Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 2)

Post Of The Week ε.

Βεβαια εγω ρωτουσα αν καποια κυβερνηση ή καποιος πανηλιθιος (ονοματα δεν λεμε, Κυριακο τον λενε) προσπαθει να πεισει τον κοσμο οτι ξερω γω η παραλιακη στα νοτια προαστεια ειναι κατι παρεμφερες με την Γαλλικη Ριβιερα, αλλα οκ, καλυτερη η απαντηση σου.

ΥΓ1. Πηγα στο Penarrubia περυσι για τα γενεθλια μου ε, πανεμορφο μαγαζι αλλα εγινε κλαμπακι πολυ νωρις ρε γμτ, και ειχα ξεχασει πως ειναι να εισαι εξω με παρεα και να μην μπορεις να μιλησεις με τον αλλον. Ειχα και τον @shadowking69 να τραγουδαει απεξω ΟΛΕΣ τις τραπ αηδιες που επαιξε, και νομιζε οτι δε θα τον δωσω στεγνα ποτε, κι ας περασαν σχεδον 7 μηνες…

ΥΓ2. Στον Φλοισβο ηθελα να κανω την προταση γαμου στην forever the one το καλοκαιρι που μας περασε, αλλα δεν εκατσε γιατι εσκαγαν ολο κατι κουλα τυπου 70αρης με μαγιο speedo να αλλαζει ρουχα στην ακρη του δρομου, διαφοροι καγκουρες να χαλανε το κλιμα, και ενα σωρο ελληναρες γενικα να σκανε την πιο ακυρη στιγμη, για να μην πω για την βρωμα και την υγρασια της περιοχης καποιες βραδιες.

ΥΓ3. Το Balux γαμαει, μονο ευχαριστες αναμνησεις απο εκει, ακομα κι απο Αυγουστιατικη βραδια του 2006 που γιορτασα τα γενεθλια μου σε πολυ περιεργο κλιμα με την τοτε “forever the one” , γνωριζοντας οτι δεν παιζει να μην με χωρισει συντομα :smiling_face_with_tear:

Αυτο ειναι στην Πεντελη.

4 Likes

Α έχει και στην Πεντέλη; Εγώ έχω πάει σε αυτό στη Βουλιαγμένη.

Λατίνι απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες, για ψάρι πάμε Κυρά Πόπη στο Λαγονήσι.

2 Likes

Για ψαράκι να πάτε Θοδωρή κι Ελένη στα Λεγραινά.
Παλιά το συνδυαζαμς με μπάνιο στο καπε μέχρι που έγινε χαμός και βρήκαμε αλλού πιο ήρεμες παραλίες.

2 Likes

Ρε Α…λητη :joy:
Αφου είμαι ο γνωστος θειος που κάθεται με τη νεολαια!

2 Likes

7 Likes

Για ψαράκι και μπανάκια κατεβαίνετε Λαγονήσι μνπν, για τιτανομαχίες πρέπει να τρέχουμε Κηφισιές.

Αλλά δεν πειράζει, γι’ αυτό δε σας δίνω tips για τις καλές παραλίες και ταβέρνες, όταν έρχεστε οι Αθηνεζοι το καλοκαίρι και δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα :skull: :skull: :skull:

5 Likes

Τι ψηφίσατε ρε επιμορφοτικοί μαλάκες;

Πουλής για πρόεδρος, το λέμε εδώ και χρόνια.

υγ: Πρωκτικός συγκρατητής

3 Likes

3 Likes

Η είδηση θα ήταν να καθόταν κι ένα διήμερο ή τριήμερο στο σπίτι του.

Θα μας κερασει κανα μετσοβόνε λογω εκλογων;

2 Likes

Το βίντεο είναι εδώ:

1 Like

Σοβαρά τώρα; Τι ελεεινός!

2 Likes

Ολιγάρχες», σύμφωνα με τη νέα ουκρανική νομοθεσία, θεωρούνται όσοι εκπληρώνουν τουλάχιστον τρία από τα εξής τέσσερα κριτήρια:

• Πρώτον, διαθέτουν περιουσία που ξεπερνά τα 80 εκατομμύρια δολάρια.
  • Δεύτερον, ασκούν πολιτική επιρροή.
  • Τρίτον, ελέγχουν μέσα ενημέρωσης.
  • Τέταρτον, κατέχουν επιχειρήσεις μονοπωλιακού χαρακτήρα σε κομβικούς κλάδους της οικονομίας.

Πηγή: Ποιος θα σταματήσει τους Ουκρανούς ολιγάρχες - Ανάλυση της Deutsche Welle - CNN.gr

Έχουμε εμείς τέτοιους ολιγάρχες στην Ελλάδα; :sweat_smile:

Στην Ελλάδα χρειάζεται και πέμπτο " Μεγαλομέτοχος ποδοσφαιρικής/μπασκετικής ομάδας" και μπορώ να σκεφτώ καμιά δεκαρία.

Τι συνέβη στα Τέμπη με τα τραίνα γμτ. Τουλάχιστον 15 νεκροί διαβάζω και ακρωτηριασμένοι άνθρωποι.

1 Like

Φρικτο. Μακαρι να ειναι οσο πιο λιγη γινεται η ζημια σε ανθρωπινες ζωες και στην υγεια των τραυματιων, τι αλλο να πουμε τετοια ωρα…

EDIT: Ηδη 32 νεκροι και 85 τραυματιες, οι 25 σοβαρα. Και δεν εχουν ολοκληρωσει τον ελεγχο σε ολα τα βαγονια, υπαρχουν εγκλωβισμενοι. Σκατα.

1 Like

Θυμάμαι φέρανε κάτι σαπάκια τρένα από Ελβετία πρόσφατα που δεν πληρούσαν πρότυπα ασφαλείας. Να φανταστώ ήταν τέτοιο που χτύπησε?

1 Like

Συγκρουστηκαν επιβατικη με εμπορικη αμαξοστοιχια, ηταν στην ιδια γραμμη. Καταλαβαινω οτι ειναι συνδυασμος λαθων αυτο που εγινε, δεν ηταν εκτροχιασμος.

1 Like

Κοίταξα το ημερολόγιο για να βεβαιωθώ ότι έχουμε 2023 και όχι 1923 ξέρω γω. Τι να πω. Είμαστε στα όρια τριτοκοσμικής χώρας. Ελλάδα 2.0