με το σκηνικο στα εξαρχεια και τον ιδιοκτητη του pet shop
τι εχει παιχτει?
παιχτηκε και στα δελτια
αλλα μοιαζει για μεγαλη μουφα!
με το σκηνικο στα εξαρχεια και τον ιδιοκτητη του pet shop
τι εχει παιχτει?
παιχτηκε και στα δελτια
αλλα μοιαζει για μεγαλη μουφα!
αναμεσα σ ολα τ αλλα…
Αν θέλετε μπορούμε να μαλώνουμε επ αόριστον για το ποιός γέννησε τη ΧΑ ή για το ότι και το άλλο άκρο μια από τα ίδια είναι. Μπορούμε όμως και απλά να τελειώνουμε όλοι μαζί με την φρικτή αυτή συμμορία. Διαλέξτε. Εγώ διαλέγω το δεύτερο.
@angel7: Aν και συμφωνώ με τα όσα γράφουν οι Εξαρχειώτες για τις σέρβικες σημαίες και από χρόνια γκρινιάζω για τα κολλητηλίκια με τους Delije, είμαι της άποψης πως όλα αυτά πρέπει να μείνουν μακριά από τον Θρύλο, το Καραϊσκάκη και το ΣΕΦ.
Βέβαια αν βλέπαμε οργανωμένο μπάσιμο της ΧΑ σε συνδέσμους με στόχο στρατολόγηση κλπ. εκεί το πράγμα θα άλλαζε…
Πόσο μάλλον αν φαινόταν πως αυτό μεθοδεύεται από τον χοντρό…
Δεν ξέρω αν γίνεται, έχω ξεκόψει με συνδέσμους από μικρή ηλικία βλέποντας άλλα που δεν μου άρεσαν (άσχετα με πολιτική, καπέλο σε εισητήρια κλπ.).
Πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να διχαστεί ο κόσμος μας και να δώ αύριο να σφαζόμαστε και στα γήπεδα μεταξύ μας.
Δεν είμαστε ούτε η St Pauli ούτε η Lazio, είμαστε ο Ολυμπιακός, ας κρατήσουμε την ομάδα πάνω από την πολιτική και ας παραμείνουμε ενωμένοι στο γήπεδο αναγνωρίζοντας πως μπορεί να έχουμε διαμετρικά αντίθετες πολιτικές απόψεις.
Σε όλη μας την ιστορία αυτό ίσχυσε άλλωστε, δεν νομίζω οι Ανδριανόπουλοι και ο Μουράτης να ψήφισαν ποτέ το ίδιο κόμμα, αλλά ίδρωσαν την ίδια τιμημένη φανέλα.
και το σχολείο το άφησες μικρός, ούτε για τις εκεί στρατολογήσεις έχεις ακούσει τίποτα?
άρες μάρες κουκουνάρες mule, μπορείς να γράψεις όσα σεντόνια θέλεις για το παρεξηγημένο tea party, να μας εξηγείς γιατί ο Μηλιός θα σου πάρει το σπίτι ή να αναρωτιέσαι γιατί η Ντόρα “απολογείται” (και καλά) αλλά το θέμα εδώ είναι σοβαρό (και δεν έγινε χτες, κάποιοι φωνάζουνε δεκαετίες πριν “πέσουν οι μάσκες”) και το τι θα κάνει/πάθει ο θρυλος μας ελπίζω να είναι αδιάφορο και σε άλλους, [B]ο φασιστας δίπλα μας είναι πρώτα φασίστας και μετά ολυμπιακός[/B] ότι και να λες …
αλλά μη χαλαστούμε σήμερα, έχουμε και κρίσιμο ματς στο Αγρίνιο και δε πρέπει να διχαστούμε [-X
σε άλλα νέα:
[SPOILER][/SPOILER]
εγω αυτο ακριβως βλεπω παντως
προσωπικα εχω να πατησω στο καραισκακη 3 χρονια γιατι δε γουσταρα τις φατσες που εβλεπα διπλα μου και να μου κανει κουμαντο στο τι θα φωναξω ο καθε καραγκιοζης εμμισθος του πικουλα
και στο σεφ παω μονο σε ματς που δε μαζευουν πολυ κοσμο για τον ιδιο λογο.
και ουτε θεωρω καποιον “αδερφο” μου επειδη ειναι ολυμπιακος, αυτα ειναι για λοβοτομημενους.
Συμφωνω βεβαια οτι στο γηπεδο πας να δεις 2 ωρες μπαλιτσα και οχι να πλακωθεις για τα πολιτικα . Γι αυτο το λογο οπως εγω δε παω στο γηπεδο με το σφυροδρεπανο, ετσι δεν ανεχομαι κι απο τα φασιστακια να μου ρχονται με τους αετους και τις νεκροκεφαλες των ναζι. Μεχρι και τον δαφνοστεφανωμενο εκοψαν προπερσι στο φιλικο με τον Ερ. Αστερα για να κοτσαρουν διπλα το σημα των σερβων
ειμαστε οφ τοπικ ομως, μαλλον θα πρεπε να το χα ποσταρει στο θρεντ της ομαδας
όποιος δε βλέπει τη σχέση του χοντρού με την χα ή εθελοτυφλεί ή έχει iq σαν του μπους.
μια βόλτα ,οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, έξω από την ιάσωνος αρκεί.
Ο ολυμπιακός να κερδάει και να πα να γαμηθεί ο φύσσας
… και το Αιγάλεω γαμώ το φελέκι μου,… και το ΑΙΓΑΛΕΩ!
Ο χελάκης ας τσεκάρει πρώτα ποια κωλοεφημερίδα προμοτάρει κάθε μέρα στο site του sport-fm. χέσε μας ρε χελάκη δλδ έλεος…ψήσε εκεί κανάν υπάλληλο σου να υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας. στους αλαφούζο/κοντομηνά δεν ανήκει η εφημερίδα και ο σταθμός ; εφοπλιστές αντίφα ltd
στενές σχέσεις με τη χ.α. έχει και η πράσινη διοίκηση φυσικά…παλιότερο άρθρο αλλά αξίζει να το διαβάσετε http://ypoptomousi.wordpress.com/2013/03/07/%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84/
Δεν ξερω τι ανθρωπος ειναι,τι πολιτικες αποψεις εχει,δεν ξερω ποιους προμοταρει και για ποιον δουλευει.Διαβασα το κειμενο,μου φανηκε σωστο και ειπα να το ποσταρω.Αυτα για να μην παρεξηγηθω.
καλά δεν σε παρεξηγώ
απλά τώρα ξαφνικά έγιναν όλοι αντιφασίστες. Και ο Δένδιας τέτοιος δηλώνει :!:
Η Χ.Α. δεν ειναι κομμα.Ειναι τραμπουκοι και εσχατως δολοφονοι.Δεν με ενδιαφερει τι ψηφιζει ο καθε μπετοβλακας της 7.Αφου δεν ντρεπονται οι ιδιοι εγω τι να κανω.Ο Μουρατης δουλευε το πρωι και το απογευμα προπονηση.Φασιστας δεν ηταν σιγουρα παντως.Ο Ανδριανοπουλος δεν ηταν παλι.Η ανακοινωση του Porto Leone ειναι εμετικη οσο δεν παει.Οταν δολοφονηθηκε ο Γρηγοροπουλος παλι ηταν τελευταιοι οι οργανωμενοι στην αντιδραση τους.Τωρα πεθανε γαυρος,Πειραιωτης μοκο παλι.Οι Bukaneros της Rayo Vallecano εχουν γεμισει το ιντερνετ,εμεις τιποτα.
Αντιφασιστικη η κερκιδα μας δεν ειναι ουτε με σφαιρες,φιλοφασιστικη σιγουρα και δεν ξερω μην γινει και αμιγως φασιστικη αφου ολοι οσοι μιλανε εναντιον των κεφαλιων ομαδας και οπαδων αρπαζουν και τις ψιλες τους.
Και οχι.Αφεντικα και εργατες δεν ημαστε το ιδιο ρε μπετοστοκοι του Πορτο Λεονε.
Αναθεμα ρε ζωα αν εχετε δουλεψει μια μερα και αν εχετε κατεβει σε μια γαμημενη πορεια να φατε τα χημικα και το ξυλο αυτων που προστατευουν τα αφεντικα σας.
ΖΩΑ!
Edit : Nα ξεμπαναρω damnation να μας πει για τον 27χρονο μπατσο που εφαγε τοσο ξυλο που τελικα πεθανε ?
Κάντο μόνο ενημέρωσε τον ότι η γενιά των 700 ευρώ έχει ψοφήσει εδώ και κάμια 3ετία και όποιος παίρνει τόσα πλέον είναι πλούσιος. Έτσι για να κάνει και αυτός το update του ρε αδερφέ
Κανονικά θα πρέπει να πέσει μποικοτάζ σε οσφπ,πάο,άεκ, πάοκ . οι ιδιοκτητες των ΠΑΕ αυτών κάνουν μπιζνες με την κυβέρνηση . ειδικά μαρινάκης και αλαφούζος αβαντάρουν ξεδιάντροπα την χ.α.
Mε έπιασες mindcrime, το άφησα και το σχολειο πολύ μικρός γιατί “δεν τα 'παιρνα τα γράμματα” και αυτό φαίνεται από όλα μου τα ποστς που είναι ανορθόγραφα, ασύντακτα και πάντα σε greeklish! :roll:#-o
Mια και δεν είσαι ούτε εσύ πιτσιρικάς πάντως θα ήθελα να μου πεις ποιός στρατολογούσε και σε τι στα σχολεία το 1990 που εγώ τέλειωσα το λύκειο…
Κρίμα που δεν κατάλαβες αυτό που καταλαβαίνει ο Angel7 από κάτω -μάλλον είχες απλά ανάγκη να με χλευάσεις γενικότερα για τα όσα γράφω, καταλαβαίνω τον φόβο σου μην ξεκινήσει και στην Ελλάδα κανένα Tea Party από γδαρμένους φορολογούμενους- πως στο γήπεδο δεν πάμε για να ζητήσουμε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από τον διπλανό μας.
Προφανώς δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που αυτός έρχεται για να προκαλέσει…
Ναι, δεν διαφωνώ πάντως με τίποτα από όσα γράφεις.
Αν αυτό καταλαβαίνεις από το ποστ μου εσύ ρε ζουγκλα… [-X
@Deathster:
Δεν χρειάζομαι ενημέρωση για το τι είναι η ΧΑ, τα ξέρω από όταν πολλοί εδώ που σκίζουν τα ρούχα τους δεν τα ήξεραν. Έστω και μόνο λόγω ηλικίας…
Θυμάμαι πολύ καλά περιστατικά που άλλοι εδώ ίσως αγνοούν όπως τον ξυλοδαρμό/από τύχη όχι φόνο του Κασούρη από τον “Περίανδρο” στην Ευελπίδων που αναφέρθηκε και σε κάποιο προηγούμενο ποστ.
Από πριν μπουν στην βουλή έλεγα πως θα έπρεπε να αντιμετωπίζονταν με βάση την αντιτρομοκρατική νομοθεσία γιατί για τρομοκρατική οργάνωση πρόκειται.
Αυτό που λέω απλά, είναι πως στο γήπεδο δεν πάμε “ψάχνοντας”. Ακόμα και αν ο διπλανός μας έχει κανένα τατουάζ με περικεφαλαίες κλπ.
Τώρα όποιος δεν γουστάρει να ασχολείται με τον Ολυμπιακό λόγω της κατάστασης της χώρας, δικαίωμα του. Έχει λογική και είναι σεβαστό. Ας σεβαστεί και αυτός πως κάποιοι θέλουμε να συνεχίζουμε να ασχολούμαστε.
Λατρευω το πως τα ΜΜΕ γυροφερνουν ως τιμητικη την ατακα της αστυνομικου που επιασε το Ρουπακια " Ε οχι και μαχαιρι". Δηλαδη μεχρι τα κλωτσομπουνιδια γαμουσε το θεαμα ε? Ηταν politically ciorrect αποπειρα δολοφονιας μεχρι να βγει το μαχαιρι
Mule δεν διαφωνω οτι λογω ηλικιας και μονο ξερεις και εχεις δει μερικα πραγματα παραπανω.
Tο τι σχολια εχεις κανει πραγματικα δεν θυμαμαι και δεν ειναι της παρουσης.
Το θεμα με τους φασιστες και την κερκιδα ειναι σαφες ομως.Τι θα κανεις/κανει/κανουμε αν αρχισουν
τα να πεθανουν οι Τουρκοι/μαυροι/κιτρινοι και βγουν και τιποτα σβαστιγκες μαζι με τα delije και τις
περικεφαλαιες ? Οτι και να θες κανεις εσυ ή ο οποιοσδηποτε σκετος Ολυμπιακος οι τυποι κανουν ανοιγματα
και εχουν και ολοκληρους συνδεσμους (οχι μονο σε εμας) δικους τους.Εκει τι κανουμε ?
Ρε συ Mule , μα είναι δυνατόν να μη σε ενοχλεί ο φασίστας επειδή απλά είσαι στο γήπεδο ; και όταν πιάσει δλδ την κουβέντα για το κομμούνι το φύσσα που καλά του κάνανε τι θα κάνεις ; θα αγκαλιάζεσαι μαζί τους στα γκολ του Μήτρογλου ;