Ξεφορτώσου μας ρε μαλάκα, απλώς είμαστε λίγο… βάρβαροι.
Αρχίδια είσαι, ο πασχαλάκος ναι, έχει βάρβαρα γυαλιά ηλίου απ’ ότι θυμάμαι, αλλά εσυ σομν ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ :!:
ελα μου?! δεν βγάζει νόημα. θα κάνει αύριο τα ίδια, οπότε ας βαράει και ο άλλος. δεν το κατάλαβα.:-k
και παρακάτω αυτο που λες, πάλι δεν εχει νόημα. η αστυνομία δεν δέρνει όποιον ειναι στον δρόμο. ναι. και τι με αυτο? τι σημαίνει αυτό? :-k δεν θα συζητάμε όταν βλέπεις δαρμένους συλληφθέντες που δεν παίζει να χτυπήσαν κατά την σύλληψη.?
και ενα γενικότερο σχόλιο. οταν ο υπουργός σου τα χώνει στη δικαιοσύνη για τις απόφασής της(ωπ! τι έχουμε εδω? μπας και δεν ειναι τόσο ελεύθερη η δικαιοσύνη), για κατηγορούμενους και υπόπτους , και εσυ μια χαρά θα δείρεις.ειναι σιγουρο. ο κύριος… “μπήκαμε στο κτίριο γιατί σπιλώνεται η μνήμη της μαριας καλλας :lol:”
και για να παίξω το παιγνίδι, εμείς και αυτοί και οι άλλοι, αν εσυ που υπηρετείς τους νόμους είσαι παράνομος, φαντάσου τι θα κάνω εγώ…
Όσο για την ΕΛ.ΑΣ. απλώς επαναφέρω ένα προ εξαμήνου ποστ μου. Ο νοβίτσκι βέβαια θα το δικαιολογήσει πιθανώς αναφέροντας ότι και σε άλλες χώρες υπάρχουν μέλη της κυβέρνησης που παλιότερα είχαν ρόλο σε δικτατορίες, οπότε “ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΣΚΟΤΙΖΕΤΕ”.
Για να ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό από το ζώο του τριπλούν:
[QUOTE]ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης
Ο Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, γεννήθηκε το έτος 1938 στο Μαλανδρίνο Φωκίδας. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διορίστηκε δικηγόρος Αθηνών το 1963 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα το 1964 απ? όπου αποχώρησε το 2005 με το βαθμό του Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου ε.τ.
Διετέλεσε κατά το παρελθόν:
Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης (2009)
Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξεως (2008 )
Σύμβουλος του τότε Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Δικαιοσύνης Αθανάσιου Κανελλόπουλου
Μέλος της κεντρικής νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και των νομοπαρασκευαστικών επιτροπών του Υπουργείου Δικαιοσύνης
http://www.minocp.gov.gr/index.php?o...07&lang=&lang=
Χμμμ, πριν από το 2008 δεν υπήρχε πουθενά αυτός ο κύριος?
Για να δούμε:
http://tvxs.gr/news/ellada/syriza-an...s-gg-toy-propo
«Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νέοι, εφημερίδες της εποχής δημοσιεύουν την αγόρευση του επιτρόπου Ανδρεουλάκου. Χαρακτηριστικά είπε: Η αρχή ότι η επικρατούσα επανάστασις δημιουργεί δίκαιον είναι διεθνώς αναγνωρισμένη. Η επανάστασις της 21ης Απριλίου επικράτησε πλήρως εσωτερικώς και ανεγνωρίσθη εφ´ όλων των κρατών εξωτερικώς. Επομένως εδημιούργησεν δίκαιον. Οι κατηγορούμενοι παραπέμπονται ως σκοπούντες την ανατροπή του κρατούντος πολιτεύματος και την ανατροπή της καθεστηκυίας τάξεως του παρόντως επαναστατικού καθεστώτος ως τρόπου και μορφής πολιτεύματος…»
Όχι τυχαία, πρώτη σημαντική πράξη του υπουργείου, η αποστολή ΜΑΤ στη Χαλυβουργία με εμετική επικρότηση στην Βουλή από τον Σαμαρά.
Να χαίρεστε όσοι τους ψηφίσατε και να ξέρετε ότι ο καιρός που αναγκαστικά θα διαλέξουμε πλευρές πλησιάζει επκίνδυνα.[/QUOTE]
θα αναφερθηκε λογικα και καπου οτι η λεγομενη “απεργια” ειχε ως δηλωμενους απέργους το 10% περιπου των εργαζομενων και οι υπολοιποι στα χαρτια δουλευαν κανονικα.κυριακη.εξτρα μισθος…
αργησα αλλα ζμπουτσαμου
Aυτό που έγραψα εγώ Vil αντιστοιχεί στο να εμφανιστεί φίλος θύματος βιασμού στο δικαστήριο και να αμφισβητήσει τους νόμους κατά του βιασμού και την εγκυρότητα του δικαστηρίου. Αυτό είναι κρετινισμός και μόνο!
Λέτε να έχει ο πιτσιρίκος την τύχη του Μπάκα; :roll:
Made in hell αν δεν κάνω λάθος είσαι δικηγόρος…
Θα είχε ενδιαφέρον να αναπτύξεις την αποστροφή σου για τους φιλήσυχους πολίτες σε υπόμνημα στον ΔΣ όπου ανήκεις και τα δικαστήρια της περιοχής όπου δικηγορείς… :roll:
Ξκιουζ μη? Τι δουλειά έχει ο ΔΣ με μια πολιτική άποψη;
Σε μια χούντα όλα έχουν σχέση με τις πολιτικές απόψεις.
Τι δεν καταλαβαίνεις?
To να μέμφεσαι τους φιλήσυχους (άρα και νομοταγείς είτε από αδυναμία είτα από “Σωκρατικό” σεβασμό στον νόμο) πολίτες και να τους θεωρείς το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι απλά μία πολιτική άποψη;
Oφείλουμε να σεβόμαστε (πόσο μάλλον εσύ ως νομικός) τους νόμους, ναί ή όχι;
Oφείλουμε να αναγνωρίζουμε την κοινοβουλευτική διαδικασία ως τον μόνο αποδεκτό τρόπο αλλαγής των νόμων, ναί ή όχι;
Όσο όφειλαν οι αστοί να αποδέχονται τις αποφάσεις της αριστοκρατίας ως τον μόνο αποδεκτό τρόπο αλλαγής των νόμων.
Έχω την αίσθηση πως οι τρομονόμοι δίνουν δικαίωμα στο κράτος να κάνει ότι θέλει. άρα αυτό σημαίνει πως μπορουν μεταξύ άλλων να δημοσιεύουν φωτογραφίες τρομοκρατών.νόμος και τάξη.
Ο Σαμαράς λοιπόν στέλνει ένα πολιτικό μήνυμα . Καθίστε ήσυχα σπίτια σας και πληρώνετε τους φόρους σας. Αλλιώς μπορεί να πάθετε κακό.
Αισθάμαι τρομερά άτυχος που ζω σε μια κοινωνία που αποδέχεται βασανισμούς και την τρομοκρατία όταν είναι “νόμιμη” ,όταν δηλαδή προέρχεται από το κράτος και στην πρώτη ευκαιρία καταδικάζει την βία…Τι θλιβερή υποκρισία…Πάντως , εφόσον η κοινωνία αποδέχεται τον κανιβαλισμό (θυμηθείτε π.χ. και την περίπτωση των οροθετικών ιερόδουλων) ας ετοιμαστεί για τα χειρότερα.
Ρε συ mule δεν προκυπτει από πουθενα οτι εισαι χαζος. Σταματα να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τι γραφω.
άρα εσυ το χίτλερ τον σέβεσαι? με κοινοβουλευτική διαδικασία ανέβηκε στην εξουσία.
Αν αύριο ψηφιστεί νόμος που λέει πως το ξύλο στους “λαθρομετανάστες” είναι οκ, θα πρέπει να τον σεβαστώ? Και να πω ότι δούλευε το όλο πράγμα άντε να το συζητήσουμε. εδώ έχουμε ένα σάπιο ψευτοκοινοβουλευτικό σύστημα που καταρρέει. δεν υπάρχει τίποτα.
[QUOTE=NOVITSKI;1479614][B]Ισις,
Δευτερον, σε σχεση με τα βασανιστηρια, πως ειμαστε σιγουροι πως αυτα δεν εγιναν κατα τη διαρκεια συλληψη τους; Ουτε εγω το ξερω, απλως υποθεσεις κανουμε.
[/B]
Στο αριστερό ζέυγος φωτογραφιών βλέπεις τους συλληφθέντες κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης φωτογράφισης. Εμφανώς δαρμένους. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν ξέρουμε πότε τους χτύπησαν. Έστω κατά τη διάρκεια της σύλληψης.
Στο δεξί ζεύγος βλέπεις τα ίδια άτομα κατά τη μεταφορά τους -δεν ξέρω που. Βλέπεις καμία διαφορά σε σχέση με τις αριστερά φωτογραφίες; Οι μώλωπες πολλαπαστιάστηκαν και διογκώθηκαν. Για σκέψου γιατί.
@ mule
Το πιο ανησυχητικό της συγκεκριμένης υπόθεσης δεν είναι ο ξυλοδαρμός των συλληφθέντων, ως τέτοιος. Αυτά πάντα γίνονταν στα αστυνομικά τμήματα της χώρας. Το ΠΛΕΟΝ ανησυχητικό και ενδεικτικό για το τι έρχεται μπροστά μας είναι αυτό που ακολούθησε.
Η ΕΛ.ΑΣ δεν δημοσίευσε τις φωτογραφίες κατά λάθος, από αβλεψία αν θέλετε, αλλιώς θα τις είχε ήδη κατεβάσει. Ήταν συγκεκριμένη “επικοινωνιακή” τακτική. Πόσο μάλλον όταν πριν λίγες μέρες πριν οι δολοφόνοι του Πακιστανού ποδηλάτη είχαν ακριβώς την αντίθετη αντιμετώπιση. Ούτε τα ονόματά τους μάθαμε, ούτε τις φωτογραφίες τους είδαμε. Θυμίζει άλλες εποχές, λίγες δεκαετίες πίσω που αντί για φωτογραφίες ξυλοδαρμένων, αποτύπωναν στο ασυνείδητο των πολιτών κεφάλια ανταρτών.
(Εδώ ΠΡΟΣΟΧΗ να προλάβω “καλοθελητές”, δεν κάνω κανένα παραλληλισμό στη δράση των ανταρτών με τους συγκεκριμένους συλληφθέντες. Οι συγκεκριμένοι είναι αρκετά ηλίθιοι να πιστεύουν ότι με μια ληστεία σε μια τράπεζα χτυπάνε το σύστημα και ότι θα φέρουν την ‘επανάσταση’. )
Η από τα πάνω απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. για δημοσίευση ξυλοδαρμένων αναρχικών - με ή χωρίς εισαγωγικά, πάρτε ότι θέλετε - αλλά και ο ίδιος ο ξυλοδαρμός έγκεινται ακριβώς εκεί. Στη σαφή τους θέση ότι αμφισβητούν το σύστημα. Δεν τους γάμησαν στο ξύλο γιατί λήστεψαν ή γιατί αποπειράθηκαν να ληστέψουν μία τράπεζα. Τους γάμησαν στο ξύλο γιατί δηλώνουν αναρχικοί και οι φωτογραφίες αυτές είναι μια σαφής δήλωση του εκφασισμένου κράτους της τρικομματικής ότι καμία αμφισβήτηση της ισχύος του δεν θα γίνεται πλέον δεκτή ελαφρώς. Aπό την άλλη - πιστεύω - ότι με τον τρόπο αυτό προκαλούν την άλλη πλευρά να αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο, ηλίθια “δυναμικά”, και σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή επικουρία των ΜΜΕ να δικαιολογήσουν ακριβώς αυτόν τον εκφασισμό, ως αναπόφευκτο τρόπο διατήρησης της τάξης μπλα μπλα πμπλα και κουραφέξαλα, όταν μάλιστα ο παρακρατικός βραχίονας της Χ.Α. αλωνίζει.
Κάτι ανάλογο ανέβηκε και στο εξαιρετικό blog του Σαραντάκου : http://sarantakos.wordpress.com/2013/02/03/kefali/
Σχετικο-ασχετο, κατι που μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση ειναι οτι εδω κι ένα μηνα με σταματανε πολυ συχνα αστυνομικοι με το αυτοκινητο. Αν και βραδυ ποτε δεν μου εχουν κανει αλκοτεστ, και 2 φορες δεν μου ζητησαν καν διπλωμα. Μονο ταυτοτητες από εμενα και τους λοιπους επιβατες.
Θα μου πεις οκ νομιμος ελεγχος κι ετσι ειναι. Αλλα πολυ εντονος τελευταια. Καλα για καμια πτηση εξωτερικου δεν το συζηταμε καν ετσι; Προφανως το κυριο μελημα τους ειναι να τσακωσουν κοσμο με βεβαιωμενα χρεη στο Δημοσιο, παντως το κρατος εχει αγριεψει πολυ.
Kαι για να τελειώνει το παραμύθι με τους νόμους… Ποτέ δεν υπονόησα ότι το πρόβλημα με τους νοικοκυραίους είναι η τήρηση των νόμων- έλεος. Το πρόβλημα περιγράφεται εδώ: http://www.ellinofreneia.net/details.php?id=5387 . Πάει αυτό.
Από κει και πέρα οι νόμοι είναι για να τηρούνται. Το Σύνταγμα είναι για να ελέγχει το τι σκατά νόμους πάνε και ψηφίζουν οι καραγκιόζηδες που βγαίνουν βουλευτές. Το ίίδιο το Σύνταγμα όμως μας λέει ότι: [I]Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων,
που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον
οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.[/I] Άρα λοιπόν η υπέρτατη εξουσία δεν είναι ούτε οι νόμοι ούτε η κυβέρνηση. Υπέρτατη εξουσία είναι ο λαός και το συμφέρον αυτού.
Και προφανώς αυτοί που θα προστατεύσουν τη χώρα από μια απολυταρχική κυβέρνηση/εξουσία ΔΕΝ είναι οι νοικοκυραίοι. Αυτοί είναι τα ανθρωπάκια, οι βολεμένοι, η ντροπή της κοινωνίας μας.
ΥΓ: Μη διαβάσω καμια εξυπνάδα ότι συσχετίζω τα μαλακισμένα της Κοζάνης με την τελευταία διάταξη του Συντάγματος, δεν εννοώ αυτό.
Είμαι σίγουρος πως τα χτυπήματα δεν τα δέχθηκαν κατά τη διαδικασία της σύλληψης αλλά αφού είχαν συλληφθεί. Δεν μπορώ να φανταστώ αστυνομική καταδίωξη εγκληματιών όπου είναι όλοι οπλισμένοι σαν αστακοί και στο τέλος να λύνεται η υπόθεση με μπουνιές και “ελληνικό” βρωμόξυλο. Η πιο “αθώα” περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ είναι ορισμένοι αστυνομικοί να λύγισαν από το άγχος/ένταση της στιγμής, καθότι κυνηγούσαν εγκληματίες με κοινή μεθοδολογία με τους δολοφόνους στην Πάρο. Αλλά ακόμη κι αυτό να έγινε, θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όποιον νομίζει πως δικαιούται να επιβάλλει δικαιοσύνη δίχως να του έχουν δοθεί τέτοιες εξουσίες.
Σε αντίθεση με αρκετές από τις απόψεις που γράφτηκαν ως τώρα, εγώ θα μπορούσα να αποδεχθώ πως ο νομοθέτης επιτρέπει την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους. Όχι για να τους διαπομπεύσει ή γιατί τα 300,000? είναι τόσο σημαντικά, αλλά γιατί φαίνεται πως πρόκειται για “αναλώσιμα” μέλη μιας επικίνδυνης παρακρατικής ομάδας, όπου οργανώνει μεγάλες ληστείες ανά την Ελλάδα ώστε να χρηματοδοτήσει το αντάρτικο πόλεων που επικαλείται.
Κι εκεί όμως φαίνεται η ανικανότητα/επικινδυνότητα/ηλιθιότητα των ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ. που πήραν την απόφαση για την δημοσίευση αυτών των συγκεκριμένω φωτογραφιών.
Πρώτον, ηρωποιούν τους συλληφθέντες.
Δεύτερον, δυσκολεύσαι να αναγνωρίσεις ποιος είναι πιο βάρβαρος. Αυτοί ή -όπως ισχυρίζονται- η κοινωνία μας;
Τρίτον, ποιος θα τους αναγωρίσει σε αυτά τα χάλια και με photoshop για να δώσει πληροφορίες;
Τέταρτον, πιο πιθανόν είναι η οργάνωση τους (ή άλλες παρόμοιες) να στρατολογήσουν κόσμο τώρα.
(πάτησα post καταλάθος, συνεχίζω με edit)
Το θέμα “χρηματοδότηση παρακρατικών οργανώσεων” ποτέ δεν ήταν αθώο και ποτέ δεν το θεώρησα μικρής σημασίας (τέτοιες οργανώσεις για να βρουν χρηματοδότηση μπορεί να πουλήσουν και εκδούλευση σε ξένα συμφέροντα ή και σε ντόπια όπως η περίπτωση του made in hell 21 από το λινκ στον pitsiriko). Όποιος πήρε την απόφαση να ανέβουν αυτές οι φωτογραφίες και δεν ζήτησε να εξεταστεί γιατί είναι σακαταμένα τα πρόσωπα τους, μου δίνει την βεβαιότητα πως δεν σέβεται την ουσία του νόμου. Όποιος έχει την εξουσία να επιτρέπει τέτοιες δημοσιεύσεις πρέπει να το κάνει justify και με λόγους όπου δείχνουν πως ο σκοπός παραμένει το κοινό καλό. Εδώ οι σκοποί τους μόνο “αθώοι” δεν είναι.
ΥΓ. Πόσο τραγικό να χρησιμοποείται ως επιχείρημα ενάντιον του συλληφθέντα πως ήταν φίλος του Γρηγορόπουλου. Εμένα μου προκάλεσε θλίψη γιατί μου δείχνει τις συνέπειες της αστυνομικής βίας και οι άλλοι το χρησιμοποιούν (και πιάνει!) για να δικαιολογήσουν την αστυνομική βία.
Δεν το εννοείς, αλλά καλό θα ήταν, πάντως, να μεριμνούμε να μην ξεχειλώνεται η ακροτελεύτια διάταξη, γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να παρανοηθεί και ανάποδα ώστε με ανάλογη λογική να αρχίσουν να δικαιολογούνται ως δήθεν συνταγματικοί ξυλοδαρμοί συλληφθέντων κλπ.