[B][I]Παίρνει πίσω το Grexit ακόμα και ο οικονομολόγος που το επινόησε[/I][/B]
έκαναν την δουλειά τους, περάσαν οτι θελαν και τώρα “το παίρνει πίσω”.
και έρχεσαι εσύ να το παρουσιάσεις σαν καλό.! γερμανοτσολιας?? :-k
[B][I]Παίρνει πίσω το Grexit ακόμα και ο οικονομολόγος που το επινόησε[/I][/B]
έκαναν την δουλειά τους, περάσαν οτι θελαν και τώρα “το παίρνει πίσω”.
και έρχεσαι εσύ να το παρουσιάσεις σαν καλό.! γερμανοτσολιας?? :-k
Μία επίσχεση πρέπει να την τραβήξουν πάντως!
Δεν πρέπει να ανεχόμαστε ή να συγχωρούμε στον ιδιωτικό τομέα αυτά που κοροϊδεύουμε στο δημόσιο που πάει για “πρωτογενές πλεόνασμα” με το να μην πληρώνει τις υποχρεώσεις του.
Και δυστυχώς δεν είναι μόνο περιπτώσεις εταιρειών με αντικειμενικά προβλήματα ρευστότητας όπου γίνονται αυτά, έχει γίνει “μόδα” το να είναι κανείς κακοπληρωτής.
Σαφώς και το δημόσιο την ξεκίνησε, αλλά δεν σημαίνει αυτό πως δικαιολογείται…[-X
fixed
Πάντα! Όπως κάθε χρόνο! Και στην πάταξη της βίας στα γήπεδα! :lol:
μην γελας. εχει διώξει μεχρι τώρα εναν δασκαλο στη λαρισα που απλά ήταν σε μια ένταση σε μια παρέλαση, και έναν που εχει πιστοποιημένα σοβαρά προβλήματα υγείας.αυτους…
και που γελάμε παλιότερα για αξιολογήσεις και τα λοιπά…
[SPOILER][SPOILER]
[/SPOILER][/SPOILER]
Αυτά που παραθέτει ο βλακέισον από το άρθρο… τι το θετικό έχουν δηλαδή; Για ηλίθιους τα γράφουν; :?
Τις καλύτερες επιδόσεις κατέγραψε το Χρηματιστήριο της Αθήνας
Καταπληκτικό! Όπως και επί Σημίτη πριν τη φούσκα του '99; Τι σχέση έχουν τα χρηματιστήρια με τον άνθρωπο, η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα.
Στους θετικούς οιωνούς, η δημοσιογράφος, περιλαμβάνει την πτώση κάτω από το 10% των αποδόσεων των 10ετών κρατικών ομολόγων, την πρόσφατη αναβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από την Standard and Poors…
Αυτά να τα πουν στα εκατομμύρια ανέργων…
Θετικές επισημάνσεις γίνονται και για την Αγορά Εργασίας, όπου όπως αναφέρεται παρά το 24% που σκαρφάλωσε η ανεργία στα τέλη του 2012 το μέσο κόστος εργασίας έπεσε κατά 14% από το 2009.
Έτσι μπράβο! Η ανεργία στο 24% (κοντά στο 30% μάλλον, και σε ορισμένες περιοχές στο 70%!), αλλά το κόστος εργασίας έπεσε… ε ναι, με τόσες μειώσεις μισθών παντού! #-o
Κάτι τέτοια ποστ σαν του νταμνεησον μου θυμίζουν υπερβολικά το 1984 του Όργουελ που προσπαθούσαν με μαγειρεμένες στατιστικές να πείσουν τους πολίτες ότι τα πράγματα είναι πλέον καλύτερα…
damnation αυτό το άρθρο γιατί δεν το έβαλες μαζί με τα άλλα;
Σοβαρότατη είδηση.
Ο Ν. Αναδιώτης βοηθάει τη γυναίκα του ειδικά τώρα που είναι έγκυος
Στις δουλειές που κάνει στο σπίτι, ειδικά τώρα που η σύζυγός του είναι έγκυος, αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νίκος Αναδιώτης.
[B]Όπως είπε είναι καλός στο σφουγγάρισμα και στο τίναγμα των χαλιών![/B] Η Βασιλική, η γυναίκα του δεν τον αφήνει να κάνει δουλειές παρά μόνο όταν εκείνη λόγω της κατάστασής της δεν μπορεί.
«Δεν με αφήνει, αλλά τη ρωτώ πάντα: “Θέλεις βοήθεια, αγάπη μου;”. Θα μου πεις, αν είσαι στον καναπέ, με τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι και ρωτήσεις τον άλλο αν χρειάζεται κάτι, το πιθανότερο είναι να σου πει “όχι”, αλλά ξέρει ότι μπορεί να υπολογίζει σε εμένα. Στο σπίτι έχουμε μοιράσει τις αρμοδιότητες. Το τίναγμα των χαλιών, για παράδειγμα, είναι δική μου δουλειά. Αλλά και στο σφουγγάρισμα είμαι καλός και θα μπορούσε να με αξιοποιήσει. Ξέρεις, τι σφουγγάρισμα έριξα στο στρατό;», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου».
[B]Mίκης Θεοδωράκης σε Ρεπούση: Δεν αγαπάς την πατρίδα; Σήκω και φύγε, πήγαινε στη Νιγηρία[/B]
Mίκης Θεοδωράκης σε Ρεπούση: Δεν αγαπάς την πατρίδα; Σήκω και φύγε, πήγαινε στη Νιγηρία [βίντεο] http://www.iefimerida.gr/node/108568#ixzz2V9ZlNnil
[B]Σε υψηλά 5ετίας οι προσλήψεις το α? πεντάμηνο του 2013[/B]
Στο υψηλότερο επίπεδο από το 2008, ήταν οι προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας από το σύστημα «Εργάνη», το οποίο τέθηκε για πρώτη φορά σε εφαρμογή στις αρχές του έτους.http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_03/06/2013_502221
[B]Ξένο fund ψηφίζει ελληνικά ομόλογα[/B]
Ψήφο εμπιστοσύνης στα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και κατ΄επέκταση στην ίδια την οικονομία, αποτελεί η δημόσια πρόταση της εταιρείας Japonica για την αγορά τίτλων αξίας έως 2,9 δισ. ευρώ.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία με αφορμή τη δημόσια πρόταση, υποστηρίζει ότι η απόφαση αυτή αντανακλά τόσο τη μακροπρόθεσμη προοπτική της Japonica για την Ελλάδα αλλά και την πρόοδο που έχει σημειώσει η χώρα μέχρι σήμερα.
καλά κυριε μικη.και εδω νιγηρια είναι. δεν εχει διάφορα. επίσης μικη, μινι και ολα τα καρτουν, οι εθνικές παπαριτσες που εχουμε σκαρφιστεί και πιπιλαμε τόσα χρόνια για να υπάρχει εθνική ανάταση δεν ειναι όλες αληθινές. απλά αυτή χώνει οτι βρει μπροστά της…
Ο μίκη μάους κάνει συστάσεις στην ανύπαρκτη ( δημαρίτισσα είναι η γυναίκα…) . Από την πολιτική ζωή της χώρας λείπει μόνο η τσιτσιολίνα και η επιλογή του δικού μας Σαλό…
ηταν ασαφέστατα μια πολυ καλή παρέμβαση…
να μπει στην πολίτικη και ο σεφερλης να το κλείσουμε το μπουρδέλο να πάμε αλλού…
Καλα βαζετε στην ιδια προταση τον Θεοδωρακη με τον Σεφερλη?
ο σεφερλης πάει στον Γκρίλο της ιταλιας και στην ρεπουση…
[SPOILER]αν και τον μικη τον εκανα κομικ…[/SPOILER]
Σημαντικο ποσοστο ειναι απαλευτα παιδακια εδω μεσα. Μαλιστα.
πες μου οτι αυτο πάει για το θέμα με τον Θεοδωράκη…
Σιγα μη σου πω κιολας.
το 79 δείκτης ευφυΐας ε? μεγάλο έβαλες…