Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

“Αυτό σημαίνει ότι θα απολυθούν 2.850 εργαζόμενοι στη δημόσια ραδιοφωνία και την τηλεόραση. Η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει μετά το καλοκαίρι υπό νέο καθεστώς.”

χαχαχαχααχαχαχαχα :lol::lol: και με εργαζομενους που θελουμε φυσικα! α ρε Ελλαδαρα αθανατη!!

Το οποίο νέο καθεστώς θα έχει μονο Καλαμάτιανους. επίσης θα μπόρουμε να λέμε οτι σβήσαμε τους θολοκουλτουριαρηδες από την ΕΤ1.

Ας προτείνουμε και νέο όνομα τύπου ΥΕΝΕΔ.:slight_smile:

θα μας μείνει μονο το μεγκα με τον καμπουρακη. να μας λέει για τι κάλοι που είναι οι καναδικες εταιρίες και τι λέρες ειναι οι ελληνες βλάχοι.
και στο τέλος του προγράμματος να λεει χορηγός, ελληνικός χρυσός…

2 κόμματα στηρίζουν το κλείσιμο της ΕΡΤ
το ξαναλέμε για να το εμπεδώσουμε. ΝΔ και η ναζιστική ΧΑ

χέρι χέρι η δεξιά

Μέσα σε ένα βράδυ 2.000 άνεργοι…τι να λέμε τώρα…

Αυτο ειναι το μεγαλο κακο της υποθεσης. Απο το 1981 και μετα εγινε “κομματοπλοιο” βολεματος πολλων αποχρωσεων (κυριως πρασινου/μπλε φυσικα), με παρα πολλους αργοσχολους δημοσιογραφους που απλως εμφανιζονταν σε μισθολογικες λιστες και με σπαταλες που σε μια σοβαρη χωρα θα ειχε επεμβει εισαγγελεας*. Το να συρρικνωθει ειναι σωστη κινηση αλλα δυστυχως μαζι με καποια ξερα, θα καουν ολα τα χλωρα για να μεινουν απλως λιγοτερα ξερα.

Κριμα για τα ατομα που δεν εχουν ακρες για να παραμεινουν και θα χασουν τη δουλεια τους απο τους βολεμενους συνδικαλιστες και “καλαματιανους”.

• Υπερογκες προσφορες για Champions League, εκπομπες Βαξεβανη με διαστημικο budget, εκπομπες του συμπαθεστατου κατα τ’αλλα Σπυρου Παπαδοπουλου, κατι διοργανωσεις βραβειων του κωλου, Eurovision και πολλα αλλα.

ΥΓ. Παραλληλα θα ηθελα να κοπει και οποια μορφη κρατικης βοηθειας στα ιδιωτικα καναλια βεβαιως

Τερίν☀ ‏@katerinapalou 3m
Αυτοι που κλεισανε την ΕΡΤ μια μερα πριν τη σκουπα ειναι Γαυροι, ξεκαθαρα!!!

Προφανώς όλοι όσοι έχουν ή είχαν πράσινες και μπλέ άκρες έχουν φροντίσει να χτίσουν το μέλλον τους σε κάποια άλλη υπηρεσία, όπου τους προτείνει το εκάστοτε βίσμα. Αλλά πόσοι πια είναι αυτοί; Οι υπόλοιποι εργαζόμενοί αγγούρι φυσικά, μέσα σε ένα βράδυ.

Διαβάζεις και εσπρέσο εκτός από γάβρο, αγγίζεις ακαδημαϊκά επίπεδα.

Καλως τον αρχιδογλειφτη του Τρακη, που ομως κανει και κανα like στον Βαξεβανη για να το παιξει και αντικονφορμιστης. Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3-jdo165E2Y

σου προκάλεσε στύση το ποστ που μόλις έκανες?

θα σε περάσει ένα χεράκι ο Πρόεδρος αύριο και εσένα, θα Χορέψεις

καλα τι καπνιζουν αυτοι στη κυβερνηση? σουταρουν τα βυσματα τους στο δρομο?

αποτι φαινεται θα χουμε εκλογες πολυ συντομα…

Εχει πολυ πλακα η υποθεση. Βλεπω κοσμο που για χρονια εβριζε την κρατικη τηλεοραση να κλαιγεται και εχω πεθανει…

Μπορεί να μη συνδέονται τα δύο ξέρω γω; Τι σχέση έχει μια αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική απόφαση που απ’ όσο ξέρω δεν έχει και προηγούμενο σε άλλη δημοκρατική χώρα με το αν πρέπει ή δεν πρέπει να αναδιαρθρωθεί η δημόσια τηλεόραση;

Γιατί είναι αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική;

(δεν έχω προλάβει να διαβάσω ειδήσεις, ειλικρινά το έχω απορία-αν υπάρχει κάποιο λινκ)

Αυτή όμως είναι η ΝΕΤ που λες. Όχι η ΕΤ1. Έχω (προφανώς) χάσει επαφή με ελληνική τηλεόραση, αλλά η ΕΤ1 είχε αρκετό ποιοτικό πρόγραμμα και με χαμηλό budget από ότι θυμάμαι.

crabsody δεν γρφω ποτε σε αυτο το thread γιατι κυκλοφορουν ατομα σαν εσενα.Αν βρισκεις οτι το θεμα ‘‘εχει πολυ πλακα’’ και αν ‘‘εχεις πεθανει στο γελιο’’ εισαι επιεικως [B][I][U]βλακας[/U][/I][/B].

Επειδη ολοι εχουν καταλαβει τι ρολο βαρας δεν προκειται να σου απαντησω οτι κι αν γραψεις,απλα ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου.Και για να μην αναρωτιεσαι οχι δεν ειμαι εργαζομενος στην ΕΡΤ,ουτε δημοσιος υπαλληλος.

Δηλαδή… (λυγμός) … τέλος και ο … (κόμπος στο λαιμό) Χαζογεωργίου;;;;

οταν σου λεει κλεινει η ερτ σου λεει κλεινουν και τα 3 καναλια,αλλα και τα ραδιοφωνα,οχι μονο η ΕΤ1