Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Μανία με τον Δον Κιχώτη ρε μλκ

1 Like

Μπραβο, εχεις δικιο. Ειχα ξεχασει οτι εισαι μλκς + φασιστας. Και θα το λεω οποτε θελω γιατι παλι μλκς + φασιστας θα εισαι. Αν δεν σου αρεσει, ignore list.

Αυτο παλι μλκ + φασιστα θα σε κανει, αλλα τουλαχιστον δεν σε ενοχλει να το διαβαζεις. Κατα τ’ αλλα με εκανες και γελασα. Καλη συνεχεια, παντα φιλικα μιλαμε.

5 Likes

https://www.tovima.gr/2021/10/24/society/perama-o-aleksis-kougias-analamvanei-tous-7-astynomikous-pou-synelifthisan-meta-ti-foniki-katadioksi/
Το ενα και μοναδικο σιχαμα

1 Like
4 Likes

@matia Εσύ έχεις παιδί;

Δεν σου ειπα τι να γραψεις, απο μια ερωτηση ξεκινησαν ολα. Αλλα χαλασε το μυαλο σου επειδη εισαι φασιστακος. Και σπαταλησες πολυ χρονο για να γραφεις μλκς, αλλα νταξ, το εχεις στο αιμα σου (#diplis).

Τελος της ιστοριας, γραψε ο,τι αλλο θες, παω να χαζεψω το πλυντηριο να γυριζει, ειναι πιο ενδιαφερον απο το να ασχολουμαι μαζι σου. Καλο βραδυ, φιλικα οπως παντα.

Αφού μου έβαλες λόγια στο στόμα και πήγες να μου γυρίσεις την κουβέντα αλλού, τι ήθελες να κάνω? Να σου πώ και ευχαριστώ? Δεν κατάλαβα δλδ επειδή εσένα σε απασχολεί το πιστολίδι πρέπει να μυρίσω να νύχια μου ώστε να ασχοληθώ και εγώ? Εγώ άλλο πράγμα έθιξα με τα ποστ μου, δεν ήθελα να αναλωθώ πάλι με την αστυνομική μαλακία, εσένα το πρόβλημα όμως ήταν που δεν σχολίασα το πιστολίδι και βγήκαμε και φασίστες στο τέλος, πόσο μαλάκας μπορείς να γίνεις δεν το καταλαβαίνεις τώρα?

@matia not yet, γιατί ψήνεσαι μήπως? :stuck_out_tongue:

^^^

Ρωτάς τον εαυτό σου αν ψήνεται;

Πιο σωστό είναι να ρωτήσει τον εαυτό του αν ψήνεται για παιδί, παρά εμένα πάντως :joy:

Τα είχαμε όλα έχουμε και το υπερτρολ τον ατλας τωρα…

@ChrisP Πέρα από την πλάκα, μεγάλο ερώτημα

@matia για να καταλάβω λίγο. Σκοτώθηκε από πυρά μπάτσων ένας τσιγγάνος, έγραψες για το πρόβλημα ενταξης των τσιγγάνων στην κοινωνία κ λες να μην τα συνδυασουμε αυτά τα 2 γιατι εσύ απλά έτσι σου ήρθε εντελώς τυχαία να αναφερθείς στο θέμα της ενταξης;

Εγώ κατάλαβα ότι ήταν σαν να εννοούσες κάτι του στυλ "ε οκ σκότωσαν έναν τσιγγανο αλλά κ αυτοι δεν εντάσσονται "

1 Like

Άντε πάλι, έγραψα για το πρόβλημα αναφέροντας την δήλωση. Δεν υπονόησα τίποτα, δεν υπέδειξα τιποτα, απλά δεν ανέφερα κάτι για το πιστολίδι και ο μπάτσος ο jonkyr ενοχλήθηκε που δεν ανέφερα κάτι γιατί σου λέει ο σερλοκ αφού δεν είπε κάτι άρα είναι υπέρ της δολοφονίας…και έτσι βγήκα και φασίστας από το βλαμμένο…
Τώρα που το ξανασκέφτομαι κακώς απάντησα με χιούμορ, έπρεπε να πέσει καντήλι αμέσως μπας και ξεκολλήσει το κεφάλι του πίθηκου που το παίζει και προοδευτικός.

Πασχιζεις σκληρα ολη μερα για να αποδειξεις οτι εισαι μλκς με διπλωμα ε; :rofl:

1 Like

Δύσκολες οι στιγμές για την Φώφη Γεννηματά. Λένε ότι υπήρξε ραγδαία επιδείνωση τις τελευταίες ώρες.
Δυστυχώς…

Πέθανε διαβάζω σε μερικά sites.

Ναι δεν αντεξε…

Rip…

57 ετών! Πολύ κρίμα…

3 Likes