Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Η Νιγηρία σε πείραξε; Ας της έλεγε να πάει στη Γερμανία, σιγά. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι αυτός που δεν αγαπάει την Ελλάδα, δεν πρόκειται να τη διορθώσει. Και αυτή φαίνεται να μην αγαπάει την Ελλάδα.

Για τον συνωστισμό τι θέλεις να διαβάσεις; Η μικρασιατική καταστροφή είναι μια από τις χειρότερες συμφορές που έχουν συμβεί στον ελληνισμό και κατά τη διάρκειά της κατασφάχτηκαν πολλοί Έλληνες. Δεν έχω τίποτα με τους Τούρκους ή με κάποιον άλλο λαό, αλλά η ιστορία είναι έτσι, δεν μπορεί να την αλλάξει η Ρεπούση και η κάθε Ρεπούση για κανέναν λόγο. Ναι, συνωστίστηκαν στο λιμάνι της Σμύρνης οι Έλληνες, αλλά ξέχασε να πει και πόσες χιλιάδες κεφάλια κόπηκαν. Αυτά πρέπει να τα θυμόμαστε γιατί έχουν συμβεί.

Όπως και τα τούρκικα κεφάλια που κόπηκαν κατά την προέλαση προς την Άγκυρα.

το κακό ξέρεις ποιο είναι? οτι δεν εχω καταλάβει που διαφωνείς μαζί μου τότε… :stuck_out_tongue:
συμφωνώ μεχρι κεραίας. εγω επιμένω οτι και ξαναλέω οτι ναι, με πείραξε ο τρόπος. ουτε καμία ιστορία προσπάθησα να αλλάξω, ουτε να βάλω την ρεπουση πάνω απο τον μικη και ας τον χαρακτήρισα όπως τον χαρακτήρισα.(ασε που δεν μπορώ να την καταλάβω)
απλά με ενοχλεί στην εποχή που μέσος ελληνας με μια παπαριά για κουβέντα και μια ψευτομαγκια μπορεί να προσελκυστεί απο τον καθε σιχαμερό, κάτω του μετρίου υπανθρώπου που αναπνέει και εκτοξεύει ατάκες αντί για λόγια και ιδεες(εστω θεόστραβες). ε απο ανθρώπους που θέλω κάτι παραπανω, με πειράζει. σταυρώστε με.

google it

Φαντασου εναν Τουρκο που γραφει το τουρκικο βιβλιο ιστοριας λοιπον να λεει οτι αυτα τα κεφαλια δεν κοπηκαν. Ποσο μαλακας θα φαινοταν;

Παρεμπιπτοντως, εγω μιλησα για τα ελληνικα κεφαλια, δεν ειπα για τα τουρκικα τιποτα.

Εφόσον δεν σχολιάζει, υπάρχει θεωρητικά το δικαίωμα να υποβληθεί report σε βάρος του για διαφήμιση ιστοσελίδων-προϊόντων; Και τα bots το ίδιο κάνανε

Τι να σχολιάσω ρε φίλε?Αυτόν που βρίζει?Άσε που και η απάντηση προπαγάνδα είναι…Αμέσως καταστολή όταν κάτι δεν σαρέσει ε?Τι έκπληξη?:!:

Αυτό που ήθελα να παρατηρήσω είναι ότι αν θέλουμε τα βιβλία ιστορίας να είναι σωστά πρέπει να ζητάμε να γράφονται όλα και κατ’ αντικειμενικό τρόπο.

Οπότε μάλλον άστοχο το σχόλιό σου για το τι θα γράψει ο Τούρκος ή ο Έλληνας, εκτός αν είσαι και εσύ της λογική “κάθε έθνος γράφει την ιστορία του κατά πώς το βολεύει”.

αφου ετσι την γράφει ομως. στις εδω τριγύρω χώρες ειδικά δεν πιστεύω οτι υπάρχει ενα ιστορικό γεγονός που να ταιριάζουν οι εκδοχές μεταξύ τους

χαχαχα τι καταστολή ρε υπάλληλε;;; Τράβα στην αλεξάνδρας για το μηνιάτικο.

Μιλάς κιολάς. Ουστ

Πέφτουν οι μάσκες των ναζί.

[B]Αρνητής του Ολοκαυτώματος ο Κασιδιάρης[/B]

Σε παραδοχή ότι είναι «αρνητής του Ολοκαυτώματος» προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, πυροδοτώντας σφοδρές αντιδράσεις από τις περισσότερες πτέρυγες της Βουλής.

Μπα τι μάσκες να πέσουν. Απλά ξέρουν καλά πλέον πως ότι και αν κάνουν θα έχουν την ψήφο αρκετών που τους θέλουν στην βουλή για να κάνουν φασαρίες. Δεν είναι τυχαίο που μέχρι σήμερα δεν έλεγαν κουβέντα για αυτά.

edit

http://news247.gr/eidiseis/politiki/kasidiarhs_arnhthhke_to_olokautwma_mesa_sth_voylh.2284457.html

Τα σχόλια που υπάρχουν εδώ είναι θεικά. Υπάρχει ένας τύπος μέσα προφανώς χρυσαυγίτης που προσπαθεί να δικαιολογήσει (αλλά και να υπερασπιστεί την ίδια στιγμή) την δήλωση του κασιδα. Πιο θεικό σχόλιο…

$YRIZA GAY PARADE Kalamata ? 4 hours ago

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ;
ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

Αλήθεια λέει, γεμάτη αναθέματα για τους εβραίους είναι η καινή διαθήκη.

Εγώ μια φορά περιμένω σχόλια Αμβρόσιου για Εβραίους και ολοκαύτωμα.

Αν οι 46000 Θεσσαλονικείς που πέθαναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί, είχαν χορέψει πρώτα τον χορό του Ζαλόγγου, ίσως να τους πίστευε και κανείς σήμερα.

αν δεν είχαν παραδώσει τα όπλα να δεις πόσο ωραία θα’ταν οι μέρες μας σήμερα.

Το είχα ξαναγράψει για τον “συνωστισμό” της Ρεπούση και όταν είχε προκύψει το θέμα πριν 6-7 χρόνια, όταν δεν είχαμε και τόσο σοβαρά προβλήματα και όλη η χώρα ασχολούνταν με αυτά:
To να ξέρεις να συγχωρείς και να συμφιλιώνεσαι είναι θεμιτό και ένδειξη μεγαλείου. Το να αρνείσαι γεγονότα και να προσπαθείς να “αμβλύνεις τις γωνίες” στην ιστορία είναι μαλακία, πράξη καρπαζοεισπράκτορα και επικίνδυνο.
Και οι Γάλλοι με τους Γερμανούς που έχουν πετύχει την πιό επιτυχημένη συμφιλίωση παραδοσιακών εχθρών στην Ευρώπη, δεν έβγαλαν από τα σχολικά βιβλία το πόσοι σκοτώθηκαν στο Verdun…

Ποιά παράδοση όπλων εννοείς; :-k

ξεκινάει από βα και τελειώνει σε ρκιζα.

Τελεια θα ηταν!!!

κόκκινη χούντα θα λεγόταν…