Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Δεν διαφωνούμε πουθενά…

θαύμα θαύμα δάκρυσε η παναγιά :stuck_out_tongue:

Διαφωνώ. Δεν υπήρξε παναγιά :stuck_out_tongue:

Περίμενοντας τις ενστάσεις από τους οακκεΐτες του φόρουμ.

Όταν η βλακεία σπάει κάθε κοντέρ

:lol::lol:

Ότι έγινε τζάμπα διαφήμιση σε πολυεθνική-κολοσσό με την χορηγία του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, έγινε :wink:

Το αν είναι ανήθικο ή όχι, είναι άλλη ιστορία…

btw, αυτός που γράφει στην παραπολιτική είναι καραπασοκτσής. Δεν είμαι και πολύ του ad hominem, αλλά να ξέρουμε τι κουοτάρουμε.

Αν μου επιτρέπεις, έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται και άλλοι διαγωνισμοί από διάφορους φορείς/εταιρείες εσωτερικού και εξωτερικού. Οι φορείς/εταιρείες στέλνουν ένα έγγραφο στο ΥΠΑΙΘΠΑ, εκείνο αποφασίζει αν το περιεχόμενο του διαγωνισμού είναι κατάλληλο για τους μαθητές των σχολείων και εν συνεχεία στέλνει έγγραφο στα σχολεία για να ενημερώσει τους εκπ/κούς. [B]Απόφαση των εκπ/κών[/B] είναι αν θα συμμετάσχουν οι μαθητές κάθε τάξης σε αντίστοιχους διαγωνισμούς. Φυσικά και [B]δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή[/B]. Πληροφοριακά αναφέρω ότι το φάσμα των φορέων που έχουν κατά καιρούς διοργανώσει τέτοιους διαγωνισμούς είναι ευρύ: από την Action Aid, τη Unicef & τη WWF μέχρι τη Microsoft…

γενικά στην ελλάδα κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει ο συνεχής αρνητισμός των κομμάτων της αντιπολίτευσης.να πείς όχι εκεί που πρέπει αλλά να λές και το ναί αν υπάρχει κάτι σωστό.έχουν φτάσει σε σημείο να λένε όχι σε οτιδήποτε από συνήθεια.επίσης καλό θα είναι όταν λένε το όχι να αντιπροτείνουν και κάτι.

εγω λεω οτι πρεπει να σταματήσουμε να ψάχνουμε να βρούμε ολη μέρα δηλώσεις κάποιου στην αντιπολίτευση για να δείξουμε τι χάλια έχουν προμοταροντας την καλή κυβέρνηση που αν δεν υπήρχε θα είχαμε μπει στα καζάνια της κολάσεως…
ενας σε πηδάει και ενας λεει θα σε πηδήξω. και ασχολείσαι με αυτόν που απλά το λέει…ε γαμώ την ανωμαλία…

επίσης πως να σταματήσει να λεει οχι η αντιπολίτευση. αυτό είναι το παιγνίδι

Προφανώς και πρέπει να ασκούμε κριτική σε κάποιον που δεν έχει κυβερνήσει. Δηλαδή να μην ασκούμε κριτική στην ΧΑ γιατί λέει ότι θα μας γαμήσει; Πρέπει να την βγάλουμε κυβέρνηση για να την δοκιμάσουμε; Ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί πολιτικές που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ. Θέλει να γίνει το ΠΑΣΟΚ μας όπως λέει http://360mires.gr/forum/24-Πολιτική/533308-Τσίπρας-στην-Πάτρα-Εγώ-είμαι-το-ΠΑΣΟΚ-σας.html

Θα το αφήσουμε; Να κάνω κριτική στην κυβέρνηση; Την κάνω. Έχει νόημα όμως όταν πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα κάνει πολύ χειρότερα;

Ναι, αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχει και η άρνηση στην αλλαγή από πολλούς. Όπως και η κατάρα της ελλάδος οτιδήποτε έχει ζωή 1-2 ημερών ή να γίνεται αποδεκτό από μικρά ποσοστά να καταντάει [B]δόγμα[/B].

Ζει μέσα στο νεοέλληνα και τον τρώει η 3κομματική φασιστοκρατία αλλά δεν αλλάζει τρόπο σκέψης.

Οι περισσότεροι έχουν συμβιβαστεί με την κατάσταση και απλά ακολουθούν την τακτική γενεών να κρίνουν τους υπόλοιπους σαν λαϊκιστές ή γραφικούς.

που σκατά είναι η κριτική στην κυβέρνηση, τυφλός είμαι?

*εγω δεν ειπα να μην κανεις στον εναν. αλλά να μην τρελαθούμε κιόλας. πιάνουμε μια μαλακία που λεει ενα στέλεχος της αντιπολίτευσης και την πιπιλαμε ολη μερα. και φτάνουμε να λεμε καλα είμαστε μωρε και ετσι, οι άλλοι ειναι χειρότεροι.

και επισης ειναι λογική αυτη του οι άλλοι θα τα κάνουν χειρότερα οπότε δεν κάνω κριτκη στην κυβέρνηση!!?

[B]Η ΔΗΜΑΡ ΚΕΝΤΑΕΙ !!![/B]
«Δεν οφείλεται, η αλματώδης αύξηση των αυτοκτονιών σε οικονομικούς λόγους. Αλλοι αυτοκτονούν επειδή τα έχασαν τα λεφτά τους στο καζίνο κι άλλοι από ερωτική απογοήτευση. Δεν είναι το οικονομικό, το μείζον πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας. » Ήταν H δήλωση του ΓΡΗΓΟΡΗ ΨAΡIANOYσε συνέντευξη τύπου στη Δράμα !!!

Μάλλον τυφλός είσαι. Μήπως στήριξα κάποιο από τα 3 κόμματα; Μήπως δε λέω ότι χρειάζεται να κλείσουν οι άχρηστες υπηρεσίες του δημοσίου και να απολυθούν οι υπάλληλοί τους; Μήπως δε λέω ότι πρέπει να απελευθερωθούν επαγγέλματα; Μήπως δε λέω ότι πρέπει να χαμηλώσουν φόροι; Τί είναι όλα αυτά; Δεν είναι κριτική; Προφανώς όμως προτιμώ αυτή την κυβέρνηση από μια του ΣΥΡΙΖΑ οπότε ασκώ περισσότερο κριτική εκεί. Που το περίεργο;

Υ.Γ: Και για να γελάσουμε λίγο

αυτο είναι μια γενικοτερη άποψη στην δομή του δημοσίου που εχει παγιωθεί εδώ και δεκαετίες. δεν είναι κριτική στην κυβέρνηση.
ουτε τις αντίστοιχες δηλώσεις βλεπω απο κυβέρνηση ουτε και φυσικά τις αποφάσεις που βγάζουν μάτια απο χιλιόμετρα για κράτος τέρας. απο τις αποζημιώσεις σε κατασκευαστικές για έργα που κρατήθηκαν ανενεργά επιτηδες μεχρι το κοινωνικό κράτος που εχει γίνει κράτος αδικίας σε κάθε του βήμα και απόφαση.
και φυσικά ειναι περίεργο όταν βάζεις και τρέμεις δηλώσεις ενος γέρου 100παρα χρόνων που δεν πρόκειται να ασκήσει πολιτική , πως θα σου ζητήσει χρήματα οταν έρθει το κόμμα του στα πράγματα, ενω την ιδια στιγμή σου παίρνουν τα χρήματα με το έτσι θέλω και δεν έχεις πρόβλημα γιατί οι άλλοι είναι χειρότεροι(στο μυαλό σου γιατί δεν έχουν κυβερνήσει ακομη)…
εκει ειναι το περίεργο. που σε νοιάζει περισσότερο το παραπάνω παράδειγμα απο οτι γίνεται αυτή τη στιγμή γύρω σου.

και δεν εχει κατι το αστειο το λινκ που ποσταρες. καυτηριάζει την στάση του μεγαλύτερου μέρους του τύπου που εχει βγάλει σε ολοσέλιδα εξώφυλλα την αντζολινα και οχι αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
απο τις επιτάξεις και την αναταραχή στην παιδεία μεχρι τις πληροφορίες για μετρά 8 δις το 15(για να πάρουμε δόση των…7,5:lol:)

Τελικά στη Λάρισα σίγουρα σας ψεκάζουν :stuck_out_tongue:

=D>=D>:cold:

Σίγουρα… Αν σ πω πως έγινε το παρακάτω… Πήγα για μια ενημέρωση απλά:

ημουν παρών!!! η πρώτη μου ληστεία!!! :lol:

ελα ρε θηριο! ήσουν το πρωι στην εθνικη?! για πες. κλασατε μαλλί απο τον φόβο?

τόσα λεφτά και κάθε μέρα στο Γιαννη Βασιλείου να πηγαίνουν δε θα τελειώσουν ποτέ.
και το δίπλα κτίριο που το φτιάχνουν ακόμα τόσο καιρό πάντα ύποπτο μου φαινόταν, και να που τους βοήθησε να διαφύγουν.:stuck_out_tongue: