Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Γιατί η πτήση του Σταυρίδη δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται: http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/thn_paraithsh_toy_proedroy_toy_taiped_zhthse_o_stoyrnaras.2374474.html

:lol::lol::lol:

«Είχα έρθει για μία ημέρα στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψω την πώληση και θα έφευγα την επομένη τα ξημερώματα με μια πτήση που είχε στις 5.20, δηλαδή θα ξυπνούσα στις 4 τα χαράματα. Ο κ. Μελισσανίδης όμως, ο οποίος πήγαινε στη Γαλλία, μου πρότεινε να με πάρει μαζί του για να με διευκολύνει. Είχε την καλοσύνη να με αφήσει στην Κεφαλονιά, όπου και έκανε ανεφοδιασμό και έτσι δεν ταλαιπωρήθηκα και γλίτωσα και μια μέρα»

Τόσο απλό… [-X

…όσον αφορά στην επίμαχη φωτογραφία με την αεροσυνοδό, με την οποία πόζαρε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Κεφαλονιά, ο κ. Σταυρίδης αποκάλυψε ότι την προώθησε κατά λάθος σε τοπική εφημερίδα μέσω email.

:lol3::lol3::lol3: θεέ μου είναι και ηλίθιοι!!

«Ο κ. Στουρνάρας ήταν παρόν στις υπογραφές για την πώληση του ΟΠΑΠ. Μετά, καθώς τρώγαμε ένα [B]καναπεδάκι[/B], με ρώτησε ο κ. Μελισσανίδης πως θα επέστρεφα στην Κεφαλλονιά. Είπα με το αυριανό αεροπλάνο και μου πρότεινε να με μεταφέρει. Αν είναι δυνατόν να ενημέρωνα τον κ. Στουρνάρα»

Πρέπει να καταλάβει το κράτος ότι με την τιμή του εισιτηρίου στο 1,40 (αλήθεια γιατί πουθενά δεν βρίσκουμε εισιτήριο με 1,20;; ) δεν πρόκειται κανείς πιτσιρικάς άνεργος ή φοιτητής να μπορέσει να το αγοράσει. Η ανεργία είναι στο 27% τι δεν καταλαβαίνουν; Εγώ πάντως πολλές φορές το κόβω ποδαράτο-αν μπορώ βέβαια- αλλιώς προτιμώ να πάρω αυτοκίνητο.

Ρε μην πληρώνετε 1,40 σα παπάρες, κάντε μια αναπάντητη στον τίγρη να σας πετάξει όπου θέλετε !

Μη λεμε μαλακιες τωρα…Στον καιρο της σημερινης κρισης το δικαιο ειναι οι ανεργοι να μην πληρωνουν φραγκο στα ΜΜΜ.(Το ιδιο και οι αποροι)

Σωθηκες φιλε…ποιος εχασε την λογικη για να την βρουν οι καρναβαλοι που μας “κυβερνανε”

Κοστολογουν τη ζωη μας με 1,40 ευρω… Ολο το περιστερι ξερει το ποιον του ελεγκτη…
Καθαρματα θα πληρωσετε…

μαλιστα

ειμαι ο μονος που το βλεπω παραλογο?

Οπως ποσταρε κι ενας γνωστος μου στο FB (και επεσαν να τον “ξεσκισουν” καποιοι…) η παραπανω εικονα εχει κοινα με αυτη:

Τεράστια ομοιότητα οι δυο εικόνες, άλλωστε οι ελεγκτές πέφτουν θύματα ενός οργανωμένου πογκρόμ από το κράτος και στερούνται πρόσβαση σε βασικές κοινωνικές υποδομές.

Να προτείνεις στο φίλο σου να ανεβάσει την επόμενη φορά εικόνα ενός εσταυρωμένου και να αφήσει την εύρεση ομοιοτήτων στους δυνατούς λύτες (hint: ταιριάζει και με το νέο άρθρο του Τζήμερου, με τίτλο “Σταυρώστε τον Σταυρίδη”).

Όχι ευτυχώς δεν είσαι ο μόνος…

• 1 :!:

Αφου το ξερει το ποιον του ολο το Περιστερι γιατι δεν ειχε φαει 2 μπερταχια ξυλο πριν πουλησει τσαμπουκα και στον 19χρονο?

ε ειναι αδίστακτοι οι άνθρωποι λεμε ρε!

πηρε πίσω την απόφαση πως παίρνει πίσω την αρχική του απόφαση . απο σήμερα και οι 5 γιατροί χωρις αντικατασταση ειναι εκτός του Πανεπιστημιακου.!
όποιος πάθει τροχαίο ή εγκεφαλικό σε , λαρισα, τρικαλα, καρδιτσα, βολο, κατερινη, ακόμη και λαμια, θα πηγαίνει θεσσαλονικη λέει!! (μέχρι να βάλουν αντικατασταστες…)
ακόμη και μια μέρα να κανει η αντικατασταση(ποιος πιστεύει οτι θα κάνει τοσο…) θα κινδυνεύσουν ζωές.

δεν έχουν αφήσει τιποτα όρθιο . ούτε πετρουλα δεν θα μείνει στην θέση της με τους επικινδυνους

Γενικά, η ομαδοποίηση και η συλλογική ευθύνη, είναι έξω από τις αντιλήψεις μου.
Και νομίζω πως για όσους θεωρούν τους εαυτούς τους αριστερούς, ισχύει το ίδιο.

Η συμπεριφορά του καθενός που θεωρεί πως έχει την παραμικρή μορφή εξουσίας είναι άλλη εντελώς συζήτηση.
Γενικά σαν λαός τα χρόνια της κρίσης, έχουν βγει στην επιφάνεια όλα τα αποκρουστικά χαρακτηριστικά μας, που τα προηγούμενα χρόνια γίνονταν “χαριτωμένα ανέκδοτα” (“να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα” κ.α.).

@Crimson, ο Άδωνις, ο Μητσοτάκης και ο Αθανασίου πήραν τα συγκεκριμένα υπουργεία σκόπιμα, για να εφαρμόσουν τις πλέον ακροδεξιές πολιτικές. Δεν είναι χαζοί, φασίστες είναι (το ένα βέβαια προϋποθέτει το άλλο, αλλά τέλος πάντων δεν το κάνουν από άγνοια, αλλά από πεποίθηση!).

ΥΓ: Σώτη, ο καθρέφτης του μέσου Έλληνα…

Ο Μητσοτακης για ποιον ακριβως λογο χαρακτηριζεται ως φασιστας;

Για αυτούς που τους τοποθέτησαν παει ο χαρακτηρισμός.
Οτι οι 2 στους 3 που ανέφερα, μπορούν να χαρακτηριστούν ετσι, ειναι τυχαίο.

για να ξυπναμε λιγο, με ενα γρηγορο ψαξιμο στο νετ βρισκεις οτι πατεραδες η παππουδες μητσοτακη, παγκαλου, κεδικογλου, σημιτη κ.α ηταν δωσιλογοι η εμμισθοι συνεργατες των ναζι και ο αλλος αναρωτιεται γιατι λεμε τον μητσοτακη φασιστα, οτι να ναι

και ελεος με τους ελεγκτες, εδω εχουμε και περιστατικα ξυλοδαρμων για ενα τικετ εκτος απο τη γνωστη τραγωδια και καποιοι εδω μεσα τους περνανε για “εργαζομενους”!!