:lol::lol: ούτε το Φως όταν πήραμε τον Νικοπολίδη στον Θρύλο δεν πρέπει να έβγαλε τέτοιο πρωτοσέλιδο!
Κατά τα άλλα ατυχέστατη στιγμή και για τους δύο, με την διαφορά πως ο Μάνος φαίνεται και να μην μαθαίνει από τα λάθη του… :roll:
:lol::lol: ούτε το Φως όταν πήραμε τον Νικοπολίδη στον Θρύλο δεν πρέπει να έβγαλε τέτοιο πρωτοσέλιδο!
Κατά τα άλλα ατυχέστατη στιγμή και για τους δύο, με την διαφορά πως ο Μάνος φαίνεται και να μην μαθαίνει από τα λάθη του… :roll:
ο άλλος βίαζε λέει όποτε γνώριζε την απόρριψη από την γυναίκα του.
τουλάχιστον μέσα στη στενή δε θα νιώσει απόρριψη…
[B]Εξηγήσεις για τις φωτογραφίες του ενημερωτικού σταθμού ΣΚΑΙ
[/B]
Στην πρώτη φωτογραφία επάνω αριστερά, φαίνονται καθαρά οι καταστροφές που προκάλεσαν οι μαινόμενοι συνδικαλιστές στο γραφείο του ανυπεράσπιστου υπουργού.
Στη δεύτερη, επάνω δεξιά, έχουμε close-up των καταστροφών.
Η τρίτη φωτογραφία, κάτω αριστερά, και η τέταρτη, κάτω δεξιά, προέκυψαν ως εξής: αφού οι ταραξίες συνελήφθηκαν και προσήχθηκαν στην δικαιοσύνη, δύο εκ των συλληφθέντων ξέφυγαν από τον έλεγχο της αστυνομίας, ξανα-ανέβηκαν στο γραφείο του υπουργού, και έριξαν μια καρέκλα γραφείου που πριν βρισκόταν αλλού και από πάνω της το λαμπατέρ που πριν ήταν όρθιο, έτσι, για το “ασταδιάλα Βρούτση”.
E λεύθεροι οι 35 προσαχθέντες και αναβολή δίκης, γιατί λέει δεν εμφανίστηκαν οι μάρτυρες κατηγορίας…:lol::lol::lol:
Αποκλείεις να φοβάται κανείς να καταθέσει ενάντια σε τραμπούκους;
Kατάντια είναι αυτό…
:lol::lol::lol::lol:
φοβεροί και τρομεροί οι ΠΑΜίτες
εντάξει δεν τους λές και παιδιά του κατηχητικού.
edit:
αηδία που έβαλαν την ελληνική σημαία.ο τύπος ήταν πρωτεργάτης της χούντας και επέτρεψαν να τιμηθεί κιόλας!
Tι να καταθέσουν; Ότι ο καλόγερος έκανε βόλτες στις φωτογραφιες; Άκουσα απόσπασμα του χτεσινού δελτίου ειδήσεων του MEGA. Ο ρεπόρτερ δήλωσε ότι η αστυνομία 'αφησε τους δημοσιογράφους να μπουν στο κτίριο 5 ώρες μετά τη σύλληψη των μελών του ΠΑΜΕ. Συζητούσαν φαίνεται πως θα στήσουν τον καλόγερο, όρθιο ή πεσμένο.
υπάρχει και σιχαμερό βίντεο το 1999 της κηδείας του παπαδόπουλου στο youtube με τα ίδια και χειρότερα, μόνο για γερά στομάχια. σοκ
διάβαζα σήμερα για το σχέδιο αθηνά(τα ονόματα σας μάραναν) για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
[B]
ΠΟΛΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ![/B]
ανάμεσα σε κάποια που ίσως να είναι σωστά(αν γίνουν με τον σωστό τρόπο),
υπάρχουν μεταφορά επιτυχημένων τμημάτων σε άλλες πόλεις χωρίς υποδομές και χωρίς κανένα κριτήριο, αλλαγές ονομάτων πανεπιστημίων χωρίς κανένα απολύτως νόημα, ΜΕΙΩΣΗ προϋπολογισμού 60% σε τει που ΑΥΞΑΝΕΙ τα τμήματα του, και διαγραφή τμημάτων που είναι ανενεργά ετσι και αλλιώς απο το 90 και δεν έχουν καμιά επιβάρυνση για κανέναν.
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ!
[B]πείτε οχι στα ναρκωτικά[/B]
Βασικά, δεν έχω καταλάβει… θα πάρουν όντως τους φοιτητές από τις επαρχιακές πόλεις και θα τους πάνε σε μεγαλύτερα κέντρα;
ε σιγά ρε φίλε / 31 χιλιαδες είναι μόνο που θα αλλάξουν πόλη… πως κάνεις ετσι?
περα απο την πλάκα, αυτό ειναι το λιγότερο… λεμε οτι θα πάει κάποιος απο ενα τμήμα πετυχημένο, που δεν εχει κανένα απολύτως πρόβλημα, που του φτάνει η χρηματοδότηση, για να πάει σε ένα άλλο, σε μια άλλη πόλη, με κτιριακές μονάδες που δεν υπάρχουν ακομη… #-o
αλλάζουν ξανά τίτλο τα πτυχία, και αυτοί που ειναι κοντά στο πτυχίο θα το πάρουν απο άλλο μέρος απο εκει που φοιτησαν και με άλλον τίτλο.
*τα σχόλια μερικών πρυτάνεων δείχνουν με τι κριτήρια γίνονται αυτές οι αλλαγές … μερικοί απο αυτούς βαρεθήκαν να δίνουν συγχαρητήρια για την μη μεταβολή του δικού τους ιδρύματος(δίνουν συγχαρητήρια για καμία αλλαγή που δεν έγινε σε αυτούς. το καταλαβαίνει κάνεις?! δίνουν μπράβο για το τίποτα :lol:)
**η μεταβολή τμημάτων στη λαρισα δεν εχει προηγούμενο για μεγάλη πόλη πάντως. μετακινούνται(και θα λειτουργούν) τμήματα σε άλλες πόλεις, με τον δικό της προϋπολογισμό:wacko:
[B]ΠΡΕΖΑ![/B]
Ναι ρε, και το δικό μου τμήμα, που βρίσκεται σέρρες, μέσα σε αυτά είναι [που λειτουργούσαν καλά κι ας ήταν υποχρηματοδοτούμενο]. Μάλιστα, έχει καναδυο χρόνια που πήγε στις δικές του κτηριακές εγκαταστάσεις και τώρα συγχωνεύεται με δομικούς σερρών για να πάει στη σαλονίκη
Εντάξει πάντως, μας έρχονται έξι τμήματα από θεσσαλονίκη
http://www.gazzetta.gr/koinonia/article/367458-xosimo-xatzinikolaoy-ston-ambrosio%E2%80%8F
“Κάποιος να πει στον Αμβρόσιο ότι αυτό που φοράει είναι ράσο και όχι…ρόμπα”
τρελή ατάκα όμως :lol::lol:
Τώρα που έγιναν συλλήψεις για τη μαρφιν θα πάει να καταθέσει ο φίλος σου που τα έχει όλα στο βίντεο ή φοβάται ακόμα;
Δεν ήμουν εκεί και μάλλον ούτε εσύ (μένεις και μακριά πλέον από όσο ξέρω… :roll:) αλλά νομίζω πως και οι δύο έχουμε δεί το ΠΑΜΕ σε δράση και φανταζόμαστε τον “δυναμικό” τρόπο της παρέμβασης του…
Σίγουρα όχι ένας τρόπος που το ίδιο το ΚΚΕ θα ήθελε/ανεχόταν στον Περισσό, στη Σύγχρονη Εποχή, Δήμους και συνδικάτα που ελέγχει κλπ.
Μπορεί…
Που ξέρεις πως το συγκεκριμένο βίντεο δεν χρησιμοποιήθηκε για τον εντοπισμό των συλληφθέντων ή δεν θα εξεταστεί από το δικαστήριο;
Oύτε εγώ ξέρω, λέω πως μπορεί όμως.
ελλάδα 2013, δημοκρατία ευτυχώς…Όταν ξανακαεί η Αθήνα να συζητήσουμε για την βία. http://astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27…%27&perform=view&id=24429&Itemid=1058&lang=
Eντοπίστε τον τρομοκράτη.
Μ.Γ.Δ.
Άξιοι, άξιοι:!: Πολύ αντρίλα οι μπατσούληδες, δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ ανατρίχιασα…
Πολύ καλά τους έκαναν
Έζησα να δω και πρώτη είδηση τα τιμημένα χώματα…! Λολ.