Κανε προπονηση με αυτο (https://www.youtube.com/watch?v=NFR-ADakI-c ) για να σου φαινεται παιχνιδακι το νικνεημ μου! :lol:
O Βαλάντης προαναγγέλλει την κάθοδο του στην πολιτική αρένα.
Αφήνει δε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πολιτικός χώρος αυτός να είναι η Νέα Δημοκρατία με την οποία διατηρεί στενούς δεσμούς.
Ακόμα ένας άνθρωπος του πολιτισμού σε εγρήγορση.Άντε και γκεστ φωνητικά στους naer mataron.
Ως τις εκλογές προλαβαίνεις να φορμαριστείς!
Δεν πρόλαβαν και τον Σεφερλή, άρχισε πρωινάδικο!
Αυτό είναι το θέμα, δεν ξέρω αν προλαβαίνω :razz:
Μέχρι τότε περιμένω από σένα κι άλλες sensational προβλέψεις τύπου “μάγκες, μη σοκαριστείτε, αλλά τώρα στις εκλογές… βλέπω ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα” :!:
Για εκλογή προέδρου 180 δεν χρειάζονται;
Μήπως οι 160 είναι τα 3/5 μείον της χα που βρίσκονται μέσα, οπότε χάνουν και τα βουλευτικά τους αξιώματα;
αηδίας. και τον εκτιμούσα σαν άνθρωπο,κρίμα.
Ασε τις εξυπναδες και αλλαξε ψευδωνυμο.
Αν μπλεκεις με πρωιναδικα αυτα παθαινεις… Το χειροτερο ειναι οι αλλοι που γελανε και χειροκροτανε σαν καθυστερημενα, αλλα τι λεω, καθυστερημενα ειναι.
Αργείς τελευταία, αργείς.
Ναι ρε φίλε, απογοητεύει. Αλλά θα μου πεις, σε τόσα θρεντ μιλάει, που να πρωτοσπάσει πούτσες.
Btw, έχω την αίσθηση ότι οι τελευταίες μη πρόωρες εκλογές ήταν το 1989.
Αν οι πρόωρες εκλογές είναι τόοοοσο σιγουράκι προς τι η αγωνία του Σκουρλέτη μην τυχόν και μαζευτούν οι 180: “Όποιος ψηφ΄σει πρόεδρο θα τον βγάλουμε πουλητάρι”.
Είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο αλλά όχι τόσο γελοιωδώς σιγουράκι όσο υπονοείς. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, ειδικά στα “μνημονιακά” χρόνια.
Αν σου έλεγαν πριν 10 χρόνια, την επόχή της “επανίδρυσης”, των “νταβατζήδων” καιτηε “απογραφής” πως σήμερα θα συγκυβερνούσαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν θα το πίστευες μάλλον…
Και το 2000 (παρά κάτι μήνες) και το 2004 στην ώρα τους έγιναν.
Άσε μας ρε Mule που με ρωτάς και για τον Σκουρλέτη, λες κι είχα μια σκασίλα τι λέει ο τζιτζιφιόγκος! :lol:
Ξέρω γω, μπορεί να είναι η βιασύνη της κυβερνητικής εξουσίας.
Επειδή το απευθύνεις συγκεκριμένα σε μένα, μην παίρνεις και όρκο. :roll:
:lol:
Να που αρχίζεις να ξαναμπαίνεις στον κανονικό σου ρυθμό, σαν τον Μπεργκ ένα πράγμα!
Πρόσεξε: Δεν λέω αν διέκρινες ουσιαστικές διαφορές στην πολιτική τους (Προφανώς, όχι, ούτε εγώ!) αλλά αν θα περίμενες την σύμπραξη τους, ειδικά των συγκεκριμένων προσώπων.
ΡΕ-ΑΣΤΟ-ΠΟΥ-ΣΟΥ-ΛΕΩ… :roll:
Έγιναν σχεδόν στην ώρα τους, αλλά πάντα νωρίτερα από την ώρα τους. Το 2004 νομίζω επισπεύστηκαν λόγω του σχεδίου Ανάν. Το 2000 δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά έγιναν στα 3,5 χρόνια. Πάντα βρίσκουν μια αφορμή.
Mule το νου σου έχει σχετική δήλωση-για σύμπραξη πασοκ/νδ- Παπαρήγας ο Γράκχος
τον ενα τον εχουν γαμησει μεταλλαδες μικρο και τα εχει βαλει μαζι τους και ο αλλος ειναι ρατσιστοπροβατο και δεν το ξερει ουτε ο ιδιος,
πολυ σοβαρη κουβεντα γινεται.
Συνελήφθη η μεγαλυτερη στομαχα του ελληνικού μπάσκετ.