Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Μη μου πεις…

Έβαλε ανακοίνωση της ΟΑΚΚΕ! :lol3: :lol3: :lol3:

Πως δεν εχει ανακατεψει τους Ρωσους σε αυτο η ΟΑΚΚΕ :!:;

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=207418&catid=3

Βαριές ποινές για φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας προβλέπει νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, μετά το Πάσχα.

Ακόμη και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων των ρατσιστών προβλέπει νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή αμέσως μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, το νομοσχέδιο ?περι ξενοφοβίας και ρατσιμού? προβλέπει πρόστιμο μέχρι και 20.000 ευρώ αλλά και από τρία μέχρι και έξι χρόνια φυλάκιση για όσους από πρόθεση δημόσια, προφορικά ή δια του Τύπου και διαδικτύου αλλά και με οποιονδήποτε άλλον τρόπο προκαλούν βιαιοπραγίες ή ωθούν σε βία εναντίον ομάδων και προσώπων με βάση τη φυλή, το χρώμα τη θρησκεία, την καταγωγή και το γενετήσιο προσανατολισμό.

Με τις ίδιες ποινές θα τιμωρούνται και όσοι αρνούνται ή εκμηδενίζουν τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου αλλά και του φασισμού ναζισμού.

Αν σε τέτοιες πράξεις υποπέσει αρχηγός κόμματος, τότε θα κόβεται αυτόματα η κρατική χρηματοδότηση.

Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει τόσο βαριές ποινές για περιπτώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας.

Επίσης, με την ψήφιση του νομοσχεδίου, όποιος βουλευτής αναφερθεί ακόμα και από το βήμα της Βουλής σε προτροπές ή απειλές για βιαιοπραγία κατά προσώπων που έχουν σχέση με φυλή, χρώμα, καταγωγή ή πλέξει το εγκώμιο των φασιστών, ή χρησιμοποιήσει σύμβολα των ναζιστών ή χαιρετήσει όπως αυτοί, θα αίρεται αυτομάτως η βουλευτική του ασυλία και θα οδηγείται στο δικαστήριο.

Με αυτό θα έχουμε πολλά πανηγύρια στην βουλή. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως για το αν θα γίνει η όχι.

ΟΑΚΚΕ ρε θεε;

Αχαχαχαχαχα

crabsody, δε νομιζω να σε ξαναπαρει κανεις στα σοβαρα σε αυτο το φορουμ.

Ελλιπής η ανακοίνωση της οακκε… δεν βλέπω πουθένα την ευθύνη του Πούτιν και της Ρωσίας! :lol: :lol: #-o
Α ρε crabsody τουλάχιστον μάθε πρώτα την “πηγή” που πας να βάλεις, πόσο σοβαρή είναι.

Αυτο :lol2:

Αυτο :lol:

και αυτο :lol3:

πολλα ναρκωτικα…:smiley:

ζμπουφ.

not sure if troll
or just the most stupid propaganda post ever

[SPOILER]ειδικά στο τέλος, που λέει δεν ήμουν ποτέ χρυσαυγ[B]ή[/B]τιισσα αλλά από τώρα θα γίνω η πιο φανατική χρυσαυγ[B]ί[/B]τισσα, δεν ξέρω, με γεμίζει αμφιβολίες. Μήπως κάποιες λέξεις επίτηδες στο τέλος του “κειμένου” τις άλλαξε για να είναι ανορθόγραφες[/SPOILER]

Εγώ λέω προπαγάνδα πάντως.

Οι χρυσαυγίτες κάνουν προπαγάνδα που απευθύνετε αποκλειστικά και μόνο σε λοβοτομημένους πιθήκους και το κάνουν συστηματικά στο ιντερνετ με πολλούς τρόπους (πρόχειρα θυμάμαι διάφορα blog που κατά καιρούς έβγαζαν “ειδήσεις” για βάναυσους βιασμούς από μετανάστες κατά ζευγαριών όπως και ληστείες απόπειρες δολοφονίας κ.α.). Το ότι αυτή ακριβώς η προπαγάνδα όμως πιάνει και τους δίνει ποσοστά άνω του 10% σε πολλές δημοσκοπήσεις είναι που σε κάνει να χάνεις κάθε ελπίδα για αυτή την χώρα. Και μόνο που ξέρω πως αυτό το πράγμα θα το καταπιούν αμάσητο ένα σωρό άτομα με κάνει να θέλω να φύγω από εδώ ακόμα και με τα πόδια.

Εννοείται πώς είναι προπαγάνδα παιδιά. Κάνουν μπάμ. Ποστ καρμπόν. Ειδικά το δεν είμαι χρυσαυγίτης, αλλά θα γίνω

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=208095&catid=9

[B]Ιδρύθηκε το κόμμα της Δραχμής[/B]

Eπειδη η βλακεία μερικών είναι απύθμενη να γράψω ότι το ποστ από το ΟΑΚΚΕ (το οποίο δεν ξέρω τι είναι καν και δεν με ενδιαφέρει) το έβαλα για την ουσία της υπόθεσης που είναι η φωτογραφία που ποζάρουν Χρυαυγίτες και Συριζαίοι μαζί. Αν μου αποδείξετε ότι η φωτογραφία είναι πλαστή τότε θα ζητήσω συγνώμη από τους Συριζαίους που έθιξα.

Άντε επιτέλους, βάλε τα πράγματα στη θέση τους :!:

:lol: πως μπορείς;

Κάτι πιο σοβαρό… πότε έφτασες τα 28000+ posts???
Ποιος έχει το ρεκόρ στο φόρουμ;

Ρώτα τους μοντερέητορς, κρατούν φάκελο με ακριβή στατιστικά και σημειώσεις για τον καθένα.

πάρτους παγωτό ΟΑΚΚΕ :stuck_out_tongue:

ή μπες στο memberlist και κανε μια φθινουσα ταξινόμηση ως προς τα πόστ! :wink: