Ελπίζω να φαίνεται:
απεταξάμην
Τα καθίκια στους εμπορικούς συλλόγους γιατί αντιδρούν στο μέτρο με τις αποδείξεις που αποχωρείς χωρίς πληρωμή αν δεν υπάρχει απόδειξη;
Μιλήστε τώρα για δέκα κουκουλοφόρους.
fixed
:bye:
Και πολύ άργησε να κλείσει.
Αναζητούμε το ΦΕΚ τέυχος Α, αριθμό 3 για το 2013 :
http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=104&lang=el
Κατεβάζουμε το pdf και πάμε στο τέλος που πέφτουν οι υπογραφές, σελίδα 138 :
[SPOILER][/SPOILER]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Bερολίνο;
Πες μου πως τρολάρεις… :lol:
Δεν τρολλαρει :lol:
Δεν είναι τρολάρισμα. Απλά ο Παπούλιας το υπέγραψε όσο βρισκόταν στο Βερολίνο με τον Σαμαρά. Στην πραγματικότητα δεν έχει τίποτα το περίεργο
[SPOILER]αν και ψήνομαι να ψάξω αν υπάρχει ΦΕΚ με υπογραφή “Ίμπιζα” :p[/SPOILER]
Αν το παραπάνω δεν είναι τρολάρισμα, τότε το παρακάτω είναι σίγουρα :
[B]Αντιδράσεις γιατρών για την κωδική ονομασία «foufoutos»
[/B]
Με συνεχείς διακοπές και καθυστερήσεις ξεκίνησε η λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, μέσω του οποίου καταχωρούνται οι ιατρικές επισκέψεις και τα παραπεμπτικά για διαγνωστικές εξετάσεις. Την έντονη αντίδραση των γιατρών προκάλεσε η κωδική ονομασία «foufoutos» που υπήρχε στη θέση που έπρεπε να συμπληρώσουν το όνομά τους.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θεωρεί ότι η συγκεκριμένη λέξη έχει αρνητικό περιεχόμενο και είναι δυσφημιστική για τους γιατρούς και το λειτούργημά τους.
Με ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ αναφέρει: «Μας προκαλεί μεγάλη κατάπληξη η ασέβεια με την οποία αντιμετωπίζετε τους γιατρούς και απορούμε με το θράσος αυτού που έκανε τη συγκεκριμένη καταχώριση και ο δόλος όσων την ανήρτησαν».
Η εφαρμογή «e-prescription» υπολειτουργούσε και δεν ανταποκρινόταν ικανοποιητικά για τέσσερα 25λεπτα.
Με σχετική της ανακοίνωση, η ΗΔΙΚΑ ΑΕ υπογράμμισε ότι «Παρά τις εκτεταμένες δοκιμές που είχαν πραγματοποιηθεί, τέτοια μεμονωμένα προβλήματα εμφανίζονται κατά κανόνα την πρώτη ημέρα σε εφαρμογές μεγέθους όπως αυτό της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης».
:lol::lol:
Επιχειρείται εκκένωση της Λέλας αυτήν τη στιγμή…
Στο Mall πότε θα μπούνε;
To Μall παράγει υπεραξία φίλε μου. Προσφέρει εργασία. Διαδίδει τον “πολιτισμό”". Καλλιεργεί την ευτυχία και την αναψυχή της κατανάλωσης.
Θα μπούνε όταν κάνουν απεργία οι υπάλληλοι.
Εσείς οι αποπάνω που ειρωνεύστε, μήνυμα από την εφημερίδα της καρδιάς μας.
Εφτασε η ώρα να υπάρξει εθνική συνεννόηση για την αντιμετώπιση της βίας και της τρομοκρατίας στη χώρα μας. Ολες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να σταθούν απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα, είτε πρόκειται για βόμβες μολότοφ είτε για ενέργειες σαν και αυτήν εναντίον των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας. Ενα τμήμα της Αριστεράς ανέχθηκε ή και προστάτευσε επί πολλά χρόνια άτομα και οργανώσεις που πίστευαν σε αυτές τις μεθόδους πολιτικής έκφρασης. Η βία έγινε ένας αποδεκτός τρόπος διαμαρτυρίας, με καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα. Καμία όμως «κοινωνική αδικία» δεν μπορεί να σταθεί ως δικαιολογία για τη χρήση βίας σε μια δημοκρατία.
Άνοδος συριζα - εκκένωση καταλήψεων - “τρομοκρατικές επιθέσεις” στη νδ
Νομίζω βγάζει νόημα.
τα ρούχα μου μυρίζουν τζακίλα χωρίς να έχω τζάκι και θέρμανση.έχω όμως πρωθυπουργό που βλέπει όλη μέρα χάρη ρώμα και μιλάει με τον θεό. νταξ…
Στο μεταξύ έγινε ανακατάληψη στην κατάληψη της λέλας καραγιάννη. Μακάρι να συνεχίσει έτσι η ελ.ας
πήρα πριν λιγο κατι που στέγνωνε εξω , να το φορέσω να βγω … εχει την πιο περίεργη μυρουδιά εβερ… εχω κανα 5λεπτο που μυρίζω και δεν ξέρω τι να κανω. να βάλω άλλο ρούχο, να το φαω, να κάτσω εδω ολη μέρα να το μυρίζω. δεν ξέρω
σκέψου πως αυξήθηκαν τα έσοδα της κυβέρνησης από το φόρο πετρελαίου. είσαι αληθινος πατριώτης