Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Η πατσαβουρα στα δεξια οταν εκλεισε η ερτ δακρυζε on camera και εγκαλουσε την κυβερνηση και τωρα θελει να επιβληθει η νομιμοτητα…

Ευτυχως που στο νεο φορεα γινανε αξιοκρατικα οι προσληψεις :lol:

Χαίρομαι που αντιλήφθηκες την ειρωνεία :slight_smile:

Ευτυχώς που οι Αμερικανοί μας έσωσαν από τον ναζισμό με τρομερές απώλειες :lol:.

Ε ρε κομματόσκυλα…

Διαβαζω διαφορους χαρακτηρισμους για το ποια μπορει να ειναι η ταυτοτητα των εκτελεστων στο Ν.Ηρακλειο.

Γενιτσαροι, αναρχοαπλυτοι, χρυσαυγιτες, εντολοδοχοι, ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, μαφιοζοι, παρακρατος, νταβατζηδες, ΕΥΠ κλπ

Κι εγω να υποθεσω πως ηταν εκτελεστης απο το εξωτερικο, Μοσαντ, τρεχαγυρευοπουλος κλπ

Τι αλλαζει?

Το θεμα ειναι ποιος οφελειται απο το τι συνεβη.

Το θεμα ειναι να βρεθει το κινητρο αυτων που το εκαναν. Μεχρι στιγμης, μονο υποθεσεις κανουμε.

Επικίνδυνος τρομοκράτης-βομβιστής-μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 15Αύγουστος-πιθανότατα και πράκτορας της Μοσάντ επιτέθηκε σε λιμουζίνα που μετέφερε κλιμάκιο της Τρόικα. Ευτυχώς, από τη σφοδρότατη επίθεση του μηχανόβιου στο κλιμάκιο δε θρηνήσαμε θύματα και ανθρώπινες ζωές.

Να 'ναι καλά ο Θεός που προστάτευσε τους αθώους και ευυπόληπτους πολίτες.

http://www.thepressproject.gr/article/50852

Κι οπως φαινεται ετσι θα μεινει. Τρεχα γυρευε να βρεις ποιοι το εκαναν.
Με αυτο τον τροπο ομως, ολο και πιο πολυ ενισχυεται η αποψη πως ηταν απο το εξωτερικο.

Το βιντεο της εκτελεσης -που δυστυχως εχουμε δει οι πιο πολλοι εδω μεσα- δεν ξεκολλαει απο το μυαλο μου. Δεν μπορω να φανταστω τι ψυχολογια διαθετει καποιος που πυροβολει καποιον στο κεφαλι εξ’επαφης ακομα και οταν ο αλλος ειναι φασιστακι. Διοτι ουτε διαπληκτισμος υπηρξε ουτε τιποτα, Ουτε κανα επωνυμο ρεμαλι ηταν ο αλλος. Και ασχετως αν απεχθανομαι εντελως φασιστες και ρατσιστες, η εκτελεση αυτη ηταν απροσωπη. Εντελως.

το indymedia λεει για κατι πεσίματα στη λαρισα με μαχαιριά και πιστολιά απο χρυσαυγιτες… ελπίζω να μην είναι αλήθεια

φήμες για σύγκλιση των πολιτικών αρχηγών, πίεση για επιστροφή δημαρ στην κυβέρνηση καθώς αχνοφαίνονται οχι απλά μέτρα, αλλά κόψιμο και κάψιμο των πάντων πλέον. 3 μέρες αφότου ο πρωθυπουργός της καρδιάς μας έριχνε ατάκες λες και ήταν στο δελφιναριο…

Αυτη η ειδηση βγαζει ματι ετσι οπως την διαβαζω,
Καποιοι δειχνουν να ανελαβαν την ευθυνη για την εκτελεση των χρυσαυγιτων.
Η αποψη πως ηταν εκτελεστης απο το εξωτερικο και τρεχα γυρευε, συνεχιζει να υφισταται ωστοσο.
Προβοκατσια? Κατσε να διαβασω την προκυρηξη και βλεπουμε…
Βρισκω πως καποια σχολια εχουν ενδιαφερον και στα δυο λινκ που παραθετω.

Δεν ξέρω. Εμένα μου “βρωμάει” πολύ. Όλως τυχαίως μια [B]πρωτοεμφανιζόμενη[/B] οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για ένα χτύπημα που ήταν τελείως άκαιρο και παράλογο. Επίσης, μια ερώτηση. Το άρθρο αναφέρει “Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία διαπίστωσε ότι είναι αυθεντική η 18σελιδη προκήρυξη”. Πως μπορούν να καταλάβουν αν είναι αυθεντική ή όχι μια προκήρυξη από μια οργάνωση για την οποία δεν υπάρχουν πληροφορίες;

Η πιο άρτια και πολιτικά ορθή προκύρηξη οργάνωσης από τη 1 7Ν και μετά.

Δηλαδη εσυ εισαι αυτοματα σιγουρος για την υπαρξη της;;;

Η πιο άρτια και πολιτικά ορθή προκύρηξη οργάνωσης από τη 17Ν και μετά.

Αυτο ακριβως παρατηρησα και εγω.

Δε ξέρω αν αυτό το κείμενο είναι αληθινό ή όχι και ποιός το 'χει γράψει, αλλά η πολιτικοιστορική ανάλυση που περιγράφεται είναι εκπληκτική.

Βεβαια, υπαρχει και η αποψη του Βαξεβανη, που οντως οσα αναφερει τα παρατηρει ευκολα ο καθενας στο κειμενο.

http://www.koutipandoras.gr/47151/δημοσιογραφικό-άρθρο-προκήρυξη-προς.html

Ούτε τα προσχήματα πλέον.

Kάποτε η Ασφάλεια του Μανιαδάκη κυκλοφούσε τον δικό της Ριζοσπάστη, με απόλυτη επιτυχία μάλιστα. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

εδιτ: Και ω, τι περίεργο, η “ανάληψη ευθύνης” εμφανίστηκε παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου.

Ωραιο το editorial, μ’αρεσε