Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

έλα ντε, τι ακυριά είναι αυτή? :?

ανεμίζω τα απόκρυφά μου προς τη γενική κατεύθυνση του σέρβερ, σβήστε το.

να βαλουν παλι την απλη αναλογικη οπως μου φαινεται ειναι στις ευρωεκλογες.οτι ποσοστο παιρνει ο καθενας αναλογες εδρες και στην βουλη.πριμοδοτησεις εδρων και αλλα ειναι λαμογιες για να παιρνουν εικονικη αυτοδυναμια τα κομματα εξουσιας

Συνασπισμός μπορεί να γίνει και μεταξύ του πρώτου κόμματος και ενός μικρού. :wink:

και πάλι το ποσοστό τους θα είναι μικρότερο του πρώτου κόμματος. για μέσο όρο μιλάμε (μιλάει το άρθρο πιο σωστά) ε.

Τωρα θα τον ακουνε κ στην Ευρωβουλη…:lol::lol:

Θεωρητικής κι εσύ;:stuck_out_tongue: Ορίστε μια απόδειξη αυτού που σου λέω εγώ κι ο dude για να σε πείσουμε:

[SPOILER]
Έστω τα εξής ποσοστά εντός βουλής για κάθε παράταξη: Α1>Α2>Α3>…>ΑN (έστω Ν παρατάξεις εντός βουλής)

τότε:

Αi= Α1-(Α1-Αi)=Α1-εi (1) , όπου εi=0 για i=1 και ei>0 για τα υπόλοιπα i

ο μέσος όρος του συνδυασμού M (<N) παρατάξεων θα είναι:

(μ.ο. συνδυασμού) = ([SIZE=“4”]Σ[/SIZE]Αj)/Μ (2) , όπου ως [SIZE=“4”]Σ[/SIZE]Αj σου γράφω το άθροισμα των ποσοστών που έχουν αυτές οι παρατάξεις.

Ομως, λόγω του (1), αυτό το άθροισμα ισούται και με:

[SIZE=“4”]Σ[/SIZE]Αj= Μ*Α1 -[SIZE=“4”]Σ[/SIZE]εj (3)

άρα η (2), λόγω του (3) δίνει:

(μ.ο. συνδυασμού) = (Μ*Α1-[SIZE=“4”]Σ[/SIZE]εj)/Μ
(μ.ο. συνδυασμού) = Α1 -([SIZE=“4”]Σ[/SIZE]εj)/Μ

και αφού [SIZE=“4”]Σ[/SIZE]εj >0 , τότε και (μ.ο. συνδυασμού) < Α1

άρα ο μέσος όρος των ποσοστών του οποιουδήποτε συνδυασμού θα είναι το ποσοστό του πρώτου, μείον μία θετική τιμή. Άρα κανένας συνδυασμός δε μπορεί να πάρει τις 50 έδρες.

Όπως λέει και ο Γράκχος

Είναι απλά τα πράματα!!! :stuck_out_tongue: [/SPOILER]

Aν και βαριέμαι να διαβάσω την απόδειξη τώρα :stuck_out_tongue: (Θα το κάνω αργότερα όμως) να πω καταρχήν ότι δεν είμαι θεωρητική.

Μπορεί όταν διαβάσω την απόδειξη, να “εκμηδενίσει” το ποστ μου, αλλά δεν πειράζει, καλά να μαστε.
Από τα λίγα που βλέπω την αποδειξή λόγω του quote την ώρα που γράφω το μήνυμα, καταλαβαίνω ότι έχετε κάνει κάτι περίεργα πράγματα της στατιστικής (φτου-φτου,μακριά απο μας:D) και έχετε βάλει κάτι σαν στατιστικό βάρος.

Χρειάζεται όντως αυτό το πράγμα? Δηλαδή αν το πρώτο έχει πάρει ένα 38%, θέλει 40% για να μπορέσει να βγάλει κυβέρνηση και συνασπιστεί με ένα κόμμα του 5%, δεν έχεις σχηματισμό κυβέρνησης?
Ναι μεν μπορεί να μην βγαίνει με τις έδρες που έχουν με τα πρώτα ποσοστά, αλλά δεν μετράει εν τέλει το ποσοστό που θα υπάρξει από την συνεργασία τους και όχι τα αρχικά τους?

Ερωτοαπάντηση ταυτοχρονως!

όπως το έχουν γράψει το άρθρο, ο συνασπισμός που λες θα έχει μέσο όρο : (38+5)/2=21,5%

Και αφού αυτό το νούμερο είναι μικρότερο του 38% που έχει το πρώτο κόμμα, αυτός ο συνδυασμός δε μπορεί να πάρει τις επιπλέον 50 έδρες για να φτιάξει κυβέρνηση. Με λίγα λόγια, έχουν μία παράγραφο που περιγράφει τι γίνεται σε μια περίπτωση, που δεν πρόκειται να συμβεί

ένα ενδιαφέρον άρθρο για την ευρωπαική πολιτική της κυβέρνησης…

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/242429.html

Χάος είδαν οι Βρετανοί μετά το 2004

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ των Νέων και του δημοσιογράφου Στέλιου Βραδέλη, η Σκότλαντ Γιαρντ είχε καταφθάσει πριν από μερικούς μήνες στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να συνεργαστούν για την πάταξη της τρομοκρατίας στη χώρα μας.

Στα μέσα του Μαρτίου, οι βρετανοί αξιωματούχοι είχαν βρεθεί στην Αθήνα, ωστόσο η ηγεσία της αντιτρομοκρατικής στην κυριολεξία τους «πέταξε έξω» αρνούμενη να δεχθεί την αναδιοργάνωση του τμήματος που πρότεινε η Σκότλαντ Γιαρντ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έκπληκτοί οι βρετανοί είχαν δει τους οχτώ από τους δέκα αξιωματικούς της υπηρεσίας που είχαν συμβάλει στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη να μην βρίσκονται στη θέση τους, ενώ οι ίδιοι οι Έλληνες αστυνομικοί τους είχαν αναφέρει πως μετά το 2004 το σώμα της αντιτρομοκρατικής θεωρείται πλέον «προνομιούχο» σώμα, και οι δραστηριότητες τους είναι περιορισμένες.

Μάλιστα, όταν είχαν τολμήσει οι βρετανοί να πουν πως μπορεί οι δύο τρομοκρατικές οργανώσεις ? Σέχτα Επαναστατών και Επαναστατικός Αγώνας ? να μην προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ τους είχαν απαντήσει πως ξέρουν ποιοι είναι και ήδη παρακολουθούνται. Να σημειωθεί πως κανείς από αυτά τα άτομα δεν έχει αναγνωριστεί ως συμμετέχων στην χθεσινή επίθεση.

Τι σκατα γινεται με τον Κουνταρδα ρε πουστη μ.Εχω τρελαθει απο χτες…δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε.
Απεργεια πεινας και διψας για να βγει και να παει να δωθει μονος τ;
Ουτε μερα δν εμεινε εξω.Δεν μπορω να φανταστω τι εγινε σε αυτες τις ωρες που τον αναγκασε να ομολογησει μια δολοφονια που ειχε ξεχαστει.

To 2006 κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του Πολυζωγόπουλου και φυλακίστηκε για 17,5 μήνες. Δεν αποδέχτηε τις κατηγορίες.

Σήκωσε πανό με σύνθημα ‘‘Πόλεμος ενάντι στο νέο α(θ)λητικό νόμο’’ μέσα σε γήπεδο και καταδικάστηκε σε 15 μήνες φυλακή.

Κατηγορήθηκε για εμπρησμό ΑΤΜ. Δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες.

Προφυλακίστηκε επειδή δεν έδωσε το ‘‘παρών’’ στο Α.Τ., και έπειτα από πολυήμερη απεργία πέινας και δίψας αποφυλακίστηκε.

Μία μέρα μετά παραδίνεται και αναλαμβάνει την ευθύνη για το φόνο του ειδικού φρουρού, ενώ η ομολογία του περιέχει πολλές ασάφειες και απροσδιορισμούς.

Μία μέρα πιο πριν έγραψε το παρακάτω γράμμα μέσα από το νοσοκομείο:

[I]Σε λίγες ώρες ή μέρες αποφυλακίζομαι. Ευχαριστώ όσους και όσες αγωνίστηκαν στο δύσκολο αγώνα για ζωή και αξιοπρέπεια, όσους στάθηκαν αλληλέγγυοι προς το πρόσωπό μου. Ευχαριστώ επίσης όλους αυτούς που σε αγαστή συνεργασία με τη μαφία του παρακράτους συναινούνε στην εξόντωσή μου που απειλούν μέχρι και αγωνιζόμενους αλληλέγγυους. Βγαίνω “ελεύθερος” και ανυπομονώ να βρεθώ κατάφατσα με το τείχος του θανάτου. Είτε αυτό θα είναι ένα οπλισμένο χέρι ενός πληρωμένου δολοφόνου είτε απλά μαζί στοχεύουν να με σβήσουν απ’ το χάρτη, να “εξαφανιστώ”. Και στις 2 περιπτώσεις δημοσιοποιώ ότι θα είναι γνωστοί οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας μου καθώς και οι φυσικοί. Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία στα χέρια φίλων μου, σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι, καθώς και μια υπεύθυνη δήλωση ατομική όπου αναφέρω λεπτομέρειες από αυτό το ανατριχιαστικό μου σχέδιο της προσωπικής μου εξόντωσης.

Τέλος, όσο σκληρό και αν ακούγεται, ευθύνη θα φέρουν σε κάθε περίπτωση και οι γονείς μου οι οποίοι έχω να πω πως δεν διαφέρουν σε τίποτα με τους δολοφόνους του Αλέξη.

Λυπάμαι πραγματικά αλλά έτσι είναι η αλήθεια. Ξαναλέω ότι η προαναγγελθείσα δολοφονία μου ή εξαφάνισή μου θα είναι παρακρατική. Κρίμα για κάποιους συντρόφους που αδιαφορούνε.

Ζήτω η αναρχία

Νίκος Κουνταρδάς

ΥΓ. «Για περισσότερα σας περιμένω το πρωί εδώ στο Κρατικό. Φίλους και πάνω από όλα δίκαιους ανθρώπους». [/I]

Να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα χρόνια (και όποτε δεν κρατούνταν) οι αρχές συνέχεια του έκαναν το βίο αβίωτο με τραβήγματα στο τμήμα, παρακολουθήσεις και ποιος ξέρει τι άλλο.

Επίσης σε προηγούμενο γράμμα του, ενώ έκανε την απεργία πείνας, ομολόγησε ότι μπάτσοι και γιατροί του έδιναν ψυχοφάρμακα κλπ.

Σενάρια μπορεί να κάνει ο καθένας πολλά. Από τα πιο απλά (ότι δηλαδή ο άνθρωπος δεν άντεξε άλλο και τα έχει χάσει), μέχρι σενάρια συνομωσίας.

sorry, ποιόν υποτίθεται ότι καθάρισε?

Eναν ειδικο φρουρο το 2005.

‘’…Αποφυλακίστηκε σήμερα το πρωί με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών της Κομοτηνής της 17 Ιουνίου 2009. Για την αποφυλάκισή του είχαν κινητοποιηθεί γιατροί, δικηγόροι και διάφορες ομάδες συμπαράστασης.

Πριν πέντε χρόνια, ο Ν.Κ. ήρθε στην Αθήνα από την Ξάνθη. Είχε ενταχθεί στους Original της ΑΕΚ και δε θεωρείτο περίπτωση άξια λόγου, από τον αντιεξουσιαστικό χώρο εκείνης της εποχής.

Χάρη στις γνωριμίες του πατέρα του, ο οποίος είχε διασυνδέσεις με τη ΝΔ, είχε βρει μία θέση αργόσχολου στο Δημόσιο.’’

απο zougla.gr

ωραιος…και πανω απο ολα η ‘‘ιδεα’’…:-s

Κι εσύ ωραίος που βάζεις μία ανυπόγραφη δημοσίευση του zougla. Αν μη τι άλλο, εμπιρεστατωμένη άποψη.

Ο Νίκος δεν είναι ιδεολόγος και το ξέρουμε. Είναι όμως άνθρωπος. Η ηθική του εξόντωση από το παρακράτος έχει λάβει σάρκα και οστά. Απομένει και η σωματική του εξόντωση.

sorry παιδιά, αλλά ψυχοφάρμακα δε μπορούν να έχουν τέτοια επίδραση στον οργανισμό. Κι αν έχουν, τότε σίγουρα είναι μπλεγμένος στην υπόθεση του φρουρού, γιατί αλλιώς δε θα του έρχονταν στο ασυνείδητο…

Είναι επιλογή του καθενός να επιλέγει ποιον ηρωοποιεί στη ζωή του, αλλά ειλικρινά θα εκπλαγώ αν κάποιος συνεχίζει να τον θαυμάζει.

Τον έδωσε ο Ντέμης για επεισόδια
Πλάκωσε τον Πολυζωγόπουλο
Ομολόγησε δολοφονία φρουρού, την οποία οι ίδιες αρχές υποστηρίζουν (δεν ξέρω αν άλλαξε τίποτα) πως μάλλον δε την έκανε αυτός, άρα συμμετείχε και καλύπτει άλλους…

Μα δε μιλάμε μόνο για ψυχοφάρμακα. Απειλές στα ίσια για τη ζωή του, τι σου λέει αυτό π.χ.; Μια χαρά τους βολεύει σαν άτομο για να παίξει το ρόλο του κακού αναρχικού, ιδίως σε αυτήν τη χρονική συγκυρία.

Επίσης κι εγώ θα εκπλαγώ με τα του θαυμασμού και ηρωισμού, αλλά δεν είδα κανένα να λέει κάτι τέτοιο.