Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

δεν υπάρχουμε ρε.

http://www.zougla.gr/money/article/mas-eklepsan-en-psixro

Μια στιγμη να ανεβω στα συννεφα για να πεσω…

Nα μην έχεις καμία αμφιβολία πως είναι αλήθεια. Όσο ψάχνεις τέτοια θα βρίσκεις. Η μόνη διαφορά με αυτούς που καταγγέλουν τη συγκεκριμένη περιπτωση τύπου left.gr είναι στο ποιοί θέλουν να είναι αυτοί που θα ξοδεύουν τα λεφτά από τους φόρους σεισμοπαθών, ανέργων και ξεζουμισμένων.
Θυμίζω ως ενδεικτικό παράδειγμα, το ταξίδι του Τσίπρα στη λατινική Αμερική όπου χρειάστηκε να πάει μαζί του συνεργείο της ΕΡΤ για να “ταβήξει” τις βαθυστόχαστες δηλώσεις του. Στην εποχή του Youtube του Skype και του Dropbox, το να λειτουργεί η ΕΡΤ με όρους δεκαετίας '80 κρίθηκε απαραίτητο και απαιτήθηκε από έναν άνθρωπο 40 χρονών…

Οι σπατάλες μπορούν να σταματήσουν μόνο από ανθρώπους που είναι ιδεολογικά αντίθετοι στο μεγάλο και σπάταλο κράτος, που πιστεύουν πως “δεν υπάρχει δημόσιο χρήμα παρά μόνο χρήματα των φορολογούμεων”.
Αλλά αυτούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα οι μηχανισμοί της σπατάλης (Μπόμπολας π.χ. με τα πρωτοσέλιδα που ενημέρωναν τους Έλληνες πως το Tea Party στις ΗΠΑ είναι… “ακροδεξιοί”) έχουν φροντίσει να τους περιθωριοποιήσουν, να τους κατασυκοφαντήσουν και να τους κρατήσουν και εκτός βουλής.

Ας πληρώνουμε λοιπόν σαν μαλάκες μέχρι να μάθουμε.

Όπα μισό !!!
Δηλ. αν πληρόνω όλους τους φόρους μου κλπ, θα γλυτώνω από φιλελέδεςκαι τα σχετικά ?!!?!?!?!?!?

Κι εγώ που γκρίνιαζα και δυσανασχετούσα τόσο καιρό !!! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Η φαση ειναι επενδυσεις

Αν νιώθεις την ανάγκη να γλιτώσεις από τους “φιλελέδες” μάλλον εισπράτεις περισσότερα από το κράτος από όσα συνεισφέρεις μέσω των φόρων σου. Είσαι περισσότερο ή λιγότερο άμεσα κρατικοδίαιτος. :slight_smile:
Αν συνεισφέρεις περισσότερα από όσα λαμβάνεις, αργότερα ή γρηγορότερα θα νιώσεις κορόιδο και θα αρχίσεις να τα βρίσκεις με τους "φιλελέδες"
Μετρημένα κουκιά είναι…

αντε πάλι, πάμε αλλη μία… κάποιοι έχουν λίγα, κάποιοι πολλά και κάποιοι τίποτα, γι’αυτό λοιπόν όσοι έχουμε πχ δουλειά δίνουμε όχι για να πάρουμε πίσω ακριβώς τα ίδια αλλά για να πάρουν κάτι οι τελευταίοι που δεν έχουν τίποτα και γιαυτο θέλουμε πρόσβαση για όλους σε νοσοκομεία κτλ

το ότι υπάρχουν στρεβλώσεις στο σύστημα δεν έχει να κάνει, προφανώς πιέζεις (για να αλλάξει αυτό και όχι να το καταργήσεις τελείως ή να πας σε κοινωνία δύο τρίτων της αγαπημένης σου θάτσερ πχ) ώστε η προηγούμενη κατηγορία να έχει (έστω) στον ήλιο μοίρα, τι διάολο ρεσυ μόνο στα χαμένα πέναλτι του Φούνες, στις βολές του Πάσπαλι και στα αδέσποτα σου βγαίνει ευαισθησία?

Πνίγουμε παιδιά στο Αιγαίο, βασανίζουμε ανθρώπους σε αστυνομικά τμήματα και έχουμε και αυτές τις δηλώσεις …

Ασφαλώς και είμαι[B] αντικομμουνιστής[/B], έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω, δήλωσε ο [B]γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος [/B]μιλώντας την Παρασκευή στον Βήμα 99,5.

Ερωτηθείς για το θέμα της ρύθμισης που προέβλεπε τη [B]δυνατότητα απέλασης μεταναστών έπειτα από ψευδείς καταγγελίες[/B], είπε ότι η ρύθμιση αυτή [B]διασφάλιζε τα δικαιώματα των αστυνομικών και των λιμενικών που για 4-5 χρόνια θα έπρεπε να πληρώνουν δικηγόρους μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία.[/B]

Η ρύθμιση, που τελικά αποσύρθηκε, προέβλεπε ότι αν ο οικείος εισαγγελέας με προκαταρκτική εξέταση διαπίστωνε πως ο μετανάστης είχε κάνει ψευδή καταγγελία, τότε θα μπορούσε να απελαθεί, χωρίς να γίνει άλλη δικαστική διαδικασία.

[B]Ο κ. Μπαλτάκος συμπλήρωσε πως η ρύθμιση θα επανέλθει αργότερα[/B] έπειτα από διαβούλευση και με αλλαγές στο περιεχόμενο. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να καλυφθούν τα νώτα των αστυνομικών και των λιμενικών, για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους [B]χωρίς να γίνονται έρμαια ψευδών καταγγελιών[/B].

Ερωτηθείς εάν θα χαρακτήριζε τον εαυτό του αντικομμουνιστή είπε χαρακτηριστικά: «Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω».

Συμπλήρωσε ότι οι κομμουνιστικές ιδεοληψίες, που δεν έχουν επιτυχή εφαρμογή πουθενά, έχουν ταλαιπωρήσει την χώρα.

Χριστιανόπληκτοι ανοργασμικοί δικηγόροι πλούσιων οικογενειών που βλέπουν κομμουνιστικά φαντάσματα στην διοίκηση της χώρας. Τιγκάραμε στους φασίστες.

Ο Μπαλτάκος , μεταξύ άλλων, ήταν νομικός σύμβουλος στην ΕΠΑΕ ( τα χρόνια που έκαναν κουμάντο Μελισσανίδης, Βαρδινογιάννης ) . Παράλληλα ήταν δικηγόρος και των Γιαννακόπουλων(στην ΚΑΕ).

Κοίτα να δεις που οι πλούσιοι προσλαμβάνουν φασισταριά :slight_smile:

Όσο και απολίτικ να θεωρώ ότι είμαι, δεν μπορώ να μην αντιδράσω με αυτό το έκτρωμα ανθρώπου που είναι Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης (πόσα καντήλια να κατεβάσω δε ξέρω…) και δηλώνει [B]Αντικομμουνιστής [/B]εν έτη 2014…ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ?
Δεν τρελάθηκα τόσο πολύ ούτε με τους ψευτοπαπάρες της ΧΑ ούτε με χίλιες δυό μαλακίες που έχω δεί και ακούσει τα τελευταία χρόνια όσο με αυτόν τον απίστευτο τυπάκο, σήμα κατατεθέν της μαλακίας που μας δέρνει…πολιτικό ψόφο ρε κακομοιράκο ανθρωπάκο, γαμώ την γενιά που σε γέννησε και γαμώ τη γενιά που σε ψήφισε…ΗΜΑΡΤΟΝ

Άντε μακάρι να επιστρέψει η διάταξη αυτή για να δουλέψει η δικαιοσύνη ! Μπαίνει ο πούστης ο λαθραίος ο παράνομος στην παραδεισένια χώρα μας ; Πας τον ξυλοφορτώνεις. Σου κάνει καταγγελία ; Ο εισαγγελέας αποφασίζει πως ο αστυνομικός είναι όργανο της τάξης. Άρα ; Έχουμε ψευδή καταγγελία. Άρα απέλαση… Ο έλληνας ορθόδοξος μπάτσος τώρα θα πάρει το αίμα του πίσω :slight_smile:

Ελλάς Ευρώπη Διαφωτισμός!

Να του ευχηθούμε να πεθάνει σύντομα… ως αντικομμουνιστής; Ή δεν είναι πολίτικαλι κορέκτ;

Για όσους αμφέβαλαν (και ψήφιζαν κιόλας μερικοί…) για το πόσο φασισταριό είναι ο ίδιος ο Αντωνάκης και το κόμμα του.

Επειδή ακριβώς οι ευαισθησίες μου είναι τίμιες και δεν είναι επιλεκτικές θέλω να παραμείνουν ιδιωτικές και -το κυριότερο- εθελοντικές.
Κανένας δεν με έπιασε από το σβέρκο για να ταϊσω και να ποτίσω αδέσποτο, ούτε και για να το μαζέψω από το δρόμο σπίτι μου. Για την ακρίβεια οι νόμοι του κράτους που -υποτίθεται- φροντίζουν για αυτά, συστηματικά δεν τηρούνται. Άλλη μία αποτυχία του κράτους.
Αντίθετα, τα χρήματα που καταναγκάζομαι να πληρώνω σε φόρους (που δεν αφορούν μόνο τα πραγματικά μου εισοδήματα αλλά και… πλούτη που η εφορία θεωρεί πως έχω με βάση διάφορους αυθαίρετους υπολογισμούς (Αντικειμενικές αξίες 2007), το κράτος θα τα σπαταλήσει πρώτα και κύρια για την παρτάκλα αυτών που το λυμαίνονται και δευτερευόντως στα πελατάκια τους που τους δίνουν την εξουσία. Στη δημοφιλέστατη κατηγορία των ενστόλων, που θα τα πάρουν λέει και τον Μάιο μία εβδομάδα πριν την κάλπη.
Πες μου τι δεν καταλαβαίνεις;

Matia και εγώ δηλώνω αντικομμουνιστής εν έτει 2014!

Αυτό ούτε με καθιστά φασίστα, ούτε με ταυτίζει με τον Μπαλτάκο και του ομοίους του -με τον οποίο με χωρίζουν πολλά περισσότερα από όσα χωρίζουν έτσι και αλλιώς έναν άρρωστο γαύρο με τον νομικό σύμβουλο της ΚΑΕ “Εξασφύριχτος” στα χρόνια που αλώνιζε στον ΕΣΑΚΕ και τρώγαμε αγωνιστικές “κεκλεισμένων” στο ΣΕΦ αν κάποιος στο κυλικείο ρεύτηκε…

Ο Μπαλτάκος είναι γνωστός ακροδεξιός που κομπάζει για την μανιάτικη καταγωγή του (κοινή με πολλά μέλη της ηγετικής ομάδας της ΧΑ) γράφει μυθιστορήματα για την αρχαία Σπάρτη όπου εκθειάζει την κολλεκτιβίστικη και αυταρχική της κοινωνική οργάνωση κλπ.
Ο μόνος λόγος που δεν είναι στην ΧΑ είναι πως είναι πιό πονηρός και θέλει εξουσία!

Εγώ πάλι πιστεύω στην ατομο, την ελευθερία του και την μοναδικότητα του ως κύριο χαρακτηριστικό μίας κοινωνίας.
Πιστεύω στην ιδιοκτησία και στον μη καταναγκασμό.
Eκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιστεύουν σε αυτά και όλοι τοποθετούμαστε απέναντι και ενάντια στον κομμουνισμό.
Είμαι αντικομμουνιστής γιατί αν δεν ήμουν, θα ήμουν ασυνεπής απέναντι σε όλα αυτά που πιστεύω.

Αντικομμουνισμός δεν σημαίνει “θέλω να ξανανοίξει η Μακρόνησος και η Γιάρος”. Ή τουλάχιστον δεν το σημαίνει εξ ορισμού, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κάτι τύπους σαν τον Μπαλτάκο!
Αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ, μπορείς να είσαι αντικομμουνιστής από πολύ διαφορετική αφετηρία και δεν είναι καθόλου απαραίτητο πως θα είσαι ίδιος ή σύμφωνος με όποιον άλλο δηλώνει αντικομμουνιστής.

Στην ουσία της παπαριάς που πήγαν να περάσουν με τον νόμο αυτό τώρα:
Eίναι ξεκάθαρο πως πήγαν να περάσουν μία εκφοβιστική διάταξη με σκοπό να αποτρέπουν τους μετανάστες από το να καταγγέλουν περιστατικά κακομεταχείρισης τους από λειτουργούς του κράτους!
Δεν καταλαβαίνω γιατί διαφορετικά θα έπρεπε αφού ο νόμος προβλέπει την “ψευδή καταμήνυση” να υπάρχει μία ειδική διάταξη που να αυξάνει σημαντικά το κόστος για την μηνυτή (απέλαση) σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποδέιξει τους ισχυρισμούς του και αυτό να ισχύει επιλεκτικά για μία κατηγορία μηνυτών που μπορούν να αποτελέσουν το αντικείμενο απέλασης (αλλοδαποί).
Πά;λι καλά που υπήρξαν αντιδράσεις και μέσα από την κυβέρνηση και δεν πέρασε αυτό το τερατούργημα!

ακόμα και να φτάσω στο σημείο να δίνω περισσότερα από όσα λαμβάνω (μακάρι) δεν παίζει να νιώσω κορόιδο … ίσος γιατί δεν είμαι κοινωνικός κανίβαλος … ξέρω γω …
Μπορεί απλά να θεωρώ σωστό αυτό το σύστημα κι ας μην είμαι κρατικοδίαιτος, κι ας μην με συμφέρει αν το βάλω κάτω σε απόλυτα νούμερα … (αλλά μάλλον αυτό φαίνεται ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας σε μερικούς φιλελέδες … να δρα κάποιος κοιτώντας μόνο το συμφέρον του με βάση τα απόλυτα νούμερα)

Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να χρησιμοποίησες το παράδειγμα με το αδέσποτο…

Βλέπεις; Ξεκινάς μία υποθετική πρόταση με “ακόμα και να”.
Αν δεν βρεθείς να ξεζουμίζεσαι για τους κηφήνες, είναι εύκολο να λες θεωρητικά πως βρίσκεις αυτό το σύστημα δίκαιο και όποιος αντιδρά είναι “κοινωνικός καννίβαλος” και άλλα χαριτωμένα για το “πως συνεισφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο” που μας μάθαιναν να γράφουμε στα σοσιαλιστικά μπουρδέλα σχολεία μας!
Όταν φτάσεις Guardian -που σου το εύχομαι ολόψυχα- να γαμιέσαι στη δουλειά για να βγάλεις ένα ανώτερο του μέσου εισόδημα μέσα σε δύσκολες συνθήκες και έρθουν ο Στουρνάρας και ο Θεοχάρης και όλοι οι κρυφομπολσεβίκοι να σου πάρουν πάνω από το μισό για να το μοιράσουν στους φονιάδες του Φαρμακονησίου, στα ΜΑΤ, την ομάδα ΔΙΑΣ, διάφορους καραβανάδες που ξύνονται και ακούς και τον συριζα να φωνάζει γιατί δεν συνεχίζουν να παίρνουν από το προϊόν των κόπων ΣΟΥ και οι αγάμητες θυγατέρες (που ψηφίζουν όμως…), έλα να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις για το τι είναι και σωστό και ήθικό, για το ποιοί είναι οι πραγματικοί καννίβαλοι και ανθρωποφάγοι και για το τι προάγει την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα σε μία κοινωνία.

Ο Mindcrime το ανέφερε. Όπου αδέσποτα, σκυλιά, βάλε αδέσποτους ανθρώπους, μετανάστες, άστεγους, το ίδιο είναι για την ουσία αυτού που γράφω. Πόσο πιο αποτελεσματικά θα μπορούσαμε να τους βοηθάμε μόνοι μας οργανώνοντας την αλληλεγγύη μας χωρίς το κράτος μεσάζοντα να ακολουθεί “αναδιανεμητικές” πολιτικές σε όφελος των πιο δυναμικών συντεχνιών που φέρνουν φηφαλάκια και διεκδικούν μερίδιο στις τσέπες μας. Σε βάρος αυτών που έχουν πραγματικές ανάγκες και θα μπορούσαμε να βοηθάμε.

ωραίο σεντόνι πάλι, ευχαριστούμε…
κάποιοι λοιπόν το κάνουν αυτό για να πάρουν ένα κατώτερο του μέσου όρου εισόδημα…

Η οργουελική γλώσσα τύπου “1984” έχει γίνει πολύ της μόδας τώρα τελευταια. Αυτό που υποτίθεται οτι δεν θα περίμενε κανείς, είναι η συστηματική υιοθέτηση και χρήση της από τους φιλελεύθερους (:lol:). Ειδικά ο χαρακτηρισμός “κρυφομπολσεβίκοι” για τους επίσημους εντολοδόχους του τραπεζικού συστήματος και του ΔΝΤ στην Ελλάδα, οδηγεί αυτή τη “γλώσσα” σε νέα υψηλότατα επίπεδα νοηματικής λεξιπλασίας που συγκρίνεται άνετα με τις θεωρίες συνομωσίας και τα μπολυγουντιανά σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Σύμφωνα με τα παραπάνω, για να μπορείτε να τους ξετρυπώνετε με ευκολία να ένα τυπικό παράδειγμα κρυφομπολσεβίκου: κάνε κλικ [SPOILER]μετά το βελάκι απολιτίκ ηλίθιε :arrow:[/SPOILER] ------>:country:

ατυχια / ανικανοτητα / στ @@ μας / θα το διορθωσει η αγορα