Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ούτε άσπρο, ούτε μαύρο αλλά [U]ούτε [/U]γκρι το βλέπεις μου φαίνεται.

Ακόμη… λες ότι επικεντρώθηκες στα του Mule, αυτά περι των επιχειρήσεων και συμφώνησες κι’όλας.
Τι ατμόσφαιρα δημιουργούν θα μας πεις;
Ακόμα περιμένω απάντηση:

Τι έκανες εσύ; Πέταξες ένα παράδειγμα μιας εταιρείας που θέλει να μεταφέρει προσωπικό της εδώ. Πως; Με μισθούς ελλάδας. Τύπου, κλείνει το εργοστάσιο ελλάδα και πάει βουλγαρία…κάτι τέτοιο. Και αυτό το συμβάν (αν έγινε πάντα) κακώς δεν δημοσιεύτηκε από το ιντυμέντια. Σωστά;

Τι βρίσκεις λάθος;. Ότι δεν κατακρίθηκε από το ιντυ; Ότι δεν κατακρίθηκε το Υπ. Εργασίας από το ιντυ;

Το ότι δεν ασχολήθηκαν αυτοί που έπρεπε για να γίνει αυτό το πράγμα βρίσκω λάθος. Δε μιλάμε ότι θα ήταν μια βιοτεχνία που θα ερχόταν εδώ, μιλάμε για τμήμα R&D εταιρίας που θα στελεχωνόταν με Έλληνες επιστήμονες, ως επί το πλείστον. Οι αρμόδιοι δεν ασχολήθηκαν και η είδηση δεν υπήρξε καν για τα μέσα.

Απλα δεν βλεπω καμια αναμειξη του indy στο παραδειγμα που αναφερεις. :-s

Δεν απαντάς δυστυχώς σε όλα από αυτά που ρωτάω και επιβεβαιώνεις το “περαστικό” του ατόμου σου στο συγκεκριμένο θέμα.

Μόνο και από το συγκεκρίμενο παράδειγμα δείχνεις πως δεν ξέρεις καν τι πρεσβεύει το ίντυ.

Συγγνώμη.

αλήθεια τί πρεσβεύει το ίντυ?

(να τονίσω οτι είμαι εναντίον της λογοκρισίας και του κλεισίματος blog ή οτιδήποτε έχει σχέση με ενημέρωση.για αποφυγή παρεξηγήσεων)

Επειδή έχω διαβάσει (και να θέλει κανείς να το αποφύγει μόνο κλικάροντας τα λινκς που ποστάρονται τόσα χρόνια στο ροκινγκ δεν μπορεί) και δεν μπορώ να ξεχάσω πράγματι ούτε τον live συντονισμό σε παράνομες πράξεις και σπασίματα, ούτε την στοχοποίηση ανθρώπων όπως ο -αντιπαθής και σε εμένα- Γκιόλιας (τρωκτικό/πρωκτικό κατά το ιντυμήντια) μέχρι που δολοφονήθηκε, ούτε την υποστήριξη σε κάθε τραμπουκισμό!

Το είχε υπερασπιστεί, γιατί τους φοβόταν, όπως και όλοι οι ακαδημαϊκοί που έχουν συμβιβαστεί με την παθογένεια αυτού του είδους.

Να’σαι καλά που μπαίνεις στον κόπο να διαβάζεις ολόκληρες τις φράσεις μου…

Απλώς γελοία είναι η πραγμαικότητα που διάφοροι -συχνά εξωακαδημαϊκοί- έχουν επιβάλει στα ΑΕΙ της χώρας.
Διαφωνώ κάθετα με την βάση της κουβέντας που τέθηκε στο “θα έρθουν εδώ ξένες εταιρείες για τους χαμηλότερους μισθούς”. Απόφοιτοι του ΕΜΠ (και των υπόλοιπων πρωτοκλασάτων ΑΕΙ της χώρας) βρίσκουν δουλειές στο εξωτερικό με τους εκεί μισθούς. Δεν τους παίρνουν γιατί είναι φτηνοί αλλά γιατί είναι ικανοί και έξυπνοι. Ο λόγος που δεν έρχονται οι εταιρείες να επενδύσουν σε δουλειές που απαιτούν υψηλά προσόντα/επιστημονική κατάρτιση στην Ελλάδα δεν είναι τόσο το ύψος των μισθών όπως θέλει να μας πείσει η τρόικα και οι παπαγάλοι της αλλά το κόστος του κράτους (φορολογία, ασφαλιστικές εισφορές, λαδώματα, γραφειοκρατία) και η περιρέουσα ατμόσφαιρα που έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου που χλευάζετε ανακλαστικά.
Η περιρέουσα ατμόσφαιρα υπάρχει σε τεράστιο βαθμό στα πανεπιστήμια αλλά και στον συνδικαλιστικό χώρο και στον επίσημο πολιτικό διάλογο όταν λοιδωρούνται οι επενδυτές από κόμματα που υποτίθεται πως δεν είναι κατά των ξένων επενδύσεων “θέλουμε ξένους επενδυτές αλλά όχι τους συγκεκριμένους” #-o

Αν θέλετε να μην “βουλγαροποιηθεί” η χώρα όπως μας προτέινουν οι “σοφοί” εκκαθαριστές που μας έχουν αναλάβει, θα έπρεπε να θέλατε στο ΕΜΠ (και στα υπόλοιπα τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας) να επικρατήσει κλίμα Silicon Valley. Ψάξτε ένα ποστ που είχε κάνει ο Καρβου πριν από μήνες.

Το indymedia ας πάει να στεγαστεί κάπου αλλού με έξοδα αυτών που το θέλουν. Τα μνημόσυνα με ξένα κόλυβα τέλειωσαν.

η ελλάδα θα γίνει death valley σε λίγο μην αγχώνεσαι Mule :stuck_out_tongue:

Kαι εγώ προς τα εκεί μας βλέπω, για αυτό αγχώνομαι… :roll:

(Χωρις να βιαστεις να μου πεις οτι απομονωσα μερος του κειμενου σου.)

Απλα ρε συ Mule προκειμενου να πεις αυτο που θες, τα κανεις λιγο αχταρμα μπας και…

Indymedia, κομματα, συνδικαλισμος, περιρρεουσα ατμοσφαιρα.

Ολα μαζι.

Ετσι;;;

Ο Παντελης (που μονο αυτος διαβασε/καταλαβε τα λεγομενα σου οπως λες) μας ανεφερε ενα παραδειγμα οπου το υπουργειο αναπτυξης δεν ενδιαφερθηκε καν να συναντησει τον υποψηφιο επενδυτη.

Και γι’ αυτο, να μαντεψω …φταιει το indymedia με την περιρρεουσα ατμοσφαιρα που δημιουργει, σε συνδυασμο παντα με τα κομματα στα οποια συνδυκαλιζεται, ε;;;

Ειναι, με αλλα λογια, συγκλονιστικο πως ενα σαητ απο ξενο σερβερ καταφερνει και εμπλεκεται στις συμφωνιες ενος πανεπιστημιου και μιας χωρας …απλα δημιουργωντας ατμοσφαιρα. :smiley:

Το ιντιμιντια φταίει και για το νέφος στην Αθήνα… :stuck_out_tongue:

δεν ξέρω από που να αρχίσω, ΑΝ αληθεύει. που μάλλον αληθεύει γιατί με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμο το αναπαράγουν πολλά έμορφα ενημερωτικά σάητς.

σκατόψυχοι υπάνθρωποι, γαμώ το κράτος σας γαμώ

παράνομες πράξεις;

1. “Σύντροφοι όλοι κάτω στην χέυδεν” ;
  2. “Πέσιμο φασιστών στην κατάληψη ζωγράφου. Ζητείται κόσμος” ;
  3. “Πογκρόμ στην Βικτώρια. Όλοι εκεί” ;
  4. “Προσοχή στην πορεία. 200 ασφαλίτες ερμού/βουλής γωνία” ;

Σοβαρά, στοχοποίησε το ιντυ τον Γκιόλια; Είναι τεράστιο κρίμα για έναν δολοφονημένο από την μαφία άνθρωπο. Μη λέμε ό,τι θέλουμε…Δηλαδή λέγοντας ότι ο Δένδιας είναι τρελό φασιστόμουτρο, αυτομάτως στοχοποιείται;

Και στην τελική…Πραγματίκα το μυαλό σου δεν κοιτάει πίσω από τα γεγονότα; Τα μηνύματα; Την προβοκάτσια;

Και ήρθαν τα κωλόσκυλα να γλύψουν τα αφεντικά τους τώρα. Αυτούς υπερασπίζεσαι.

Για αυτά:

τι σχέση έχει το ιντυ;

Κλαίω με τα σχόλια απο κάτω. Τώρα δεν ξέρω αν το κλάμα είναι από το γέλιο ή από στεναχώρια μου για την κατάντια του ανθρώπινου(:wink: είδους

κυρίως στεναχώρια

Aeras Kopanistos ? 14 hours ago

Σκίσανε της σημαίες της Χρισης Αβγης και βγάλανε την ελληνική σημαία από τον ιστό στο μπαλκόνι. Μόνο παραπληροφόρηση είναι το άρθρο.
1 1
?
Απάντηση
?
Κοινοποίηση ?

Εικόνα προφίλ
dasssc Aeras Kopanistos ? 14 hours ago
και τι δουλεια ειχαν σε ξενο γραφειο?
2 1
?
Απάντηση
?
Κοινοποίηση ?
    Εικόνα προφίλ
    Aeras Kopanistos dasssc ? 13 hours ago
    Καμία και πρέπει να τιμωρηθούν. Χωρίς να τους καταλογίσουν, όμως, πράξεις που δεν έκαναν.

από τα σχόλια

@ Aris & Fake7:

Συνεχίζετε να μπερδεύετε τα όσα γράφω για το ιντυμήντια με τα όσα γράφω για την περιρέουσα ατμόσφαιρα στη χώρα γενικά και τα πανεπιστήμια ειδικά. Προφανώς και δεν φταίει το ιντυμήντια για όλα τα στραβά, αλλά φταίει για αρκετά από μόνο του ώστε να μην το γουστάρω και -το ξαναγράφω- δεν θέλω λογοκρισία, ας γράφει ό,τι θέλει και αν αυτό είναι παράνομο ας έχει τις συνέπειες αλλά να μην το κάνει με τα λεφτά των φορλογούμενων. Τέλος.
Και ναί Fake το να καλείς κόσμο σε συμπλοκή είναι συντονισμός παράνομης πράξης! Σου φάινεται παράξενο; Eκτός και αν καλούσαν τον εισαγγελέα! :stuck_out_tongue:

Και το να γράφεις πως ο Δένδιας είναι “φασιστόμουτρο” είναι σε κάποιο βαθμό στοχοποίηση. Μπορείς να διαφωνείς μαζί του ως πολιτικό και προϊστάμενο της ΕΛΑΣ, αυτό δεν τον κάνει αυτόματα φασίστα. Δεν είναι το ίδιο επικίνδυνο για αυτόν βέβαια όσο για έναν δημοσιογράφο αφού τον φυλάνε κλπ. αλλά περνάει μία όξυνση και μία πόλωση που μόνο κακό κάνει. Μπορείς να το γράφεις βέβαια, για μένα η ελευθερία του λόγου είναι πάνω από όλα αυτά και θα έπρεπε να επεκταθεί για να περιλάβει και αυτές τις παπαριές περί “προσβολής εθνικού συμβόλου” κλπ. που γράφτηκαν πιό πάνω, αλλά είναι μαλακία γιατί δεν ισχύει.
Όπως είναι μαλακία και το να καις τη σημαία. Αλλά δεν θα έπρεπε να είναι παράνομο ως “υβριστική” πράξη. Ας χαρακτηρίζει αυτούς που την κάνουν.

Το κάλεσμα για υπεράσπιση και αγώνα κόντρα στο [B]Κράτος [/B]το βρίσκεις παράνομη πράξη;
[B]Ποιος [/B]καθορίζει το τι είναι παράνομο και τι όχι;

Συνεχίζεις να βλέπεις τα πράγματα μέσα από το μικροαστικό σου πρίσμα.
Σκέψου διαφορετικά και θα δεις ότι όλα έχουν μία βάση. Και οι ιντερνετικές καταλήψεις και οι ραδιοφωνικές και οι κτιριακές.

Θες να να σου εξηγήσω τι είναι ο φασισμός και με ποιες πράξεις του ένας “Υπουργός” τον προάγει;

To κράτος.
Η βουλή δηλαδή.

Αυτό είναι βέβαια προβληματικό καθώς η βουλή αποτελείται από δημόσιους υπάλληλους οι οποίοι ως γνωστόν είναι άχρηστοι όλοι τους, άρα ίσως θα έπρεπε να σκεφτούμε την ιδιωτικοποίηση της βουλής. Για να το πάω ακόμα παραπέρα, ίσως στα πλαίσια του φιλελεύθερου μονοπωλιακού ανταγωνισμού το ορθό να ήταν απελευθέρωση της αγοράς των νόμων.

Τώρα που το σκέφτομαι τι καλύτερο από το να μπορεί να αγοράζει κανείς νόμους? Δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι το ίδιο, ούτε και κατ’ επίφαση όπως ισχύει σήμερα.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΡΑ!

Ποσο παπαρολογια σε μονο ενα ποστ μπορει να χωρεσει;;;;

Ο Δένδιας, όπως π.χ. και ο Λοβέρδος , είναι φασιστόμουτρο που το σηκώνει το χεράκι. Το να καταγράφεις την πραγματικότητα δεν είναι στοχοποίηση. θυμίζω ο Δένδιας είναι ο υπουργός ο οποίος κάλυψε (αν όχι διέταξε) τους βασανισμούς των 15 συλληφθέντων από την αντιφασιστική μοτοπορεία. Και είχε προφανώς και το θράσος να απειλήσει με μήνυση τα ξένα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την είδηση. Πέρα από την ελευθερία του λόγου, υπάρχουν οι πράξεις του καθενός που τον χαρακτηρίζουν.Όσο έχουμε ακομα λογική ας μην την βιάζουμε.

Προφανως και τα μπερδευουμε, γιατι σε ρωταω καποια συγκεκριμενα πραγματα πανω σε αυτα που γραφεις να τα δουμε ενα ενα, αλλα συνεχιζεις να μην απαντας συγκεκριμενα σε κανενα. :wink: