Ξεκαρδίζεται ο Πχερακάκης βλέπω στη φωτό. Αυτός που ανέλαβε να συνεχίσει τη βρώμικη δουλειά της Κεραμέως στο Υπουργείο Παιδείας.
Ρε μλκες μπορεί κάποιος να δώσει λίγο τοπογραφικά ινφο για το πώς είναι η Λαμία, τι υπάρχει εκεί κλπ? Μου φαίνεται αδιανόητο αυτό το μήνυμα
Εχει λοφους και καστρο στα περιχωρα της Λαμιας, ειναι ο πατερας μου απο εκει. Εχω να παω παρα πολλα χρονια, ισως και πανω απο 15, οποτε δεν θυμαμαι πληρως την τοπογραφια, αλλα ειναι επαρχιακη πολη στα προαστια της οποιας εχει αρκετη φυση, οποτε δεν ειναι παραλογο να εχει πιασει φωτια.
Το νοσοκομειο συγκεκριμενα, οπως και το γηπεδο, εχουν δασος διπλα τους. Ειναι και τα δυο στο βορειο κομματι της πολης. Το σπιτι των παππουδων μου ηταν κυριολεκτικα διπλα στο γηπεδο εντωμεταξυ… βλεπαμε αγωνες της Λαμιας απο την ταρατσα οταν ημασταν παιδια.
στο Βορειο τμημα της ΠΟΛΗΣ της Λαμιας??? Τι σκατα…
Αυτό λέω κι εγώ ρε μλκ, αν ήταν πιο έξω δε θα έλεγαν το όνομα του οικισμό κλπ? Λέει πόλη της Λαμίας, είναι απίστευτο
νταξει μωρε και εσυ σιγα την μεγαλη πολη την Λαμια, χωριουδακι.
Βγηκε ο Μπεος εντωμεταξυ και ειπε οτι η φωτια στον Βολο ειναι στα 20 μετρα απο αποθηκες προπανιου.
Αυτο που εχει γινει μεσα σε ενα δεκαημερο παντως δεν το εχω ξαναζησει, δεν εχω στατιστικα αλλα πραγματικα καιγονται τα παντα. Ακομα και εγω που τους θεωρω την χειροτερη και πιο ανικανη κυβερνηση της μεταπολιτευσης ειμαι εντυπωσιασμενος.
Εμείς πάντως φέτος καταφέραμε με πολύ κόπο να καθαρίσουμε τα οικόπεδα μας από τα ξερόχορτα. Αν θυμάμαι σωστά, είχαν πει πως μόνο μέχρι τις 30 Απριλίου μπορούμε να τα κάψουμε τα αγριόχορτα: ημερομηνία που ήταν πολύ νωρίς γιατί μέσα&τέλη Απριλίου έβρεχε ακόμη. Στην Αττική ξέρω πως ~10 Δήμοι ούτε καθάρισαν ούτε έριξαν πρόστιμα σε όσους δεν καθάρισαν. Το ίδιο και στην Ρόδο (έψαξα τον τοπικό τύπο για ρεπορτάζ πριν τις πυρκαγιές τους Παράδειγμα άρθρου).
Δεν ξέρω αν η αυτοδιοίκηση δεν εφαρμόζει το νόμο περί προστίμων από αδιαφορία και ανικανότητα ή επειδή πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές.
Είναι σε λόφο χτισμένη αμφιθεατρικά η Λαμία. Σκέψου το κάπως σαν την Πεντέλη. Ε καίγεται το βουνό από πάνω μάλλον.
Αυτο ακριβως.
Θα τους σώσει η βροχή που έρχεται. Τους πυρόπληκτους. Αλλά μάλλον και τους γαμόσπιτους.
μεγάλο τσιμπούκι φέτος , δυστυχώς
Στους δυο νεαρούς πιλότους προστίθενται ένας 45χρονος βοσκός που προσπάθησε αν κατάλαβα καλά να σώσει τα ζώα του και κάηκε και μια γυναίκα μέσα σε τροχόσπιτο. Ανατριχιαστικοί θάνατοι , ίσως ο νο.1 φόβος μου
χωρια το περιβαλλοντολογικό
Αυτοί είναι ικανοί να τον βγάλουν και πρώτο ώστε να το παίξουν προοδευτικό αντίβαρο στον φασισμό (με υπουργούς Βορίδη Πλεύρη Άδωνι).
Άλλωστε η τάση στην Ευρώπη σήμερα, είναι δεξιές-συντηρητικές κυβερνήσεις, με ναζίδια τύπου Λεπέν σαν αντιπολίτευση.
Στην Ελλάδα αν έκαναν καμία μόντα και ενωνόντουσαν Σπαρτιάτες-Νίκη-Βελόπουλος, ήταν άνετα δεύτερο κόμμα.
Ρε μλκες, πήρε φωτιά αποθήκη πυρομαχικών σε στρατόπεδο? Είναι δυνατόν? Εκκένωσαν στρατόπεδο λόγω δασικής πυρκαγιάς?
Μλκ είναι απίστευτο, είναι πραγματικά failed state αυτό το πράγμα. Δηλαδή θα έρθει ο Ερντογάν και απλά θα περπατήσει ξέρω γω μέχρι την Αθήνα
Γιατί νομίζεις ότι έχει πληρώσει όλους τους Πακιστανούς και τους Ρομά να βάλουν όλες αυτές τις πυρκαγιές? Σεπτέμβριο άντε Οκτώβριο βαριά έχουν εισβάλει οι Τούρκοι και μας έχουν πάρει τα πάντα. Ή έτσι τουλάχιστον πιστεύουν ένα σωρό ψεκες.
Και όχι απλά ένα στρατόπεδο που παρουσιάζονται σταβάδια για να κάνουν αγγαρεία, μιλάμε για την 111 Πτέρυγα Μάχης στην οποία φιλοξενούνται τα F-16 τα οποία είναι τα καλύτερα όπλα μας (ισάξια σχεδόν με mirage και πίσω από Rafale).
Αν δεν μπορείς να διαφυλάξεις κάτι τέτοιο τότε τι;
Είναι σαν να μην μπορείς να διαφυλάξεις τη Βουλή επειδή πήρε φωτιά ο εθνικός κήπος
Πάει κι αυτό το αφήγημα, ξεκίνησαν καινούργιο.
Ντου από Ισλάμ, εδώ και Ιταλία. Υβριδικός πόλεμος κύριοι.
Αμέ.
Η συμπεριφορά της κυβέρνησης (και όσων αυτή σέρνει μαζί της) μοιάζει υπερβολικά με αυτή του 7χρονου γιου μου.
Έχει συνείδηση, σε ικανοποιητικό βαθμό, των συνεπειών που επιφέρουν οι πράξεις (και οι μη πράξεις) του, αλλά καθώς γνωρίζει ότι οι επιπτώσεις ειναι της πλάκας και κυρίως βραχείας διαρκείας, την κάνει την παπαρια του.
Και επειδή το έχει δεδομένο ότι με λίγη γκρίνια και μια συγνώμη φάσης παπουτσωμένου γάτου στο Σρεκ την έχει σκαπουλάρει, μετά από 1-2 μέρες, ξανά προς τη δόξα τραβά.