Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ασκήθηκε από την εισαγγελία της Αθήνας σε βάρος του δημοσιογράφου και συνεκδότη της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, Θέμου Ανασταστιάδη.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά από παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη, ενώ αφορά ποσό 5,5 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία ο δημοσιογράφος είχε καταθέσει σε υποκατάστημα ελβετικής τράπεζας που εδρεύει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών ο κ. Αναστασιάδης δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τα 3,5 από τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

καημενε θεμο.και ειχε ξεσκιστει πριν και μετα τις εκλογες υπερ του αντωνη:cry:

[B]Τρεις οροθετικές φυλακισμένες μιλούν για τη διαπόμπευσή τους[/B]

της Σίσσυς Βωβού

[I]Έχουμε πει και κάνει πολλά για την αποφυλάκιση των οροθετικών γυναικών, για την νομική τους στήριξη και για την ικανοποίηση άλλων αναγκών τους, στο πλαίσιο της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στις διωκόμενες οροθετικές», από τις αρχές Μαίου έως σήμερα. Έχουμε βγάλει δελτία τύπου και έχουμε γράψει άρθρα, έχουμε δώσει συνεντεύξεις για να δημοσιοποιήσουμε και να καταγγείλουμε αυτό το σκάνδαλο, έχουμε οργανώσει δύο δημόσιες μαζικές διαμαρτυρίες. Ήδη παραμένουν 12 από τις αρχικές 27 κρατούμενες, και θα αγωνιστούμε μέχρι να βγει και η τελευταία και μέχρι να καταδικαστούν οι πολιτικά υπεύθυνοι για την βαρύτατη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αυτών των γυναικών.

Απ? όλα τα κακουργήματα εναντίον τους, ένα είναι το χειρότερο. Η διαπόμπευσή τους. Σήμερα δημοσιεύουμε προσωπικές μαρτυρίες τριών από τις φυλακισμένες, για την επίδραση της διαπόμπευσης στη ζωή τους. Δυστυχώς, είναι τραγικές.[/I]

[B]Χριστίνα
[/B]
Είμαι χρήστρια 20 χρόνια. Είμαι 34 χρονών και πίνω από τα 14 μου. Ενώ όμως είμουνα μέσα στη χρήση μπορούσα να περπατάω και να μη νιώθω άσχημα ανάμεσα στον κόσμο. Με πήρανε για μια απλή εξακρίβωση στοιχείων. Από την κλούβα με οδηγήσανε σε ένα υπόγειο όπου μου κάνανε τεστ αίματος χωρίς τη θέληση μου. Με βρήκανε θετική. Δημοσίευσαν το όνομα μου και τη φωτογραφία μου παντού, στην τηλεόραση, στο internet, όπου ήταν δυνατό. Είμαι από μια μικρή επαρχιακή πόλη, τη φωτογραφία μου έδειξαν και όλα τα τοπικά κανάλια, με είδαν σε κάθε σπίτι, τώρα όποια πέτρα και να σηκώσεις ξέρουνε για μένα. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για την οικογένεια μου. Είμαι από πολύτεκνη οικογένεια. Ο αδερφός μου ήταν φαντάρος εκείνη την περίοδο. Μπήκε στο internet να μιλήσει με την μικρότερη αδερφή μου και είδε το πρόσωπο μου παντού. Δεν ξέρω πραγματικά πως να αντιμετωπίσω τους δικούς μου και τους γνωστούς μου, πως να αντικρύσω τον κοινωνικό, οικογενειακό και φιλικό μου περίγυρο. Όλα έγιναν από προεκλογικό συμφέρον. Πως μπορεί να πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να είναι υπεύθυνες οι κοπέλες, και για τους άντρες που δεν υπολογίζουν τίποτα, ούτε τις ίδιες τις οικογένειες τους να μην λένε τίποτα. Θέλω να καταδικάσω το κράτος, το σύστημα, το ΚΕΕΛΠΝΟ που μας έκανε τεστ χωρίς τη θέληση μας, το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, θεωρώ ότι δεν έχουν κάνει τα απαραίτητα. Από τη στιγμή που ξεκινήσανε κάτι τέτοιο θα πρέπει να το διορθώσουνε, να δώσουνε ευκαιρίες σε αυτά τα κορίτσια. Να δείξουν ενδιαφέρον και φροντίδα για τα άτομα που είναι χρήστες και είναι στο δρόμο.

[B]Μαρία [/B]

Πήγε το ΚΕΕΛΠΝΟ στο σχολείο της κόρης μου παράνομα και της έκανε εξετάσεις για μια εβδομάδα. Τελικά την έδιωξαν από το σχολείο. Τα προβλήματα που δημιούργησαν στην οικογένεια μου είναι τεράστια, τους δύο αδερφούς μου τους έδιωξαν από τις δουλειές τους και δεν βρίσκουν άλλη δουλειά. Εμένα με δείχνουν με το δάκτυλο. Φοβάμαι πως όταν βγω έξω θα με λιντσάρουν. Είμαι από μια μικρή πόλη, σαν χωριό, έχει γίνει μεγάλο σούσουρο και πραγματικά φοβάμαι να πάω να δω το παιδί μου. Από 8 χρονών είδε τη μάνα της σε όλες τις τηλεοράσεις. Της μίλησα στο τηλέφωνο και μου είπε πως δεν θέλει να έχει μία μαμά που είναι άρρωστη και πάει με πολλούς άντρες.

[B]Χριστίνα [/B]

Θέλω να πληρώσουν όσοι το έκαναν αυτό, γιατί δεν έχω μούτρα να αντικρύσω την οικογένεια μου και δεν μπορώ να αντικρύσω και το παιδί μου, παρόλο που είναι ακόμα πολύ μικρό και δεν καταλαβαίνει. Φαντάζομαι πόσα λένε για μένα στην πόλη μου. Βγάλανε τις φωτογραφίες μας παντού. Με αυτό τον τρόπο ξεφτίλισαν το γυναικείο φύλο, πρώτα μας ξεφτιλίσανε σαν γυναίκες και μετά σαν ανθρώπους. Ζητάω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης να μην μας μεταχειρίζονται σαν αντικείμενα και ζώα, να μας βλέπουνε σαν ανθρώπους και μέσα αλλά και έξω από τη φυλακή.

[B]Nτραμερ ο ληστης της Αρχαιας Ολυμπιας [/B]

http://on-news.gr/2012/12/05/ntramer-o-listis-tis-archeas-olimpias/

οταν μας τα λεγανε οτι το ροκ ωθει στο εγκλημα εμεις δεν ακουγαμε:!:

στεναχώρια με φυλο συκής…

όσο για το επόμενο

Έτσι κλείστηκε και η τελική συμφωνία στο πολυτελές Patra Hotel αφού οι αστυνομικοί θέλοντας να πείσουν για την οικονομική τους επιφάνεια επιστράτευσαν ακόμη και μια «δανική» λιμουζίνα που την χρησιμοποιούσαν σ? όλες τις διαπραγματεύσεις εκείνες τις ημέρες

δανική, λολ.

[B]Απολύθηκαν από τα ΙΚΕΑ όσοι δεν υπέγραψαν
[/B]

http://tvxs.gr/news/ellada/apolythikan-apo-ta-ikea-osoi-den-ypegrapsan

Aπό σχόλιο, σχετικό στο fb :

Σκέφτομαι ότι στο ΙΚΕΑ κάποιοι υπέγραψαν τις συμβάσεις εξαθλίωσης και κάποιοι αρνήθηκαν.
Οι δεύτεροι απολύθηκαν, οι πρώτοι όχι…ακόμα.
Έρχεται και επανέρχεται ο κλασικός καπιταλιστικός μύθος της Ελευθερίας της Επιλογής και του Δικαιώματος της Εργασίας.
Ελεύθερα αποφάσισαν και οι μεν και οι δε, θα σας πουν οι φανς της ελέυεθρης αγοράς.
Ελεύθερα αποφάσισαν να εξαθλιωθούν για να μην πεθάνουν …ακόμα.
Ελεύθερα και οι άλλοι που προτίμησαν να αρνηθούν και να πάνε μια κι έξω.
Αν οι απολυμένοι αύριο μπλοκάρουν το ΙΚΕΑ και φτύσουν όσους υπέγραψαν θα κατηγορηθούν για προπηλακισμό, η ελευθερία της ροχάλας σταματά εκεί που αρχίσει η ελευθερία του συστήματος να κανιβαλίζει τα πιόνια του.
Μεθαύριο θα απολυθούν και πολλοί απ΄αυτούς που υπέγραψαν , αυτοί όμως θα πρέπει να φτύσουν τον εαυτό τους.
Ξέρω.Κάποιοι απ΄αυτούς πεινάνε.Κάποιοι έχουν παιδιά.Κάποιοι χρωστάνε.
Ενώ αυτοί που δεν υπέγραψαν είναι γνωστοί μπρούκληδες και δουλεύανε εκεί για χόμπυ.
Χρόνια, όσα κι ο καπιταλισμός, επανέρχεται το ερώτημα.
Με τον απεργό ή με τον απεργοσπάστη (που έχει ανάγκη τη δουλειά);
Με τον υπογράψαντα ή με αυτόν που προτίμησε να τα τινάξει αξιοπρεπεπώς.
Όλοι ξέρουμε ότι απαντάμε ανάλογα με το χαρακτήρα μας και τις ιδέες μας εμείς οι εργαζόμενοι.
Οι καπιτάλες ξέρουμε τί απαντάνε.“Η Εργασία είναι ιερό δικαίωμα” (το οποίο μόνο εγώ ο καπιταλιστής εργοδότης έχω δικαίωμα να σου αφαιρέσω)
Όμως κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σ αυτόν που κράτησε ψηλά το κεφάλι του να απαξιώσει, να φτύσει εν τέλει αυτόν που το σκυψε.
Προ του βιολογικού του θανάτου το δικαιούται έναντι αυτού που πάτησε στο πτώμα του για να ζήσει σαν νεκροζώντανος.
Καταδικάζουμε τη ροχάλα απ΄όπου κι αν προέρχεται;;;
Κοιτάξτε ψηλά τότε γιατί δεν βρέχει συνάδελφοι.Σας φτύνουν τ αφεντικά σας.

ματ και ασφάλεια στη λαρισα. πιο στόκοι, πας καρφί για βουλευτής χρυσής αυγής.

[B]Εκτός νόμου θέλει να βγάλει τις συσκευές χωρίς autocorrect η Χρυσή Αυγή [/B]http://www.tokoulouri.com/politics/auto_correct/ :-s

:lol::lol::lol:

Αγαπάμε “Κουλούρι”

Αφιέρωμα του New Statesman για την άκρα δεξιά στην Ελλάδα: http://www.unhcr.gr/1againstracism/αφιέρωμα-του-new-statesman-για-την-άκρα-δεξιά-στην/

Πρέπει να ξανανοίξει η Πηγάδα…

Συνθήμα υπέρ των SS από μέλη της Χ.Α. στην Καλαμάτα…

Αντιγράφω από το φμπ του jungle-report.

Όταν Ρώσοι ισοπέδωναν το ναζιστικό Βερολίνο, είχε κυκλοφορήσει από τους αμετανόητους ναζί το ρητό “Unsere Mauern brachen - unsere Herzen nicht” (μτφ.: Οι τοίχοι μας έπεσαν, οι καρδιές μας όχι)
Τώρα πατήστε εδώ: http://youtu.be/zkjt1Fu9kSA?t=1m50s

Φωκάς - Ερμού. Με απλήρωτους εργαζομένους για μήνες. Με αστέγους να κυκλοφορούν τριγύρω.

πλάκα κάνεις… Κρετίνοι…

μαλλον προτρεξαμε λιγακι

διαφημιστικη καμπανια της kookai ειναι

προφανως προθωει τα υπεραδυνατα προτυπα μοδας
εμετικο ετσι και αλλιως

αλλα δεν εχει να κανει με την κατασταση στην ελλαδα

Στο μεταξυ δεν εχω βρει ανθρωπο που να του αρεσουν οι “υπεραδυνατες”. Οι περισσοτεροι συμφωνουν οτι ειναι ντεκαυλε η εικονα μιας πολυ αδυνατης γυναικας. Δεν καταλαβαινω γιατι το κανουν.

Γιατί χέστηκαν για τους άντρες, πιο πολύ τους νοιάζει η γνώμη των υπόλοιπων γυναικών

μάλλον πάει για ψήφιση το άρθρο στο νομοσχέδιο για την [B]υγεία[/B] που προβλέπει [B]κατάργηση[/B] της διεύθυνσης ειδικής αγωγής και την [B]κατάργηση/διάλυση[/B] των κ.ε.δ.δ.υ.(κέντρα διάγνωσης ,αξιολόγησης , υποστήριξης και μέσο βοήθειας για άτομα(μαθητών) με ειδικές ανάγκες).

στην ουσία αυτό σημαίνει οτι αν εχεις ενα παιδί που εχει απο την απλή δυσλεξία, εως αναπηρία σε σώμα ή μυαλό, δεν θα υπάρχει κανείς να απευθυνθείς για να σου πει τι να κανείς(ούτε να σε βοηθήσει φυσικά) αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα για δικούς σου γιατρούς και εκπαιδευτικούς(ουτε καν για την διάγνωση).

έχεις παιδί τυφλό? κανένα πρόβλημα. βάλτο να ζητιανεύει.
έχεις παιδί ανάπηρο? κανένα πρόβλημα. άστο σπιτι.εξω έχει κρύο.
εχεις παιδί που θέλει ειδική προετοιμασία για να πάει στο σχολείο? κανένα πρόβλημα. το μεγαλύτερο σχολείο είναι η ζωή και ο δρόμος. πέτα το εκεί και θα μάθει.

το καλό πάντως ειναι οτι μερικοί θα απολυθούν καθώς θα σταματήσουν οι θέσεις, οπότε θα μικρύνει το δημόσιο.!!! :yahoo:

πάμε όλοι μαζί…

[COLOR=“Blue”][SIZE=“5”][B]ΕΛΛΑΣ , ΕΛΛΑΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ[/B][/SIZE][/COLOR]

*[B][I]γιατί εμείς, θα…κοινωνικό κράτος, με έμφαση τις ίσες ευκαιρίες για όλους, και θα…[/I][/B]

…εκτός αν είσαι κουφός, ανάπηρος, έχεις ψυχολογικά προβλήματα, εκπαιδευτικές ελλείψεις.
κατι μου λεει οτι ετοιμάζεται η νεα βαθμίδα των εργαζομένων. των λίγο πιο κατω απο το κανονικο γιατί εισαι σκάρτος… 500(λεμε τωρα) οι άλλοι?? 400 εσυ…

[SPOILER]τελικά θα αλλάξω γνώμη και θα πω πως είμαι υπερ της οπλοκατοχής…[/SPOILER]

Πάνε με το σύστημα της αρχαίας Σπάρτης… το έπιασες το υποννοούμενο, έτσι;

Nόμο της ζούγκλας θα τον έλεγαν επίσης κάποιοι,αλλά κάποιοι άλλοι θα τον αποκαλούσαν οικονομική θεωρία.

το θέμα είναι με ποιους είμαστε εμείς…

… καλά για το τι κάνουμε δεν συζητώ… εχει και νεο επεισόδιο τουρκικο σήμερα…ολοι μέσα με παρέα τις κουβέρτες μια που δεν εχει πετρέλαιο για φέτος