Η αλήθεια είναι πάντως ότι ήθελα να στο πω και γω αυτό
Πολύ αντιπαθητικός ο Κραουνάκης αλλά είπε κάτι που σκέφτεται αρκετός κόσμος, το ότι αναγκάστηκε να το κατεβάσει δείχνει και το πως αντιλαμβανόμαστε την “ελευθερία της γνώμης” στις μέρες μας.
Από ποιον αναγκάστηκε ακριβώς;
Μόνος του θεώρησε σκόπιμο να την αφαιρέσει, μετά τον σχετικό ντόρο ή/και την παρερμηνεία που θεωρεί πως έγινε στα λεγόμενά του.
Φαντάζομαι θα δέχτηκε “επίθεση αγάπης”
Μιλάμε για δημόσιο πρόσωπο, με λόγο στα κοινά, που γνωρίζει ότι κάθε του ανάρτηση θα αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού.
Έγραψε ό,τι έγραψε και περίμενε να περάσει έτσι; Αδυνατώ να το πιστέψω.
Βασικα στην πραγματικοτητα το ποστ σου δειχνει πως αντιλαμβανομαστε την ελευθερια του λογου στις μερες μας. Ελευθερια του λογου λοιπον σημαινει οτι δεν μπορει να διωκεσαι απο το κρατος για την γνωμη σου (με καποιες εξαιρεσεις), οχι οτι μπορεις να λες οτι μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι και να μην δεχεσαι κριτικη γιατι “ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ”. Οταν γραφεις μαλακιες θα φας κραξιμο, ελευθερια του λογου δεν εχουμε? Το να πω στον Κραουνακη οτι ειναι ψεκασμενος ειναι ασκηση της δικιας μου ελευθεριας του λογου.
Επίθεση αγάπης
Δεν θα πάρω το μέρος του Κραουνάκη, ούτε θα συμφωνήσω μαζί του φυσικά αλλά θα ακούσω μια γνώμη χωρίς απαραίτητα να την θεωρώ “μαλακίες” ή να “κράξω” κάποιον που την λέει χωρίς να είμαι σίγουρος για το τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα κιόλας. Νομίζω κανένας μας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το από που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τον κορονοιό.
Με αφορμή τον Κραουνάκη, βάζω εδώ την απάντηση του Κλοπ όταν τον ρώτησαν την άποψη του για τον Κορωνοϊό και αν πρέπει τα ματς να είναι κεκλεισμένων των θυρών:
«Αυτό που δεν μου αρέσει στη ζωή είναι πως για ένα πολύ σοβαρό πράγμα, θεωρείται σημαντική η γνώμη ενός προπονητή ποδοσφαίρου. Δεν είναι σημαντικό τι λένε οι διάσημοι άνθρωποι. Πρέπει να μιλάμε για πράγματα με σοβαρό τρόπο και όχι να μιλούν άνθρωποι που δεν έχουν γνώση της κατάστασης, όπως εγώ. Αυτοί που θα μιλήσουν θα πρέπει να ξέρουν, ώστε να πουν στον κόσμο τί να κάνει για να είναι όλα καλά. Δεν θα πρέπει να μιλάνε οι προπονητές ποδοσφαίρου, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι είμαι εγώ; Φοράω ένα καπέλο μπέιζμπολ και έχω ξυριστεί άσχημα»
Με όλον το σεβασμό, αλλά, σε περίπτωση που δεν troll-αρε με την ανάρτησή του ή δεν επιθυμούσε να κατακρίνει την υστερία για τον ιό, άνετα θα μπορούσε να έχει γράψει τα ίδια ο πάτερ-Κλεομένης.
Έχει βαλθεί να με κάνει Liverpool αυτός ο άνθρωπος με όσα κάνει εντός/εκτός γηπέδου αυτά τα χρόνια. Και δεν ασχολούμαι και με μπάλα.
Εκπληκτικό.
Πολύ σωστός ο Κλοπ.
Νάτο και ολόκληρο
είχα αρχίσει να γράφω κάποιες σκόρπιες σκέψεις περί χάσματος και πλανήτη πολλών ταχυτήτων ( μεσαίωνας / σκοταδισμός vs ραγδαία και επιταχυνόμενη εξέλιξη στον τομέα της επιστήμης - έρευνας ) από το ίδιο είδος στον ίδιο πλανήτη την ίδια εποχή
Αλλά γάμησε τα αυτά . Πάμε στα σημαντικά
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΡΟΕΔΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΡΟΝΟΙΕ
Πρόπολη και αλοιφή με δηλητήριο οχιάς και όλα καλά για τον πρόεδρό σας.
Όπως είχε πει και ο έτερος Πρόεδρας: “Να κάνεις γυμναστική και να πίνεις πολύ νερό”.
ο ιός έχει μεγάλη επιφάνεια να διαχειριστεί, ίσως τον καταβάλει ο πρόεδρας
Η διαφορα ειναι οτι ο Κραουνακης στο ποστ του λεει οτι ξερει στα σιγουρα, δεν αναρωτιεται, αυτο το κανει ψεκασμενο. Επισης αναπαραγει την ημιμαθη βλακεια οτι υπαρχει ηδη εμβολιο αλλα μας το κρυβουν, ε οχι ρε συ σορρυ, θα πω πολυ ευκολα και χωρις δευτερη σκεψη οτι λεει μαλακιες. Δεν αξιζουν ολες οι γνωμες σεβασμο επειδη απλα ειναι γνωμες. Οπως η γνωμη του παπα που λεει οτι δεν κολλαει απο την θεια κοινωνια η η γνωμη του Χρυσαυγιτη που πιστευει οτι οι Ελληνες εχουν εξτρα γονιδιο δεν αξιζουν σεβασμο. ΟΚ την ειπες (επειδη εχουμε Δημοκρατια εχεις το δικαιωμα), κριναμε οτι λες βλακειες, σε δουλεψαμε, παμε παρακατω.
Προς υπεράσπιση μου ούτε καν διάβασα το ποστ του ε. Είπα εξ αρχής ότι μου είναι αντιπαθής. Αυτό για το εμβόλιο είναι κάτι ακραίο, δεν το συζητώ.
Ντάξει σιγα, όλη η χώρα έχει διαγνωστεί με τον ιο Μαρινάκης εδώ και χρόνια.
Τώρα τι λέει ο Κραουνάκης (επάγγελμα μουσικός) λίγο μας ενδιαφέρει. Μας ενδιαφέρει όμως λοιμωξιολόγος να λέει δημόσια ότι κολλάς πιο εύκολα τον ιό του HIV απ’ ότι τον κορονοϊό.