξιόπιστο ή οχι.πάντως στο google to βγάζει και σε άλλα site/blog.

Δεν ξέρω για σας μάγκες, εγώ πάντως αυτόν που θα μου άλλαζε τα ποτήρια και κατά συνέπεια θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να με δηλητηριάσει θα του έδινα και παραπάνω … δικά μου είναι στην τελική ??? 8)8)8)

Ποιός είναι ρε Guardian? Ο βασιλιάς της βουλής…? Οι 300 που ταν αυτοκράτορας?

Συνεχίζεται η σύγκλιση “φιλελεύθερου χώρου” και χρυσαύγουλων.

[B]Τζήμερος : Ο ΣΥΡΙΖΑ πιο επικίνδυνος από τη Χρυσή Αυγή!
[/B]

(http://tvxs.gr/news/ellada/o-syriza-pio-epikindynos-apo-ti-xrysi-aygi)

(θέμα χρόνου ήταν η “εξίσωση” να γίνει “ανίσωση”)