Για να τα λέμε σωστά, όλοι οι υπόλοιποι εκτός της ΝΔ είναι ανύπαρκτοι
Όσο ανύπαρκτοι και να είναι οι άλλοι, το γεγονός ας πούμε ότι στις Σέρρες ψήφισαν μαζικά Καραμανλή δείχνει ότι ο λαός έχει πρόβλημα.
Αυτά βλέπεις, όπως και τον μαφιόζο-φονιά πίσω από τον Βαγγέλα - και λες πόσο μλκας είμαι που ακόμα ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Καλά, δεν αποκλείεται, οι πληροφορίες πάνω σε τέτοια, ενδιαφέροντα μεν αλλά ήσσονος σημασίας ζητήματα με ιστορική χροιά τείνουν καμιά φορά να είναι συγκεχυμένες. Υποθέτω ότι εγώ κι εσύ έχουμε ακούσει/διαβάσει δύο διαφορετικές εκδοχές της ίδιας ιστορίας. Ο κοινός παρονομαστής είναι αυτό που πολλοί δεν θέλουν να παραδεχτούν σήμερα, για το πώς λεγόταν κάποτε το αγαπημένο τους χαρμάνι…
Απλα οκ, το ελληνικος - τουρκικος βγαζει νοημα δεδομενων των συνθηκων. Το ελληνικος - κυπριακος δεν ξερω γιατι, εχει ενδιαφερον το θεμα…
Ε μάλλον από κυπριακός # τούρκικος ξεκίνησε κι εκεί η ιστορία, και στην πορεία προέκυψε και το κυπριακός # ελληνικός ως παρενέργεια.
Τώρα θα μου πεις, γιατί όχι κι εκεί ελληνικός # τούρκικος; Ούτε εγώ έχω απάντηση σ’ αυτό.
Ίσως είναι αυτή η διαχρονική υπαρξιακή σύγχυση στο νησί.
Τελικά τι είμαστε πρώτα, Κύπριοι ή Έλληνες;
Και ΟΚ ελληνικά μιλάμε (ας πούμε…), αν όμως δηλώσουμε Έλληνες μήπως είμεθα εθνικισταί;
Μην το ψάχνεις, από όπου πέρασαν οι Βρετανοί τα γαμήσανε όλα λέμε.
Σταθερη, διαχρονικη αληθεια.
99.99% στις 25 του μήνα.
Ο τυπάς στο τέλος με το 40% με έκανε τούρμπο. Και λέει μαλακίες και έχει επιχειρηματολογία γυμνασιοπαιδου
Μια χαρά τα λέει, 40% πήρανε, δεν μπορεί να τους πει κανείς τίποτα
Δεν έχει να κάνει με αυτό. Όταν σου λέει ο άλλος έχει πεθάνει τόσος κόσμος περιμένοντας ασθενοφόρα και του απαντάς πάρε τα 3 μου εμείς το 40 % το πήραμε είσαι ή σκουπίδι ή σχιζοφρενής χωρίς αντίληψη
Με αυτό έχει να κάνει. Η ΝΔ έχει πει πολλές φορές και έχει στο πρόγραμμα της, ότι θέλει να κάνει αυτού του είδους διαχείριση στη δημόσια υγεία, το οποίο συνεπάγεται πως τα ασθενοφόρα δε θα φτάνουν για όλους. Και τους ψήφισε το 40%, που σημαίνει ότι το αποδέχεται.
Από αυτό το 40% πόσοι ξέρουν αυτή την πολιτική στην υγεία άραγε; Τέσπα καταλαβαίνω τι λες αλλά οι τύποι δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα πλέον. Κάποτε θα σου έλεγαν 2-3 ψέμματα για το πόσο λυπούνται και ότι θα αλλάξει η κατάσταση. Τώρα βγαίνουν και λένε είμαστε γτπ καβάλα αλλά πήραμε 40% οπότε πρόβλημά σας. Ή είσαι σε σοβαρά ασθενής άρα είσαι ήδη νεκρός και δεν αξίζεις φροντίδα και προσοχή. Δλδ είναι τρομερό το σημείο που έχουμε φτάσει και αυτό το 40% θα μείνει ή θα ανέβει σε 2 βδομάδες. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα με τον Κούλη και τα χαϊβάνια που τον ψηφίζουν
Να τη μάθουνε. Αλλιώς, ας τη φάνε στη μάπα. Αλί από αυτούς που την ξέρουνε και καταλαβαίνουν τι έρχεται και προσπαθούνε να το αποτρέψουν.
Είπαμε, ιδιωτική ασφάλεια όποιος μπορεί, έρχεται κανόνι (κανονικό) στο ΕΣΥ τα επόμενα χρόνια.
Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που είδα, για άλλη μια φορά δεν μπορεί να συλλάβει ο νους μου τον πάτο αυτής της χώρας. Κυριολεκτικά μαλώνει μια (ευαίσθητη) ομάδα ψηφοφόρων γιατί δεν ψήφισαν αυτό που ήθελε, και τους απειλεί ότι αν δεν το κάνουν τώρα θα τους τιμωρήσει και δεν θα τους βοηθήσει ως κυβέρνηση. Αν αυτό δεν είναι αυτοψία, αυτοπρόσωπη, βιντεοσκοπημενη μαρτυρία του πελατειακού κράτους και της διαφθοράς του κωλόσογου τότε τι είναι; Αναγκάζομαι να σκεφτώ λογικά επιχειρήματα τύπου ότι μια κυβέρνηση ΠΡΟΦΑΝΩΣ σχηματίζεται για να υπηρετήσει τα συμφέροντα όλου του λαού, ανεξαρτήτως αν την ψήφισαν, αλλά το επίπεδο που επικρατεί δεν με αφήνει ουσιαστικά να το κάνω.
Οσοι εχετε παιδια σκεφτειτε διπλα για το μελλον τους( ενας απο τους λογους που εφυγα για εξω το 2015 ηταν οτι ειχα γινει γονιος)… Το τι εχει να γινει στα επομενα χρονια δεν υπαρχει προηγουμενο…