ντάξει το ξέρω οτι κατα βάθος γουστάρεις να μου την λές αλλά κλάιν…
απλά να θυμάσαι οτι όλοι κάνουν λάθη. οτι ποστάρω δεν είναι επίτηδες προφανώς και ποστάρω από πολλά διάφορα site.αλλο που εσύ θεωρείς πιο αξιόπιστη σελίδα την σελίδα του ριζοσπάστη.
Ναι ρε μαν, το ξέρω, δεν είπα ότι ποστάρεις λινκς από κρυφοναζιστικά σάιτς για να κάνεις προπαγάνδα. Ανθρώπινο λάθος ήταν. Και γιατί τα κάνουμε τα ανθρώπινα λάθη; <Πάμε όλοι μαζί:> Για να μην τα επαναλαμβάαααανουμεεεεεεε.
Όσο για το Ριζοσπάστη, που ξέρεις, αν κάποτε το αποφασίσεις και δοκιμάσεις να διαβάσεις και απ’ αυτόν, έτσι γι’ αλλαγή ρε παιδί μου από τις δεκάδες “ειδησεογραφικές” copy-paste ιστοσελίδες που μάλλον διαβάζεις συνήθως, μπορεί και να εκπλαγείς από τη διαφορά στην εγκυρότητα.
Ε τότε σίγουρα θα το χεις παρατηρήσει ότι ο Ριζοσπάστης μπορεί να μην είναι “αντικειμενικός” ως προς το πώς σχολιάζει την επικαιρότητα, αλλά ούτε εντυπωσιοθηρία κάνει με πηχυαίους “ζουμερούς” τίτλους, ούτε ειδήσεις κατασκευάζει…
“ζουμερούς” τίτλους όπως λές ισχύει οτι δεν κάνει.τώρα για το αν κατασκευάζει ειδήσεις, ε δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος.για κάποια θέματα πάντως τον θεωρώ αρκετά αξιόπιστο.
Εεμείς οι δύο μπορούμε να παίζουμε πανεύκολα για ώρες την κολοκυθιά αφού είσαι αρκετά έξυπνος άνθρωπος (αλλά και ξυπνητζής). Ξέρεις και ξέρω όμως πως δεν ήταν μόνο αυτοί. Ήταν και άλλοι μέσα σ’ αυτούς. Αλλά ουπς, είπα την απαγορευμένη για το “χώρο” λέξη
Α-Υ-Τ-Ο-Κ-Ρ-Ι-Τ-Ι-Κ-Η
(ρε αιδοία!)
Σε άλλα νέα,
“διατάραξη υπηρεσιακής ειρήνης κατά συναυτουργία”, η νέα εφεύρεση της κυβέρνησης για να σπάσει καταλήψεις και να συλλάβει μαθητές.
ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
Ποινή φυλάκισης 20 ημερών σε τρεις καταληψίες μαθητές
Με ποινή φυλάκισης 20 ημερών ο καθένας, τιμωρήθηκαν τρεις μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας που είχαν προχωρήσει σε κατάληψη του σχολείου, ενώ με ποινές 4 μηνών φυλάκιση ο καθένας τιμωρήθηκαν άλλοι τρεις εξωσχολικοί νεαροί, από το αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο της Λαμίας.
Και ‘‘ξαφνικα’’…ο Καιαδας θυμαται τους αριστερους παππουδες του…
Πρεπει να ειναι λιγαααακι αγχωμενο το πουλακι μου…
Βλεπω πηρες πραγματα απο τους παππουδες…
Πάλι καλά, δηλαδή, που μόνο ο “χώρος” ήταν που βγήκε μπροστά και έκανε ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ για τη marfin, ενώ όλοι εσείς πετάτε ακόμα χαρταετό για παρακρατικούς ή και… χρυσαυγίτες.
Που να μην έβγαινε, δηλαδή, να τα έλεγε, να δω τότε πόσο πολύ θα τόνιζες το “αυτοκριτική”.
Αλλά δεν πειράζει, σε λίγα χρόνια όλα αυτά θα ξεχαστούν, ευτυχώς ή δυστυχώς αυτός ο “χώρος” δεν έχει έντυπα όργανα ώστε να μεταφέρει τη μνήμη από γενιά σε γενιά, οπότε και αυτή η ιστορία θα αλλοιωθεί όπως τόσες άλλες.
Αν και δεν καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα στο να ξανανοίξουμε αυτό το θέμα, θα χαρώ να διαβάσω την ανάλυσή σου για το ποιοι αντιπαρατέθηκαν με το μπλοκ του κκε (μην ήταν όλοι ασφαλίτες-προβοκάτορες, μην ήταν απλός λαός που παρασύρθηκε), από ποιους ακριβώς περιμένεις αυτοκριτική και τι είδους αυτοκριτική θα (ήθελες να) είναι αυτή, με ποια διαδικασία, κομματική ή μη, εκανές τη δική σου αυτοκριτική και σε ποιο συμπέρασμα κατέληξες και ό,τι άλλο προαιρείσθε.
αυτοκριτική για το τυφλό μίσος για το κκε δεν έχει κάνει πάντως( βγάζω στην άκρη τις σαφέστατες και τεράστιες πολιτικές διαφορές). η φάση είναι “αθηναικές πινακίδες” . και προφανώς το κκε μια χαρά βολεύεται με το να θεωρεί πως όλοι οι άλλοι είναι προβοκάτορες, πράκτορες ή ηλίθιοι.στην ορθοδοξία αυτή η αυτοκριτική δεν πάει και πολύ μακριά…
Έντυπα όργανα δεν έχει ο χώρος, αλλά μια χαρά αποτυπώνονται κείμενα στο ίντερνετ και γενικά αποτυπωνεται η οπτική του.άρα θα περάσει η μνήμη.
Και φυσικά ο Σαμαράς αλωνίζει στους κωλαρίνους μας έτσι…
Υ.Γ. το ποστ δεν πάει στον λέπερ, αφορμή πήρα απλά από την απάντηση του.